τι λες τωρα ...... εβαλε χερι η ελενη ????? δεν την ειχα για τετοια ρε φίλε με τιποτα ομως .. και 130€ ???? σε αλλους 80€ σε μενα 100€ ....σε εσενα 130€ καλα κρασιά και εβαλε και χερι ... ΜΑΥΡΟΗ καλύτερη εμπειρία μόνο άμα θέλεις να βιώσεις την χειρότερη !
Συνάντηση με την ελένη την κομμώτρια για το πρόγραμμα που κάνει body του body μασάζ μιας και μου τι προτείνε η ίδια τοπίο ήταν στα 130€ και μου το είπε εννοείται μετά.
• Καθυστέρησε περίπου 30 λεπτά και όταν ήρθε μίλαγε στο τηλέφωνο.
• το πρόγραμμα ήταν ότι χειρότερο καθώς το μόνο που έκανε ήτανε να τρίβετε πάνω μου και να βογκα τόσο άσχημα που απλά περίμενα να περάσει η ώρα
• το κερασάκι στην τούρτα ήταν που όταν πήγα για μπάνιο μου έκλεψε 50€ και το είδα μετά.
Για εμένα μακριά
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (3 μέλη και 7 επισκέπτες)
Φιλε μου τα θες πιατο .... οπως αναφερει και συναγωνιστης παραπανω ... οταν λεμε παραπανω καταλαβαινουμε ολοι μας οτι το καλαμακι σιγουρα και πιθανον και τερμαΈκανα με Νεφέλη. Σκυλί του πολέμου με πολύ καλό μασάζ και + 30 γιατί της είπα ότι έχω μόνο 100. Μου είπε οκ αλλά δεν ακουμπάω. Πολύ καλή στο φραπέ όπου είχε ανταλλαγή καυλολογων. Είχε έρθει με μπούστο που τόνιζε τις βυζάρες της. Όταν λες ότι προχωρά παραπάνω, μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος;
SLIM SHADY
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 10.490
- Πόντοι
- 1.336
Από το καλαμάκι μέχρι το τέρμα όμως υπάρχει μεγάλη απόσταση.Φιλε μου τα θες πιατο .... οπως αναφερει και συναγωνιστης παραπανω ... οταν λεμε παραπανω καταλαβαινουμε ολοι μας οτι το καλαμακι σιγουρα και πιθανον και τερμα
φιλος πληροφοριακα το ποστ ειναι απο το 2006Αδερφέ αν θέλεις δώσε κανένα τηλ / λινκ από αυτές που έχεις δοκιμάσει
Πλεον εχει πεσει το επιπεδο τα λεφτα που ζητανε δεν υπαρχουν και ολο και περισσοτερες ανεξαρτητες βγαινουν στη πιατσα με λογαριασμους στο face instagram που μονο με μηνυματα απαντανε δειγμα του οτι φυλανε το κολο τους...πλεον δε τους βολευει τα γραφεια και απο θεμα προμηθειων και απο θεμα εξασφαλισης πελατη
απο εμπειρια μου οτι παει καλαμακι ,,,,, παει και τερμα μετα ... 9/10Από το καλαμάκι μέχρι το τέρμα όμως υπάρχει μεγάλη απόσταση.
Μάγκες Νεφέλη ή Ινές καθαρά για μασάζ; Από deluxe. Από εμφάνιση πιστεύω ότι είναι καλύτερη η Ινές
Ινεσα εγγύηση για καλό επαγγελματικό μασάζ με σπέσιαλ φραπέ
fysarmonika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.112
- Πόντοι
- 456
Τι να την κάνουμε την βλεφαρίδα και τα tattoo χαχαχαΣυνάντηση με Μαρία απο ART... Πολλά υποσχόμενη εμφανισιακά..tattoo - βλεφαρίδα κλπ.. Στα Δεν όμως τελικά....μασάζ ότι να ναι τηγανίτα.. στα 60 μασάζ και γεία σας.. !
Koprogatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2021
- Like
- 649
- Πόντοι
- 81
Κοπέλα από Art Massage στα δεν ?Συνάντηση με Μαρία απο ART... Πολλά υποσχόμενη εμφανισιακά..tattoo - βλεφαρίδα κλπ.. Στα Δεν όμως τελικά....μασάζ ότι να ναι τηγανίτα.. στα 60 μασάζ και γεία σας..
Το είχα το Art ότι είναι δεδομένο τουλάχιστον ο φραπές!
Μάλιστα..
Koprogatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2021
- Like
- 649
- Πόντοι
- 81
Νέλλη από Massage Yousenses δύο φορές συνάντηση,πιτσιρίκα 22 χρόνων ομορφούλα κ ευχάριστη στο social πολύ καλό μασάζ με πιέσεις αλλά αυστηρά στα δεν
Τουλάχιστον αξίζει το μασάζ!
Τουλάχιστον αξίζει το μασάζ!
Δεν ξέρω πως βρέθηκα σε τόσο παλιά σελίδα, δεν το πήρα πρέφαφιλος πληροφοριακα το ποστ ειναι απο το 2006
socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.142
- Πόντοι
- 736
Έχει αλλάξει προφίλ το ΑΡΤ. Σχεδόν όλες στα δεν εκτός 1-2 εξαιρέσεων και αυτές μόνο χέρι.Κοπέλα από Art Massage στα δεν ?
Το είχα το Art ότι είναι δεδομένο τουλάχιστον ο φραπές!
Μάλιστα..
καλα, σιγα να μην εχει αλλαξει , πιθανον δε βρισκει προσωπικο που θελει, οσο δε βρισκει επαγγελματιες μασερ και κανεις χωρις εσωρουχο ...Έχει αλλάξει προφίλ το ΑΡΤ. Σχεδόν όλες στα δεν εκτός 1-2 εξαιρέσεων και αυτές μόνο χέρι.
NEON7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.586
- Πόντοι
- 216
Το Hermes έχει αναφερθεί στα δεν...Καλησπέρα. Έχει δοκιμάσει κανείς Τζο από Hermes?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οι καλές εμφανισιακά δεν κάνουν τίποτα κι ούτε μασάζ ξέρουν οπότε τα κλαίς κι από μασάζ και μένεις με το πουλί στο χέριΈχει αλλάξει προφίλ το ΑΡΤ. Σχεδόν όλες στα δεν εκτός 1-2 εξαιρέσεων και αυτές μόνο χέρι.
ποιες ειναι οι καλες εμφανησιακα?Το Hermes έχει αναφερθεί στα δεν...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οι καλές εμφανισιακά δεν κάνουν τίποτα κι ούτε μασάζ ξέρουν οπότε τα κλαίς κι από μασάζ και μένεις με το πουλί στο χέρι
Koprogatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2021
- Like
- 649
- Πόντοι
- 81
Όσο πάει κ χειροτερεύει η κατάσταση δλδΈχει αλλάξει προφίλ το ΑΡΤ. Σχεδόν όλες στα δεν εκτός 1-2 εξαιρέσεων και αυτές μόνο χέρι.
Koprogatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2021
- Like
- 649
- Πόντοι
- 81
Βάλε link φίλοςΈχει δοκιμάσει κανείς μια από Πάτρα που έρχεται περιστασιακά αθήνα για μασαζ με εκτόνωση??
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις