The_Curber
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2024
- Like
- 47
- Πόντοι
- 0
Το κορίτσια του Βελβετ, Ελινα, Λένα, κτλ, χάθηκαν για πάντα;
Αυτή είναιΕίναι ίδια η Juliet lemonia ?? Ή είναι ιδέα μου ??
μακαρι να μαθαιναμε για Ελινα ηταν φοβερο κοριτσι !!!Το κορίτσια του Βελβετ, Ελινα, Λένα, κτλ, χάθηκαν για πάντα;
για μενα αυτες με εκαναν να κολλησω με το μασαζΤο κορίτσια του Βελβετ, Ελινα, Λένα, κτλ, χάθηκαν για πάντα;
Οι εξαφανισμενες : ελινα velvet,μαιρη joy,χρυση vip = SUPER Μασεζ !!! Μεγαλα αστερια !!! ...οι πιο πολλες τωρα ειναι κατω του μετριου απο θεμα υπηρεσιωνγια μενα αυτες με εκαναν να κολλησω με το μασαζ
η συγκεκριμενη εκτος απο μασαζ εκανε ζωγραφικη,επαιζε ως dj μουσικη,φωτογραφιζοταν επαγγελματικα...φευγατη...και στο μασαζ καθαρη,πλενοταν παντα και αλλαζε ρουχα πριν τη συνεδρια,στα εξτρα ηταν η αγαπημενη μου !!! το αγαπουσε αυτο που εκανε !!!ποτε δεν αποφασισα αν μου αρεσει πιο πολυ η ελινα ή ελενα απο velvet
αστα ερωτας, απλα με τρελενε και λενα με το χαμογελο τηςη συγκεκριμενη εκτος απο μασαζ εκανε ζωγραφικη,επαιζε ως dj μουσικη,φωτογραφιζοταν επαγγελματικα...φευγατη...και στο μασαζ καθαρη,πλενοταν παντα και αλλαζε ρουχα πριν τη συνεδρια,στα εξτρα ηταν η αγαπημενη μου !!! το αγαπουσε αυτο που εκανε !!!
Υπαρχει καποια ενημερωση για Στελλα - Deluxe? Εχει γραφτει μονο οτι σε διπλο με την Ινεσσα γελαγαν ειρωνικα κλπ. Στα του μασαζ και αν προχωραει περαιτερω δεν εχει υπαρξει κατι. Οποιος γνωριζει ας ενημερωσει για να προστεθει στη λιστα
το velvet πως και εκλεισε ??? τι συνεβη ? η παιζει με κλώνο μαγαζι ?ποτε δεν αποφασισα αν μου αρεσει πιο πολυ η ελινα ή ελενα απο velvet
H κοπέλα είναι στα δεν.... Έχει κανείς ενημέρωση από Κέλλυ Attica?Η αντριανα που είναι στο αττικα και στο ms massage, ήταν πριν στο lotus και dm; και έκανε έξτρα ή όχι
Και η κελλυ είναι στα δεν.H κοπέλα είναι στα δεν.... Έχει κανείς ενημέρωση από Κέλλυ Attica?
Είσαι σωτήρας...Και η κελλυ είναι στα δεν.
Αν μιλάμε για τνη Νίνα η κοπέλα έχει σύγχυση μέσα της και είναι απρόβλεπτη.... είναι με τις μέρες τιςΣε μενα τιποτα. δεν κανω τετοια μου ειπε.