Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
στο 60άρι περιλαμβάνει ςκαι το χοτέλ; γιατί αν οχι, αυτό σημαίνει πως το ανέβασε...
πληροφοριακά την πήρα τηλέφωνο και μου είπε πως είναι Σαλόνικα τώρα και θα γυρίσει νεξτ γουίκ κάποια στιγμή.
40 είναι το μασάζ,από την αρχή το deal έκλεισε για 60 με 2 γύρους εκτός ''πίσω πόρτας'' κατ`οίκον,thats all :fuck1: :tits:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
στο 60άρι περιλαμβάνει ςκαι το χοτέλ; γιατί αν οχι, αυτό σημαίνει πως το ανέβασε...
πληροφοριακά την πήρα τηλέφωνο και μου είπε πως είναι Σαλόνικα τώρα και θα γυρίσει νεξτ γουίκ κάποια στιγμή.

Μαλλον  απο  το  πολυ  μασαζ  :fuck1: :fuck1: :fuck1:  τα  εχει  χασει  , εμενα  μου  ειπε 

οτι  σημερα  δε  μπορει  ,  να  παρω    αυριο  .............ρε  τι  γινεται  ολοι  θεραπεια

θελουμε............ :fuck2: :fuck2: :fuck2:

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.806
Πόντοι
6.495
Εγω παλι πηρα σημερα για συναντηση και ηταν κλειστο. Οκ next week....

XRHTOSPETRAS75

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
192
Πόντοι
1
Ξέρει κανείς για μια αντυ που δέχεται στον χώρο της στα μελισια 50e απο my list και adoos το τηλ τελειώνει σε 77

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
σε 7 μηνύματα δεν πρόλαβε να μάθει πώς να κάνει λινκ, με την απορία θα μείνουμε...

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.193
Πόντοι
7.195

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Μην μου στέλνετε ρε παίχτες πμ γράφοντας ΄΄γιατί δεν μου απαντά το Ουκρανάκι΄΄...ήμαρτον με τις απορίες ορισμένων....
Τι να κάνω ρε μάγκες,την μέρα που το πόσταρε ο jimaros πήρα τηλ και κανονίσαμε.Αματέρ εντελώς,όταν θελήσει θα το ανοίξει το κινητό της φαντάζομαι.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
όταν πέφτετε σαν τις ακρίδες, πως να σας απαντήσει ρε μάγκες;

σταματήστε, τραβάτε κάπου αλλού και όταν ηρεμήσει και τηλέφωνο θα σηκώσει και πιο ξεκούραστη θα είναι

εμφανίστηκε μια, ενημέρωσε κάποιος και όλοι οι "αναγνώστες" πλάκωσαν...στο τέλος μόνο μεταξύ μας θα τις κρατάμε...

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Μην μου στέλνετε ρε παίχτες πμ γράφοντας ΄΄γιατί δεν μου απαντά το Ουκρανάκι΄΄...ήμαρτον με τις απορίες ορισμένων....

κολήτε γνώρισα ενα καλό ουκρανάκι προχτές. Εσύ που είσαι ειδικός τι να κάνω για να μου κάτσει στα γρήγορα?

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Ξέρει κανείς για μια αντυ που δέχεται στον χώρο της στα μελισια 50e απο my list και adoos το τηλ τελειώνει σε 77

Τα Μελίσια είναι Βόρεια Προάστεια? Ενδεχομένος να ήταν τη δεκατία του 60 αλλά η αγγελεία της είναι πιο πρόσφατη
Το 50Ευρώ δεν το λεεί στην αγγελεία. Στο τηλέφωνο στο είπε?

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
κολήτε γνώρισα ενα καλό ουκρανάκι προχτές. Εσύ που είσαι ειδικός τι να κάνω για να μου κάτσει στα γρήγορα?
στους κολλητούς σου τα ''κολήτε''..δεν γνωριζόμαστε και από χθές..δεν είπα ότι είμαι ειδικός,ότι πήρα αντί για μασάζ σεξάκι έγραψα...

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
στους κολλητούς σου τα ''κολήτε''..δεν γνωριζόμαστε και από χθές..δεν είπα ότι είμαι ειδικός,ότι πήρα αντί για μασάζ σεξάκι έγραψα...

Το πόστ ήταν βεβαίως αστείο. Σημασία όμως έχει πως δεν το είδες έτσι και επομένως οφείλω να ζητήσω συγνώμη.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
καποιος νταβατζακος κι αγαπουλης θα το' φαγε το ουκρανακι...
ασε που οπου να' ναι θα αυξησει την τιμη στα 45 ευρω...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το απόλυτο έγινε προ ολίγου
είχα μαζέψει εχθές κάτι τηλέφωνα από αγγελίες και βγαίνοντας τσάρκα για χαβαλέ και μάτι έπαιρνα και αυτά μπας και κανονιστεί τίποτα....
δεν απαντούσε καμιά τους εκτός από 2, η μία είπε πως είναι μασάζ και πως είναι ευχαριστημένοι κι άλλοι από την περιοχή που είμαι...και η άλλη μου είπε να κλείσω ραντεβού πρώτα - κι αυτή μόνο μασάζ
αλλά και οι δύο εμένα στο τηλέφωνο μου ακούστηκαν πως έπαιζε παραπάνω....αλλά ήμουνα σχεδόν σίγουρος πως θα ήταν εν αποστρατεία

τεσπα...σήμερα με παίρνει ένα από αυτά τα τηλέφωνα (τη λίστα την άφησα στο σπίτι και δεν ξέρω ποια ήταν - πρέπει να ψάξω
και της λέω...δεν θυμάμαι ποια αγγελία ήσουνε, θύμισέ μου...
και μου λέει...για καθαρισμό σπιτιών!!!! αχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχ

δεςν υπάρχει λέμε
οι ίδιες βάζουνε 10 είδη αγγελίες και ό,τι κάτσει...άμα κάποιος θέλει να πηδήξει μπάζο, πληρώνει για αυτό. Αμα κάποιος θέλει να καθαρίσει σπίτι, πληρώνει για αυτό...
χαχαχαχχαχαα

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
το απόλυτο έγινε προ ολίγου
είχα μαζέψει εχθές κάτι τηλέφωνα από αγγελίες και βγαίνοντας τσάρκα για χαβαλέ και μάτι έπαιρνα και αυτά μπας και κανονιστεί τίποτα....
δεν απαντούσε καμιά τους εκτός από 2, η μία είπε πως είναι μασάζ και πως είναι ευχαριστημένοι κι άλλοι από την περιοχή που είμαι...και η άλλη μου είπε να κλείσω ραντεβού πρώτα - κι αυτή μόνο μασάζ
αλλά και οι δύο εμένα στο τηλέφωνο μου ακούστηκαν πως έπαιζε παραπάνω....αλλά ήμουνα σχεδόν σίγουρος πως θα ήταν εν αποστρατεία

τεσπα...σήμερα με παίρνει ένα από αυτά τα τηλέφωνα (τη λίστα την άφησα στο σπίτι και δεν ξέρω ποια ήταν - πρέπει να ψάξω
και της λέω...δεν θυμάμαι ποια αγγελία ήσουνε, θύμισέ μου...
και μου λέει...για καθαρισμό σπιτιών!!!! αχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχ

δεςν υπάρχει λέμε
οι ίδιες βάζουνε 10 είδη αγγελίες και ό,τι κάτσει...άμα κάποιος θέλει να πηδήξει μπάζο, πληρώνει για αυτό. Αμα κάποιος θέλει να καθαρίσει σπίτι, πληρώνει για αυτό...
χαχαχαχχαχαα
Το "κολπο" με τις καθαριστριες στις αγγελιες Μοικανε μου ειναι παλιο. Ο φοβος φυλαει τα ερμα! Υπαρχουν πολλοι που ξερουν τι γινεται και τσιμπαν κατ'οικον επισκεψεις μεσα απο αυτες τις αγγελιες. Συνηθως ειναι, "περιστασιακες" ερασιτεχνιδες, και μπαζα. Αν δε κατσει η βιζιτα, το πολυ-πολυ να σου "γυαλισουν το πομολο".  :2funny:

Συνημμένα

• katharistria.jpg
    katharistria.jpg
    7,7 KB · Εμφανίσεις: 24
  • katharistria 1.jpg
    katharistria 1.jpg
    39 KB · Εμφανίσεις: 21

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
To πρωι  κατα  τις  12  επινα  καφε  με  φιλο  στη  φωκιωνος  και  ξαφνικα  περναει  ενα  κοντο

ξανθοκαστανο  αδυνατο  με  κατι  βυζαρες  πραγματικες  τορπιλες..........και  μιλαγε  ελληνικα  στο  

τηλ  αλλα  σιγουρα  ηταν  ρωσφατσα...........αν  καποιος  το  εχει  γαμησει  το  ουκρανακι  ας  πει

αν  η  περιγραφη  ταιριαζει  με  το  καυλακι  που  ειδα.........αν  -λεμε  τωρα-  ειναι  αυτο  η  σαν

αυτο  αξιζει  πραγματικα.........το  κυνηγι  για ενα   :fuck2: :fuck2:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Ασε φίλε οι τορπίλλλλες κάηκαν... πήγαν στο 50ρικο... να φάμε και μεις οι αγαλπούληδες το 10ρικακι μας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom