mitsakos25
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2017
- Like
- 277
- Πόντοι
- 21
Όταν θέλεις να πάρεις μια βίζιτα που θέλεις να σου δίνει την ψευδαίσθηση της μασέρ και να γνωρίζεις τον τιμοκατάλογο;;;; Φίλε μου πάρε call girl αυτό που περιγράφεις δεν είναι ψευδαίσθηση αυτό που περιγράφεις είναι ξέρω ότι δεν θα μου έρθει μασέρΚαλησπέρα και καλή χρονιά Κ. Στέλιο. Αυτά που λέτε είναι σωστά, αλλά δεν έχουν κάποια σχέση με εμάς, αλλά περισσότερο με τον ανταγωνισμό σας. Εμείς σαν πελάτες παλιοί και νέοι, ξέρουμε τι θέλουμε. Τα καταστήματα δεν ξέρουν τι ζητάνε. Νομίζω το οικονομικό είναι το μικρότερο πρόβλημα των πελατών αυτού του χώρου, καθώς πρόκειται για υπηρεσία πολυτελείας και όχι βασική ανάγκη. Το αν θα στοιχίζει μια υπηρεσία 10-20 ευρώ λιγότερα η περισσότερα, είναι δικό σας θέμα. Δεν μπορείτε να αλλάξετε μια ελεύθερη αγορά που ο καθένας ζητάει ότι νομίζει ότι αξίζει η υπηρεσία που προσφέρει. Το θέμα είναι να οργανωθείτε εσείς σε προσωπικό επίπεδο, ώστε να κυριαρχήσετε του ανταγωνισμού. Και αυτό είναι απλό. Διαχωρίστε τις υπηρεσίες. Σαν πελάτης θέλω να ξέρω όταν πάρω μια επαγγελματία να μου κάνει ένα αθλητικό μασάζ, θα έχει την γνώση (πιστοποίηση)και τον εξοπλισμό (κρεβάτι έλαια) ώστε αξίζει να πληρώσω την υπηρεσία αυτή, αν διαθέτω το χρηματικό ποσό. Όπως επίσης όταν θέλω μια βίζιτα που να δίνει την ψευδαίσθηση της μασέρ (με πιστοποιητικό υγείας)για να ικανοποιήσει την φαντασίωση μου(γιατί είναι φαντασιίωση να νομίζεις ότι θα πάρεις μια πραγματική επαγγελματία και θα καταλήξει με το πουλί σου στο χέρι της) όπως επίσης δεν θα δίνει στόχο στις κακές γλώσσες της πολυκατοικίας. Να ξέρω όμως από την αρχή τον τιμοκατάλογο της, ώστε να έχω την ασφάλεια να επιλέξω, χωρίς να βγούνε τα παζάρια κατά την διάρκεια της υπηρεσίας, όπου θα καταλήξω να πετάξω τα λεφτά μου, χωρίς να πάρω ούτε μασάζ ούτε κρυφό σεξ. Απλά οργανώστε τα σάιτ σας, επιλέξτε τις κοπέλες ανάλογα το τι θέλουν να κάνουν και ενημερώστε τον πελάτη από την αρχή. Τότε μόνο δεν θα υπάρχει αυτή η πληθώρα από κριτικές που θα φέρνουν σε άσχημη θέση και πελάτες, αλλά και επαγγελματίες που άλλο νομίζουν οτι προσφέρουν, άλλο φτάνει στον καταναλωτή. Με πολύ σεβασμό, γιατί και εγώ είμαι επαγγελματίας σε άλλον χώρο, αλλά είμαι και πελάτης στον δικό σας. Ευχαριστώ
Το στόμα της κάνει θαύματα η μόνο χέρι;Θαυματουργό το χέρι της Ινέσα για άλλη μια φορά
Όταν έρχεται σε εσένα 'μασέρ', όπου σου κάνει χαδάκια χωρίς εσώρουχο και πετσέτα και στο τέλος έχει και χειρογλύκανο, πήρες για υπηρεσία μασάζ, η call girl;Όταν θέλεις να πάρεις μια βίζιτα που θέλεις να σου δίνει την ψευδαίσθηση της μασέρ και να γνωρίζεις τον τιμοκατάλογο;;;; Φίλε μου πάρε call girl αυτό που περιγράφεις δεν είναι ψευδαίσθηση αυτό που περιγράφεις είναι ξέρω ότι δεν θα μου έρθει μασέρ
......"μασερ" ?!?!?!!??Όταν έρχεται σε εσένα 'μασέρ', όπου σου κάνει χαδάκια χωρίς εσώρουχο και πετσέτα και στο τέλος έχει και χειρογλύκανο, πήρες για υπηρεσία μασάζ, η call girl;
Μασέρ , μασέζ, στις λέξεις θα κολλήσουμε;......"μασερ" ?!?!?!!??![]()
....ελα ρε, πλακα κανω! Απλα "μασερ" ειναι ο ανδρας ενω "μασεζ" ειναι η γυναικαΜασέρ , μασέζ, στις λέξεις θα κολλήσουμε;
Σε τρώει ο κ@λος σου να πετάξεις τα λεφτά σου. Έχουν γραφτεί πολλά για το αρπακτικό από την Άρτα...μακριά
Create an account or log in to Instagram - Share what you're into with the people who get you.www.instagram.com
Εδω να παιζει τίποτα?
Με τον ταχυδρομικό κωδικα που εβαλεςαυτο το κλπ,κλπ ποσο το πληρωνουμε ομως?
χα χα εισαι απαιχτος!!Με τον ταχυδρομικό κωδικα που εβαλες
προσκάλεσες τον ''δρακουμέλ''
Η βίζιτα έρχεται εξ αρχής για ένα συγκεκριμένο λόγο. Το μασάζ κατ οίκον φίλε μου το παλιό το ορθόδοξο αποτελείτε από κοπέλες της διπλανής πόρτας οι οποίες έρχονται για μασάζ δεν είναι επαγγελματίες call girls.. το χριρογλύκανο θα το πάρεις εφόσον παίξεις μπάλα και γουστάρει και η κοπέλα… για αυτό σε αρκετές αναρτήσεις μου αναφέρω ότι έχει χαλάσει το μασάζ κατ οίκον και έχει καταντήσει σε κάτι διαφορετικό…Όταν έρχεται σε εσένα 'μασέρ', όπου σου κάνει χαδάκια χωρίς εσώρουχο και πετσέτα και στο τέλος έχει και χειρογλύκανο, πήρες για υπηρεσία μασάζ, η call girl;
Του τύπου? Στείλε pm αν θες να μου πειςΣε τρώει ο κ@λος σου να πετάξεις τα λεφτά σου. Έχουν γραφτεί πολλά για το αρπακτικό από την Άρτα...μακριά
Γιατί να σου στείλω pm?....βαριέσαι να διαβάσεις λίγο πιο πίσω. Ολόκληρες συζητήσεις έχουν γίνει για τη ΑρτινιάΤου τύπου? Στείλε pm αν θες να μου πεις
Το στόμα της κάνει θαύματα η μόνο χέρι;
Βγάζει όλα τα ρούχα;
Η Κων/να προχωρησε με κατι;Επαναληπτικές με Κωνσταντίνα κ λιλυ από joy .
Κωνσταντίνα ελληνίδα , γύρω στα 25 ωραίες καμπύλες λίγο σφιγμένη με χιούμορ έχει μέλλον μόλις λυθει ίσως δεν κολλήσαμε αλλα συμβαίνουν αυτα .
Λιλλυ αδυναμία μου μεγάλη περνάω σούπερ πάντα μαζί της με χαβαλε κ ωραιο μασαζ .
γιατί αρπακτικό; ζητάει παραπάνω από κοντά;;;Σε τρώει ο κ@λος σου να πετάξεις τα λεφτά σου. Έχουν γραφτεί πολλά για το αρπακτικό από την Άρτα...μακριά