Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36

heland13

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Το τηλέφωνο είναι πολύ γνωστό.....πρέπει να είναι αυτη η Εβελίνα,η Λίνα,για την οποια είχαν γραφτεί διάφορα σχόλια στο παρελθον.....

Καλημέρα, το τηλέφωνο της Εβελίνας τελειώνει σε .....857, την παραπάνω την είχα πάρει 2-3 φορές παλιότερα γιατί ήθελα να την δοκιμάσω και μου έλεγε συνεχώς ότι η αγγελία δεν ισχύει, who knows? Πάντως και η Εβελίνα δεν λέει και πολλά γιατί όταν την είχα πάρει με το ζόρι έκανε φραπέ και δεν το ξαναεπιχείρησα, ο Andy πάντως με είχε ενημερώσει τότε αλλά με έφαγαν τα κασκαντεριλίκια!....

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287

homan

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
267
Πόντοι
6
Σοφια Κουκλακη νεο... ραδιοφωνικη παραγωγος, μασεζ make up aritst και οτι αλλο φανταζεσαι...
Μη ρωτησεις...
Σοφια Κουκλακη νεο... ραδιοφωνικη παραγωγος, μασεζ make up aritst και οτι αλλο φανταζεσαι...
Μη ρωτησεις...
Πεταμενα λεφτα  ,πριν κανενα διμηνο την πηρα και αν θυμαμαι καλα ηθελε 60 ευρω στα μισα περιπου της λεω φτανει γιατι αυτο δεν ειναι μασαζ αλλα γαργαλητο οποτε της εδωσα 40 + 25 το ξενοδοχειο 65 πεταμενα ευρω και δεν κανιε τιποτα αλλο περα απο μασαζ μην εχετε ελπιδες

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Πεταμενα λεφτα  ,πριν κανενα διμηνο την πηρα και αν θυμαμαι καλα ηθελε 60 ευρω στα μισα περιπου της λεω φτανει γιατι αυτο δεν ειναι μασαζ αλλα γαργαλητο οποτε της εδωσα 40 + 25 το ξενοδοχειο 65 πεταμενα ευρω και δεν κανιε τιποτα αλλο περα απο μασαζ μην εχετε ελπιδες

Αρπαχτη δηλαδη

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
εγώ είχα πάρει καλαμωτό από αυτήν, είχα γράψει και σχετικά σ'αυτό το θρεντ, πάει αρκετός καιρός από τότε βέβαια (πάνω από χρόνος)

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Καλημέρα, το τηλέφωνο της Εβελίνας τελειώνει σε .....857, την παραπάνω την είχα πάρει 2-3 φορές παλιότερα γιατί ήθελα να την δοκιμάσω και μου έλεγε συνεχώς ότι η αγγελία δεν ισχύει, who knows? Πάντως και η Εβελίνα δεν λέει και πολλά γιατί όταν την είχα πάρει με το ζόρι έκανε φραπέ και δεν το ξαναεπιχείρησα, ο Andy πάντως με είχε ενημερώσει τότε αλλά με έφαγαν τα κασκαντεριλίκια!....

Σε είχα ενημερώσει,αλλά δεν σου είπα την συνέχεια.... :2funny: μετά απο λίγο καιρό μου τηλεφώνησε η συγκεκριμένη,τάζοντάς μου λαγούς με πετραχήλια.....και ότι δήθεν "εσύ μου φέρθηκες σαν κύριος" και οτι "ξέρεις ήμουν σφιγμένη γιατί ήταν η πρωτη φορά" και άλλα τέτοια....δυστυχως γι' αυτήν όμως το πουλάκι είχε πετάξει,διότι εγω είχα ηδη βρει κάτι πολύ καλύτερο και επιπλέον συχαίνομαι το παραμυθι και την υποκρισία.....ας ψάξει τωρα να βρει νέα θύματα....

heland13

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Σε είχα ενημερώσει,αλλά δεν σου είπα την συνέχεια.... :2funny: μετά απο λίγο καιρό μου τηλεφώνησε η συγκεκριμένη,τάζοντάς μου λαγούς με πετραχήλια.....και ότι δήθεν "εσύ μου φέρθηκες σαν κύριος" και οτι "ξέρεις ήμουν σφιγμένη γιατί ήταν η πρωτη φορά" και άλλα τέτοια....δυστυχως γι' αυτήν όμως το πουλάκι είχε πετάξει,διότι εγω είχα ηδη βρει κάτι πολύ καλύτερο και επιπλέον συχαίνομαι το παραμυθι και την υποκρισία.....ας ψάξει τωρα να βρει νέα θύματα....

Για άλλη μια φορά σωστός!

giorgis2008

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε σεις ο Ggaary εχει απόλυτο δίκιο γι ατη συγκεκριμένη. Κουφάθηκα τελείως  :rockon:
Πολυτάλαντη  :think:

is69thanos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Συναντισα πρωτη φορα την πολυδιαφιμισμενη Μαρια απο νεα σμυρνη πριν 2 μηνες. Μ'
αρεσε που ηταν σαν το κοριτσι της διπλανης πορτας που ολοι θελουμε να
γαμισουμε. Και εκανε και καλο μασαζ. Και ηταν και ευχαριστη στην κουβεντα. Απο
το πρωτο ραντεβου της ζητησα να τη γαμισω και αυτη αρνιθικε. Το ιδιο και τη
δευτερη φορα. Τελικα τη γαμισα πριν μερες στο τριτο ραντεβου μας αφου μου
ζητησε 120 ευρο. Ως εδω η ιστορια μου ειναι βαρετη. Ομως  χτεσ ειδα στον πουτσο
μου κατι σημαδακια και πηγα αμεσος στο γιατρο. Ο γιατρος μου ειπε οτι εχω
κονδυλοματα. Ειμαι σιγουρος οτι τα κονδυλοματα τα κολισα απο τη Μαρια γιατι δεν
ειχα αλλη επαφη το τελευτεο διαστημα.

Προσοχη λοιπον. Μπορει να φαινεται καθαρη, αλλα η καθαριοτιτα δεν σημενει και
οτι η κοπελα ειναι υγιης.

Πολλοι θα γραψουν οτι μπηκα στο σαιτ σημερα για να τη θαψω. Δεν εινε ετσι ομως.
Απλα το κανω για να γλιτοσω οσους μπορω να γλυτοσω γιατι ο γιατρος μου ειπε οτι
τα κονδυλοματα ακομα κι αν καθαριστουν, ο ιος δεν φευγει ποτε απο το σομα.

MMG

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
521
Πόντοι
306
Συναντισα πρωτη φορα την πολυδιαφιμισμενη Μαρια απο νεα σμυρνη πριν 2 μηνες. Μ'
αρεσε που ηταν σαν το κοριτσι της διπλανης πορτας που ολοι θελουμε να
γαμισουμε. Και εκανε και καλο μασαζ. Και ηταν και ευχαριστη στην κουβεντα. Απο
ζητησε 120 ευρο. Ως εδω η ιστορια μου ειναι βαρετη. Ομως  χτεσ ειδα στον πουτσο
μου κατι σημαδακια και πηγα αμεσος στο γιατρο. Ο γιατρος μου ειπε οτι εχω
κονδυλοματα. Ειμαι σιγουρος οτι τα κονδυλοματα τα κολισα απο τη Μαρια γιατι δεν
ειχα αλλη επαφη το τελευτεο διαστημα.

Προσοχη λοιπον. Μπορει να φαινεται καθαρη, αλλα η καθαριοτιτα δεν σημενει και
οτι η κοπελα ειναι υγιης.

Απλα το κανω για να γλιτοσω οσους μπορω να γλυτοσω γιατι ο γιατρος μου ειπε οτι
τα κονδυλοματα ακομα κι αν καθαριστουν, ο ιος δεν φευγει ποτε απο το σομα.

Οπα να και τα στρουμφακια

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Και εκανε και καλο μασαζ. Και ηταν και ευχαριστη στην κουβεντα. Απο
ζητησε 120 ευρο.

Το Μαράκι σ'έπιασε κότσο...... 120 και στο τρίτο....??? :think:

Αξιόμαχος παίκτης από το forum, την πήρε από την πρώτη φορά με 80. Και πεντακάθαρη.

(Τελικά όπου σε πιάσουν είναι......)

Μάλλον βγάζεις χολή που σε ταλαιπώρησε εξ'αρχής, ή έχεις άλλα απωθημένα. Γιατί δεν επισκέπτεσαι τη γιατρό του site Μαριάννα? :dancing:

Συναντισα πρωτη φορα την πολυδιαφιμισμενη Μαρια απο νεα σμυρνη πριν 2 μηνες.
............................................................

Πάλι καλά που το θυμήθηκες μετά από μόνο 2 μήνες να μας ενημερώσεις.

Τεσπα.....και για να μη μου κολλήσετε ταμπέλες, δηλώνω ότι: με το κορίτσι δεν έχω καμμία σχέση, ούτε επαφή, ούτε την έχω πάρει ποτέ σε συνεδρία, ούτε καν τη γνωρίζω. Μου είναι παντελώς άγνωστη και δεν σκοπεύω να ψωνίσω με την τιμολογιακή πολιτική που προς ώρας ακολουθεί.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Προς is69thanos: γράφτηκες στο site σήμερα το πρωι στις 7:06  και στις 7:18 έγραψες αυτό το κατάπτυστο μήνυμα.....και δεν είναι μόνο ότι "θάβεις" τη Μαρία και αφήνεις ένα σοβαρότατο υπονοούμενο....είναι και ότι θα προκαλέσεις πανικό και ανησυχία σε πολλούς ανθρώπους,πολλοί εκ των οποιων είναι και οικογενειάρχες.....
Το ότι είσαι βαλτός δεν το συζητάω....το ότι λές αισχρά ψέμματα είναι κι αυτό αυταπόδεικτο,διότι η Μαρία και πεντακάθαρη είναι και υγιέστατη είναι και επιπλέον παίρνει όλες τις προφυλάξεις.....
Το να πετάμε λάσπη και να σπιλώνουμε ανθρώπους κρυβόμενοι πίσω απο ένα πληκτρολόγιο,ούτε ανδρισμό δείχνει ούτε βέβαια διάθεση να "βοηθήσουμε" τους άλλους.Δείχνει εμπάθεια,και ισως εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων....
Δυστυχως για σένα,το πράγμα δεν θα μείνει εδω....το ιντερνετ δεν είναι ανώνυμο.Δεν μπορώ να γνωρίζω τι θα κάνει η Μαρία,αλλά σύντομα θα κληθείς να αποδείξεις αυτά που ισχυρίζεσαι.....Επιτέλους,όλα έχουν και κάποιο όριο......

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Οι αναγνώστες του σάιτ μπορούν να κρίνουν την αξιοπιστία του καθενός μας. Είναι πάντως πολύ συγκινητικό που ανάμεσά μας υπάρχουν "καλοί σαμαρείτες"  σαν τον is69thanos που φροντίζουν για την διαφύλαξη της υγείας μας (σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ).

Επί της ουσίας τώρα, αποδεικνύεται πολύ εύκολα ότι ο is69thanos είναι ένας άθλιος συκοφάντης. Δεν είμαι γιατρός, αλλά ξέρω να ψάχνω στο google. Λοιπόν, πηγαίνετε στο google και πληκτρολογήστε τις λέξεις "κονδυλώματα χρόνος επώασης" (χωρίς τα εισαγωγικά). Εκεί θα δείτε ότι η ιατρική κοινότητα αποφαίνεται πως η εν λόγω ασθένεια έχει χρόνο επώασης από λίγες βδομάδες μέχρι μερικούς μήνες. Και σίγουρα όχι "μέρες" όπως γράφει ο is69thanos με θράσος αμόρφωτου που νομίζει ότι είναι παντογνώστης.

Από τα παραπάνω γίνεται φανερό ότι τα κίνητρα του is69thanos είναι εξαιρετικά ιδιοτελή. Δεν ξέρω (και δεν με ενδιαφέρει) αν είναι ιδιοκτήτης μασατζίδικου, νταβατζής, άλλη κοπέλα, ή απλά κάποιος που ζήτησε σεξ από τη Μαρία και δεν πήρε αυτό που ζήτησε. Ξέρω όμως ότι είναι ψεύτης και ότι η αξιοπιστία του είναι μηδενική!       

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom