The_Curber
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2024
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Προς Μυστεσ: Κανένα νέα από τα κορίτσια του Βελβετ;
Θέλω να πάρω από deluxe
Μου έστειλε πολλές
Βικτώρια
Έλενα
Φενια
Τζοάννα
Σισσυ
Σύλβια
Τζούλια
Σοφια
Μαρία
Όλγα
Ειρήνη
Ποια να πάρω
Ποιες οι καλύτερες
σχεδόν τα ίδια κυβικά με καλύτερη την ζωή στο 2ο μέροςΑπο ποιοτητα μασαζ Αρινα-deluxe ή Ζωη- σιλκ;
υπάρχει το βελβετ ακόμη ?????Προς Μυστεσ: Κανένα νέα από τα κορίτσια του Βελβετ;
ειχαν πει οτι θα ξαναξεκινησουνσχεδόν τα ίδια κυβικά με καλύτερη την ζωή στο 2ο μέρος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
υπάρχει το βελβετ ακόμη ?????
Με όρεξη... Επειδή όμως έχουμε πάει πια στο φρέντο, ο φραπές εμένα δεν μου κάνει πια.....
Καλό μασάζ κ οι δύο,πολύ καλύτερη η Ζωή στο δεύτερο γύροΑπο ποιοτητα μασαζ Αρινα-deluxe ή Ζωη- σιλκ;
Συγνώμη φίλε μου που ρωτάω και αν θες μου απαντάς το Silk σου έδωσε τη Ζωή διαθέσιμη για ραντεβού?Απο ποιοτητα μασαζ Αρινα-deluxe ή Ζωη- σιλκ;
Έβγαλε μπλούζα;Συνάντηση με Όλγα από Deluxe πριν από περίπου 1 μήνα. Στάνταρ 50αρα, συμπαθητική κι ευχάριστη σαν χαρακτήρας. Με ρώτησε εάν θα κάνω χωρίς εσώρουχο και της είπα ναι χωρίς να αναφέρουμε εκείνη τη στιγμή για εξτρά. Με ρώτησε πού είμαι περισσότερο ταλαιπωρημένος ώστε να εστιάσει το μασάζ εκεί που πρέπει. Συμπαθητικο μασάζ θα έλεγα. Γυρίζω ανάσκελα και ξεκινά το μασάζ κι εννοείται ότι σύντομα το κατάρτι έστεκε περήφανο. Εκεί με ρώτησε για εξτρά και της απάντησα καταφατικά. Πρώτη φορά που έχυσα τόσο γρήγορα με φραπέ. Καθώς τον εστιβε είχε ακουμπήσει και τα τεράστια βυζιά πάνω του και με είχε τελειώσει σε χρόνο dt. Όχι κάτι το ιδιαίτερο σαν εμφάνιση αλλά ευχάριστος άνθρωπος. Μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν κάνει έξτρα πολύ εύκολα. Μόνο αν της το βγάλει κάποιος.
Ναι μου την έδωσε μαζί με άλλες 3Συγνώμη φίλε μου που ρωτάω και αν θες μου απαντάς το Silk σου έδωσε τη Ζωή διαθέσιμη για ραντεβού?
Στα δεν το γραφείο.εγω να ρωτησω, εχει δοκιμασει κανεις τιποτα απο το athens home massage? οσες φορες εχω παρει ειναι στα δεν
οτι καλυτερο κυκλοφορεί εκει έξω .. πολύ δυνατόΕχει παρει κανεις τωρα τελευταια Νινα απο joy;
για καθίστε ρ μυστες μηλαμε γ την ζωή του σιλκ μια ψηλή μελαχρινή η γνωστή σε όλους μας ζωή ;;;Συγνώμη φίλε μου που ρωτάω και αν θες μου απαντάς το Silk σου έδωσε τη Ζωή διαθέσιμη για ραντεβού?
Φίλε μου συγνώμη...σε εμένα απευθύνεται το ερώτημα σου? γιατί εγώ είχα άλλη απορία...για καθίστε ρ μυστες μηλαμε γ την ζωή του σιλκ μια ψηλή μελαχρινή η γνωστή σε όλους μας ζωή ;;;
Η ζωή απο οτι θυμάμαι έφτανε μεχρι φραπέ συν 30 γιατί το σχολιο που διαβασα πιο πανω :πολύ καλύτερη η Ζωή στο δεύτερο γύρο …..τι εννοείτε αν μηλαμε γ την κλασική ζωή τ σιλκ φτανει μεχρι φραπέ σιγα τ αυγά δλδ γ δευερο γυρο
Καλημερα φιλε μ ναι εχεις δικιο σε αυτα που λες συμφωνω επίσης οτι εχω μήνες και εγω ν δει σε ενημερωση γτ λείπει …. Απλα ν σ πω την αληθεια μ οταν καμια φορα διαβάζω σχόλια οπως πολυ καλητερη η ζωή στο δευτερο γυρο οπως κ ν το κανεις σου παει και το μυαλο οτι μπορει κ ν φουλάρει εκτος απο το φραπέ … δλδ εγω τρ αν δεν ειχα κανει 3ραντεβου μαζι της και διαβάζοντας αυτο το σχολιο θ ελεγα εδω ειμαστε αυτη παει φουλΦίλε μου συγνώμη...σε εμένα απευθύνεται το ερώτημα σου? γιατί εγώ είχα άλλη απορία...
Παρ όλα αυτά, αφού μου δίνεις το λόγο μπορώ να σου πω ότι καταλαβαίνω την λογική για αυτο που γράφτηκε ..."έχεις πάρει φραπέ από τη Ζωή και δεν σου άρεσε;".....η μάλλον να στο πω αλλιώς όλες τον ίδιο φραπέ δίνουν με την ίδια καύλα?το ίδιο καλαμάκι με την ίδια καύλα... ακόμα και σεξ, όλες το ίδιο κάνουν?
Πάω τώρα και στο δικό μου ερώτημα προς το μυστη που την βρήκε διαθέσιμη...η τελευταία ενημέρωση που είχα εγώ από το Silk είναι ότι η Ζωή απουσιάζει λόγω βαριάς τενοντοπαθειας στα χέρια, χτύπαγε 8 ραντεβού ημερισιως επειδή είναι "σιγά τα αυγά " μάλλον....
Αυτά...
Καλή ημέρα να έχετε όλοι + ηρεμία με τις αναρτήσεις,δεν το έχει ανάγκη πια η συγκεκριμένη ,ας ασχοληθούμε και με καμία άλλη
Κανείς;Σοφία από deluxe Κανείς;
εαν εχει εμπειριά καποιος ,,,,, δειχνει τουμπανο στις φωτογραφίες παντωςΚανείς;
Έτσι ακριβώς, σε μένα για παράδειγμα δεν κάνει έξτραΣυνάντηση με Όλγα από Deluxe πριν από περίπου 1 μήνα. Στάνταρ 50αρα, συμπαθητική κι ευχάριστη σαν χαρακτήρας. Με ρώτησε εάν θα κάνω χωρίς εσώρουχο και της είπα ναι χωρίς να αναφέρουμε εκείνη τη στιγμή για εξτρά. Με ρώτησε πού είμαι περισσότερο ταλαιπωρημένος ώστε να εστιάσει το μασάζ εκεί που πρέπει. Συμπαθητικο μασάζ θα έλεγα. Γυρίζω ανάσκελα και ξεκινά το μασάζ κι εννοείται ότι σύντομα το κατάρτι έστεκε περήφανο. Εκεί με ρώτησε για εξτρά και της απάντησα καταφατικά. Πρώτη φορά που έχυσα τόσο γρήγορα με φραπέ. Καθώς τον εστιβε είχε ακουμπήσει και τα τεράστια βυζιά πάνω του και με είχε τελειώσει σε χρόνο dt. Όχι κάτι το ιδιαίτερο σαν εμφάνιση αλλά ευχάριστος άνθρωπος. Μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν κάνει έξτρα πολύ εύκολα. Μόνο αν της το βγάλει κάποιος.