ειναι εδω? προχωραει αναλογα τι θα δωσεις , με ενα 250 φουλαρειΓια Ίννα από αρτ ξέρουμε πόσο προχωράει;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)
Καλησπερα καλη χρονια σε ολους! Ηθελα να ρωτησω αν εχει κανεις εμπειρια με Στελλα απο Deluxe. Εχω δοκιμασει Βικτωρια και Ινεσα και εχω να πω πολυ καλες και οι δυο και στο μασαζ και στο παρακατω (φραπες) Επισης σκεφτομαι να δοκιμασω και Χριστιαννα, εχω διαβασει οτι ειναι και αυτη αρκετα καλη!
Ινέσα είναι πολύ καλή επιλογή όπως και Χριστίνα
Για 4 χέρια ποιες προτείνετε γενικά; Δύσκολο κομμάτι
Κρίμα, και πίστευα ότι θα πρόσφερε κάτι καλύτερο.Μέτριο μασάζ καλό χειρογλυκανο....πολύ ακριβά όμως....
Fullspoonmoon
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 921
- Πόντοι
- 81
Το ταντρα στα 100...ντυμένη...το νουρου στα 150 γυμνή....αλλά μόνο μασάζ και χειρογλυκανο και στις 2 περιπτώσεις χωρίς τίποτα περαιτέρωΚρίμα, και πίστευα ότι θα πρόσφερε κάτι καλύτερο.
ΚαλησπέραΠως είναι απο εμφάνιση η εν λόγω κοπέλα ? Τι φορούσε ? Υπάρχει κάπου φωτογραφία ? Eυχαριστώ
€70 μασαζ + €20 για το στοματικό σεξ?
Ήμαρτον άνθρωποι μου...
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.222
- Πόντοι
- 456
Για φραπέ αναφέρει ο συναγωνιστής όχι στοματικό!Καλησπέρα
€70 μασαζ + €20 για το στοματικό σεξ?
Ήμαρτον άνθρωποι μου...
boudog
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.016
- Πόντοι
- 360
Μόνο μασάζ. Στα δεν το μαγαζί.Ένα elite massage και καλά και spa με έδρα Γλυφάδα που πλέον στέλνει θεραπευτές κ κάνει κάτι οίκον ξέρει κανείς τπτ ...?
jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.547
- Πόντοι
- 456
Στο μαγαζί σίγουρα...και λογικό το βρίσκω...στα κατ οίκον δε ξέρω..που λέει εξυπηρετει μέχρι και hotel..Μόνο μασάζ. Στα δεν το μαγαζί.
boudog
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.016
- Πόντοι
- 360
Στο κατ´ οίκον αναφέρομαι.Στο μαγαζί σίγουρα...και λογικό το βρίσκω...στα κατ οίκον δε ξέρω..που λέει εξυπηρετει μέχρι και hotel..
ΖΑΝ ΜΠΑΤΙΣΤ
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2007
- Like
- 196
- Πόντοι
- 1
Πώς είναι το σάιτ τουςΈνα elite massage και καλά και spa με έδρα Γλυφάδα που πλέον στέλνει θεραπευτές κ κάνει κάτι οίκον ξέρει κανείς τπτ ...?
Mrpapiou85
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2022
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα σε όλους,
Είμαι παλιός στο χώρο του μασάζ, και έχω αποφύγει δημοσιεύσεις όλα αυτά τα χρόνια για να μην καίω μαγαζιά και κοπέλες.
Θελω όμως να πω μερικά πράγματα για αυτό το χώρο.
Εχει χαλάσει πάρα πολύ κ η ποιότητα, και το εύρος των κοριτσιών (όλο οι ίδιες ανακυκλώνονται) και η συμπεριφορά του κάθε τηλεφωνητή ή τηλεφωνήτριας.
Όντας τακτικός πελάτης σε συγκεκριμένα μαγαζιά δν θα αναφέρω ονόματα, η συμπεριφορά που εισπράττω είναι επιεικώς απαράδεκτη.
Δν γίνεται να έχεις αφήσει τόσα χρήματα σε όλα αυτά τα παράνομα μαγαζιά, που δν κόβουν απόδειξη ούτε για δειγμα, και να σου μιλάνε απότομα ή ν σου κάνουν δεικτικές υποδείξεις αν ζητήσεις μια κοπέλα πολύ νωρίς μέσα στην μέρα.
Προσωπικά αποφάσισα να αποχωρήσω από αυτό το χωρο, για όποιον έχει ταξιδέψει και λίγο εκτός του χωριού που ονομάζεται Ελλάδα, θα καταλάβετε ότι δν αξίζει να τους δίνετε ούτε ένα ευρώ από το εισόδημα σας.
Εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι στην Ελλάδα δν υπάρχει σοβαρός ανταγωνισμός και ότι κάποιοι από εμάς μας αρεσκομαστε σε ένα μασάζ με κάτι έξτρα στο τέλος για να χαλαρώσουμε και να μας φύγει το στρες.
Ρίξτε μαύρο και βρείτε άλλα πράγματα να κάνετε, δν αξίζει το προϊόν, έχει μια μορφή εθισμού η οποία τις περισσότερες φορές σε αφήνει με πικρή γεύση, και διευκολύνει τους διάφορους παράνομους μασαζο ιδιοκτήτες να παίρνουν τ χρήματα σας και να είναι και αγενής.
Κοροϊδία σκέτη.
Αυτα τ όλιγα από έμενα, είμαι σίγουρος ότι πολλοί εδώ μέσα θα συμφωνείστε μαζί μου και θα πράξετε αναλόγως και όπως τους αξίζει.
Είμαι παλιός στο χώρο του μασάζ, και έχω αποφύγει δημοσιεύσεις όλα αυτά τα χρόνια για να μην καίω μαγαζιά και κοπέλες.
Θελω όμως να πω μερικά πράγματα για αυτό το χώρο.
Εχει χαλάσει πάρα πολύ κ η ποιότητα, και το εύρος των κοριτσιών (όλο οι ίδιες ανακυκλώνονται) και η συμπεριφορά του κάθε τηλεφωνητή ή τηλεφωνήτριας.
Όντας τακτικός πελάτης σε συγκεκριμένα μαγαζιά δν θα αναφέρω ονόματα, η συμπεριφορά που εισπράττω είναι επιεικώς απαράδεκτη.
Δν γίνεται να έχεις αφήσει τόσα χρήματα σε όλα αυτά τα παράνομα μαγαζιά, που δν κόβουν απόδειξη ούτε για δειγμα, και να σου μιλάνε απότομα ή ν σου κάνουν δεικτικές υποδείξεις αν ζητήσεις μια κοπέλα πολύ νωρίς μέσα στην μέρα.
Προσωπικά αποφάσισα να αποχωρήσω από αυτό το χωρο, για όποιον έχει ταξιδέψει και λίγο εκτός του χωριού που ονομάζεται Ελλάδα, θα καταλάβετε ότι δν αξίζει να τους δίνετε ούτε ένα ευρώ από το εισόδημα σας.
Εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι στην Ελλάδα δν υπάρχει σοβαρός ανταγωνισμός και ότι κάποιοι από εμάς μας αρεσκομαστε σε ένα μασάζ με κάτι έξτρα στο τέλος για να χαλαρώσουμε και να μας φύγει το στρες.
Ρίξτε μαύρο και βρείτε άλλα πράγματα να κάνετε, δν αξίζει το προϊόν, έχει μια μορφή εθισμού η οποία τις περισσότερες φορές σε αφήνει με πικρή γεύση, και διευκολύνει τους διάφορους παράνομους μασαζο ιδιοκτήτες να παίρνουν τ χρήματα σας και να είναι και αγενής.
Κοροϊδία σκέτη.
Αυτα τ όλιγα από έμενα, είμαι σίγουρος ότι πολλοί εδώ μέσα θα συμφωνείστε μαζί μου και θα πράξετε αναλόγως και όπως τους αξίζει.
gioutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Like
- 48
- Πόντοι
- 0
Πολύ καλή παικτάρα μου!!Ένας γαμωτο δεν βρέθηκε να πει για Ζέτα από deluxe..τόσες φορές δίνω πληροφορίες κ μερικοί μονο νσ τρώνε ξέρουν..πείτε κάποιος τι τιμές έχει ρε παιδιά η Ζέτα πρώην dream girl???για μπριζόλα κυρίως
Τα τιμάει τα λεφτά της!!
Μεγάλη σε ηλικία, δεν θα έμπαινα δηλαδή!!
Αλλά άνετα θα την ξαναέπαιρνα!!!

Μπράβο της!! Κρατάει τη σημαία ψηλά!!
ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ!!
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 18.513
- Πόντοι
- 3.246
είναι σε γραφείο πλέονΣιγή ασυρμάτου εδώ και πολύ καιρό για την Ελένη την κομμώτρια. Μηδενικές ερωτήσεις και μηδενικές κριτικές. Βρέθηκε αγαπούλης και την αποκατέστησε;;;;![]()
Πολύ καλή παικτάρα μου!!
Τα τιμάει τα λεφτά της!!
Μεγάλη σε ηλικία, δεν θα έμπαινα δηλαδή!!
Αλλά άνετα θα την ξαναέπαιρνα!!!
Γαμώ τα παιδιά, ωραίο μασάζ με τα παρελκόμενά του!!
Μπράβο της!! Κρατάει τη σημαία ψηλά!!
ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ!!
Έτσι είναι παίκτη. Η Ζέτα είναι αξία. Τιμάει τα λεφτά της
papwolf
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2012
- Like
- 429
- Πόντοι
- 21
Σε ποιο γραφείο...?είναι σε γραφείο πλέον
Elampra
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2024
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.452
- Πόντοι
- 1.011
Ρε παιδιά έχουν ειπωθεί 1000 φορές εδώ μέσα ότι κάποιο κορίτσι που μπορεί να φουλάρι με κάποιον που ίσως και να το γουστάρει λίγο δε σημαίνει ότι το κάνει με όλους είναι επιλογή της κοπέλας.η μαγκιά είναι ο καθένας πως θα ξεκλειδώσει την κάθε κοπέλα ώστε να προσφέρει όσα παραπάνω γίνεται, Και να πάρει αυτό που θέλει στο τέλος!
Οταν λες φουλ η Mary απο dm εννοείς μπριζόλα; Με εμενα πρην απο 15 μερες, ήταν κατηγορηματικά αρνητική ...
Εγώ πάντως την πήρα για την απορία...Ωραίο μασάζ, όντως φωτοσοπαρισμένη (ποια δεν είναι άλλωστε)..
Στο γύρισμα, έκανε περάσματα με προφανή σκοπό την στύση, την οποία και κατάφερε. Της λέω θα κάνουμε κανα έξτρα;; Μου λεει ναι. Της λεω τι εχουμε;;; Εκει πέρασε 4-5 δευτερόλεπτα να σκέφτεται.
Μου λεει χέρι, της ειπα οκ και πηγαμε ετσι. Ουτε πιεσα για παραπανω, ουτε ρώτησα.
Ισως αν την πάρεις μια δευτερη φορά και νιώσει πιο ανετα να κάτσει, ίσως να είχε καυλες εκείνη την μέρα με τον φιλο που λεει οτι παει φουλ και να του έκατσε.
Ισως να μην της άρεσα, ή να είχε περίοδο ή ή ή...
Σε κάθε περίπτωση, τιμιο μασαζάκι, ωραίο φραπεδάκι, πάμε για άλλα.
Εγώ πάντως την πήρα για την απορία...Ωραίο μασάζ, όντως φωτοσοπαρισμένη (ποια δεν είναι άλλωστε)..
Στο γύρισμα, έκανε περάσματα με προφανή σκοπό την στύση, την οποία και κατάφερε. Της λέω θα κάνουμε κανα έξτρα;; Μου λεει ναι. Της λεω τι εχουμε;;; Εκει πέρασε 4-5 δευτερόλεπτα να σκέφτεται.
Μου λεει χέρι, της ειπα οκ και πηγαμε ετσι. Ουτε πιεσα για παραπανω, ουτε ρώτησα.
Ισως αν την πάρεις μια δευτερη φορά και νιώσει πιο ανετα να κάτσει, ίσως να είχε καυλες εκείνη την μέρα με τον φιλο που λεει οτι παει φουλ και να του έκατσε.
Επιβεβαιώνω για Mary , κανείς που να έχει δοκιμάσει τη Άντζελα από dm να ξέρει αν προχωράει; Φαίνεται καλήΕγώ πάντως την πήρα για την απορία...Ωραίο μασάζ, όντως φωτοσοπαρισμένη (ποια δεν είναι άλλωστε)..
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις