Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

peresvet

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2022
Κριτικές
3
Like
227
Πόντοι
0
Καλησπερα καλη χρονια σε ολους! Ηθελα να ρωτησω αν εχει κανεις εμπειρια με Στελλα απο Deluxe. Εχω δοκιμασει Βικτωρια και Ινεσα και εχω να πω πολυ καλες και οι δυο και στο μασαζ και στο παρακατω (φραπες) Επισης σκεφτομαι να δοκιμασω και Χριστιαννα, εχω διαβασει οτι ειναι και αυτη αρκετα καλη!

Ινέσα είναι πολύ καλή επιλογή όπως και Χριστίνα

Για 4 χέρια ποιες προτείνετε γενικά; Δύσκολο κομμάτι

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
921
Πόντοι
81
Κρίμα, και πίστευα ότι θα πρόσφερε κάτι καλύτερο.
Το ταντρα στα 100...ντυμένη...το νουρου στα 150 γυμνή....αλλά μόνο μασάζ και χειρογλυκανο και στις 2 περιπτώσεις χωρίς τίποτα περαιτέρω

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
37
Like
3.925
Πόντοι
7.195
Πως είναι απο εμφάνιση η εν λόγω κοπέλα ? Τι φορούσε ? Υπάρχει κάπου φωτογραφία ? Eυχαριστώ
Καλησπέρα
€70 μασαζ + €20 για το στοματικό σεξ?
Ήμαρτον άνθρωποι μου...

Lalito

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2019
Like
373
Πόντοι
21
Μια κελλυ από yourmassage ..έχει κανείς εμπειρία??

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.547
Πόντοι
456
Ένα elite massage και καλά και spa με έδρα Γλυφάδα που πλέον στέλνει θεραπευτές κ κάνει κάτι οίκον ξέρει κανείς τπτ ...?

boudog

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2024
Κριτικές
4
Like
1.016
Πόντοι
360

boudog

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2024
Κριτικές
4
Like
1.016
Πόντοι
360

Mrpapiou85

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2022
Like
42
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους,

Είμαι παλιός στο χώρο του μασάζ, και έχω αποφύγει δημοσιεύσεις όλα αυτά τα χρόνια για να μην καίω μαγαζιά και κοπέλες.
Θελω όμως να πω μερικά πράγματα για αυτό το χώρο.
Εχει χαλάσει πάρα πολύ κ η ποιότητα, και το εύρος των κοριτσιών (όλο οι ίδιες ανακυκλώνονται) και η συμπεριφορά του κάθε τηλεφωνητή ή τηλεφωνήτριας.
Όντας τακτικός πελάτης σε συγκεκριμένα μαγαζιά δν θα αναφέρω ονόματα, η συμπεριφορά που εισπράττω είναι επιεικώς απαράδεκτη.
Δν γίνεται να έχεις αφήσει τόσα χρήματα σε όλα αυτά τα παράνομα μαγαζιά, που δν κόβουν απόδειξη ούτε για δειγμα, και να σου μιλάνε απότομα ή ν σου κάνουν δεικτικές υποδείξεις αν ζητήσεις μια κοπέλα πολύ νωρίς μέσα στην μέρα.
Προσωπικά αποφάσισα να αποχωρήσω από αυτό το χωρο, για όποιον έχει ταξιδέψει και λίγο εκτός του χωριού που ονομάζεται Ελλάδα, θα καταλάβετε ότι δν αξίζει να τους δίνετε ούτε ένα ευρώ από το εισόδημα σας.
Εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι στην Ελλάδα δν υπάρχει σοβαρός ανταγωνισμός και ότι κάποιοι από εμάς μας αρεσκομαστε σε ένα μασάζ με κάτι έξτρα στο τέλος για να χαλαρώσουμε και να μας φύγει το στρες.
Ρίξτε μαύρο και βρείτε άλλα πράγματα να κάνετε, δν αξίζει το προϊόν, έχει μια μορφή εθισμού η οποία τις περισσότερες φορές σε αφήνει με πικρή γεύση, και διευκολύνει τους διάφορους παράνομους μασαζο ιδιοκτήτες να παίρνουν τ χρήματα σας και να είναι και αγενής.
Κοροϊδία σκέτη.
Αυτα τ όλιγα από έμενα, είμαι σίγουρος ότι πολλοί εδώ μέσα θα συμφωνείστε μαζί μου και θα πράξετε αναλόγως και όπως τους αξίζει.

gioutsos13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
48
Πόντοι
0
Ένας γαμωτο δεν βρέθηκε να πει για Ζέτα από deluxe..τόσες φορές δίνω πληροφορίες κ μερικοί μονο νσ τρώνε ξέρουν..πείτε κάποιος τι τιμές έχει ρε παιδιά η Ζέτα πρώην dream girl???για μπριζόλα κυρίως
Πολύ καλή παικτάρα μου!!

Τα τιμάει τα λεφτά της!!

Μεγάλη σε ηλικία, δεν θα έμπαινα δηλαδή!!

Αλλά άνετα θα την ξαναέπαιρνα!!!

♂️ Γαμώ τα παιδιά, ωραίο μασάζ με τα παρελκόμενά του!!

Μπράβο της!! Κρατάει τη σημαία ψηλά!!

ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ!!

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
18.513
Πόντοι
3.246
  • Λύπη
Αντιδράσεις: Likelg

Debussy

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Οκτ 2021
Κριτικές
15
Like
895
Πόντοι
1.011
Πολύ καλή παικτάρα μου!!

Τα τιμάει τα λεφτά της!!

Μεγάλη σε ηλικία, δεν θα έμπαινα δηλαδή!!

Αλλά άνετα θα την ξαναέπαιρνα!!!

♂️ Γαμώ τα παιδιά, ωραίο μασάζ με τα παρελκόμενά του!!

Μπράβο της!! Κρατάει τη σημαία ψηλά!!

ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ!!

Έτσι είναι παίκτη. Η Ζέτα είναι αξία. Τιμάει τα λεφτά της

pwe401rg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
5
Like
598
Πόντοι
301
Καλημέρα. Έχει κανείς άποψη για Λουκία από Αttica;

Elampra

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Απρ 2024
Κριτικές
16
Like
1.452
Πόντοι
1.011
Ρε παιδιά έχουν ειπωθεί 1000 φορές εδώ μέσα ότι κάποιο κορίτσι που μπορεί να φουλάρι με κάποιον που ίσως και να το γουστάρει λίγο δε σημαίνει ότι το κάνει με όλους είναι επιλογή της κοπέλας.η μαγκιά είναι ο καθένας πως θα ξεκλειδώσει την κάθε κοπέλα ώστε να προσφέρει όσα παραπάνω γίνεται, Και να πάρει αυτό που θέλει στο τέλος!
Οταν λες φουλ η Mary απο dm εννοείς μπριζόλα; Με εμενα πρην απο 15 μερες, ήταν κατηγορηματικά αρνητική ...

Εγώ πάντως την πήρα για την απορία...Ωραίο μασάζ, όντως φωτοσοπαρισμένη (ποια δεν είναι άλλωστε)..

Στο γύρισμα, έκανε περάσματα με προφανή σκοπό την στύση, την οποία και κατάφερε. Της λέω θα κάνουμε κανα έξτρα;; Μου λεει ναι. Της λεω τι εχουμε;;; Εκει πέρασε 4-5 δευτερόλεπτα να σκέφτεται.

Μου λεει χέρι, της ειπα οκ και πηγαμε ετσι. Ουτε πιεσα για παραπανω, ουτε ρώτησα.

Ισως αν την πάρεις μια δευτερη φορά και νιώσει πιο ανετα να κάτσει, ίσως να είχε καυλες εκείνη την μέρα με τον φιλο που λεει οτι παει φουλ και να του έκατσε.

Ισως να μην της άρεσα, ή να είχε περίοδο ή ή ή...

Σε κάθε περίπτωση, τιμιο μασαζάκι, ωραίο φραπεδάκι, πάμε για άλλα.

neratzis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
12
Πόντοι
0
Εγώ πάντως την πήρα για την απορία...Ωραίο μασάζ, όντως φωτοσοπαρισμένη (ποια δεν είναι άλλωστε)..

Στο γύρισμα, έκανε περάσματα με προφανή σκοπό την στύση, την οποία και κατάφερε. Της λέω θα κάνουμε κανα έξτρα;; Μου λεει ναι. Της λεω τι εχουμε;;; Εκει πέρασε 4-5 δευτερόλεπτα να σκέφτεται.

Μου λεει χέρι, της ειπα οκ και πηγαμε ετσι. Ουτε πιεσα για παραπανω, ουτε ρώτησα.

Ισως αν την πάρεις μια δευτερη φορά και νιώσει πιο ανετα να κάτσει, ίσως να είχε καυλες εκείνη την μέρα με τον φιλο που λεει οτι παει φουλ και να του έκατσε.

Επιβεβαιώνω για Mary , κανείς που να έχει δοκιμάσει τη Άντζελα από dm να ξέρει αν προχωράει; Φαίνεται καλή

• Like
Αντιδράσεις: ambe77

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom