Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (2 μέλη και 40 επισκέπτες)

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.469
Πόντοι
2.306
Μιλφ που κάνει καλό μασάζ, είτε δυνατό ή χαλαρωτικό, με κρεβάτι και προχωρά ανάλογα τον πελάτη
Ευχαριστώ φίλε για την απάντηση. Προσφέρει έναν φραπέ δηλαδή με όρεξη η απλά να τελειώνει?

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.649
Πόντοι
2.536
Ευχαριστώ φίλε για την απάντηση. Προσφέρει έναν φραπέ δηλαδή με όρεξη η απλά να τελειώνει?
Δεν ξέρω δεν μου έχει κάνει. Μου έχουν πει ότι κάνει καλό ισπανικό

αστυαναξ

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
2.404
Πόντοι
5.190
Πόσα το φουλ;
Φραπέ Καλαμάκι 100 συν τα 60;
Η τελική τιμή;
100 τελικη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μπορεις σε παρακαλω να μου στειλεις φωτο της κοπελας σε pm ? Ενδιαφερομαι να κανονισω! Ευχαριστω!
Ζητα απο πρακτορειο

pwe401rg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
5
Like
493
Πόντοι
301
Καλησπέρα, έχει κανείς εμπειρία με μια Σοφία που βλέπω στο ντελουξ?
Μασάζ με ρούχα... Κανένας αισθησιασμός....+20 φραπές+40 καλαμάκι με προφύλαξη... Στο Β μέρος έβγαλε μόνο το πάνω μέρος(πουκάμισο και σουτιέν...) Προσωπικά δεν έμεινα ευχαριστημένος...

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.469
Πόντοι
2.306
Μασάζ με ρούχα... Κανένας αισθησιασμός....+20 φραπές+40 καλαμάκι με προφύλαξη... Στο Β μέρος έβγαλε μόνο το πάνω μέρος(πουκάμισο και σουτιέν...) Προσωπικά δεν έμεινα ευχαριστημένος...
Ευχαριστώ πολύ! Αν δεν υπάρχει αισθησιασμός άστο καλύτερα

sweety72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2019
Κριτικές
7
Like
977
Πόντοι
371
massage1one, εχει κανεις καμμια αποψη;
στελνουν καλα τεμαχια. οχι ψευτοτουμπανα οπως ματζικ.

astrapogianni

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2012
Like
2
Πόντοι
0
Η Ζέτα από deluxe αξίζει παιδιά? Έχει κάποιος εμπειρία?

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.390
Πόντοι
736

jmu

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2022
Like
14
Πόντοι
0
καλημέρα συναγωνιστές, μια μελαχρινή Elena από το Joy που μοιάζει με MILF - έχουμε καμία εμπειρία;

sweety72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2019
Κριτικές
7
Like
977
Πόντοι
371
καλημέρα συναγωνιστές, μια μελαχρινή Elena από το Joy που μοιάζει με MILF - έχουμε καμία εμπειρία;
Καλημερα φιλε. ναι εχω εμπειρια, ειναι πολυ καλο παιδι ομορφη και φοβερη στο μασαζ.
Μεχρι εκει ομως. τιποτα αλλο. και στη συνεδρεια εισαι με πετσετα αυστηρα.
Γενικα στο joy ειναι στα δεν..

dm_pap

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2022
Like
319
Πόντοι
21
Έχουν φύγει όλα τα παλιά έγκριτα μέλη...και έχουν μείνει μόνο οι προμοτορες συγκεκριμένων γραφείων,αυτός είναι ο στόχος άλλωστε (να διαφημίζονται συγκεκριμένα γραφεία)
Για γέλια και για κλάματα είστε κάποιοι εάν νομίζετε ότι δεν σας καταλαβαίνουμε.

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.390
Πόντοι
736
Φίλε γελάω! Πες μου τι εννοείς ακριβως όταν λες ότι μοιάζει με milf??????

Locosp

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2023
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα, νέος στο χόμπι.απο το έχω καταλάβει στα περισσότερα γραφεία άλλες στέλνουν φώτο και άλλες έρχονται στο τέλος ;

stavrosp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
108
Πόντοι
0
Καλησπέρα,

Από gMassage:

1) Κωνσταντίνα -> Μουνάρα ( για τα γούστα μου), όχι αδύνατη, ούτε και σε καμία πείπτοση χοντρή / πιασήματα κτλ, έχει πολύ ωραίο σώμα. Για όσους ξέρουν, μία γυμνασμένη Χρυσή. Μασαζ δεν ξέρει, μην περιμένετε τπτ ιδιαίτερο. Πρέπει να είναι φοβερό γαμήση. Σίγουρα έχει γράψει κάπου χιλιόμετρα. Εγώ δεν δοκίμασα "δεύτερο (φουλ)" μερος, δεν επιδίωξα και δεν πρόλαβα να πω την αλήθεια με τελείωσε το τσακ μπάμ χωρίς να ζητήσω το παραμικρο. Μαζασ 60 + (έδωσα εγώ δεν μου τα ζήτησε, ούτε έβγαλε τιμοκατάλογο) 40 για ΙΚΑ καλαμάκι.

2) Από το ίδιο γραφείο Χριστίνα- καμία μα καμία σχέση, είναι βλαχάρα, άσχημη, δεν την λες "με πιασήματα" είναι χοντρή και πλαδαρή. Δεν έβαλε γλώσσα μέσα της, μιλούσε *όλη* την ώρα, ζωή να έχει. Για τα δικά μου τα γούστα, εντελώς αντι-σεξουαλική. Μαζάς ξέρει καλύτερο από την Κωνσταντίνα, για τα υπόλοιπα δεν επιδίωξα το παραμικρό. Μαζάς 60

Θα αναρωτηθείτε γιατί γράφω; (αφού δεν γράφω) Διότι σίγουρα θα βρεθεί κάποιος εδω μέσα, να πει πως η Χριστίνα είναι μουνάρα (π.χ. δεν την λες χοντρή, +40 αλλά στέκεται, και τέτοιες παπαριες), και θα πάρει κανά δυό στο λαιμό του.

Αφου κοροΪδευουμε που κοροϊδευουμε τον εαυτό μας, και έχουμε ζωγραφήσει την βίζιτα με "Μαζας - σεξ στο σπίτι" ας βλέπονται τουλάχιστον και να μην δίνουμε δικαίωμα στα "γραφεία" να πλασάρουν φόλες τρίτης / τέταρτης κλασης σε εμάς που ψάχνουμε να ζήσουμε το όνειρο, μίας παρθενοπιπίτσας που κάνει μαζάς απλά, και ξεκίστικε μαζί μας, διότι είμαστε γαμάτοι.

Καλά να περνάτε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom