Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (16 μέλη και 39 επισκέπτες)

Koprogatos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2021
Like
799
Πόντοι
81
Ρε μάγκες τι τσιμπατε με τα "νέα" κωλογραφεια; Όλα είναι κλώνοι των γνωστών. Εδώ οι τύποι του jadore έχουν φτιάξει site χωρίς καν φωτογραφίες των θεραπευτριών. Σας βομβαρδίζουν με ονόματα για να νομίζετε ότι κάτι τρέχει στο χώρο του μασάζ. Τα ίδια και τα ίδια είναι. Και πολύ φοβάμαι ότι αυτά που πετάγονται συχνά είναι κλώνοι των ξεπετάδικων τύπου osmose, rose , luminous κλπ
+ Cataleya

cretanboy91

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2024
Like
2
Πόντοι
0
Συναγωνιστές ! Τελος του μήνα ανεβαίνω Αθήνα ! Έχετε να μου προτείνετε κάτι για μασάς στο σπίτι και μόνο φραπέ τπτ παραπάνω! Ευχαριστώ για τ χρόνο σας και συγνώμη αν έχει απαντηθεί νωρίτερα αντίστοιχο

ambe77

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
624
Πόντοι
81
Συναγωνιστές ! Τελος του μήνα ανεβαίνω Αθήνα ! Έχετε να μου προτείνετε κάτι για μασάς στο σπίτι και μόνο φραπέ τπτ παραπάνω! Ευχαριστώ για τ χρόνο σας και συγνώμη αν έχει απαντηθεί νωρίτερα αντίστοιχο
τα βασικά γραφεια εχουν φραπέ ολα !!!!!!!! δοκιμασε TEA , DELUXE , JOY , FANTASY , αναφορικά καποια τωρα εαν θες σιγουρη μπριζολα VIP , OSMOSE ,

stavrosp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
20
Είναι ενδιαφέρον πως για την Νατάσα, που ψάχνουν όλοι, ο αρχικός συναγωνιστής, τουλάχιστον σε εμένα δεν το έδωσε το τηλέφωνο. Να είναι καλά να το ξέρω για το μέλλον που θα έχω εγώ ένα τηλέφωνο που θα θέλει αυτός.

Εγώ το τηλέφωνο το έχω, και το είχα, και το έχω δώσει, και θα το δώσω απλόχερα στου φίλους του φόρουμ, χωρίς να θεωρώ πως έχω το χρυσό φαγοπότι...

Αλλά είναι αρκετά σπαστικό, να βλέπεις ότι αναφέρεται κάποια, και ξαφνικά όλοι θέλουν και κανένας δεν δίνει. Και ο αρχικός φίλος που το αναφέρει εξαφανίζεται.

Η Νατασα λοιπόν, είχε ξεκινήσει με ένα παλικάρι, και στην πορεία άρχισε να κάνει και μόνη της ραντεβού. Είναι 45 χρονόν, είναι μουνάρα, κρατιέται πολύ καλά, αλλά είναι κρύα. Αν δεν τις κάνει κλίκ δεν θα περάσεις καλά. Δεν είναι δεδομένο το φούλ, αν όμως γουστάρει θα περάσεις πολύ πολύ καλά. Είναι από αυτές τις περιπτώσεις. Κόστος € 170.

Και πριν κράξετε γιατι δεν είπα εγώ τπτ, πολύ απλά γιατί λεω κάτι μόνο όταν υπάρχει νόημα, και σε αυτή την περίπτωση θεώρησα πως έχει νόημα να πω κάτι.

Καλά να περνατε

g_arenas0

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2025
Like
38
Πόντοι
0
Είναι ενδιαφέρον πως για την Νατάσα, που ψάχνουν όλοι, ο αρχικός συναγωνιστής, τουλάχιστον σε εμένα δεν το έδωσε το τηλέφωνο. Να είναι καλά να το ξέρω για το μέλλον που θα έχω εγώ ένα τηλέφωνο που θα θέλει αυτός.

Εγώ το τηλέφωνο το έχω, και το είχα, και το έχω δώσει, και θα το δώσω απλόχερα στου φίλους του φόρουμ, χωρίς να θεωρώ πως έχω το χρυσό φαγοπότι...

Αλλά είναι αρκετά σπαστικό, να βλέπεις ότι αναφέρεται κάποια, και ξαφνικά όλοι θέλουν και κανένας δεν δίνει. Και ο αρχικός φίλος που το αναφέρει εξαφανίζεται.

Η Νατασα λοιπόν, είχε ξεκινήσει με ένα παλικάρι, και στην πορεία άρχισε να κάνει και μόνη της ραντεβού. Είναι 45 χρονόν, είναι μουνάρα, κρατιέται πολύ καλά, αλλά είναι κρύα. Αν δεν τις κάνει κλίκ δεν θα περάσεις καλά. Δεν είναι δεδομένο το φούλ, αν όμως γουστάρει θα περάσεις πολύ πολύ καλά. Είναι από αυτές τις περιπτώσεις. Κόστος € 170.

Και πριν κράξετε γιατι δεν είπα εγώ τπτ, πολύ απλά γιατί λεω κάτι μόνο όταν υπάρχει νόημα, και σε αυτή την περίπτωση θεώρησα πως έχει νόημα να πω κάτι.

Καλά να περνατε
Φιλαράκι σε όσους έχουν στείλει προσωπικό μήνυμα έχω απαντήσει και έχω δώσει και φουλ πληροφορίες. Επειδη είμαι καινούριο μέλος δεν έχω δει ποτέ κανέναν να ανεβάζει ολόκληρο αριθμό εδώ οπότε και εγώ γιαυτο δεν το έχω δώσει δημόσια. Είχα πάρα πολλά μηνύματα από μέλη και απαντάω οπότε μπορώ δεν είμαι όλη μέρα στο σάιτ

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
8
Like
3.498
Πόντοι
736
Πρόσφατες εμπειρίες.
1.λινα από vip.ρουμανα συμπαθητικη.φουλ σχεδόν κατευθείαν.μασαζ 15λεπτο.. 100 για ολα.πιπα με προφυλακτικό όμως
2.αγγελικη fantasy .μέτριο μασάζ.φουλαρε με +50.μιλαει πολύ.ομορφουλα αλλα δε με ενθουσίασε.θα και την ξαναεβλεπα λόγω ότι είναι Ελληνίδα 25περιπου χρόνων
3.νικη από το ίδιο γραφείο. Δεν έκανε τίποτα εξτρα κορόιδεψε με ένα χάλια body to body γυμνή από πάνω με string απο κατω.πεταξα 130 ευρώ.ξινουλα είναι.ισως την ξαναδω μπας και πάρω παραπάνω
4.μαργαριτα από your massage .χέρι μόνο με +30 δεν εβγαλε ρούχα έκλεψε πολύ χρονο.μου φάνηκε εντελώς φαντασμενη

Τελευταία τροποποίηση:

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
2.366
Πόντοι
456

Καλά να περνατε
Κόστος 170 κ αν της κάνουμε..ενώ δε μας κάνει αυτή..το μόνο φουλ με αυτήν θα ήταν φουλ μπλοκ κ δρόμο

Elampra

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Απρ 2024
Κριτικές
16
Like
1.452
Πόντοι
1.011
Πρόσφατες εμπειρίες.
1.λινα από vip.ρουμανα συμπαθητικη.φουλ σχεδόν κατευθείαν.μασαζ 15λεπτο.. 100 για ολα.πιπα με προφυλακτικό όμως
2.αγγελικη fantasy .μέτριο μασάζ.φουλαρε με +50.μιλαει πολύ.ομορφουλα αλλα δε με ενθουσίασε.θα και την ξαναεβλεπα λόγω ότι είναι Ελληνίδα 25περιπου χρόνων
3.νικη από το ίδιο γραφείο. Δεν έκανε τίποτα εξτρα κορόιδεψε με ένα χάλια body to body γυμνή από πάνω με string απο κατω.πεταξα 130 ευρώ.ξινουλα είναι.ισως την ξαναδω μπας και πάρω παραπάνω
4.μαργαριτα από your massage .χέρι μόνο με +30 δεν εβγαλε ρούχα έκλεψε πολύ χρονο.μου φάνηκε εντελώς φαντασμενη
5. Ινα από fantasy (εχει ξανα αναφερθει). Μιλάει ασταμάτητα, σε βαθμό που σπάει μπάλες και χαλάει όλη την διάθεση γιατί λέει ασυναρτησίες. Φουλάρει.
6. Αγγελική από fantasy. Επιβεβαιώνω τα παραπάνω. Επίσης δεν το βουλώνει, αλλά ευχάριστο τυπάκι, καλύτερη απο την Ινα.
7. Ελένη από Αττικα. Πεντακάθαρη, μοσχομυριστή και ευχάριστη. Ρωσίδα με σπαστά Ελληνικά, επίσης φουλάρει.

sweety72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2019
Κριτικές
7
Like
1.187
Πόντοι
371
Με νικολ μασαζ εχουμε καμμια πληροφορια?
Εχω στειλει αλλα δεν απανταει.

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.236
Πόντοι
736
Πρόσφατες εμπειρίες.
Νίκη fantasy μην ξαναδείς αν έχεις όρεξη για παραπάνω. Δεν θα πάρεις.
Σου γλύτωσα 100€, χρωστάς καφέ

baddick

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
168
Πόντοι
1
Ρε μάγκες τι τσιμπατε με τα "νέα" κωλογραφεια; Όλα είναι κλώνοι των γνωστών. Εδώ οι τύποι του jadore έχουν φτιάξει site χωρίς καν φωτογραφίες των θεραπευτριών. Σας βομβαρδίζουν με ονόματα για να νομίζετε ότι κάτι τρέχει στο χώρο του μασάζ. Τα ίδια και τα ίδια είναι. Και πολύ φοβάμαι ότι αυτά που πετάγονται συχνά είναι κλώνοι των ξεπετάδικων τύπου osmose, rose , luminous κλπ
Ακριβώς έτσι και ένα hypnotic massage στέλνει το ρόστερ του massaua είναι καμία 20 κοπέλες που απλά περιφέρονται σε 5 γραφεία με άλλα 5 κλονους γραφεία τίποτα καινούργιο και αυτό το jadore που αναφέρεις κάνα δυο κοπέλες έχουν περάσει από art dm και σίγουρα και από άλλα μια ανακύκλωση γίνεται μόνιμα αλλάζουν μόνο τα ονόματα στα γραφεία και στα ονόματα στις κοπέλες..

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
130
Like
23.506
Πόντοι
29.667
τα βασικά γραφεια εχουν φραπέ ολα !!!!!!!! δοκιμασε TEA , DELUXE , JOY , FANTASY , αναφορικά καποια τωρα εαν θες σιγουρη μπριζολα VIP , OSMOSE ,
Viper και osmosis σίγουρα έχουν πάντα μπριζολα;;;

Katakouzinosss

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2025
Like
24
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην ομάδα,

Massage Fantasy Ραφαέλα πιο ωραία από κοντά, καλό μασάζ, αστείες τιμές για εξτρά προφανώς δεν πήρα τίποτα, Αγγελική το φουλάρε στα 120 σε μένα, φαντάζομαι πάει ανά περίπτωση η τιμή.

Massaua Μόνικα, αδιάφορο μασάζ, φούλαρε στα 120, δεν θα ξαναέπαιρνα και δεν θα πρότεινα. Μαριάννα όλο λάθος, έπρεπε να είχα διαβάσει κριτικές

Νατάσα από χρυσή ευκαιρία ξαναπήρα φούλαρε στα 120.Είναι όπως τα λέει ο φίλος πάνω, επειδή είναι amateur,άμα σε συμπαθήσει το τερματίζει. Εμένα μου είπε ότι ζητάει μόνο καθαριότητα και ευγένεια.

Δώστε ενημέρωση για Νατάσσα Massaua!

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.472
Πόντοι
201
Καλησπέρα στην ομάδα,

Massage Fantasy Ραφαέλα πιο ωραία από κοντά, καλό μασάζ, αστείες τιμές για εξτρά προφανώς δεν πήρα τίποτα, Αγγελική το φουλάρε στα 120 σε μένα, φαντάζομαι πάει ανά περίπτωση η τιμή.

Massaua Μόνικα, αδιάφορο μασάζ, φούλαρε στα 120, δεν θα ξαναέπαιρνα και δεν θα πρότεινα. Μαριάννα όλο λάθος, έπρεπε να είχα διαβάσει κριτικές

Νατάσα από χρυσή ευκαιρία ξαναπήρα φούλαρε στα 120.Είναι όπως τα λέει ο φίλος πάνω, επειδή είναι amateur,άμα σε συμπαθήσει το τερματίζει. Εμένα μου είπε ότι ζητάει μόνο καθαριότητα και ευγένεια.

Δώστε ενημέρωση για Νατάσσα Massaua!
νατασσα χρυση ευκαιρια ,μικρή ηλικια ? εμφανισιμη? εαν ναι στειλε τηλ :-)

Katakouzinosss

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2025
Like
24
Πόντοι
0
νατασσα χρυση ευκαιρια ,μικρή ηλικια ? εμφανισιμη? εαν ναι στειλε τηλ :-)
Μικρή ηλικία δεν είναι. 40 λέει, την κόβω κάπου 45, αλλά είναι μιλφ και γυμνασμένη με σωματάρα όπως λέει ο πάνω

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom