Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (6 μέλη και 37 επισκέπτες)

natura

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2021
Κριτικές
5
Like
263
Πόντοι
280
Αρίνα ντελουξ.

Πολύ καλο χαλαρωτικό μασάζ με αντίστοιχο τελείωμα.

Έμπειρη γυναίκα που αποτυπώνεται στην συμπεριφορά της αλλά και στην τεχνική της.

Ραντεβού μιάμιση ώρας.

jojo1972

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2024
Κριτικές
2
Like
317
Πόντοι
20
Συναντηση με Λια απο VIP μεσα δεκεμβρη η κοπελια κλασσικη ασιατισα ,απο ινδονησια 1,56 στο περιπου αδυνατουλα..μιλαει ελληνικα με μια καπως αστεια προφορα αλλα οκ καλο μασαζακι ,καλη κοπελιτσα..στα μετα μονο φραπε που δεν πηρα γιατι δεν με ενδιαφερει..(πακετο φαγαμε) αν δουλευε καπου μασαζ μεχρι 30 ευρα πηγαινα ευκολα..υγ. το εχει παει 70 το VIP οποτε μαυρο ....καπακια Λενα απο osmose φωτο δεκαετιας ειναι classic πλεον αυτο..κανονικο σωμα 2αρακι βυζι καλουτσικο ξεκινησε η κουβεντα με ειμαι 6 χρονια στο χωρο και κατι παπαριες ειπε 130 πηγαμε στα 120, δυστηχως για μενα ειχε αποτυχει το προηγουμενο,ειμουν και ωρα στο δωματιο λεω φουλ κομμαντο αποψε...λοιπον καλαμι με λαστιχο, οχι χερι κατω...αξιολογηση λιγο πανω απο μπουρδελο λιγο κατω απο στουντιο...osmose μπορει να παιζει μπριζολιδι αλλα το service τραγικο,τις εχουνε δασκαλεμενες να φευγουν το συντομοτερο..οποτε μαυρο και στο osmose...καλη χρονια τυποι καλα γαμησια ..

Koprogatos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2021
Like
741
Πόντοι
81
Συναντηση με Λια απο VIP μεσα δεκεμβρη η κοπελια κλασσικη ασιατισα ,απο ινδονησια 1,56 στο περιπου αδυνατουλα..μιλαει ελληνικα με μια καπως αστεια προφορα αλλα οκ καλο μασαζακι ,καλη κοπελιτσα..στα μετα μονο φραπε που δεν πηρα γιατι δεν με ενδιαφερει..(πακετο φαγαμε) αν δουλευε καπου μασαζ μεχρι 30 ευρα πηγαινα ευκολα..υγ. το εχει παει 70 το VIP οποτε μαυρο ....καπακια Λενα απο osmose φωτο δεκαετιας ειναι classic πλεον αυτο..κανονικο σωμα 2αρακι βυζι καλουτσικο ξεκινησε η κουβεντα με ειμαι 6 χρονια στο χωρο και κατι παπαριες ειπε 130 πηγαμε στα 120, δυστηχως για μενα ειχε αποτυχει το προηγουμενο,ειμουν και ωρα στο δωματιο λεω φουλ κομμαντο αποψε...λοιπον καλαμι με λαστιχο, οχι χερι κατω...αξιολογηση λιγο πανω απο μπουρδελο λιγο κατω απο στουντιο...osmose μπορει να παιζει μπριζολιδι αλλα το service τραγικο,τις εχουνε δασκαλεμενες να φευγουν το συντομοτερο..οποτε μαυρο και στο osmose...καλη χρονια τυποι καλα γαμησια ..
Osmose έχουμε πει είναι για τρελό μαύρο,απλά απαράδεκτοι

sweety72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2019
Κριτικές
7
Like
1.006
Πόντοι
371
Αρίνα ντελουξ.

Πολύ καλο χαλαρωτικό μασάζ με αντίστοιχο τελείωμα.

Έμπειρη γυναίκα που αποτυπώνεται στην συμπεριφορά της αλλά και στην τεχνική της.

Ραντεβού μιάμιση ώρας.
πες μας ενα λογο ομως να την επιλεξουμε.

Lalito

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2019
Like
349
Πόντοι
21
Μια ιννα απο αρτ ξερουμε κατι?ειναι μια ξανθια ομρφη

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
26.940
Πόντοι
26.236

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
26.940
Πόντοι
26.236
  • Like
Αντιδράσεις: lavro

panostziger

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα φίλοι γνωρίζουμε κάτι για να κανει επιακεψη στον χωρο μου Χολαργό ή Χαλάνδρι
Ευχαριστώ!

Mike pitt

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2018
Like
44
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστή ερώτηση αν ξέρεις: η Λία ήταν παλιά στη Lotus και πήγε στο Vip ?

natura

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2021
Κριτικές
5
Like
263
Πόντοι
280
πες μας ενα λογο ομως να την επιλεξουμε.

καλησπέρα

σου απάντησα ήδη από το προηγούμενο ποστ μου

για το πολύ καλό χαλαρωτικό μασάζ με αντίστοιχο τελείωμα με το χέρι της

Tasohyppely

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2024
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους! Μήπως ξέρει κανείς μία βικτώρια μελαχροινή μινιον μικρουλα που δούλευε στο body massage αν και που εργάζεται πλέον? Την ψαχνω πολυ καιρο και δεν την εχω βρει πουθενα :-(

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
555
Πόντοι
86
καλησπέρα

σου απάντησα ήδη από το προηγούμενο ποστ μου

για το πολύ καλό χαλαρωτικό μασάζ με αντίστοιχο τελείωμα με το χέρι της
αδερφέ , σαν ομορφιά λέει κάτι ?? μεγάλη η πιτσιρικά ?? πες 2 λόγια αν θες ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom