Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Christzo

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2022
Like
162
Πόντοι
0
Αν δεν έχει προσωπικά στοιχεία σου μέσα αν θες ανέβασε το μνμ..να φορτώσουμε κ άλλο με τα μουνοπανα
Γεια σας παιδιά.. Δεν θέλω να ανεβάσω κάτι άλλο κ να δώσω συνέχεια στο θέμα, αρκετά έχω συγχυστεί από χτες . Έχουν σταματήσει να με ενοχλούν κ από το συγκεκριμένο γραφειο. Κρατάω τα μηνύματα στο αρχείο μου σε περίπτωση που τα χρειαστώ. Πιστεύω καταλαβαίνετε.

DimFran

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2023
Like
6
Πόντοι
0
Ζωη Silk που στελνουν αξιζει η φωτο φαινετε τουμπανο..Ξερει κανεις λεπρομερεις τελικα κανει φραπε η οχι;

Kostasperv

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2023
Like
93
Πόντοι
1
Ζωη Silk που στελνουν αξιζει η φωτο φαινετε τουμπανο..Ξερει κανεις λεπρομερεις τελικα κανει φραπε η οχι;
Κάνει φραπέ αλλά χωρίς πολλά πολλά αν με καταλαβαίνεις. Καλύτερα κοίτα αλλού

Christzo

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2022
Like
162
Πόντοι
0
Γενικα.ρε μαν..αφου κτλβς οτι θελει να σ κλεψει επρεπε να της πεις οκ...κ να επαιρνες τ πορτοφολι μαζι σ...εγω επειδη ειχα διαβασει μια κριτικη παρομοιια πριν καιρο...τωρα π εκανα κατι μασαζακια στ ζουλα..τ πορτπφολι τ εοχα σ κρυφο μερος κ απο λεφτα ειχα τοσο οσο....προσοχη γενικα!
Έχεις δίκιο αδερφέ από εδώ και πέρα αυτό θα κανω. Ευχαριστώ την συμπαράσταση όλων σας!

babis84

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Δεκ 2017
Κριτικές
24
Like
1.363
Πόντοι
1.076
παει μεχρι φραπε με +30,χωρις να βγαζει ρουχα
αποψη μου δεν αξιζει,αλλα το μασαζ της ειναι παρα πολυ καλο

dm_pap

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2022
Like
319
Πόντοι
21
Silk massage κατεληξα,που ειδα κ καποιες αναφορες εδω μεσα για την Ζωη.Γυναικαρα,με το τακουνι ακουμπαει το 1,75 κ απο σωμα,οπως διαγραφοταν απο το στενο μπλουζακι κ το σορτσακι,δυνατο.Μελαχροινη,πανω απο 40 κ παρα πολυ ευγενικη κ ευδιαθετη.Μασαζ πολυ καλο,χωρις να κανει αυχενα,χερια κ πελματα.
60 η ωρα,ζητησε συν 30 για εκτονωση με το χερι,σε ερωτηση μου για στοματικο,κατηγορηματικα οχι,δεν εβγαλε ρουχα.Φυσικα κ δεν εδωσα το εξτρα κ εμεινα ως εχει γιατι για μενα ειναι υπερβολικα πολλα.
Αυτα απο εμενα,θα επανελθω με νεοτερα το επομενο ΣΚ
Ας θυμηθούμε λοιπόν την τότε ανάρτηση σου όταν έκανες με Ζωή ...

GeorgeKxx9

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2018
Like
77
Πόντοι
0
Ελισσάβετ από joy,Ελληνίδα,μικρή,κοντούλα,μεγάλα βυζιά αλλά και μεγάλος κώλος! Στο μασαζ επειδή δεν το κατέχει βάζει δύναμη με αποτέλεσμα να πονάς.Στο τέλος προχώρησε και σε εκτονωση χωρις τιμοκατάλογο.΄Εδωσα +20. Χρόνος κάτω απο 1 ώρα. Δεν θα ξανα έπαιρνα.
Για την άλλη την Μαριάννα του massaua την πιο μεγάλη με το σπαστό το μαλλί,αυστηρά μόνο μασαζ και με πετσέτα!
Σε ευχαριστώ πολύ !

ambe77

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
460
Πόντοι
21
Σε ευχαριστουμε πολυ φιλε που κατεθεσες την εμπειρια σου. Αν δεν σε πειραζει , θα ηθελες να πεις λεπτομεριες για τον αγωνα? Μεχρι που παει, ποσα λεφτα ειχατε κανονισει και αν εξαιρεσεις την αηδιαστικη κλεψια στο τελος ηταν ορεξατη κατα τη διαρκεια του μασαζ? Φαινεται ωραια και σκεφτομαι να δοκιμασω αλλα με προσοχη. Οπως και να εχει ευχαριστουμε που μας ανοιγεις τα ματια
το οτι σε νοιαζει το σερβις μετα την εμπειρ'ια που ειχε ο φιλος , τι να πω

petros2000.

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Like
98
Πόντοι
0
Ελισσάβετ από joy,Ελληνίδα,μικρή,κοντούλα,μεγάλα βυζιά αλλά και μεγάλος κώλος! Στο μασαζ επειδή δεν το κατέχει βάζει δύναμη με αποτέλεσμα να πονάς.Στο τέλος προχώρησε και σε εκτονωση χωρις τιμοκατάλογο.΄Εδωσα +20. Χρόνος κάτω απο 1 ώρα. Δεν θα ξανα έπαιρνα.
Για την άλλη την Μαριάννα του massaua την πιο μεγάλη με το σπαστό το μαλλί,αυστηρά μόνο μασαζ και με πετσέτα!
Καλή φαίνεται η Κοντουλα με τα μεγάλα βυζια στα στορυς του joy και η νινα εμφανιστηκε πάλι στο εν λογο γραφείο . Πάντως με Τίνα (παλιά ήταν με το όνομα ζετα) ένα καυλοραπανοστο στο deluxe και νινα στο joy και γενικά με τέτοιο ρόστερ που έχουν αυτά τα γραφεία δύσκολο τι να επιλέξεις . Έχει ανεβεί πολύ ψηλά ο πήχης .

ΚΡΗΤΙΚΟΣ97

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2023
Κριτικές
2
Like
296
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους ,

Επειδή δεν το γνωρίζω το άθλημα και δεν θέλω να πάω στα τυφλά σόρρυ αν έχει είδη αναφερθεί αλλά με ενδιαφέρει να κλείσω ραντεβού στις επόμενες μέρες με Νικολέτα από το Massaua . Η ερώτηση μου είναι η εξής σε άτομα που την έχουν πάρει: η κοπέλα στο πρόγραμμα έχει σεξ; Και αν ναι, τι είναι η συνολική τις χρέωση . (Αν δεν κάνω λάθος κάπου διάβασα εδώ ότι έχει στο πρόγραμμα και σεξ αλλά δεν είμαι σίγουρος εάν αναφέρθηκε η ολική χρέωση) .

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.100
Πόντοι
201
επομενως απο joy προχωρανε Ελισαβετ και Νινα...

karkiller

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
239
Πόντοι
21
Καλησπερα συναγωνιστες,
Ερωτηση κρισεως, απο Deluxe, μεταξυ Ζετας και Χριστιαννας, ποια προτεινετε;
Καλημέρα συναγωνιστή!
Χριστιάνα! Εξαιρετική! Όσες φορές έχουμε βρεθεί έχω μείνει ευχαριστημένος και με το παραπάνω!

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Καλημέρα σε όλους ,

Επειδή δεν το γνωρίζω το άθλημα και δεν θέλω να πάω στα τυφλά σόρρυ αν έχει είδη αναφερθεί αλλά με ενδιαφέρει να κλείσω ραντεβού στις επόμενες μέρες με Νικολέτα από το Massaua . Η ερώτηση μου είναι η εξής σε άτομα που την έχουν πάρει: η κοπέλα στο πρόγραμμα έχει σεξ; Και αν ναι, τι είναι η συνολική τις χρέωση . (Αν δεν κάνω λάθος κάπου διάβασα εδώ ότι έχει στο πρόγραμμα και σεξ αλλά δεν είμαι σίγουρος εάν αναφέρθηκε η ολική χρέωση) .
ψήνει μπριζόλα..... γύρω στα 160 η χρέωση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom