topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.079
- Πόντοι
- 736
Δεν είναι και λίγαΗ κάθε μία έχει ξεχωριστό τιμοκατάλογο Εύα που πήρα την πιο πρόσφατη+50€ έξτρα για ένα καλό καλαμάκι
Δεν είναι και λίγαΗ κάθε μία έχει ξεχωριστό τιμοκατάλογο Εύα που πήρα την πιο πρόσφατη+50€ έξτρα για ένα καλό καλαμάκι
Πολλα ειναιΗ κάθε μία έχει ξεχωριστό τιμοκατάλογο Εύα που πήρα την πιο πρόσφατη+50€ έξτρα για ένα καλό καλαμάκι
Παίζει ρόλο αν θα αρέσεις στην κοπέλα? Γιατί αυτό βγαίνει στην πορεία.Η κάθε μία έχει ξεχωριστό τιμοκατάλογο Εύα που πήρα την πιο πρόσφατη+50€ έξτρα για ένα καλό καλαμάκι
oχι αλλα αυτο σου πουλανε για να δωσεις πιο πολλα απο ενα cgΣυνολικά πόσο σου κόστισε?
Παίζει ρόλο αν θα αρέσεις στην κοπέλα? Γιατί αυτό βγαίνει στην πορεία.
φίλε έκανες παράθεση ενα post που εγώ δεν έγραψα ποτέ!Η Ζέτα εργάζεται η σταμάτησε ?
πως ειναι η ζετα εμφανισιακα? συμφωνω απολυτα για μελινα και τη βρισκω και ομορφη.Πριν μια βδομάδα που την πήρα εργαζόταν κανονικά
Γραφτηκες το σαββατο και ξερεις ηδη οτι κανουν ολες φουλ.ενδιαφερον,καλως μας ξαναρθες γλυκε μου πελατημαγκες μου μια ερωτησουλα gmassage.gr
ξερω οτι κανουν ολες φουλ
αλλα μηπως ξερει κανεις αν δινει καμια πισω πορτα κ με τι μαρουλακι ?
αυτο θα πει inside information!Γραφτηκες το σαββατο και ξερεις ηδη οτι κανουν ολες φουλ.ενδιαφερον,καλως μας ξαναρθες γλυκε μου πελατη
Αμα εισαι φοινικαςαυτο θα πει inside information!
Για πιο γραφείο λες φίλε μού;Είπαμε είναι παλιό σκουπιδογραφείο που απλά άλλαξε όνομα!!!
Ξυπνάτε!!!
To GM/Massaua(ιδιο ειναι) που σπαμαρει ο φοινικας(gravity) απολα τα προφιλ του...Για πιο γραφείο λες φίλε μού;
Εγώ και Χριστίνα και Κωσταντινα αυτό είναι τι αρέσει σε εσένα για μένα είναι τοπ και η δύο απλά είναι θέμα γούστουΚωνσταντίνα Χριστίνα κ μια Όλγα από gmassage ποιος έχει πάρει;ποια είναι καλύτερη;από φωτό Χριστίνα φαινεται
Όλγα έχεις άποψη;Εγώ και Χριστίνα και Κωσταντινα αυτό είναι τι αρέσει σε εσένα για μένα είναι τοπ και η δύο απλά είναι θέμα γούστου
Όχι φίλε μου δεν τν ξέρωΌλγα έχεις άποψη;
Φαίνονται fake οι photos της Όλγας φίλε μου. Κι εμένα αυτή μου άρεσε, αλλά δεν ρισκάρω.Όλγα έχεις άποψη;
Μπορεις να μου στειλεις το link- site?απο μασαζ ματζικ, εχει κανενας συναδελφος εμπειρια;
μου στειλανε κατι τουμπανα σε φωτο που δεν ξερω αν
ειναι αληθινες.