Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (4 μέλη και 27 επισκέπτες)

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
εκανα σημερα μασαζ απο αγγελια www.mylist.gr/?view=showad&adid=42963&cityid=-1&lang=el&catid=3]http://www.mylist.gr/?view=showad&adid=42963&cityid=-1&lang=el&catid=3[/url] λοιπον εχουμε και λεμε....
εμφανιση προσωπο 7 , σωμα 8,5  , υπηρεσιες μασαζ 8 στο τελος επαιξε φραπεδια επαγγελματικη συνολο θεραπειας 1 ωρα καθαρα κοστος συναντησης 60 + 20 το χοτελ.... για οποιον δεν ενδιαφερεται για μπριζολα ας δοκιμασει, ειδικα οποιος εχει χωρο πιστευω αξιζει το εξηνταρι... βεβαια χουφτωμα και δακτυλικα αποτυπωματα παρθηκαν απο κολωτρυπιδα και μουνοχειλα...

αυτή είναι ενημέρωση!

η νεαρά ελληνίδα ή αλλοδαπή xpapad ;

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
ειχες επισκεφτει?
για το αβαταρ σου αναφερομαι  :rockon: :rockon: :rockon: :2funny:

index.php

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
καλησπέρα συναθλητές...ξέρουμε τίποτα γι'αυτήν?
την έχει δοκιμάσει κανένας?

Η περίπτωση πρεπει να εχει πολυπλευρο ενδιαφερον αφου η madam παρεχει απο μασαζ μεχρι..χειρομαντια συν υπηρεσιες οικακης βοηθού. Δεν την γνωριζω προσωπικώς, αλλά ετσι λέει το google αν γινει ψαξιμο στο τηλέφωνο της.
Τα δυο παντως απο αυτα που προσφερει ειναι καλο πακεττο ειδικα αν πανε μαζί.

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
επίσης γι'αυτήν έχουμε τίποτα? την έχω πάρει τηλέφωνο , από την ομιλία δεν φαίνεται για ξένη.
ξέρεις κανένας τίποτα?

Εγινε και για αυτη την περιπτωση ..έρευνα μεσω google και επειδη παραπέμπει σε ποσό και όνομα ''γνωστό'', μαλλον προκειται για την ...Νανούκα για την οποία υπάρχουν πολλά σχόλια και απόψεις.

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
εκανα σημερα μασαζ απο αγγελια www.mylist.gr/?view=showad&adid=42963&cityid=-1&lang=el&catid=3]http://www.mylist.gr/?view=showad&adid=42963&cityid=-1&lang=el&catid=3[/url] λοιπον εχουμε και λεμε....
εμφανιση προσωπο 7 , σωμα 8,5  , υπηρεσιες μασαζ 8 στο τελος επαιξε φραπεδια επαγγελματικη συνολο θεραπειας 1 ωρα καθαρα κοστος συναντησης 60 + 20 το χοτελ.... για οποιον δεν ενδιαφερεται για μπριζολα ας δοκιμασει, ειδικα οποιος εχει χωρο πιστευω αξιζει το εξηνταρι... βεβαια χουφτωμα και δακτυλικα αποτυπωματα παρθηκαν απο κολωτρυπιδα και μουνοχειλα...
τα εβγαλε τα ρουχα?....απο βυζια τι λεει?...μεγαλα, μικρα?....αφησε τιποτα υπονοουμενο για πηδημα?....για πε.....

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
τα εβγαλε τα ρουχα?....απο βυζια τι λεει?...μεγαλα, μικρα?....αφησε τιποτα υπονοουμενο για πηδημα?....για πε.....
τα ρουχα τα εβγαλε και μου απλωσε την κωλαρα στη μουρη .... μου ειπε οτι δεν κανει σεξ, δεν το επιδιωξα και εγω αφου μου αρεσει αυτη τη δυσκολη ωρα να απολαμβανω και να μην εργαζομαι, γενικα δεν πιεσα για τιποτα ... πιστευω οτι πνιγει κουνελο.... μου ειπε οτι ειναι ελληνιδα (μιλαει απταιστα ελληνικα).... εγω θα το επαιζα 2,10 για ελληνιδα και 3,40 για κατι αλλο βυζακι στητο φυσικο 2,5.

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
τα ρουχα τα εβγαλε και μου απλωσε την κωλαρα στη μουρη .... μου ειπε οτι δεν κανει σεξ, δεν το επιδιωξα και εγω αφου μου αρεσει αυτη τη δυσκολη ωρα να απολαμβανω και να μην εργαζομαι, γενικα δεν πιεσα για τιποτα ... πιστευω οτι πνιγει κουνελο.... μου ειπε οτι ειναι ελληνιδα (μιλαει απταιστα ελληνικα).... εγω θα το επαιζα 2,10 για ελληνιδα και 3,40 για κατι αλλο βυζακι στητο φυσικο 2,5.

στοματικό σου κανε?
με προφυλαχτικό ή χωρίς ;

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Τοσο ακριβα πηγαν, τα δακτυλικα αποτυπωματα ???  :think: :think: :think:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

costaspireas

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0

συναντησα κ γω σημερα την κοπελα, απο υπηρεσιες κ εμφανιση οπως τα περιεγραψε ο xpapad μονο που γλυτωσα τα 20 μιας κ ηρθε σπιτι. για κατι παραπανω απο φραπε εγω καταλαβα οτι θελει να την παρεις κ αλλες φορες να εχει νιωσει πιο ανετα για να ενδωσει. δεν το πιεσα αλλα απο συζητηση φανηκε οτι στην δευτερη, τριτη φορα ισωσ να μπορει να γινει. παντως ελληνιδα δεν πρεπει να ειναι..μιλαει πολυ καλα ελληνικα αλλα καπου δυσκολευοταν.

georgekara

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2009
Like
228
Πόντοι
26
πηρα κ εγω σημερα αφου η αλλη η ξανθια ρωσσιδα μου το εκλεινε συνεχεια.....λοιπον με 60 ευρω εχεις πολυ καλο μασαζ για 1 ωρα δεν το πιστευα!!!!κ φραπεδια στο τελος.μου ειπε οτι ειναι κυπρια αλλα την εκοψα για αλβανιδα.πολυ καλη για σπιτι ισως οτι καλυτερο για 60ε.

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
συναντησα κ γω σημερα την κοπελα, απο υπηρεσιες κ εμφανιση οπως τα περιεγραψε ο xpapad μονο που γλυτωσα τα 20 μιας κ ηρθε σπιτι. για κατι παραπανω απο φραπε εγω καταλαβα οτι θελει να την παρεις κ αλλες φορες να εχει νιωσει πιο ανετα για να ενδωσει. δεν το πιεσα αλλα απο συζητηση φανηκε οτι στην δευτερη, τριτη φορα ισωσ να μπορει να γινει. παντως ελληνιδα δεν πρεπει να ειναι..μιλαει πολυ καλα ελληνικα αλλα καπου δυσκολευοταν.

φίλε η συγκεκριμένη δίνει γλωσσόφυλα ;

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
εχει παρει κανεις μια ξανθια απο mylist που το τηλ τελειωνει σε 935 κ ζηταει 50ευρω;
Μουφα!!! μακρια!!! Την εχω παρει και προσπαθει να σε αρμεξει και χωρις φραπε καν, με μουφες υποσχεσεις...!!!
Εγω της ειπα η φραπε η δεν πληρωνεσαι... Τραβηξε φραπεδια, χουφτωνα της βυζαρες και τελος...
Ποτε ξανα!!!!!!

georgekara

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2009
Like
228
Πόντοι
26
τυχερος ημουν......ευτυχως που δεν απαντουσε...

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
ολα καλα μαγκες....ΑΛΛΑ....3χ60=180 ευρω....+ ξενοδοχειο αλλα 60 με 70 ευρω,η τιμη ανεβαινει πολυ.....με 150 συναντας ευα,η τζουλι, και σκυλογαμας μια ωρα με τουρμπο μωρα...αυτα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ο άνεργος παίρνει 450
αλλά λεφτά υπάρχουνε