Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.457
- Πόντοι
- 736
Μπορεις να μου στειλεις το link- site?απο μασαζ ματζικ, εχει κανενας συναδελφος εμπειρια;
μου στειλανε κατι τουμπανα σε φωτο που δεν ξερω αν
ειναι αληθινες.
Μπορεις να μου στειλεις το link- site?απο μασαζ ματζικ, εχει κανενας συναδελφος εμπειρια;
μου στειλανε κατι τουμπανα σε φωτο που δεν ξερω αν
ειναι αληθινες.
παρε χριστινα, λιγο μεγαλυτερη απο τις φωτο αλλα πολυ καλη.για κων-να δεν ξερωΕγώ και Χριστίνα και Κωσταντινα αυτό είναι τι αρέσει σε εσένα για μένα είναι τοπ και η δύο απλά είναι θέμα γούστου,
Φαίνονται fake οι photos της Όλγας φίλε μου. Κι εμένα αυτή μου άρεσε, αλλά δεν ρισκάρω.
θελω εντυπωσεις..Ευχαριστω!
εχει μια ελινα,πολυ τουμπανο.θελω εντυπωσεις..
μακριαααααα.......Μπορεις να μου στειλεις το link- site?
Τελικα ψευτικες οι φωτο απο τις μουναρες θεραπευτριες?μακριαααααα.......
μαλλον. κραχτες ειναιΤελικα ψευτικες οι φωτο απο τις μουναρες θεραπευτριες?
Δηλαδη?μαλλον. κραχτες ειναι
ωραιο περιτυλιγμα αλλα απο μεσα χαλιαΔηλαδη?
Νικολέττα προχωράει φουλ με τιμοκατολογο. Θέλει 20 ,40, 60 αν δεν κάνω λάθος. είχα πάρει παλια πολύ κακή εμπειρία.προφανώς η Νικολέτα είναι ο κράχτης αλλά το φοβάμαι οτι θα φάω φόλα και δεν θα προχωράει στο παρασύνθημα
Ολίβια την πάτησα εγώ. Την πήρα καθότι φαίνεται καυλιαρα και μικρη. Είναι όμορφη και πιτσιρικά το θέμα όμως ειναι ότι δεν ήταν καθαρη. δεν μύριζε ωραία, της είπα μήπως θέλει να κάνει ντουζ κ αρνηθηκε. Ήταν κ αξύριστη γενικά. Πάει τερμα το έργο και ζήτησε 60 αν δεν κάνω λάθος τα οποία κ πήρε. Δεν είχε όρεξη καθόλου κατά την διάρκεια, όποτε δεν την συστήνω αν κ έχει προδιαγραφές.Μάγκες, αν και μη σχετικός με το θέμα, καθώς γαμάω κυρίως σε δέλα μου τράβηξε την προσοχή η Ολίβια
από το παρακάτω γραφείο:
Rose Massage
Στο δίπλα σάιτ γράφουν ότι γαμιέται, καθώς είναι άσχετη από μασάζ .
Όμως, πόσα λεφτά έξτρα παίρνει για μπριζόλα? Ξέρει κανείς?
Επίσης, πριν μήνες την είχα βρει στο Ινστα και την ρώτησα για ,
με αυτή να μου ζητάει 150/ώρα για 2 εκτονώσεις. Φυσικά δεν πήρα τότε...
Οπότε μόνο πήδημα παίχτηκε, εφόσον είναι άσχετη από μασάζ. Τουλάχιστον πήγε στα 60€ η ζημιά κι όχι 150, όπως σε άλλους συναγωνιστές!Ολίβια την πάτησα εγώ. Την πήρα καθότι φαίνεται καυλιαρα και μικρη. Είναι όμορφη και πιτσιρικά το θέμα όμως ειναι ότι δεν ήταν καθαρη. δεν μύριζε ωραία, της είπα μήπως θέλει να κάνει ντουζ κ αρνηθηκε. Ήταν κ αξύριστη γενικά. Πάει τερμα το έργο και ζήτησε 60 αν δεν κάνω λάθος τα οποία κ πήρε. Δεν είχε όρεξη καθόλου κατά την διάρκεια, όποτε δεν την συστήνω αν κ έχει προδιαγραφές.
Πηγε +60 σου λεει αρα 130-140Οπότε μόνο πήδημα παίχτηκε, εφόσον είναι άσχετη από μασάζ. Τουλάχιστον πήγε στα 60€ η ζημιά κι όχι 150, όπως σε άλλους συναγωνιστές!
Κατάλαβα...Πηγε +60 σου λεει αρα 130-140
Μιλφ που κάνει καλό μασάζ, είτε δυνατό ή χαλαρωτικό, με κρεβάτι και προχωρά ανάλογα τον πελάτηΚαλησπέρα, έχει κανείς εμπειρία με μια Σοφία που βλέπω στο ντελουξ?