Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 7.437
- Πόντοι
- 2.046
Η κομμώτρια κάνει μασαζ ?
Θα μάθωΗ κομμώτρια κάνει μασαζ ?
Δεν την ξέρω τη φίλη της, αλλα 60+30 +ξενοχοδείο για απλή εκτόνωση ειναι πολλά.Μου έδειξε φωτογραφία της και μου είπε ότι είναι όμορφη, αλλά κάνει απαραίτητα εκτόνωση. Δηλαδή 60+30. Ρωτάω αν έχει κάποιος εμπειρία μαζί της
Του κώλου... κυριολεκτικά και μεταφορικάΗ κομμώτρια κάνει μασαζ ?
Η κομμώτρια είναι 60 μασάζ+ 20 φουλ;Δεν την ξέρω τη φίλη της, αλλα 60+30 +ξενοχοδείο για απλή εκτόνωση ειναι πολλά.
Την κομμώτρια με 80€ τη γαμας
Του κώλου... κυριολεκτικά και μεταφορικά
60 χρεώνει το μασαζ με φραπε.. και οταν της ζητησα να κανουμε body - to - body όπου επαιξε και σεξακι, μου πηρε 80Η κομμώτρια είναι 60 μασάζ+ 20 φουλ;
Ούτε σήμερα κατάφερα να βρεθούμε. Πήρα Χριστίνα από Deluxe 70 ευρώ μόνο μασάζ, δεν έδινα με τίποτα 40 για να τραβήξει μαλακια60 χρεώνει το μασαζ με φραπε.. και οταν της ζητησα να κανουμε body - to - body όπου επαιξε και σεξακι, μου πηρε 80
70 μονο για μασαζ.... ????? Χαρα στο κουραγιο σου ρε φίλε.. Εγώ τα κλαίω ταλεφτά και μονο που το διάβασα... Πόσο μάλλον, να τα εδινα κιολας.Ούτε σήμερα κατάφερα να βρεθούμε. Πήρα Χριστίνα από Deluxe 70 ευρώ μόνο μασάζ, δεν έδινα με τίποτα 40 για να τραβήξει μαλακια
Και εγώ για αυτό και δεν ζήτησα έξτρα. Εκείνη έκανε την κίνηση70 μονο για μασαζ.... ????? Χαρας το κουραγιο σου ρε φίλε.. Εγώ τα κλαίω ταλεφτά και μονο που το διάβασα... Που να τα εδινα κιολας.
Όχι παίκτη, δεν την έχω πάρειΈχεις εικόνα για μία Χριστίνα με μπούκλες; Μελαχρινή μου φαίνεται.
Να ανοίξουμε ένα thread πρέπει να μαυρίζουμε κάθε γραφείο που ζητάει 70€ για μία ώρα κ κάθε αρπακτικό που ζητάει 40€ για χέρι κ ο,τι άλλο τρελό τους κατέβει σε λεφτά να σου πω εγώ μετά αν θα ξαναζητησουν τέτοια ποσά.70 μονο για μασαζ.... ????? Χαρα στο κουραγιο σου ρε φίλε.. Εγώ τα κλαίω ταλεφτά και μονο που το διάβασα... Πόσο μάλλον, να τα εδινα κιολας.
Φίλε μου εφ'όσον γνωρίζεις να τα αναφέρεις ποια είναι.Εκτος από Deluxe που προαναφέρθηκε και Luminous που το επιβεβαιώνω γιατί έχω ρωτήσει,ποια αλλά είναι?Σχεδόν τα μισά γραφεία έχουν πάει 70€ την ώρα
Φίλε μου εφ'όσον γνωρίζεις να τα αναφέρεις ποια είναι.Εκτος από Deluxe που προαναφέρθηκε και Luminous που το επιβεβαιώνω γιατί έχω ρωτήσει,ποια αλλά είναι?
Ωραίος!Πάντως κ τα 3 ο ίδιος τα έχει λογικά αφού παίζουν ίδιες κοπέλες πάνω κάτω εκτός από κάποια μιλφακια που τα έχει μόνο του το DeluxeΣεξ μασάζ στο σπίτι | ερωτικό μασάζ πληροφορίες με 42k αναρτήσεις
Πάνω από 42k αναρτήσεις με πληροφορίες για ερωτικό σεξ μασάζ στο σπίτι. Απόψεις, ανταλλαγές πληροφοριών, φωτογραφίες από τα μέλη του site.www.bourdela.com
εμένα πάντα παίρνει 100 τελικά όπου σε πιάσουν τα λαδοκοριτσα , για την φίλη της δεν έχω ιδέα που ανέφερε ο συναγωνιστής αλλά και μόνο που χρεώνει αλλά για αλλά .... θα το σκεφτώ πάλι για Έλενα ...... thanx guys ,,,,60 χρεώνει το μασαζ με φραπε.. και οταν της ζητησα να κανουμε body - to - body όπου επαιξε και σεξακι, μου πηρε 80
40 για χέρι ????? δεν πάμε καθόλου καλά μου φαίνεται ,,,70+40+30 χοτελι = 140 ......έχουμε ξεφύγει τελείως ,,,, ούτε για πλάκα καλά έκανες να βάλουν μυαλοΟύτε σήμερα κατάφερα να βρεθούμε. Πήρα Χριστίνα από Deluxe 70 ευρώ μόνο μασάζ, δεν έδινα με τίποτα 40 για να τραβήξει μαλακια
καλή τους τύχη ...... εάν έχουν κορίτσια που έχουν λογική στα έξτρα κάτι γίνεται αλλιώς θα βουλιάξουν όλα ,,,,,Σχεδόν τα μισά γραφεία έχουν πάει 70€ την ώρα
Και να φανταστείς η Χριστίνα φαίνεται κομπλέ γυναίκα με αξιοπρεπές μασάζ. Που να διάλεγα την Μελίνα ή την Τίνα που είναι και αυτές μικρές αλλά φαίνονται άσχετες. Ούτε μασάζ δεν θα επερνακαλή τους τύχη ...... εάν έχουν κορίτσια που έχουν λογική στα έξτρα κάτι γίνεται αλλιώς θα βουλιάξουν όλα ,,,,,