Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (8 μέλη και 21 επισκέπτες)

Darko77

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Like
161
Πόντοι
0
Μετά από αυτή την συμπεριφορά που είχαν δεν πρόκειται να τις καλέσω καμία από τις δύο, και δεν είναι μόνο αυτές που δεν σέβονται τα χρήματα μας και σε κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια σου:tickedoff:
Είναι το πιο σοβαρό γραφείο για εμένα αλλά κάποιες είναι για τα σκυλιά !!

Lalito

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2019
Like
331
Πόντοι
21

Darko77

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Like
161
Πόντοι
0
Οταν δινεις 70 ευρω για απλο πασαλιμα κ 30 για χειρομαλαξη..δε τ λες κ σοβαρο
Αν αξίζει το μασάζ εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το σεξ γιατί δεν μπορώ το προφυλακτικό!! Αν θέλω σεξ πάμε σε εσκορντ

Lalito

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2019
Like
331
Πόντοι
21
Επισκεψη στο just me massage...πολυ καλο μασαζ...ωραιος χωρος..50 ευρω 70 λεπτα...ολογυμνος μπρουμητα μετα με γυρισε κ ανασκελα..εξτρα δε ζητησα κατι ..οποτε μονο μασαζ μου αρκουσε..

Jimmy.D

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2023
Like
63
Πόντοι
0
Συνάντηση πριν λίγες μέρες με εφη απο deluxe πολύ καλό μασάζ κάνει και έξτρα με χέρι αλλά δεν είναι καλό δεν ξέρει να στον παίζει!!
Συνάντηση και 2δα από deluxe ινεσα με Στέλλα 90 λεπτά 180 και ήθελαν και από 50 η κάθε μια για να φραπέ και να μείνουν με εσώρουχα καλό μασάζ ωραίος φραπές αλλά Μακριά ειρωνικά γέλια στο μπάνιο και πολύ κακό ύφος μίλαγαν στην γλώσσα τους και έκραζαν από μένα μαύρο και στις 2 πλέον
Αν κατάλαβα καλά ΈΔΩΣΕΣ 280 !!!! Ω ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ!

Koprogatos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2021
Like
699
Πόντοι
81
Καλησπέρα κ χρόνια πολλά..
Γνωρίζει κάποιος για το παρακάτω?Μου το πέταξε τυχαία κ αν κ σχεδόν όλα τα μασατζιδικα κατ'οίκον τα γνωρίζω αυτό μου είχε διαφύγει!

Xrhp96

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2021
Like
54
Πόντοι
0
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλη την ομάδα
Σκέφτομαι να κλείσω ραντεβού
Έχει κάποιος άποψη για την συγκεκριμένη;

mariosr125

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Κριτικές
3
Like
404
Πόντοι
21
Massage fantasy

Αγγελική πάει φουλ με λογικές τιμές την έχω τιμήσει αρκετές φορές είναι τοπ για μένα

Νίκη μόνο χέρι και αυτό με το ζόρι

Μαρία αν δουλεύει ακόμα μέχρι χέρι αλά πιστεύω στην δεύτερη φορά μπορεί Ν προχωραγε δε ξέρω παντός έμεινε μόνο με το στρινγκ

Ραφαέλα πάει φουλ αλά γ μένα είναι όχι ζητάει και πολλά και δεν τρελάθηκα κιόλας μαζί της

mariosr125

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Κριτικές
3
Like
404
Πόντοι
21
Από rose massage

Δοκιμή με Μαρία πριν από κάνα μήνα πολύ καλό πάει φουλ πέρασα τέλεια με νορμαλ τιμες

mariosr125

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Κριτικές
3
Like
404
Πόντοι
21
Massaua

Νικολετα όπως έχει αναφερθεί και πάνω μακριά βγάζει τιμοκατάλογο ότι θέλεις από συν 50 το κάθε ένα οπότε είναι στα δεν και για μένα

Ντανιελα πάλι δεν τρελάθηκα πάει φουλ αλά ήταν τελείως κρύα ούτε μηλαγε και ζητάει και πολλά για αυτά που προσφέρει όπως πιπα με σκούφο

Ισμήνη μου άρεσε πάει κ φουλ ντροπαλή λιγάκι αλά περάσα ωραία και αυτή με λογικές τιμές γ φουλ αν δε κάνω λάθος εκεί 120 η 130 για φουλ αυτό ενοοω λογικές τιμές …. Ωραία πέρασα μαζί της θα ξανά κανόνιζα μαζί της

Η αλιονα μ ζήταγε κάνα 150αρι για ν μ τον παίξει οπότε είναι στα δεν

mariosr125

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Κριτικές
3
Like
404
Πόντοι
21
massage one

Σαντρα πάει φουλ με συν 60 αν δε κάνω λάθος η συν 70 οκ για μια φορά καλή ήταν

Συλβι πάει φουλ ανάλογα τον πελάτη και πως θ της βγάλεις συμπαθητική και σε λογικές τιμές συζητήσιμη και καλή γυναίκα

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
7
Like
3.329
Πόντοι
736
massage one

Σαντρα πάει φουλ με συν 60 αν δε κάνω λάθος η συν 70 οκ για μια φορά καλή ήταν

Συλβι πάει φουλ ανάλογα τον πελάτη και πως θ της βγάλεις συμπαθητική και σε λογικές τιμές συζητήσιμη και καλή γυναίκα
Ποιο είναι αυτό το massage one?

sawubona

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Like
26
Πόντοι
0
Επισκεψη στο just me massage...πολυ καλο μασαζ...ωραιος χωρος..50 ευρω 70 λεπτα...ολογυμνος μπρουμητα μετα με γυρισε κ ανασκελα..εξτρα δε ζητησα κατι ..οποτε μονο μασαζ μου αρκουσε..

Με ποια έκανες;

Michaelhot

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2024
Like
270
Πόντοι
21
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλη την ομάδα
Σκέφτομαι να κλείσω ραντεβού
Έχει κάποιος άποψη για την συγκεκριμένη;