You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (1 μέλη και 37 επισκέπτες)
Η Ευα ειναι αυτη π στελνουν κ στο G massage?Μassaua ειχε την Ευα, ωραιο μωρακι, καλο μασαζ, αν τα σκαγες προχωραγε περαιτερω.Επεσε σπαμ, αγχωθηκε, σταματησε.Απο gm εχω παρει δημητρα, ΟΚ σε ολα της, οχι κατι τρελο(παει και φουλ) και Κωνσταντινα που κανε φοβερο μασαζ και λιγα εξτρα(μεχρι καλαμακι, επιλεκτικα και οχι απο πρωτη φορα).Ενας σκουπιδοξεφτιλας με 2 προφιλ εγραφε φιδια, ποσο σκληρα τη γαμουσε κλπ,πηγαιναν μαλακες που τα πιστευαν με την πουτσα εξω, μπηκε η κοπελα διαβασε τι γραφοταν, φρικαρε και γεια σας.
MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 3.227
- Πόντοι
- 4.365
ΟχιΗ Ευα ειναι αυτη π στελνουν κ στο G massage?
SLIM SHADY
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 10.649
- Πόντοι
- 2.536
Τελικά καμία δεν ήταν διαθέσιμη και πήρα την Μάρθα. Αισθησιακό μασάζ με φιλάκια στο σώμα και καλός φραπές στο τέλος. Βέβαια μασάζ έγινε μόνο 40 λεπτάΟλγα σουπερ φραπες και μπροστινο συστημα , Χριστιανα μιλφ δυνατος φραπες επισης , Νεφελη δειχνει μουναρος αλλα δεν εχω εικονα
Ioannispap
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2024
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα συναγωνιστές. Καιρό τώρα παρακολουθώ αλλά επειδή δεν βλέπω να γράφει κάποιος κάτι έκανα εγγραφή. Θέλω 5 ποστ για να είμαι κομπλε. Μήπως ξέρει κάποιος που βρίσκεται η Ναγια της Τεας;
MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 3.227
- Πόντοι
- 4.365
ρωσιδα ξανθια γυρω στα 25?Τελικά καμία δεν ήταν διαθέσιμη και πήρα την Μάρθα. Αισθησιακό μασάζ με φιλάκια στο σώμα και καλός φραπές στο τέλος. Βέβαια μασάζ έγινε μόνο 40 λεπτά
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.756
- Πόντοι
- 3.246
που βρίσκεται η Μάρθα;Τελικά καμία δεν ήταν διαθέσιμη και πήρα την Μάρθα. Αισθησιακό μασάζ με φιλάκια στο σώμα και καλός φραπές στο τέλος. Βέβαια μασάζ έγινε μόνο 40 λεπτά
SLIM SHADY
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 10.649
- Πόντοι
- 2.536
Γύρω στα 35ρωσιδα ξανθια γυρω στα 25?
MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 3.227
- Πόντοι
- 4.365
okey,συνωνυμια.θενξΓύρω στα 35
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν καταλαβε κανεις που αναφερεσαι αλλα well saidΘέλει η πουτανα να κρυφτεί...και η χαρά δεν την αφήνει
feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.491
- Πόντοι
- 26.236
Το παλιό art είχε φέρει πολύ καλά κομμάτια κ για καλο μασαζ κ σε εμφάνιση και σε έξτρα υπηρεσιες .
Για το καινούριο art πήρα σε επικοινωνία μου τις πληροφορίες που ρώτησα με πολύ οκ τρόπο κ συνεννόηση .
Μια χαρά γραφείο να δούμε κ κάτι να ξεπροβάλει γιατί έχει πιασει πάτο το μασαζ κατ οίκον .
ισως και απόπατο
Για το καινούριο art πήρα σε επικοινωνία μου τις πληροφορίες που ρώτησα με πολύ οκ τρόπο κ συνεννόηση .
Μια χαρά γραφείο να δούμε κ κάτι να ξεπροβάλει γιατί έχει πιασει πάτο το μασαζ κατ οίκον .
ισως και απόπατο
MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 3.227
- Πόντοι
- 4.365
δε σου απαντησε δηλαδη στο ερωτημα ποιες ειναι ανετεςΤο παλιό art είχε φέρει πολύ καλά κομμάτια κ για καλο μασαζ κ σε εμφάνιση και σε έξτρα υπηρεσιες .
ισως και απόπατο
-Ολες οι κοπελες μας ειναι επαγγελματιες?
Σε εμφάνιση στο σάιτ τους μια πολύ γεμάτη ειδα…Παρα πολύ γεμάτηΤο παλιό art είχε φέρει πολύ καλά κομμάτια κ για καλο μασαζ κ σε εμφάνιση και σε έξτρα υπηρεσιες .
ισως και απόπατο
Και όταν έστειλα μήνυμα πριν λίγες μέρες μια αρτεμις είχε και άλλη μια που δεν φαινόταν καθόλου στη φωτογραφία
feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.491
- Πόντοι
- 26.236
Το θέμα δεν είναι να σου πουν αν είναι άνετες η όχι το θέμα είναι εμεις να τις κάνουμε να νιώσουν άνετα κ να λυθούν ακόμα κ αν δεν είναι άνετες . Θέλει κόπο ,χρόνο κ χρήμα ναι . Εξαρτάται ποσο γουστάρεις να τζογάρει κάποιος στο σπορ .δε σου απαντησε δηλαδη στο ερωτημα ποιες ειναι ανετες
-Ολες οι κοπελες μας ειναι επαγγελματιες?
feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.491
- Πόντοι
- 26.236
Ε τι να πουν ανοίξαμε κ φέραμε χοντρές η ανοίξαμε κ γαμιομαστε ασυστόλως ?Σε εμφάνιση στο σάιτ τους μια πολύ γεμάτη ειδα…Παρα πολύ γεμάτη
Και όταν έστειλα μήνυμα πριν λίγες μέρες μια αρτεμις είχε και άλλη μια που δεν φαινόταν καθόλου στη φωτογραφία
Θα δοκιμαστεί κ το art κ θα δείξει , υπομονή .
MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 3.227
- Πόντοι
- 4.365
κοινως προτεινεις να ψωνισω 60-80 για να δωσω +20 να μου τραβηξει μια μαλακια, στην επομενη να δωσω 60-80 + 40-60 για να γαμησω 1 φορα.Το θέμα δεν είναι να σου πουν αν είναι άνετες η όχι το θέμα είναι εμεις να τις κάνουμε να νιώσουν άνετα κ να λυθούν ακόμα κ αν δεν είναι άνετες . Θέλει κόπο ,χρόνο κ χρήμα ναι . Εξαρτάται ποσο γουστάρεις να τζογάρει κάποιος στο σπορ .
Θενξ,ειτε θα ψωνισω ΜΑΣΕΡ αληθινη η θα παρω cg με τα ιδια λεφτα να τη γαμησω 2 φορες χωρις μα και μου και να ναι και καλυτερα σε εμφανιση/αποδοση. το αθλημα οπως το περιγραφεις δεν ηταν vfm και αν δεν πεθανε αργοπεθαινει
Τελικά δε κατάλαβαΕ τι να πουν ανοίξαμε κ φέραμε χοντρές η ανοίξαμε κ γαμιομαστε ασυστόλως ?
Θα δοκιμαστεί κ το art κ θα δείξει , υπομονή .
Εχει κρυφό χαρτί;Γιατί απο πρώτη εικόνα εγώ δεν είδα κάτι
Όπως βεβαίως και στα περισσότερα το τελευταίο καιρό
feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.491
- Πόντοι
- 26.236
Όχι βέβαια δε σου προτείνω ούτε να ψωνίσεις ούτε να παρεις . Είπα θα δείξει οπως μπορεί κ τα αλλα τα πεθαμένα να ανακάμψουν . Ρίσκο είναι όλα ειδικα στο μασαζ .κοινως προτεινεις να ψωνισω 60-80 για να δωσω +20 να μου τραβηξει μια μαλακια, στην επομενη να δωσω 60-80 + 40-60 για να γαμησω 1 φορα.
Θενξ,ειτε θα ψωνισω ΜΑΣΕΡ αληθινη η θα παρω cg με τα ιδια λεφτα να τη γαμησω 2 φορες χωρις μα και μου και να ναι και καλυτερα σε εμφανιση/αποδοση. το αθλημα οπως το περιγραφεις δεν ηταν vfm και αν δεν πεθανε αργοπεθαινει
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις