jd
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
xe xe xe na ertei kai to diko mou to pouli?
Που το ξέθαψες και το σχολιάζεις. Είδες ημερομηνία αναγραφής? Μιλάμε για 10/2006
xe xe xe na ertei kai to diko mou to pouli?
Γνωρίζει κανείς αν η Ελλη λείπει για διακοπές εδώ και μερες; Μέχρι και σήμερα που επαιρνα είναι κλειστο αυτο που τελειώνει σε 870. Μήπως αλλαξε τηλέφωνο;
διακοπες ειναι....δοκιμασε σε καμια 10αρια μερες...μου ειχε πει πως θα ερθει μετα τις 10....Γνωρίζει κανείς αν η Ελλη λείπει για διακοπές εδώ και μερες; Μέχρι και σήμερα που επαιρνα είναι κλειστο αυτο που τελειώνει σε 870. Μήπως αλλαξε τηλέφωνο;
κι εγώ την ίδια απορία έχω...ποιά είναι η Έλλη ;
....μεσα εισαι...αυτη ειναι......Μια γεματούλα βυζαρού Ρουμάνα, αν θυμάμαι καλά..
Γνωρίζει κανείς αν η Ελλη λείπει για διακοπές εδώ και μερες; Μέχρι και σήμερα που επαιρνα είναι κλειστο αυτο που τελειώνει σε 870. Μήπως αλλαξε τηλέφωνο;
...Μια γεματούλα βυζαρού Ρουμάνα, αν θυμάμαι καλά..
προσκυνω...βούλωσα...υπαρχει καποιος που να ειχε κανει μασαζ με θεραπευτρια που ειχε αγγελια στο adoos και στο my list και ειχε εδρα σε μια καθετο (δεν θυμαμαι ονομα) της μεγαλης αλεξανδρου (ειναι ο δρομος που οδηγει απο ιερα οδο στο μεταξουργειο)???? μαλιστα η εδρα της ηταν κοντα στην ιερα οδο....
ειχες επισκεφτει?προσκυνω...βούλωσα...
Και βέβαια μιας και μπηκα στο θεμα με την ''λαδιερα'' υπάρχει καμια ενημέρωση ποιο ξεχωριστή καμια ποιό ειδική πρόταση απο τις περιφημες αγγελίες των Νέων ή αλλης φυλάδας για καμια απο αυτές που το κατέχουν το τρίψιμο και ολα τα υπόλοιπα?