jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
αν θελετε να το σηκωσει 100ρικο απο δω και μπρος... και ο κωλος +50
εμ τι κοροιδα ειμαστε?
εμ τι κοροιδα ειμαστε?
στην 234 σελιδα εχει το τηλ της δεν εχω λινκ και εγω απο εκει το βρηκα ..αγγελια σε εφημεριδα εχει βαλει
καλησπερα ...θα αναφερθω καταρχην σε αυτους που ειναι προτιστως λατρεις του καλου μασσαζ και μετα δεχονται ευχαριστως και τα παρελκομενα ...στην προκειμενη περιπτωση αν δεν θελεις δεν εχει παρελκομενα ...τι εννοω μονο μασσαζ 30 ευρω με παρελκομενα 70
δεν θα διαφερω απο αυτα που εχει αναφερει ο seminole...καταρχην αναφερομαι στο κινεζακι που εχει γραψει μερικες σελιδες πιο πισω....
οντως το μασσαζ του ειναι τελειο...και κανει το μασσαζ της μαγιας να μοιαζει σκετο τριψιμο...για οσους εχουν δοκιμασει
απλα τονιζω ενα πραγμα ...οσοι ενδιαφερονται για καλο μασσαζ να τρεξουν....
τωρα η μονη διαφορα ειναι οτι σε εμενα αναφερθηκε σαν μαρια και οχι σαν νανα οπως γραφει ο seminole....
επισης δεν προσεξα μαυρα δοντια που αναφερθηκε...τωρα τα ραντεβου τα κανει μεχρι τις 8.00-8.30
δεν παει σε σπιτια εκτος αν σε ξερει καλα ...αυτα ειναι τα λεγομενα της...
για οσους εχουν παει ταυλανδη ..οπως και εγω.. να σας αναφερω οτι θυμιζει αρκετα oil μασσαζ το ολο θεμα
κανει μασσαζ και απο τις 2 μεριες ανασκελα και μπρουμητα εννοω....
και ξερει να σε κανει τουρμπο με εχτρα περιποιηση απο μπαλλες μεχρι κωλοτρυπιδα για να περασεις μετα στο στιβο μαχης σε πληρη κατασταση
σε κανει μπανιο για σε καθαρισει καλα σε πλατη κωλο και ποδια για τα γλυψιματα μετα το μασσαζ
και αυτο που μου αρεσε μετα την μαχη στο τελος και μετα τα αλληλογλυψιματα εβγαλε απο την τσαντα της λιστερινγκ και μου εδωσε οπως και αυτη πηρε για καθαρισμο στοματος απο μικροβια
αυτα ελπιζω να βοηθησα ...παω τωρα για αραγμα διοτι ειμαι πολυ χαλαρος μετα τα απογευματινα
γιατι δεν σου κανει εμφανισιακα?
το μασαζ παντως καλο?
Συνεύρεση με το εν λόγω Ουκρανάκι (εκ Μαριούπολης - που πέφτει δεν ξέρω αλλά έχω φίλο που έχει επισκεφτεί πολλές φορές την Ουκρανία και πρέπει να ξέρει) ετών 21 (κατά δήλωση) σε χώρο μου. Ξανθό, γαλανομάτικο, κοντό, χοντρούλικο (ΟΧΙ αδύνατο) με πιασίματα και 2 τορπίλες άνω του 3 (ας πούμε 3.5) φυσικά. Φόραγε καφέ γυαλιά ηλίου (καφέ πράσινο σκελετό στο πλάι - μια και ετέθει θέμα). Χαρούμενο και ευδιάθετο.Κουβεντούλα. Όταν περάσαμε στο κυρίως μέρος και μετά τα σχετικά χαϊδέματα, είπα νε περιποιηθώ την κάτω καθαρή και μοσχοβολιστή περιοχή της. Θέλεις το γούσταρε σαν τρελή, θέλεις είχα κέφια και επέμεινα, μετά από ένα κεφαλοκλείδωμα με τα πόδια της και σφίξιμο του νινιού της πάνω μου αρχίζει να τελειώνει συνεχώς και να βρέχει τα σεντόνια. Πίπα άκα με φτυσίματα και περιποίηση στις μπάλλες. Στο κυρίως μέρος εναλλαγή στάσεων με αυτή από πάνω , εγώ από πάνω και το τέλος ήρθε με πισωκολλητό. Συνολικός χρόνος πόρτα μπαίνω - πόρτα βγαίνω 1,5 ώρα (συμπεριλαμβάνονται και ντουζάκια πρίν και μετά)Κόστος 50 ευρώ που το ανάγει σε συνεύρεση vfm.
Σημείωση , έγινε και ψευτομασαζάκι 5λεπτου διάρκειας χωρίς τίποτα το αξιόλογο.
Θα εργαστεί άλλες 10 μέρες και μετά σταματάει.Δεν ασχολείται επαγγελματικά με το άθλημα απλά για μιά αρπαχτή. Πρέπει όμως να έχει φίλες του χώρου. Όποιος προλάβει.
Ευχαριστίες στον psolaras78 για τις πληροφορίες τις οποίες και επαλήθευσα.
πήρες τα εύσημα ανήμερα όταν το δημοσίευσες και κάλεσα για ραντεβού @home με το thumbs up man!ένα ευχαριστώ σε εμένα που το πρωτοανακάλυψα δεν είδα...
τι σκυλί του πολέμου ρε μαν..δεν είχε πηδηχτεί με Έλληνες παρά μόνο με Ουκρανούς..εδώ σε σχολή είναι,ξέμεινε απο γκομενιλίκι και τσαπού και είπε να βγάλει κανά φράγκο..δεν θέλει να μπλέξει με ''αυτό τον κόσμο της βίζιτας...'' μου έλεγε..το γαμήσι πολλές εμίσησαν,το χρήμα καμία..Φιλος που ειχε κλεισει ραντεβου απο χτες με το ουκρανεζακι για σημερα το πρωι μολις
την πηρε τηλ για επιβεβαιωση του ειπε οτι σημερα δε θα δουλεψει γιατι ειναι αδιαθετη.....
Μαλλον το μικρο δεν ειναι σκυλι του πολεμου για να αντεχει τις πολλες και συνεχομενες
ψωλες...........
;)Δεν ξέρω εάν έχει κανασυζητηθεί το θέμα (αν ναι ...να με συμπαθάτε)
Ξέρει κανείς τι παίζει ή είναι καθαρή η κατάσταση ???
Δουλεμα παιζει...Δεν ξέρω εάν έχει κανασυζητηθεί το θέμα (αν ναι ...να με συμπαθάτε)
Ξέρει κανείς τι παίζει ή είναι καθαρή η κατάσταση ???
δηλαδή...?Δουλεμα παιζει...
Δηλαδη, μονο μασαζ, καποιες κανουν χωρις πετσετα, καποιες κανουν καποια τυχαια? ψωλακουμπισματα κανα χαδι στα αρχιδια ή στο πουτσο τυχαιο? αλλα δεν προχωρουν και οταν το ζητησεις, σου λενε: "δεν ειναι η δουλεια μου αυτη..." οσα φραγκα και αν επιχειρησα να σπρωξω δεν... ασυγκινητες.δηλαδή...?