Είναι ενδιαφέρον πως για την Νατάσα, που ψάχνουν όλοι, ο αρχικός συναγωνιστής, τουλάχιστον σε εμένα δεν το έδωσε το τηλέφωνο. Να είναι καλά να το ξέρω για το μέλλον που θα έχω εγώ ένα τηλέφωνο που θα θέλει αυτός.
Εγώ το τηλέφωνο το έχω, και το είχα, και το έχω δώσει, και θα το δώσω απλόχερα στου φίλους του φόρουμ, χωρίς να θεωρώ πως έχω το χρυσό φαγοπότι...
Αλλά είναι αρκετά σπαστικό, να βλέπεις ότι αναφέρεται κάποια, και ξαφνικά όλοι θέλουν και κανένας δεν δίνει. Και ο αρχικός φίλος που το αναφέρει εξαφανίζεται.
Η Νατασα λοιπόν, είχε ξεκινήσει με ένα παλικάρι, και στην πορεία άρχισε να κάνει και μόνη της ραντεβού. Είναι 45 χρονόν, είναι μουνάρα, κρατιέται πολύ καλά, αλλά είναι κρύα. Αν δεν τις κάνει κλίκ δεν θα περάσεις καλά. Δεν είναι δεδομένο το φούλ, αν όμως γουστάρει θα περάσεις πολύ πολύ καλά. Είναι από αυτές τις περιπτώσεις. Κόστος € 170.
Και πριν κράξετε γιατι δεν είπα εγώ τπτ, πολύ απλά γιατί λεω κάτι μόνο όταν υπάρχει νόημα, και σε αυτή την περίπτωση θεώρησα πως έχει νόημα να πω κάτι.
Καλά να περνατε