kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.307
- Πόντοι
- 456
τα βυζια γαμησε. κοινως "ισπανικη" αμιγκο !!εσύ δηλαδή τώρα μας λες ότι γάμησες τη ΤΕΑ ή το λες απλά σαν σχήμα λόγου
τα βυζια γαμησε. κοινως "ισπανικη" αμιγκο !!εσύ δηλαδή τώρα μας λες ότι γάμησες τη ΤΕΑ ή το λες απλά σαν σχήμα λόγου
Βάλε λίγο χιούμορ στη ζωή σου και μίλα με λιγότερη χολή. Άλλο πράγμα η ισπανική μαλακία και άλλο το γαμήσι. Εντάξει είσαι ο μεγαλύτερος γαμιάς του φόρουμ αλλά μάθε τουλάχιστον να εκφράζεσαι σωστάεσυ αυτο διαβασες?ρε μαλακες,να πατατε κ καμια μαλακια αμα δεν γαματε,να μην σας βαραει στα ματια
Δε τη βλέπω εδώ κ πολύ καιρό στα stories του Joy στο WhatsApp πάντως.Εχει σταματήσει?εαν ειναι σαν την Νινα ... μονο καλη περιπτωση θα είναι φιλε ... η Νινα ειναι πολυ δυνατό εργαλειο
συνεχίζει και εκτός γραφείουΔε τη βλέπω εδώ κ πολύ καιρό στα stories του Joy στο WhatsApp πάντως.Εχει σταματήσει?
Υπάρχει τρόπος επικοινωνίας;συνεχίζει και εκτός γραφείου
εγω μια χαρα εκφραζομαι,εσυ εισαι μειωμενης αντιληψης!Βάλε λίγο χιούμορ στη ζωή σου και μίλα με λιγότερη χολή. Άλλο πράγμα η ισπανική μαλακία και άλλο το γαμήσι. Εντάξει είσαι ο μεγαλύτερος γαμιάς του φόρουμ αλλά μάθε τουλάχιστον να εκφράζεσαι σωστά
Πὼς επικοινωνούμε;συνεχίζει και εκτός γραφείου
Έχει σταματήσει νομίζω πολύ καιρόΈχει εντοπίσει κανεις την Μιλανα από deluxe παλιά και μετά Μελίνα?
Το μασάζ είναι μέτριο, άσε που σε πονάει σε μερικά σημεία. Στο σεξ είναι απλά οκ, νομίζω πως είχα μυρίσει κάτω λίγο περίεργα.Καλημέρα παιδιά. Ένας γνωστός που είχε κάνει ραντεβού με την Νινα (Αυστραλέζα joy) του πρότεινε μια φίλη της που δουλεύει solo. Δεν ξέρω αν είναι φίλη, αδελφή, ξαδέλφη. Έχει κάποιος πληροφορίες αν είναι καλή περίπτωση η όχι?
Ευχαριστώ
με την ιδια λογικη να πληρωνουμε ολοι μας τοτε στη σελιδα συνδρομη μια κ γνωριζουμε κοπελες απο εδω μεσα.καλυστα η σελιδα θα μπορουσε λοιπον να κραταει το ποσοστο νταβαντζη!Γιατι σας χαλαει που ζητησαν λεφτα απο Τεα;
Τις διαφημισεις στο πλαι δεν τις βλεπει κανεις;
Κ λιγα ζητησαν με βαση το πελατολογιο που εφτιαξε απο εδω.
τι λέξη ειναι αυτη ;;;καλυστα
τι λέξη ειναι αυτη ;;;
Δεν έχω δει ούτε ενα επεισόδιο αυτής της σειράς.απ το κοκκινο δωματιο ο μεσιε παστουν την εβγαλε
μη δινεις σημασια,ο δαιμων του πληκρολογιου...τι λέξη ειναι αυτη ;;;
οχι κ αγραμματος ρε μαστορα,για αραξε κ διαβασε οσους δε γραφουμε με τ9 κ πες μου με ποιον στραβωνεσαι περισσοτερο;Δεν έχω δει ούτε ενα επεισόδιο αυτής της σειράς.
Τη λέξη τη γνωρίζω, απλά σχολίασα την ορθογραφία του αγράμματου, που το "κάλλιστα" το έγραψε "κάλυστα"
Αυτό που κάποιος κάτι γράφει και τον βομβαρδίζουν στα μνματα για ενα γάμω τηλ... Σε κάποιους τ έγραψα σε άλλους δεν μπήκα να απαντήσω. Εγώ τα λέω δημόσια..τηλ Νίνα δεν μπορώ να δώσω- ξέρω ότι συνεχίζει επιλεκτικά..όταν θα στερέψει από μαρούλι θα την ξαναβρείτε σε κανένα γραφειο...το κάνει πολλές φορές τόσα χρόνια για όσους την ξέρουμε..Πὼς επικοινωνούμε;