You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (5 μέλη και 42 επισκέπτες)
NewProgressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2021
- Like
- 194
- Πόντοι
- 1
Νατάσα από χρυσή ευκαιρίαΜικρή ηλικία δεν είναι. 40 λέει, την κόβω κάπου 45, αλλά είναι μιλφ και γυμνασμένη με σωματάρα όπως λέει ο πάνω
εχουμε λινκ αγγελιας?
NewProgressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2021
- Like
- 194
- Πόντοι
- 1
μπορει καποιος να μου στειλει τηλ πμ?Νατάσα από χρυσή ευκαιρία
εχουμε λινκ αγγελιας?
Αν μπορείτε και σε εμενα! Ευχαριστώ!μπορει καποιος να μου στειλει τηλ πμ?
Akatergastos Outlaw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 481
Αυτή είναιH Juliet Λεμόνια από Κερατσινί δεν είναι αυτή ρε μύστες;![]()
Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 198
- Like
- 48.254
- Πόντοι
- 34.078
και ένας φίλος πέρασε και μου είπε τα χειρότεραMonica από fantasy τέρμα ξεπετα δεν μου έχει ξανατυχει αυτό. Βιαστική και ότι να ναι
Την εχει πάρει κανείς κατ'οίκον? Εχει αλλάξει καθόλου το πρόγραμμα? Γιατί την έχουν αναφέρει στα ΔΕΝΑυτή είναι
Έχει αναφερθεί πιο πριν φραπές+30 στεγνός χωρίς να βγάλει ούτε καν τα ρούχα, και εφυγε νωρίτερα.Καλησπέρα. Ξέρουμε κάτι για τη Μαργαρίτα από το Your Massage, αν αξίζει το μασάζ της; Και αν έχει έξτρα υπηρεσίες;
Ναι και αρκετά φαντασμενη.Έχει αναφερθεί πιο πριν φραπές+30 στεγνός χωρίς να βγάλει ούτε καν τα ρούχα, και εφυγε νωρίτερα.
Μου έκανε εντύπωση ότι μου είπε ότι το κάνει 4 χρονια και μεγάλη εισαγωγη ότι κάνει τάντρα και ρέικι και ενεργείειακες.μαλακίες .τίποτα δεν ήξερε να κάνει.
Τελευταία τροποποίηση:
socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.236
- Πόντοι
- 736
Διάβασε τις προηγούμενες σελίδες. Για ύφος και τουπέ αναφέρουν, μέτριο μασάζ, έξτρα χέρι σαν αγγαρείαΚαλησπέρα. Ξέρουμε κάτι για τη Μαργαρίτα από το Your Massage, αν αξίζει το μασάζ της; Και αν έχει έξτρα υπηρεσίες;
lakis mamoulakis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.135
- Πόντοι
- 1.796
Έχει αναφερθεί πιο πριν φραπές+30 στεγνός χωρίς να βγάλει ούτε καν τα ρούχα, και εφυγε νωρίτερα.
Ναι και αρκετά φαντασμενη.
Μου έκανε εντύπωση ότι μου είπε ότι το κάνει 4 χρονια και μεγάλη εισαγωγη ότι κάνει τάντρα και ρέικι και ενεργείειακες.μαλακίες .τίποτα δεν ήξερε να κάνει.
Διάβασε τις προηγούμενες σελίδες. Για ύφος και τουπέ αναφέρουν, μέτριο μασάζ, έξτρα χέρι σαν αγγαρεία
Αν μιλάμε για την τύπισσα με το goth κούρεμα και τα piercings, θα συμφωνήσω κι εγώ.
Υφάκι, δήλωνε πως ξέρει τάντρα, κτλ., αλλά τουλάχιστον έμεινε με σουτιέν/βρακί σε εμένα.
Δεν αξίζει, μην ψαρώνετε με το look.
Πριν πόσο καιρό?Αν μιλάμε για την τύπισσα με το goth κούρεμα και τα piercings, θα συμφωνήσω κι εγώ.
Υφάκι, δήλωνε πως ξέρει τάντρα, κτλ., αλλά τουλάχιστον έμεινε με σουτιέν/βρακί σε εμένα.
εμφανισιακά αξίζει τουλαχιστόν? εχει και αφτή απετήσεις να φοράς εσόρουχο ή δεν εχει θέμα να εισαι γυμνόςΑν μιλάμε για την τύπισσα με το goth κούρεμα και τα piercings, θα συμφωνήσω κι εγώ.
Τελευταία τροποποίηση:
lakis mamoulakis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.135
- Πόντοι
- 1.796
Αρκετό, θα πω 3-6 μήνες..Πριν πόσο καιρό?
Αλλά την είχα δει και πιο παλιά και ήταν αντίστοιχη φάση. Πάντα ελπίζω να βελτιωθεί επειδή μου αρέσει το στυλάκι, αλλά δεν.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις