Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 780
- Πόντοι
- 81
Η Ηλιάνα που πήρα κάνει και καλαμάκι ευχάριστα.από crystal massage προχωράνε; είδα
που έγραψε ένας φίλος για την Ηλιάννα , έτσι είναι όλες
μέχρι φραπέ;
Η Ηλιάνα που πήρα κάνει και καλαμάκι ευχάριστα.από crystal massage προχωράνε; είδα
που έγραψε ένας φίλος για την Ηλιάννα , έτσι είναι όλες
μέχρι φραπέ;
Δηλαδή 120-130€ για μία πίπα…Από crystal Ηλιάνα ... 20-22 χρόνων , καλό μασαζακι και δεύτερο μέρος καλαμάκι ευχάριστα +40
Αν βρεις κάτι φθηνότερο για κατ'οικον πες μας και μας .Δηλαδή 120-130€ για μία πίπα…
Καλά πάμε!!!!!!!
60+40+20 ή 30 το δωμάτιο.
Κακώς βάζεις το κόστος του ξενοδοχείου στις πράξεις σου. Είναι σταθερό κόστος αυτό, που θα έδινες για κάθε βίζιτα ή γενικά γκόμενα… Εκτός κι αν εσύ ξέρεις ξενοδοχείο με 5 ευρώ…Δηλαδή 120-130€ για μία πίπα…
Καλά πάμε!!!!!!!
60+40+20 ή 30 το δωμάτιο.
επιτέλους μια αληθινή εμπειρία μετα απο καιρο,κατα τη γνωμη μου.. ευχαριστουμε φιλε , για την ελενα και την Νικολέττα δεν μπορω να εκφέρω γνωμη γιατι δεν εχω δοκιμάσει με καμια λόγω της φωτογραφίας/ηλικιας απο την πρωτη και λογω των όσων εχουν ακουστεί εδω μεσα για την δευτερη…Με ετρωγε ο κωλαρακος μου να καψω χρημα και βρηκα διαθεσιμη νικολετα απο massaua. Οπως εχει γραφτει ακριβως απο αλλους συναγωνιστες.
Συνοπτικα: απο τις ωραιες του χωρου, ελληνιδα, προβλημα ακμης αλλα κρυβεται με make up. Πολυ ευγενικη αλλα και πολυ χαχας και χαζοχαρουμενη. Μασαζ δεν εχει αποψη, τιμοκαταλογος για τα εξτρα. &100 τερματιζει. Πιπα πιο μηχανικη, σεξ επισης αμηχανο. Σαν call girl που δεν το εχει αλλα προσπαθει.
Της δινω την προσπαθεια και την ευγενεια. Δεν προτεινω λογω σχεσης αξιας - τιμης. Αν το κατεβαζε στα &60 μπορει να ξαναδοκιμαζα.
Να περνατε καλα.
Υγ: Εχει δοκιμασει κανεις Ελενα απο το ιδιο ιδρυμα;
Ανδρομαχη από Massagejoy ψολιογκο μου..μοντελοπιπινο όμορφο με τα μισά λεφτά..vfmΑν βρεις κάτι φθηνότερο για κατ'οικον πες μας και μας .
Τα μισά λεφτά του 100 είναι τα 50 ψωλιογκο. 50 δεν έχει ούτε το μασάζ. 60 μασάζ εδώ και πολύ καιρό + τα εχτρα , εκτός και αν σε ερωτεύτηκε αγσπουλη. Και σχέση εμφάνισης η Ηλιάνα πολύ καλύτερη Ανδρομάχης και 22 χρονών πιπινι ψωλιογκο με έγγραφη 4 μέρες πριν , ήρθες να μας πεις ότι παίρνει τα μισά λεφτά .Ανδρομαχη από Massagejoy ψολιογκο μου..μοντελοπιπινο όμορφο με τα μισά λεφτά..vfm
Από τις λίγες φορές που θα συμφωνήσω μαζί σου.... βέβαια και εσύ προμοταρεις αλλά και αυτός κάνει "κραου" από μακριά .Τα μισά λεφτά του 100 είναι τα 50 ψωλιογκο. 50 δεν έχει ούτε το μασάζ. 60 μασάζ εδώ και πολύ καιρό + τα εχτρα , εκτός και αν σε ερωτεύτηκε αγσπουλη. Και σχέση εμφάνισης η Ηλιάνα πολύ καλύτερη Ανδρομάχης και 22 χρονών πιπινι ψωλιογκο με έγγραφη 4 μέρες πριν , ήρθες να μας πεις ότι παίρνει τα μισά λεφτά .
Kανένα προμο δεν κάνει μάστορα μου ο άνθρωπος...ηρθε και αφησε την θετική εντύπωση του απο την συνάντηση με μια κοπέλιά καθόλου αδιάφορη κατα τα αλλα χωρις να την στέψει και "Μις λαδοκόρη 2023" και πέσανε κατι κοράκια να του φάνε τα εντόσθια...ψάχνονται καποιοι να βγάλουν κοντρα απο εκει που δεν υπάρχει κατι επιλήψιμο γνωστη η ιστορια εδω και χρόνια!!!!Αυτο το πράγμα με τα πρόμο εχει παραπάει ομως δεν νομίζεις...μην γράψει καποιος καλά λόγια ή και αποθεωτικά αν τα πιστευει και τα έχει ζησει έτσι...αμέσως προμότορας!!!Δηλαδη τι...να στάζουμε φαρμάκι σωνει και ντε???Η να γυρνάμε ολα τα γραφεία να ψωνίζουμε απο παντου μην τυχον και μας πουνε "υπαλλήλους βαλτούς"???Να τα δουμε καποια θέματα...α????Από τις λίγες φορές που θα συμφωνήσω μαζί σου.... βέβαια και εσύ προμοταρεις αλλά και αυτός κάνει "κραου" από μακριά .
Επίσης συμφωνώ ότι δεν έχει καμία σχέση η εμφάνιση της Ηλιάνας με την Ανδρομάχη,πρωην Αγγελικούλα. Η Ηλιάνα πολύ ανώτερη εμφανισιακά,να τα λέμε όπως έχουν...όχι όπως μας βολεύουν η μάλλον, να τα λέμε όπως έχουν....και ας μη μας βολεύουν!!!
Το κακό είναι ότι αφήνει θετικές εντυπώσεις μόνο για τα κορίτσια του crystal και του empire...δεν είμαι χθεσινος.Kανένα προμο δεν κάνει μάστορα μου ο άνθρωπος...ηρθε και αφησε την θετική εντύπωση του απο την συνάντηση με μια κοπέλιά καθόλου αδιάφορη κατα τα αλλα χωρις να την στέψει και "Μις λαδοκόρη 2023" και πέσανε κατι κοράκια να του φάνε τα εντόσθια...ψάχνονται καποιοι να βγάλουν κοντρα απο εκει που δεν υπάρχει κατι επιλήψιμο γνωστη η ιστορια εδω και χρόνια!!!!Αυτο το πράγμα με τα πρόμο εχει παραπάει ομως δεν νομίζεις...μην γράψει καποιος καλά λόγια ή και αποθεωτικά αν τα πιστευει και τα έχει ζησει έτσι...αμέσως προμότορας!!!Δηλαδη τι...να στάζουμε φαρμάκι σωνει και ντε???Η να γυρνάμε ολα τα γραφεία να ψωνίζουμε απο παντου μην τυχον και μας πουνε "υπαλλήλους βαλτούς"???Να τα δουμε καποια θέματα...α????
Oυτε κι εγω ειμαι χθεσινός 3 χρονια ειμαι μέλος και παρακολουθώ το νήμα αρκετες φορές...χωρις να ειμαι ο απολυτως λάτρης του μασαζ γράφω αυτο που βλέπω χωρις να με νοιάζει να εντυπωσιάσω καποιον...αν ισχυουν τα λεγομενα σου σχετικα με τον συνάδελφο ερχόμαστε στο δευτερο σκέλος αυτου που γράφω...να "ψωνίζουν" οι πάντες απο ολα τα μαγαζιά της Αττικής και να πετάνε λεφτα σε οτι κυκλοφορει και μοιάζει "ελαιοτριβείο" με έξτρα για να μην τον πουν προμότορα????Απο αυτα τα 2 στέκια βρίσκει αυτο που γουστάρει ο άνθρωπος απο εκει παίρνει...επισης ο τροπος γραφής του δεν βγάζει κανένα προμοτοριλίκι...ισα ισα...μου ήρθε αρχικα να του γράψω "μας κούρασες με τοση περιγραφή τύπε μου, πες το ρεζουμέ προτείνεις ή οχι"...αλλα ειμαι ψύχραιμος και εχω ζωή κι αλλού δεν σηκώνω του τόνους...ζήτησα και έμαθα καποια κρίσημα που ήθελα!!!Μηπως ειμαι κανας κουμπάρος του και τον προστατεύω....ή τι???Το κακό είναι ότι αφήνει θετικές εντυπώσεις μόνο για τα κορίτσια του crystal και του empire...δεν είμαι χθεσινος.
Οπότε αφήστε τις εξυπνάδες και μη γράφετε απλά και μόνο για τον εντυπωσιασμό.
Για να λέω, ξέρω....
Η μαγκιά βέβαια είναι να προμοταρουμε και έξυπνα (βλ.Ηλιανα),δλδ αυτές που όντως αξίζουν και όχι σαν κάποιους άλλους που προσπαθούν να μας πείσουν ότι το μυρμήγκι είναι ελέφαντας.
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τι του είσαι...Oυτε κι εγω ειμαι χθεσινός 3 χρονια ειμαι μέλος και παρακολουθώ το νήμα αρκετες φορές...χωρις να ειμαι ο απολυτως λάτρης του μασαζ γράφω αυτο που βλέπω χωρις να με νοιάζει να εντυπωσιάσω καποιον...αν ισχυουν τα λεγομενα σου σχετικα με τον συνάδελφο ερχόμαστε στο δευτερο σκέλος αυτου που γράφω...να "ψωνίζουν" οι πάντες απο ολα τα μαγαζιά της Αττικής και να πετάνε λεφτα σε οτι κυκλοφορει και μοιάζει "ελαιοτριβείο" με έξτρα για να μην τον πουν προμότορα????Απο αυτα τα 2 στέκια βρίσκει αυτο που γουστάρει ο άνθρωπος απο εκει παίρνει...επισης ο τροπος γραφής του δεν βγάζει κανένα προμοτοριλίκι...ισα ισα...μου ήρθε αρχικα να του γράψω "μας κούρασες με τοση περιγραφή τύπε μου, πες το ρεζουμέ προτείνεις ή οχι"...αλλα ειμαι ψύχραιμος και εχω ζωή κι αλλού δεν σηκώνω του τόνους...ζήτησα και έμαθα καποια κρίσημα που ήθελα!!!Μηπως ειμαι κανας κουμπάρος του και τον προστατεύω....ή τι???
Φίνα...αρκούν αυτά...τα παμε τα μιλήσαμε κι ας μην τα συμφωνήσαμε δεν ειναι απαραίτητο!!!!Καλα γαμήσια σε οσους τα κάνουν να συνεχίσουν ετσι...κι οσοι δεν τα κάνουν να τα βρούν...ειναι προβλήματα αυτά...η μαλακία μονο δεν αρκεί!!!!Κολλάει το μυαλό...ασχημα!!!!!Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τι του είσαι...
Εγώ γράφω αυτά που πιστεύω και που καταλαβαίνει το φτωχό μου το μυαλό,εσύ μπορεί να έχεις πιο ανοιχτό μυαλό και να τα καταλαβαίνεις αλλιώς ...
Γνωστός προμότορας ,όλοι οι παλιοί τον ξέρουμε αλλά συνεχίζει και υπάρχει λόγος ,αυτή την στιγμή βλέπω ότι μας διαβάζουνε 52 επισκέπτες και 11 μέλη ,οι επισκέπτες μπαίνουνε μιά στις τόσες και εύκολα πέφτουνε θύματα. Τελευταία εμφανίστηκαν και κάποιοι ''ουδέτεροι'' !Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τι του είσαι...
Εγώ γράφω αυτά που πιστεύω και που καταλαβαίνει το φτωχό μου το μυαλό,εσύ μπορεί να έχεις πιο ανοιχτό μυαλό και να τα καταλαβαίνεις αλλιώς ...
Ξέρω πολύ καλά φιλαράκι...απλά δεν μου αρέσει να συνεχίζω εμμονικα την αντιπαράθεση,έτσι κι αλλιώς άκρη δε θα βγάλω .Οι περισσότεροι καταλαβαίνουν,αλλά υπάρχουν όντως και επισκέπτες που πέφτουν στην παγίδα. Εύχομαι έστω και λίγο να τους βοηθάμε...Γνωστός προμότορας ,όλοι οι παλιοί τον ξέρουμε αλλά συνεχίζει και υπάρχει λόγος ,αυτή την στιγμή βλέπω ότι μας διαβάζουνε 52 επισκέπτες και 11 μέλη ,οι επισκέπτες μπαίνουνε μιά στις τόσες και εύκολα πέφτουνε θύματα. Τελευταία εμφανίστηκαν και κάποιοι ''ουδέτεροι'' !
Συμφωνω 100% με τον dm_pap… ξεκαθαρα αυτος ο χρεστος κανει κατα καιρούς προμο για το ιδιο γραφειο.. καλη ή κακη και μονο που προμοτάρει αυτος θα φοβηθείς αν τον ξερεις πως γραφει σε αυτο το νήμα… καιρο ειχαμε να τον δουμε αλλα παλι τυχαία εμπειρία για crystal…. Ok!Kανένα προμο δεν κάνει μάστορα μου ο άνθρωπος...ηρθε και αφησε την θετική εντύπωση του απο την συνάντηση με μια κοπέλιά καθόλου αδιάφορη κατα τα αλλα χωρις να την στέψει και "Μις λαδοκόρη 2023" και πέσανε κατι κοράκια να του φάνε τα εντόσθια...ψάχνονται καποιοι να βγάλουν κοντρα απο εκει που δεν υπάρχει κατι επιλήψιμο γνωστη η ιστορια εδω και χρόνια!!!!Αυτο το πράγμα με τα πρόμο εχει παραπάει ομως δεν νομίζεις...μην γράψει καποιος καλά λόγια ή και αποθεωτικά αν τα πιστευει και τα έχει ζησει έτσι...αμέσως προμότορας!!!Δηλαδη τι...να στάζουμε φαρμάκι σωνει και ντε???Η να γυρνάμε ολα τα γραφεία να ψωνίζουμε απο παντου μην τυχον και μας πουνε "υπαλλήλους βαλτούς"???Να τα δουμε καποια θέματα...α????
Και Οχι μονο αυτος εμφανίστηκαν και αλλοι αυτες τις ημέρες καποιος πετρος2000 κατι pookierock που επανεμφανίστηκε και προσπαθήσουν κατ εμε να κανουν την ιδια δουλεια…αποτυχημένα για αυτους που διαβάζουν πιο συχνά ομως μαλλον επιτυχημένα για τους επισκέπτες…Ξέρω πολύ καλά φιλαράκι...απλά δεν μου αρέσει να συνεχίζω εμμονικα την αντιπαράθεση,έτσι κι αλλιώς άκρη δε θα βγάλω .Οι περισσότεροι καταλαβαίνουν,αλλά υπάρχουν όντως και επισκέπτες που πέφτουν στην παγίδα. Εύχομαι έστω και λίγο να τους βοηθάμε...