Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

pipis93

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2023
Like
162
Πόντοι
1
γεια σου ρε pipis !!!!
χαίρομαι που είσαι εδώ
είσαι θεός

Νταξει ρε φιλε μη βαρας εγω να βοηθησω ξετω που να ξερω οτι ειναι και επιτιμο μελος δω μεσα

antkar81

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Ιουν 2021
Κριτικές
26
Like
4.618
Πόντοι
2.846

NIKOS1986

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
98
Πόντοι
1
Καλημέρες αυτή η Νατάσα από osmose που φαίνεται καυλιάρα αξίζει ποιος ξέρει να βοηθήσει;

Sextor59

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
22
Πόντοι
0
Καλημέρες αυτή η Νατάσα από osmose που φαίνεται καυλιάρα αξίζει ποιος ξέρει να βοηθήσει;
Μέτρια πράγματα και στο μασάζ και στο φουλ... κλασικό αλβανάκι με πιασίματα και υπερτιμημένη....λόγω των τελευταίων πολλά υποσχόμενων βίντεο που ανεβάζει το εν λόγω γραφείο....
Χρήματα κλασικά για φουλ 120 όπως οι περισσότερες.
Τώρα πιστεύω οτι το έχει ανεβάσει το κασέ της.
Μια φορά μαζί της ήταν και η τελευταία.
Ελπίζω να βοήθησα.

NIKOS1986

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
98
Πόντοι
1
Μέτρια πράγματα και στο μασάζ και στο φουλ... κλασικό αλβανάκι με πιασίματα και υπερτιμημένη....λόγω των τελευταίων πολλά υποσχόμενων βίντεο που ανεβάζει το εν λόγω γραφείο....
Ελπίζω να βοήθησα.
Ευχαριστώ πολύ φιλαράκι

dracoumel

Ανώτατος
Εγγρ.
29 Ιουν 2012
Κριτικές
107
Like
5.679
Πόντοι
17.806
Μάγκες αυτή η Χρυσά η κομμώτρια αξίζει για μασάζ και το υπόλοιπο πακέτο ;

• Χαχα
Αντιδράσεις: ambe77

isaak kos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
29
Like
2.471
Πόντοι
2.596
Ελπίζω να βοήθησα.
120 το έχουν κανει σταθερή τιμή όλες…:confused:

• Ουάου
Αντιδράσεις: j 1973

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.590
Πόντοι
29.667

Ρε μάγκες τι ξέρουμε για την κορασίδα;;;

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.549
Πόντοι
2.256

προς το παρον οτι ειναι αγενής και ανάγωγη.. ένα σωρό άτομα της ευχήθηκαν για τη γιορτή της και δεν έχει πει ούτε ένα ευχαριστώ, σε κανέναν..

όσο για το άλλο που μας ενδιαφέρει, έστειλα μηνυμα και περιμένω να απαντήσει ( αααααν απαντήσει..)

refill

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33
Πόντοι
1

Μια χαρά είναι φιλε μου …αυτο ‘χω μονο να πω ..και απαντάει αμέσως ..αν δεν κάνει μασαζ ..μέχρι καλαμάκι και φραπέ …σεξ δεν κάνει ..καλη δοκιμή

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.549
Πόντοι
2.256
Μια χαρά είναι φιλε μου …αυτο ‘χω μονο να πω ..και απαντάει αμέσως ..αν δεν κάνει μασαζ ..μέχρι καλαμάκι και φραπέ …σεξ δεν κάνει ..καλη δοκιμή
Απο ινσταγραμ δεν δίνει πληροφορίες.. Μόνο με κλήση απο κινητό χωρίς απόκρυψη Μου το έδωσε αλλα είπαμε μαλακίες με άγνωστα προφίλ δεν κάνουμε. Εσύ που την πήρες πόσα σε χρέωσε;

refill

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33
Πόντοι
1
Απο ινσταγραμ δεν δίνει πληροφορίες.. Μόνο με κλήση απο κινητό χωρίς απόκρυψη Μου το έδωσε αλλα είπαμε μαλακίες με άγνωστα προφίλ δεν κάνουμε. Εσύ που την πήρες πόσα σε χρέωσε;
Και μένα το ίδιο της εστειλα
εγω εστειλα βιμπερ …ολα καλά …πάει μονο σε ξενοδοχείο 70 μισή ώρα και 100 για μια …εγω πήρα την μισή για δοκιμή …πολυ καλό μασαζ και καλαμάκι …και από βδομάδα παω για μια ώρα …πολυ επικοινωνιακή ..δεν κάνει τιποτα παραπάνω ..και δεν με ενδιαφέρει ..εγω θελω ένα καλό μασαζ και ένα ωραίο τελείωμα ..αυτά

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.491
Πόντοι
2.306
Και μένα το ίδιο της εστειλα

εγω εστειλα βιμπερ …ολα καλά …πάει μονο σε ξενοδοχείο 70 μισή ώρα και 100 για μια …εγω πήρα την μισή για δοκιμή …πολυ καλό μασαζ και καλαμάκι …και από βδομάδα παω για μια ώρα …πολυ επικοινωνιακή ..δεν κάνει τιποτα παραπάνω ..και δεν με ενδιαφέρει ..εγω θελω ένα καλό μασαζ και ένα ωραίο τελείωμα ..αυτά
Από εμφάνιση φίλε αξίζει η έχει αρκετά κιλά?

• Like
Αντιδράσεις: refill

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom