NEON7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.066
- Πόντοι
- 216
35+Ηλικία;
35+Ηλικία;
Δεν έδωσα τίποτα για να μείνει με εσώρουχα και έπιασα γενικά. β2β παίρνει 130. Χέρι δεν ρώτησα, δε με ενδιέφερε.λεφτά για γδυσιμο
Λέτα για χέρι
λεφτά για b2b
έδωσα τα πρώτα μόνο
κωνσταντινα joy εχει αναφερθει οτι μπορει να σε αφησει με το πουλι στο χερι και οτι το παιζει ντιβα....μήπως γνωρίζετε ομάδα για
Νίκη από fantasy. πολύ ωραίο κοριτσάκι κοντά στα 21, καθόλου μασάζ. Λίγο απλυτη και άβγαλτη. Κατάφερα να την γδυσω με τα χίλια ζόρια αλλα τίποτα παραπάνω.
- Κωνσταντίνα από Joy ?
- Αγγελικη από fantasy?
Αγγελική απο fantasy full ....μήπως γνωρίζετε ομάδα για
Νίκη από fantasy. πολύ ωραίο κοριτσάκι κοντά στα 21, καθόλου μασάζ. Λίγο απλυτη και άβγαλτη. Κατάφερα να την γδυσω με τα χίλια ζόρια αλλα τίποτα παραπάνω.
- Κωνσταντίνα από Joy ?
- Αγγελικη από fantasy?
στειλε pm το τηλ της κυριας αδερφε οποτε μπορειςΝαι αυτή είναι!! Δεν βρίσκω την αγγελία πλέον την είχα πάρει πριν αρκετό καιρό. Πολύ τίμια πάντως αξίζει μια δοκιμή.
Και εγώ θέλω το τηλέφωνο αν γίνεταιΈχω το τηλ στείλε μου pm
Ναι αυτή είναι.Αγγελική από fantasy εννοείτε μια πιτσιρίκα με φουσκωμένα χείλη και μεγάλο στήθος που ήταν παλιά joy?
Σίγουρα φραπέ με ότι έχεις ευχαρίστηση. Πάρε, καλή είναι αν σου αρέσουν τα εξωτικά φρούτα.να ρωτησω , απο royal η μελινα ξερετε μεχρι που φτανει?
καμμια αλλη απο royal?Σίγουρα φραπέ με ότι έχεις ευχαρίστηση. Πάρε, καλή είναι αν σου αρέσουν τα εξωτικά φρούτα.
εμενα δεν εκανε τιποτα, περα απο οτι εβγαλε μπλουζα και παντελονι, καλυτερα να ηταν με τα ρουχα, επισης χαλια μασαζ , ουτε καν χαδιαλεφτά για γδυσιμο
Λέτα για χέρι
λεφτά για b2b
έδωσα τα πρώτα μόνο
Ξένια φραπέ χωρίς ρούχα +30€ με ικανοποιητικό μασάζ.καμμια αλλη απο royal?
ξενια την εχω δει , ωραιο κοριτσιΞένια φραπέ χωρίς ρούχα +30€ με ικανοποιητικό μασάζ.
Κατερίνα δεν προχωράει και δεν άξιζε σαν εμφάνιση. Μασάζ μετριότατο.
κόστος;;Αγγελική απο fantasy full ....
Βλέπεται το κορίτσι?μασαζ της προκοπής κάνει?Αγγελική απο fantasy full ....
Ξένια έχει ωραία φάτσα, κορμί, στυλ. Αλλά το μασάζ της είναι χάδια. Όταν λες χωρίς ρούχα εννοείς εντελώς γυμνή ή με εσώρουχα; Το φραπεδάκι πρόσφατο;Ξένια φραπέ χωρίς ρούχα +30€ με ικανοποιητικό μασάζ.