Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (4 μέλη και 30 επισκέπτες)

oblada

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Κριτικές
11
Like
638
Πόντοι
290
Χθες έπαιξε μια ατμοσφαιρική συνέδρια με την Βικτώρια του ντελουξ. Αφού φρόντισε να ξεπιαστω από κάτι κόμπους στην πλάτη τα χέρια της άλειψαν τον πουτσο μου με μπόλικο λάδι και τον παλινδρομησαν με υπομονή για κάνα πεντάλεπτο μέχρι που εκτόξευσα το σπέρμα μου πάνω στις παλάμες της.

sweety72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2019
Κριτικές
7
Like
977
Πόντοι
371
Χθες έπαιξε μια ατμοσφαιρική συνέδρια με την Βικτώρια του ντελουξ. Αφού φρόντισε να ξεπιαστω από κάτι κόμπους στην πλάτη τα χέρια της άλειψαν τον πουτσο μου με μπόλικο λάδι και τον παλινδρομησαν με υπομονή για κάνα πεντάλεπτο μέχρι που εκτόξευσα το σπέρμα μου πάνω στις παλάμες της.
με τα ρουχα ηταν? φαινεται ομορφη περιπτωση.

NIKOS1986

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
98
Πόντοι
1
Καλή είναι, όντως είναι έτσι το σώμα της , πολύ πολυβόλο απλά με έβαλε να την γαμησω όπως ήθελε εκείνη, είναι άνετη , τιμοκατάλογο σου λέει με το που μπαίνει, 120 φουλ . Προσοχή μην σας τελειώσει από την αρχή γιατί μετά φεύγει. Οπότε 40 λεπτά μασάζ και μετά . Για νατασα
Και 120 και μια φορά;Πολλά μαζεύονται

ambe77

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
460
Πόντοι
21
κοστος ????/

pwe401rg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
5
Like
493
Πόντοι
301
Και 120 και μια φορά;Πολλά μαζεύονται
Θεωρώ δεν τα αξίζει σε καμία περίπτωση. Η φάση είναι άμεσο μπριζόλιασμα και η κοπέλα κατά την άποψη μου επουδενι δεν αξίζει τα λεφτά που ζητάει.

pasquale7

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2024
Like
139
Πόντοι
0
Αδερφέ απο εμένα είναι ΝΑΙ! Πριν λίγο έφυγε. Απίστευτες βυζαρες στενό μουνακι. Απλά δεν δέχεται ανταλλαγή υγρών. Και πιπα με καποτα
ε να της κανουμε κ ενα μασαζακι,να τη πληρωσουμε κ να φυγει!!ρε πλακα μας κανετε ολοι;;

nikosnikolas1

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2016
Like
64
Πόντοι
0
Καλημέρα παιδιά. Ένας γνωστός που είχε κάνει ραντεβού με την Νινα (Αυστραλέζα joy) του πρότεινε μια φίλη της που δουλεύει solo. Δεν ξέρω αν είναι φίλη, αδελφή, ξαδέλφη. Έχει κάποιος πληροφορίες αν είναι καλή περίπτωση η όχι?
Ευχαριστώ

Lonispower

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Κριτικές
8
Like
496
Πόντοι
280
Καλησπέρα.
Το osmose τι φάση παίζει;
Φραπέ ή θα μπούμε κανονικά;
Νατασα...χάλια φάση...αλβανιδα..κοντή χάλια κορμί.. μάπα η φάση.. δεν την ακουμπάς.μονο πιπα και πηδημα..150....καλυτερα στην φιλης με 30....μηλαμε για χάλια....μαριαννα τούμπανο.. ομορφη....120...μόνο πηδημα..μασαζ μετριο...και τσιμπουκι με προφυλακτικό...αυτα περασα

pwe401rg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
5
Like
493
Πόντοι
301
Νατασα...χάλια φάση...αλβανιδα..κοντή χάλια κορμί.. μάπα η φάση.. δεν την ακουμπάς.μονο πιπα και πηδημα..150....καλυτερα στην φιλης με 30....μηλαμε για χάλια....μαριαννα τούμπανο.. ομορφη....120...μόνο πηδημα..μασαζ μετριο...και τσιμπουκι με προφυλακτικό...αυτα περ
Νατασα...χάλια φάση...αλβανιδα..κοντή χάλια κορμί.. μάπα η φάση.. δεν την ακουμπάς.μονο πιπα και πηδημα..150....καλυτερα στην φιλης με 30....μηλαμε για χάλια....μαριαννα τούμπανο.. ομορφη....120...μόνο πηδημα..μασαζ μετριο...και τσιμπουκι με προφυλακτικό...αυτα περασα

Όμοια εμπειρία και εγώ.

babis84

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Δεκ 2017
Κριτικές
24
Like
1.363
Πόντοι
1.076
συναντηση με Τεα αφου βρηκα ευτυχως μετα απο καιρο ελευθερο ραντεβου.Η κοπελα ειναι ανετη κ χαλαρη,ομιλιτικη κ πολυ ευχαριστη.
Εχει βυζαρες φυσικες κ μεγαλες να χορταινεις να χουφτωνεις κ να γαμας.Εμεινε με την στριγκαρα της κ διαπιστωσα πως εχει πανεμορφα ποδια,για τους φιλους του ειδους κ κωλαρα για χαστουκια!Ικανοποιητικο μασαζ,με πιεση κ σε ολο το σωμα.Η πιπαρα της δεν υπαρχει,τον καταπινει,γλυφει μπαλες κ οπου γουσταρεις.Οταν την εβλεπα στα γονατα με τις βυζαρες να τον ρουφαει ηταν το απολυτο!Καλα γαμησια σε ολους

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.366
Πόντοι
206
συναντηση με Τεα αφου βρηκα ευτυχως μετα απο καιρο ελευθερο ραντεβου.Η κοπελα ειναι ανετη κ χαλαρη,ομιλιτικη κ πολυ ευχαριστη.
Εχει βυζαρες φυσικες κ μεγαλες να χορταινεις να χουφτωνεις κ να γαμας.Εμεινε με την στριγκαρα της κ διαπιστωσα πως εχει πανεμορφα ποδια,για τους φιλους του ειδους κ κωλαρα για χαστουκια!Ικανοποιητικο μασαζ,με πιεση κ σε ολο το σωμα.Η πιπαρα της δεν υπαρχει,τον καταπινει,γλυφει μπαλες κ οπου γουσταρεις.Οταν την εβλεπα στα γονατα με τις βυζαρες να τον ρουφαει ηταν το απολυτο!Καλα γαμησια σε ολους
εσύ δηλαδή τώρα μας λες ότι γάμησες τη ΤΕΑ ή το λες απλά σαν σχήμα λόγου

babis84

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Δεκ 2017
Κριτικές
24
Like
1.363
Πόντοι
1.076
εσυ αυτο διαβασες?ρε μαλακες,να πατατε κ καμια μαλακια αμα δεν γαματε,να μην σας βαραει στα ματια

• Χαχα
Αντιδράσεις: ambe77

ambe77

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
460
Πόντοι
21
Καλημέρα παιδιά. Ένας γνωστός που είχε κάνει ραντεβού με την Νινα (Αυστραλέζα joy) του πρότεινε μια φίλη της που δουλεύει solo. Δεν ξέρω αν είναι φίλη, αδελφή, ξαδέλφη. Έχει κάποιος πληροφορίες αν είναι καλή περίπτωση η όχι?
Ευχαριστώ
εαν ειναι σαν την Νινα ... μονο καλη περιπτωση θα είναι φιλε ... η Νινα ειναι πολυ δυνατό εργαλειο

ambe77

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
460
Πόντοι
21
που το είδες αυτό ρε φιλε ,,,, ο μυστης δεν ανεφερε κατι τετοιο ...επισης ειναι γνωστό σε ολους SEX απο ΤΕΑ δεν παιρνεις ....

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.366
Πόντοι
206
εσυ αυτο διαβασες?ρε μαλακες,να πατατε κ καμια μαλακια αμα δεν γαματε,να μην σας βαραει στα ματια
Βάλε λίγο χιούμορ στη ζωή σου και μίλα με λιγότερη χολή. Άλλο πράγμα η ισπανική μαλακία και άλλο το γαμήσι. Εντάξει είσαι ο μεγαλύτερος γαμιάς του φόρουμ αλλά μάθε τουλάχιστον να εκφράζεσαι σωστά

Koprogatos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2021
Like
661
Πόντοι
81
εαν ειναι σαν την Νινα ... μονο καλη περιπτωση θα είναι φιλε ... η Νινα ειναι πολυ δυνατό εργαλειο
Δε τη βλέπω εδώ κ πολύ καιρό στα stories του Joy στο WhatsApp πάντως.Εχει σταματήσει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom