Χθες έπαιξε μια ατμοσφαιρική συνέδρια με την Βικτώρια του ντελουξ. Αφού φρόντισε να ξεπιαστω από κάτι κόμπους στην πλάτη τα χέρια της άλειψαν τον πουτσο μου με μπόλικο λάδι και τον παλινδρομησαν με υπομονή για κάνα πεντάλεπτο μέχρι που εκτόξευσα το σπέρμα μου πάνω στις παλάμες της.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (4 μέλη και 30 επισκέπτες)
με τα ρουχα ηταν? φαινεται ομορφη περιπτωση.Χθες έπαιξε μια ατμοσφαιρική συνέδρια με την Βικτώρια του ντελουξ. Αφού φρόντισε να ξεπιαστω από κάτι κόμπους στην πλάτη τα χέρια της άλειψαν τον πουτσο μου με μπόλικο λάδι και τον παλινδρομησαν με υπομονή για κάνα πεντάλεπτο μέχρι που εκτόξευσα το σπέρμα μου πάνω στις παλάμες της.
Και 120 και μια φορά;Πολλά μαζεύονταιΚαλή είναι, όντως είναι έτσι το σώμα της , πολύ πολυβόλο απλά με έβαλε να την γαμησω όπως ήθελε εκείνη, είναι άνετη , τιμοκατάλογο σου λέει με το που μπαίνει, 120 φουλ . Προσοχή μην σας τελειώσει από την αρχή γιατί μετά φεύγει. Οπότε 40 λεπτά μασάζ και μετά . Για νατασα
κοστος ????/Χθες έπαιξε μια ατμοσφαιρική συνέδρια με την Βικτώρια του ντελουξ. Αφού φρόντισε να ξεπιαστω από κάτι κόμπους στην πλάτη τα χέρια της άλειψαν τον πουτσο μου με μπόλικο λάδι και τον παλινδρομησαν με υπομονή για κάνα πεντάλεπτο μέχρι που εκτόξευσα το σπέρμα μου πάνω στις παλάμες της.
Θεωρώ δεν τα αξίζει σε καμία περίπτωση. Η φάση είναι άμεσο μπριζόλιασμα και η κοπέλα κατά την άποψη μου επουδενι δεν αξίζει τα λεφτά που ζητάει.Και 120 και μια φορά;Πολλά μαζεύονται
ε να της κανουμε κ ενα μασαζακι,να τη πληρωσουμε κ να φυγει!!ρε πλακα μας κανετε ολοι;;Αδερφέ απο εμένα είναι ΝΑΙ! Πριν λίγο έφυγε. Απίστευτες βυζαρες στενό μουνακι. Απλά δεν δέχεται ανταλλαγή υγρών. Και πιπα με καποτα
nikosnikolas1
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2016
- Like
- 64
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα παιδιά. Ένας γνωστός που είχε κάνει ραντεβού με την Νινα (Αυστραλέζα joy) του πρότεινε μια φίλη της που δουλεύει solo. Δεν ξέρω αν είναι φίλη, αδελφή, ξαδέλφη. Έχει κάποιος πληροφορίες αν είναι καλή περίπτωση η όχι?
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
Lonispower
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 496
- Πόντοι
- 280
Νατασα...χάλια φάση...αλβανιδα..κοντή χάλια κορμί.. μάπα η φάση.. δεν την ακουμπάς.μονο πιπα και πηδημα..150....καλυτερα στην φιλης με 30....μηλαμε για χάλια....μαριαννα τούμπανο.. ομορφη....120...μόνο πηδημα..μασαζ μετριο...και τσιμπουκι με προφυλακτικό...αυτα περασαΚαλησπέρα.
Το osmose τι φάση παίζει;
Φραπέ ή θα μπούμε κανονικά;
Νατασα...χάλια φάση...αλβανιδα..κοντή χάλια κορμί.. μάπα η φάση.. δεν την ακουμπάς.μονο πιπα και πηδημα..150....καλυτερα στην φιλης με 30....μηλαμε για χάλια....μαριαννα τούμπανο.. ομορφη....120...μόνο πηδημα..μασαζ μετριο...και τσιμπουκι με προφυλακτικό...αυτα περ
Νατασα...χάλια φάση...αλβανιδα..κοντή χάλια κορμί.. μάπα η φάση.. δεν την ακουμπάς.μονο πιπα και πηδημα..150....καλυτερα στην φιλης με 30....μηλαμε για χάλια....μαριαννα τούμπανο.. ομορφη....120...μόνο πηδημα..μασαζ μετριο...και τσιμπουκι με προφυλακτικό...αυτα περασα
Όμοια εμπειρία και εγώ.Νατασα...χάλια φάση...αλβανιδα..κοντή χάλια κορμί.. μάπα η φάση.. δεν την ακουμπάς.μονο πιπα και πηδημα..150....καλυτερα στην φιλης με 30....μηλαμε για χάλια....μαριαννα τούμπανο.. ομορφη....120...μόνο πηδημα..μασαζ μετριο...και τσιμπουκι με προφυλακτικό...αυτα περασα
babis84
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.363
- Πόντοι
- 1.076
συναντηση με Τεα αφου βρηκα ευτυχως μετα απο καιρο ελευθερο ραντεβου.Η κοπελα ειναι ανετη κ χαλαρη,ομιλιτικη κ πολυ ευχαριστη.
Εχει βυζαρες φυσικες κ μεγαλες να χορταινεις να χουφτωνεις κ να γαμας.Εμεινε με την στριγκαρα της κ διαπιστωσα πως εχει πανεμορφα ποδια,για τους φιλους του ειδους κ κωλαρα για χαστουκια!Ικανοποιητικο μασαζ,με πιεση κ σε ολο το σωμα.Η πιπαρα της δεν υπαρχει,τον καταπινει,γλυφει μπαλες κ οπου γουσταρεις.Οταν την εβλεπα στα γονατα με τις βυζαρες να τον ρουφαει ηταν το απολυτο!Καλα γαμησια σε ολους
Εχει βυζαρες φυσικες κ μεγαλες να χορταινεις να χουφτωνεις κ να γαμας.Εμεινε με την στριγκαρα της κ διαπιστωσα πως εχει πανεμορφα ποδια,για τους φιλους του ειδους κ κωλαρα για χαστουκια!Ικανοποιητικο μασαζ,με πιεση κ σε ολο το σωμα.Η πιπαρα της δεν υπαρχει,τον καταπινει,γλυφει μπαλες κ οπου γουσταρεις.Οταν την εβλεπα στα γονατα με τις βυζαρες να τον ρουφαει ηταν το απολυτο!Καλα γαμησια σε ολους
fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.366
- Πόντοι
- 206
εσύ δηλαδή τώρα μας λες ότι γάμησες τη ΤΕΑ ή το λες απλά σαν σχήμα λόγουσυναντηση με Τεα αφου βρηκα ευτυχως μετα απο καιρο ελευθερο ραντεβου.Η κοπελα ειναι ανετη κ χαλαρη,ομιλιτικη κ πολυ ευχαριστη.
babis84
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.363
- Πόντοι
- 1.076
εσυ αυτο διαβασες?ρε μαλακες,να πατατε κ καμια μαλακια αμα δεν γαματε,να μην σας βαραει στα ματιαεσύ δηλαδή τώρα μας λες ότι γάμησες τη ΤΕΑ ή το λες απλά σαν σχήμα λόγου
εαν ειναι σαν την Νινα ... μονο καλη περιπτωση θα είναι φιλε ... η Νινα ειναι πολυ δυνατό εργαλειοΚαλημέρα παιδιά. Ένας γνωστός που είχε κάνει ραντεβού με την Νινα (Αυστραλέζα joy) του πρότεινε μια φίλη της που δουλεύει solo. Δεν ξέρω αν είναι φίλη, αδελφή, ξαδέλφη. Έχει κάποιος πληροφορίες αν είναι καλή περίπτωση η όχι?
Ευχαριστώ
που το είδες αυτό ρε φιλε ,,,, ο μυστης δεν ανεφερε κατι τετοιο ...επισης ειναι γνωστό σε ολους SEX απο ΤΕΑ δεν παιρνεις ....εσύ δηλαδή τώρα μας λες ότι γάμησες τη ΤΕΑ ή το λες απλά σαν σχήμα λόγου
μονο μασαζ?εαν ειναι σαν την Νινα ... μονο καλη περιπτωση θα είναι φιλε ... η Νινα ειναι πολυ δυνατό εργαλειο
kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.627
- Πόντοι
- 456
τα βυζια γαμησε. κοινως "ισπανικη" αμιγκο !!εσύ δηλαδή τώρα μας λες ότι γάμησες τη ΤΕΑ ή το λες απλά σαν σχήμα λόγου
fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.366
- Πόντοι
- 206
Βάλε λίγο χιούμορ στη ζωή σου και μίλα με λιγότερη χολή. Άλλο πράγμα η ισπανική μαλακία και άλλο το γαμήσι. Εντάξει είσαι ο μεγαλύτερος γαμιάς του φόρουμ αλλά μάθε τουλάχιστον να εκφράζεσαι σωστάεσυ αυτο διαβασες?ρε μαλακες,να πατατε κ καμια μαλακια αμα δεν γαματε,να μην σας βαραει στα ματια
Koprogatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2021
- Like
- 661
- Πόντοι
- 81
Δε τη βλέπω εδώ κ πολύ καιρό στα stories του Joy στο WhatsApp πάντως.Εχει σταματήσει?εαν ειναι σαν την Νινα ... μονο καλη περιπτωση θα είναι φιλε ... η Νινα ειναι πολυ δυνατό εργαλειο
jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.491
- Πόντοι
- 456
συνεχίζει και εκτός γραφείουΔε τη βλέπω εδώ κ πολύ καιρό στα stories του Joy στο WhatsApp πάντως.Εχει σταματήσει?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις