Συνεύρεση με το εν λόγω Ουκρανάκι (εκ Μαριούπολης - που πέφτει δεν ξέρω αλλά έχω φίλο που έχει επισκεφτεί πολλές φορές την Ουκρανία και πρέπει να ξέρει) ετών 21 (κατά δήλωση) σε χώρο μου. Ξανθό, γαλανομάτικο, κοντό, χοντρούλικο (ΟΧΙ αδύνατο) με πιασίματα και 2 τορπίλες άνω του 3 (ας πούμε 3.5) φυσικά. Φόραγε καφέ γυαλιά ηλίου (καφέ πράσινο σκελετό στο πλάι - μια και ετέθει θέμα). Χαρούμενο και ευδιάθετο.Κουβεντούλα. Όταν περάσαμε στο κυρίως μέρος και μετά τα σχετικά χαϊδέματα, είπα νε περιποιηθώ την κάτω καθαρή και μοσχοβολιστή περιοχή της. Θέλεις το γούσταρε σαν τρελή, θέλεις είχα κέφια και επέμεινα, μετά από ένα κεφαλοκλείδωμα με τα πόδια της και σφίξιμο του νινιού της πάνω μου αρχίζει να τελειώνει συνεχώς και να βρέχει τα σεντόνια. Πίπα άκα με φτυσίματα και περιποίηση στις μπάλλες. Στο κυρίως μέρος εναλλαγή στάσεων με αυτή από πάνω , εγώ από πάνω και το τέλος ήρθε με πισωκολλητό. Συνολικός χρόνος πόρτα μπαίνω - πόρτα βγαίνω 1,5 ώρα (συμπεριλαμβάνονται και ντουζάκια πρίν και μετά)Κόστος 50 ευρώ που το ανάγει σε συνεύρεση vfm.
Σημείωση , έγινε και ψευτομασαζάκι 5λεπτου διάρκειας χωρίς τίποτα το αξιόλογο.
Θα εργαστεί άλλες 10 μέρες και μετά σταματάει.Δεν ασχολείται επαγγελματικά με το άθλημα απλά για μιά αρπαχτή. Πρέπει όμως να έχει φίλες του χώρου. Όποιος προλάβει.
Ευχαριστίες στον psolaras78 για τις πληροφορίες τις οποίες και επαλήθευσα.