Θα σας πω τη δική μου εμπειρία μια και αναλαμβάνω διαχείριση social - promo, και μου είχε στείλει κάποια στιγμή ένας τύπος από μασάζ κατ'οικον. Κάναμε ραντεβού, με έβαλε διαχειριστή στη σελίδα, γινόνταν χαμός και οι 9/10 να ρωτάνε αν παίζει και κάτι παραπάνω εκτός από μασάζ. Του λέω "κάνουν τα κορίτσια κάτι παραπάνω;" και γέλασε. Μου είπε ότι δε κάνουν, ότι θέλει οι φώτο των social να είναι προκλητικές αλλά να λέμε μόνο μασάζ ενώ όταν ρωτούν πελάτες ότι το αφήνουμε στο γενικό, ίσως, ανάλογα τη κοπέλα κλπ κλπ, αλλά ότι δεν κάνει καμμία. Αρα του λέω θα κοροιδεύουμε; Μου είπε ότι δεν τον νοιάζει, ότι συνεχώς στέλνουν καινούργιοι και ότι κάποιοι πιστεύουν / ελπίζουν πως μπορεί αν πάρουν 2-3 ραντεβού με την "Σονια" να τους κάτσει εν τέλει ενώ άλλοι προσπαθούν με ραντεβού με διαφορετικά κορίτσια μήπως, μέχρι να ξενερώσουν και τέλος, και μετά θα έρθει νέο αίμα πελατών και πάλι από την αρχή. Τώρα δε ξέρω πως σκέφτεται ο καθένας, άλλος θέλει να ξέρει ότι τα 60-80 που θα δώσει ότι θα κάνει δουλίτσα, άλλος μπορεί να γουστάρει να φαίνεται έτσι ότι την "ρίχνει" εν τέλει. Απλά μεταφέρω το πώς το χειρίζονται κάποιοι (δε θα πω όνομα του μασατζίδικου προφανώς).