You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 71 άτομα (17 μέλη και 54 επισκέπτες)
jojo1972
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 321
- Πόντοι
- 20
Συναντηση με Λια απο VIP μεσα δεκεμβρη η κοπελια κλασσικη ασιατισα ,απο ινδονησια 1,56 στο περιπου αδυνατουλα..μιλαει ελληνικα με μια καπως αστεια προφορα αλλα οκ καλο μασαζακι ,καλη κοπελιτσα..στα μετα μονο φραπε που δεν πηρα γιατι δεν με ενδιαφερει..(πακετο φαγαμε) αν δουλευε καπου μασαζ μεχρι 30 ευρα πηγαινα ευκολα..υγ. το εχει παει 70 το VIP οποτε μαυρο ....καπακια Λενα απο osmose φωτο δεκαετιας ειναι classic πλεον αυτο..κανονικο σωμα 2αρακι βυζι καλουτσικο ξεκινησε η κουβεντα με ειμαι 6 χρονια στο χωρο και κατι παπαριες ειπε 130 πηγαμε στα 120, δυστηχως για μενα ειχε αποτυχει το προηγουμενο,ειμουν και ωρα στο δωματιο λεω φουλ κομμαντο αποψε...λοιπον καλαμι με λαστιχο, οχι χερι κατω...αξιολογηση λιγο πανω απο μπουρδελο λιγο κατω απο στουντιο...osmose μπορει να παιζει μπριζολιδι αλλα το service τραγικο,τις εχουνε δασκαλεμενες να φευγουν το συντομοτερο..οποτε μαυρο και στο osmose...καλη χρονια τυποι καλα γαμησια ..
Koprogatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2021
- Like
- 753
- Πόντοι
- 81
Osmose έχουμε πει είναι για τρελό μαύρο,απλά απαράδεκτοιΣυναντηση με Λια απο VIP μεσα δεκεμβρη η κοπελια κλασσικη ασιατισα ,απο ινδονησια 1,56 στο περιπου αδυνατουλα..μιλαει ελληνικα με μια καπως αστεια προφορα αλλα οκ καλο μασαζακι ,καλη κοπελιτσα..στα μετα μονο φραπε που δεν πηρα γιατι δεν με ενδιαφερει..(πακετο φαγαμε) αν δουλευε καπου μασαζ μεχρι 30 ευρα πηγαινα ευκολα..υγ. το εχει παει 70 το VIP οποτε μαυρο ....καπακια Λενα απο osmose φωτο δεκαετιας ειναι classic πλεον αυτο..κανονικο σωμα 2αρακι βυζι καλουτσικο ξεκινησε η κουβεντα με ειμαι 6 χρονια στο χωρο και κατι παπαριες ειπε 130 πηγαμε στα 120, δυστηχως για μενα ειχε αποτυχει το προηγουμενο,ειμουν και ωρα στο δωματιο λεω φουλ κομμαντο αποψε...λοιπον καλαμι με λαστιχο, οχι χερι κατω...αξιολογηση λιγο πανω απο μπουρδελο λιγο κατω απο στουντιο...osmose μπορει να παιζει μπριζολιδι αλλα το service τραγικο,τις εχουνε δασκαλεμενες να φευγουν το συντομοτερο..οποτε μαυρο και στο osmose...καλη χρονια τυποι καλα γαμησια ..
πες μας ενα λογο ομως να την επιλεξουμε.Αρίνα ντελουξ.
Πολύ καλο χαλαρωτικό μασάζ με αντίστοιχο τελείωμα.
Έμπειρη γυναίκα που αποτυπώνεται στην συμπεριφορά της αλλά και στην τεχνική της.
Ραντεβού μιάμιση ώρας.
feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.945
- Πόντοι
- 26.236
Ναι κ θέλει γύρω στα 200 ευρώ για να τη μάθουμε καλύτεραΜια ιννα απο αρτ ξερουμε κατι?ειναι μια ξανθια ομρφη
feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.945
- Πόντοι
- 26.236
Αρινα δεν ξέρω αλλα στελλα deluxe είναι μια χαρά σε εμφάνιση ,σωμα ,μασαζ κλπ κλπ .κλασσατη κοπελα .πες μας ενα λογο ομως να την επιλεξουμε.
lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 48
- Like
- 7.573
- Πόντοι
- 5.646
Πολλά...Ναι κ θέλει γύρω στα 200 ευρώ για να τη μάθουμε καλύτερα
panostziger
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα φίλοι γνωρίζουμε κάτι για να κανει επιακεψη στον χωρο μου Χολαργό ή Χαλάνδρι
Ευχαριστώ!
Ευχαριστώ!
αυτο το κλπ,κλπ ποσο το πληρωνουμε ομως?Αρινα δεν ξέρω αλλα στελλα deluxe είναι μια χαρά σε εμφάνιση ,σωμα ,μασαζ κλπ κλπ .κλασσατη κοπελα .
αστο καλυτερα. παρε καμμια αλλη.Μια Εύη από deluxe την έχει δοκιμάσει κανείς;
ουτε μασαζ ουτε τιποτα. μονο συν αυτο και συν το αλλο.
Καλησπέρα συναγωνιστή ερώτηση αν ξέρεις: η Λία ήταν παλιά στη Lotus και πήγε στο Vip ?Συναντηση με Λια απο VIP μεσα δεκεμβρη η κοπελια κλασσικη ασιατισα ,απο ινδονησια 1,56 στο περιπου αδυνατουλα..μιλαει ελληνικα με μια καπως αστεια προφορα αλλα οκ καλο μασαζακι ,καλη κοπελιτσα..στα μετα μονο φραπε που δεν πηρα γιατι δεν με ενδιαφερει..(πακετο φαγαμε) αν δουλευε καπου μασαζ μεχρι 30 ευρα πηγαινα ευκολα..υγ. το εχει παει 70 το VIP οποτε μαυρο ....καπακια Λενα απο osmose φωτο δεκαετιας ειναι classic πλεον αυτο..κανονικο σωμα 2αρακι βυζι καλουτσικο ξεκινησε η κουβεντα με ειμαι 6 χρονια στο χωρο και κατι παπαριες ειπε 130 πηγαμε στα 120, δυστηχως για μενα ειχε αποτυχει το προηγουμενο,ειμουν και ωρα στο δωματιο λεω φουλ κομμαντο αποψε...λοιπον καλαμι με λαστιχο, οχι χερι κατω...αξιολογηση λιγο πανω απο μπουρδελο λιγο κατω απο στουντιο...osmose μπορει να παιζει μπριζολιδι αλλα το service τραγικο,τις εχουνε δασκαλεμενες να φευγουν το συντομοτερο..οποτε μαυρο και στο osmose...καλη χρονια τυποι καλα γαμησια ..
πες μας ενα λογο ομως να την επιλεξουμε.
καλησπέρα
σου απάντησα ήδη από το προηγούμενο ποστ μου
για το πολύ καλό χαλαρωτικό μασάζ με αντίστοιχο τελείωμα με το χέρι της
Tasohyppely
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2024
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σε όλους! Μήπως ξέρει κανείς μία βικτώρια μελαχροινή μινιον μικρουλα που δούλευε στο body massage αν και που εργάζεται πλέον? Την ψαχνω πολυ καιρο και δεν την εχω βρει πουθενα :-(
sexy_captain
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 555
- Πόντοι
- 86
αδερφέ , σαν ομορφιά λέει κάτι ?? μεγάλη η πιτσιρικά ?? πες 2 λόγια αν θες ...καλησπέρα
σου απάντησα ήδη από το προηγούμενο ποστ μου
για το πολύ καλό χαλαρωτικό μασάζ με αντίστοιχο τελείωμα με το χέρι της
αδερφέ , σαν ομορφιά λέει κάτι ?? μεγάλη η πιτσιρικά ?? πες 2 λόγια αν θες ...
δεν είναι μικρή στην ηλικία αλλά όπως είπα βασίστηκα σε σύσταση φίλου για το μασάζ της και το τελείωμα και δεν με διέψευσε
jojo1972
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 321
- Πόντοι
- 20
Είναι και στα 2Καλησπέρα συναγωνιστή ερώτηση αν ξέρεις: η Λία ήταν παλιά στη Lotus και πήγε στο Vip ?
Καλησπέρα σε όλους!
Ονομάζομαι Στέλιος και είμαι ο ιδιοκτήτης 4 εταιριών μασάζ κατ’οίκον που πιθανότατα οι περισσότεροι να γνωρίζετε.
Πρόκειται για το Hermes massage, masazstospiti.gr, atticamassage.gr και Redmassage.gr
Παρακολουθώ χρόνια τα Threads εδώ και νιώθω πλέον ότι είναι σημαντικό να τοποθετηθώ και να απευθυνθώ σε όλους για να βοηθήσουμε να διορθωθεί ο χώρος, γιατί εγώ προσωπικά θεωρώ πως έχει ξεφύγει.
Έχω υπάρξει και εγώ Fan του μασάζ όπως εσείς και για αυτόν το λόγο άνοιξα και τις εταιρίες. 10+ χρόνια πίσω όταν ξεκινήσαμε το πρώτο site, το masazstospiti.gr, προσπαθήσαμε να εξυγιάνουμε τον χώρο. Βάλαμε έμμισθους οδηγούς, δώσαμε συνέπεια σε όλα τα ραντεβού όταν τότε έκλεινες στις 5 και τελικά σου ερχότανε στις 10 το βράδυ η κοπέλα, προσπαθήσαμε να είναι πάντα πελατοκεντρικό, κυνηγώντας τις θεραπεύτριες ώστε να μην ψάχνουν για θύματα και να εκτιμάνε ότι ο πελάτης πληρώνει μία ακριβή υπηρεσία.
Το πράγμα πάει από το κακό στο χειρότερο. Έχουν καβαλήσει σχεδόν όλες λες και έχουν το χρυσό μ**νί, δεν έχουν το Θεό τους, είναι σνομπ και δεν τις νοιάζει σε καμία περίπτωση να μείνει ευχαριστημένος ο πελάτης, απλά το μοναστήρι να είναι καλά, τα γραφεία να φέρουν τον επόμενο, το insta για να ψαρεύουν μόνες τους κτλ.
Πιστέψτε με και το εννοώ, η αναλογία του πόσο Κύριοι είναι οι πελάτες είναι 9 στους 10 και η αναλογία του ποια θεραπεύτρια εκεί έξω αξίζει είναι 1/10.
Όπως με το Hermes και το MS θεωρώ ότι αλλάξαμε το level στο αυστηρά επαγγελματικό μασάζ και το κάναμε όντως αξιόλογο θεωρώ, με θεραπεύτριες που ρίξαμε χιλιάδες ευρώ σε σεμινάρια να μάθουν όντως μασάζ, βάλαμε πρωτόκολλα, ήμασταν φοβερά επιλεκτικοί στις προσλήψεις, βάλαμε κανόνες και προπληρωμένα πακέτα για να πάμε τις τιμές ακόμα και 45€, mystery & secret shoppers για να δούμε την ποιότητα της υπηρεσίας της κάθε θεραπεύτριας, έτσι ακριβώς θέλουμε να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε και τον χώρο του ας το πω «πιο χαλαρωτικού» που φαντάζομαι όλους εσάς ενδιαφέρει με το Attica Massage και την ποιότητα του ως όπλο.
Θα προσπαθήσουμε να γυρίσουμε πίσω τις τιμές σε 50 – 70 – 90 όπως ήταν παλιότερα που ήδη το δοκιμάσαμε και είχε φοβερή ανταπόκριση, γιατί βλέπω ότι τα άπειρα γραφεία που πλέον υπάρχουν το πάνε προς 70 το πράγμα την ώρα, το οποίο προσωπικά θεωρώ κοροϊδία δεδομένου ότι υπάρχουν κόστη ξενοδοχείων για τους περισσότερους και τα διάφορα έξτρα.
Τα οποία έξτρα πραγματικά επίσης έχουν φτάσει σε άρρωστα επίπεδα! Σάπιες τύπισσες ζητάνε και εκεί έχει κλειδώσει 130€ και το πάνε για 200€ και!!!
Είναι αστείο να πρέπει να διαθέσεις budget 250-300€ σύνολο για ένα μασάζ ειδικά πχ με μία τύπισσα που σε νορμάλ συνθήκες αν δεν σε πετύχει «θολωμένο» δεν θα γύρναγες καν να ασχοληθείς!
Είναι επίσης αστείο λόγω φοβερού όγκου ραντεβού για όλες τους η πλειοψηφία των μασέρ να μην έχουν ΚΑΜΙΑ διάθεση να κάνουν μασάζ ούτε καν να εκπαιδευτούν σε βασικό χαλαρωτικό παρά μόνο αρπαχτές και χαιδέματα και να βλέπουν τον πελάτη σαν δολάριο και μόνο.
Θα βάλουμε λοιπόν αρχικά προσφορές στις τιμές, θα προσθέσουμε θεραπεύτριες και θα απαιτήσουμε από αυτές να γίνουν επαγγελματίες. Να σέβονται την εταιρία και τον πελάτη.
Επίσης, θα επεκτείνουμε τις διαθεσιμότητες μέχρι τις 3 το βράδυ γιατί όντως μετά τις 10-11 είναι απίθανο να βρεις μασάζ, εκτός αν πάρεις τελειωμένες από τα γνωστά μαγαζιά.
Θα ανεβάσουμε λοιπόν τον όγκο των ραντεβού και με αυτό το Leverage θα πιέσουμε ξενοδοχεία να δώσουν ειδικές τιμές για τους πελάτες μας και θα ξανανοίξουμε και τα Points μας που είχαμε προ κορονοϊού για να πηγαίνετε δωρεάν.
Πολύ σημαντικό και το γράφω να το δουν όλες οι πονηρές του χώρου. Στο εξής Θα εκθέτω δημόσια για την δική σας προστασία, όποιες θεραπεύτριες μπαίνουν σε σπίτια και βάζουν χέρι σε τσέπες και κομοδίνα την ώρα που μπαίνει ο πελάτης για μπάνιο. Αυτή είναι άλλη καινούρια μάστιγα και σας καλώ όλους να είστε πολύ προσεκτικοί. Εγώ προσωπικά και νομίζω μπορούν να το επιβεβαιώσουν καθώς οι άνθρωποι αυτοί συμμετέχουν στο Thread έχω αποζημιώσει από δική μου τσέπη 2 πελάτες μας που αποδεδειγμένα χάσανε μεγάλα ποσά που είχαν σπίτι τους.
Θέλει πολύ προσοχή, υπάρχουν Lobbies θεραπευτριών κακιάς φάρας, υποτίθεται Freelancers με οδηγούς/καλόπαιδα να τις καλύπτουν που παίζουν σκληρά παιχνίδια. Κανείς βέβαια δεν θα γράψει την εμπειρία του εδώ, καθώς φοβάται μήπως ταυτοποιηθεί ποιος είναι και έχει «άλλα».
Πάρα πολύ προσοχή επίσης με τύπισσες που τα γραφεία στην απόγνωση τους να βρουν θεραπεύτριες πραγματικά τις μαζεύουν από το δρόμο, δεν έχουν καμία γνώση μασάζ, καμία υγιεινή αποδεδειγμένα, καμία ευγένεια και κουβαλάνε και ό,τι σύφιλη γουστάρεις πάνω τους.
Στηρίξτε λοιπόν την προσπάθεια να κάνουμε αυτόν τον χώρο και τις μασέρ όσο πιο επαγγελματικά και τίμια και Value γίνεται.
Επίσης κουράστηκα και θα απαντάω όταν βλέπω υποτιθέμενα Account συγκεκριμένων εταιριών να χειραγωγούν τα Threads και να δουλεύουν τον κόσμο κανονικότατα για να μπουστάρουν τα μαγαζιά τους, αποθεώνουν θεραπεύτριες άχρηστες για να πάρουν ραντεβού και να μην τους φύγουν κτλ. Γελάει ο κόσμος. Οι περισσότεροι παλιοί εδώ μέσα το βλέπω ότι δεν μασάτε, αλλά δυστυχώς σε κάποιον που δεν έχει εικόνα του χώρου την πατάει.
Είμαι ανοικτός σε κάθε κριτική, να μιλήσω με όλους εσάς για να ανταλλάξουμε πληροφορίες, συμβουλές για τις μασέρ μας και να βελτιώσω ό,τι μπορώ από την μεριά μου. Έχουμε όντως την δυναμική να βελτιώσουμε ένα Hobby / διασκέδαση όλων μας λόγω όγκου πελατολογίου και να μαζέψουμε την κατάσταση και να μην κλαίτε κάθε φορά τα λεφτά σας.
Ζητώ συγνώμη αν σας κούρασα με το μέγεθος του κειμένου!
Φιλικούς Χαιρετισμούς σε όλους,
Στέλιος.
Ονομάζομαι Στέλιος και είμαι ο ιδιοκτήτης 4 εταιριών μασάζ κατ’οίκον που πιθανότατα οι περισσότεροι να γνωρίζετε.
Πρόκειται για το Hermes massage, masazstospiti.gr, atticamassage.gr και Redmassage.gr
Παρακολουθώ χρόνια τα Threads εδώ και νιώθω πλέον ότι είναι σημαντικό να τοποθετηθώ και να απευθυνθώ σε όλους για να βοηθήσουμε να διορθωθεί ο χώρος, γιατί εγώ προσωπικά θεωρώ πως έχει ξεφύγει.
Έχω υπάρξει και εγώ Fan του μασάζ όπως εσείς και για αυτόν το λόγο άνοιξα και τις εταιρίες. 10+ χρόνια πίσω όταν ξεκινήσαμε το πρώτο site, το masazstospiti.gr, προσπαθήσαμε να εξυγιάνουμε τον χώρο. Βάλαμε έμμισθους οδηγούς, δώσαμε συνέπεια σε όλα τα ραντεβού όταν τότε έκλεινες στις 5 και τελικά σου ερχότανε στις 10 το βράδυ η κοπέλα, προσπαθήσαμε να είναι πάντα πελατοκεντρικό, κυνηγώντας τις θεραπεύτριες ώστε να μην ψάχνουν για θύματα και να εκτιμάνε ότι ο πελάτης πληρώνει μία ακριβή υπηρεσία.
Το πράγμα πάει από το κακό στο χειρότερο. Έχουν καβαλήσει σχεδόν όλες λες και έχουν το χρυσό μ**νί, δεν έχουν το Θεό τους, είναι σνομπ και δεν τις νοιάζει σε καμία περίπτωση να μείνει ευχαριστημένος ο πελάτης, απλά το μοναστήρι να είναι καλά, τα γραφεία να φέρουν τον επόμενο, το insta για να ψαρεύουν μόνες τους κτλ.
Πιστέψτε με και το εννοώ, η αναλογία του πόσο Κύριοι είναι οι πελάτες είναι 9 στους 10 και η αναλογία του ποια θεραπεύτρια εκεί έξω αξίζει είναι 1/10.
Όπως με το Hermes και το MS θεωρώ ότι αλλάξαμε το level στο αυστηρά επαγγελματικό μασάζ και το κάναμε όντως αξιόλογο θεωρώ, με θεραπεύτριες που ρίξαμε χιλιάδες ευρώ σε σεμινάρια να μάθουν όντως μασάζ, βάλαμε πρωτόκολλα, ήμασταν φοβερά επιλεκτικοί στις προσλήψεις, βάλαμε κανόνες και προπληρωμένα πακέτα για να πάμε τις τιμές ακόμα και 45€, mystery & secret shoppers για να δούμε την ποιότητα της υπηρεσίας της κάθε θεραπεύτριας, έτσι ακριβώς θέλουμε να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε και τον χώρο του ας το πω «πιο χαλαρωτικού» που φαντάζομαι όλους εσάς ενδιαφέρει με το Attica Massage και την ποιότητα του ως όπλο.
Θα προσπαθήσουμε να γυρίσουμε πίσω τις τιμές σε 50 – 70 – 90 όπως ήταν παλιότερα που ήδη το δοκιμάσαμε και είχε φοβερή ανταπόκριση, γιατί βλέπω ότι τα άπειρα γραφεία που πλέον υπάρχουν το πάνε προς 70 το πράγμα την ώρα, το οποίο προσωπικά θεωρώ κοροϊδία δεδομένου ότι υπάρχουν κόστη ξενοδοχείων για τους περισσότερους και τα διάφορα έξτρα.
Τα οποία έξτρα πραγματικά επίσης έχουν φτάσει σε άρρωστα επίπεδα! Σάπιες τύπισσες ζητάνε και εκεί έχει κλειδώσει 130€ και το πάνε για 200€ και!!!
Είναι αστείο να πρέπει να διαθέσεις budget 250-300€ σύνολο για ένα μασάζ ειδικά πχ με μία τύπισσα που σε νορμάλ συνθήκες αν δεν σε πετύχει «θολωμένο» δεν θα γύρναγες καν να ασχοληθείς!
Είναι επίσης αστείο λόγω φοβερού όγκου ραντεβού για όλες τους η πλειοψηφία των μασέρ να μην έχουν ΚΑΜΙΑ διάθεση να κάνουν μασάζ ούτε καν να εκπαιδευτούν σε βασικό χαλαρωτικό παρά μόνο αρπαχτές και χαιδέματα και να βλέπουν τον πελάτη σαν δολάριο και μόνο.
Θα βάλουμε λοιπόν αρχικά προσφορές στις τιμές, θα προσθέσουμε θεραπεύτριες και θα απαιτήσουμε από αυτές να γίνουν επαγγελματίες. Να σέβονται την εταιρία και τον πελάτη.
Επίσης, θα επεκτείνουμε τις διαθεσιμότητες μέχρι τις 3 το βράδυ γιατί όντως μετά τις 10-11 είναι απίθανο να βρεις μασάζ, εκτός αν πάρεις τελειωμένες από τα γνωστά μαγαζιά.
Θα ανεβάσουμε λοιπόν τον όγκο των ραντεβού και με αυτό το Leverage θα πιέσουμε ξενοδοχεία να δώσουν ειδικές τιμές για τους πελάτες μας και θα ξανανοίξουμε και τα Points μας που είχαμε προ κορονοϊού για να πηγαίνετε δωρεάν.
Πολύ σημαντικό και το γράφω να το δουν όλες οι πονηρές του χώρου. Στο εξής Θα εκθέτω δημόσια για την δική σας προστασία, όποιες θεραπεύτριες μπαίνουν σε σπίτια και βάζουν χέρι σε τσέπες και κομοδίνα την ώρα που μπαίνει ο πελάτης για μπάνιο. Αυτή είναι άλλη καινούρια μάστιγα και σας καλώ όλους να είστε πολύ προσεκτικοί. Εγώ προσωπικά και νομίζω μπορούν να το επιβεβαιώσουν καθώς οι άνθρωποι αυτοί συμμετέχουν στο Thread έχω αποζημιώσει από δική μου τσέπη 2 πελάτες μας που αποδεδειγμένα χάσανε μεγάλα ποσά που είχαν σπίτι τους.
Θέλει πολύ προσοχή, υπάρχουν Lobbies θεραπευτριών κακιάς φάρας, υποτίθεται Freelancers με οδηγούς/καλόπαιδα να τις καλύπτουν που παίζουν σκληρά παιχνίδια. Κανείς βέβαια δεν θα γράψει την εμπειρία του εδώ, καθώς φοβάται μήπως ταυτοποιηθεί ποιος είναι και έχει «άλλα».
Πάρα πολύ προσοχή επίσης με τύπισσες που τα γραφεία στην απόγνωση τους να βρουν θεραπεύτριες πραγματικά τις μαζεύουν από το δρόμο, δεν έχουν καμία γνώση μασάζ, καμία υγιεινή αποδεδειγμένα, καμία ευγένεια και κουβαλάνε και ό,τι σύφιλη γουστάρεις πάνω τους.
Στηρίξτε λοιπόν την προσπάθεια να κάνουμε αυτόν τον χώρο και τις μασέρ όσο πιο επαγγελματικά και τίμια και Value γίνεται.
Επίσης κουράστηκα και θα απαντάω όταν βλέπω υποτιθέμενα Account συγκεκριμένων εταιριών να χειραγωγούν τα Threads και να δουλεύουν τον κόσμο κανονικότατα για να μπουστάρουν τα μαγαζιά τους, αποθεώνουν θεραπεύτριες άχρηστες για να πάρουν ραντεβού και να μην τους φύγουν κτλ. Γελάει ο κόσμος. Οι περισσότεροι παλιοί εδώ μέσα το βλέπω ότι δεν μασάτε, αλλά δυστυχώς σε κάποιον που δεν έχει εικόνα του χώρου την πατάει.
Είμαι ανοικτός σε κάθε κριτική, να μιλήσω με όλους εσάς για να ανταλλάξουμε πληροφορίες, συμβουλές για τις μασέρ μας και να βελτιώσω ό,τι μπορώ από την μεριά μου. Έχουμε όντως την δυναμική να βελτιώσουμε ένα Hobby / διασκέδαση όλων μας λόγω όγκου πελατολογίου και να μαζέψουμε την κατάσταση και να μην κλαίτε κάθε φορά τα λεφτά σας.
Στέλιος.
Koprogatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2021
- Like
- 753
- Πόντοι
- 81
Πολύ σωστή τοποθέτηση. Ειδικά για τις τιμές όντως η κατάσταση έχει ξεφύγει.Οταν ειδικά θες κ χοτελ που πάει παραπάνω η τιμή.60€ πχ μία ώρα μασάζ κατ'οίκον κ αν θα πάρεις κ μασάζ της προκοπής είναι υπερβολή.Κ μετά μπορεί να τύχεις κ στο κάθε αρπακτικό που όπως σωστά προανεφερες μπορεί να νομίζει ότι έχει το χρυσό Μ...ί.Αν όντως ισχύουν όσα γράφεις ίσως πάρουν σειρά κ άλλα γραφεία κ ίσως σιγά σιγά ξεκινήσει μια πιο value for money κατάσταση.Καλησπέρα σε όλους!
Στέλιος.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις