Φίλε μου η συγκεκριμένη δούλεψε για πολύ λίγο... δεν υπάρχει πουθενά.Για το διάστημα λοιπόν που δούλεψε ήταν αυστηρά στα δεν....Καλησπερα,
Γνωριζουμε κατι για ΜΙΡΝΑ απο your massage?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (7 μέλη και 40 επισκέπτες)
Σ'ευχαριστω πολυ!Φίλε μου η συγκεκριμένη δούλεψε για πολύ λίγο... δεν υπάρχει πουθενά.Για το διάστημα λοιπόν που δούλεψε ήταν αυστηρά στα δεν....
gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.331
- Πόντοι
- 1.720
θα ενημερώσω φίλτατε αφού δοκιμάσω την κυρίαΈχεις τηλέφωνο φίλε...?
Που την βρήκες?
Στείλε και πμ εάν θες
Θα το εκτιμήσω ιδιαιτέρως!
gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.331
- Πόντοι
- 1.720
Έκανα ποστ για την κυρία Μαίρη από τα Άνω Πατήσια σε περίπτωση που κάποιος συναγωνιστής γνωρίζει την κυρία ώστε να πάω ή όχι
Από τη στιγμή που δεν έχω λάβει κάποια πληροφορία θα προχωρήσω σε καταδρομική ώστε να διαπιστώσω την ποιότητα των υπηρεσιών της
Μόλις συμβεί αυτό θα ενημερώσω όπως το κάνω χρόνια τώρα.
πμ συναγωνιστών δεν έχουν νόημα πριν το ραντεβού μου
Από τη στιγμή που δεν έχω λάβει κάποια πληροφορία θα προχωρήσω σε καταδρομική ώστε να διαπιστώσω την ποιότητα των υπηρεσιών της
Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 784
- Πόντοι
- 81
Βγάζει με παρότρυνση δική σου.Kαλη περίπτωση φαίνεται...τουμπανακι δυνατό...μπλούζα-σουτιέν αφαίρεσε???
Διαγραμμένο μέλος 204223
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 461
- Πόντοι
- 21
Αα ρε Γκάρι, εγγύηση πάντα. Δεν έχω δοκιμάσει οπότε αναμένω να μας πεις αν άξιζε. Καλή τύχηΈκανα ποστ για την κυρία Μαίρη από τα Άνω Πατήσια σε περίπτωση που κάποιος συναγωνιστής γνωρίζει την κυρία ώστε να πάω ή όχι
gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.331
- Πόντοι
- 1.720
Δίνω τη μάχη της ενημέρωσης καθημερινά, σε ευχαριστώ για τον καλό σου λόγο.Αα ρε Γκάρι, εγγύηση πάντα. Δεν έχω δοκιμάσει οπότε αναμένω να μας πεις αν άξιζε. Καλή τύχη
Intruder80
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3.492
- Πόντοι
- 456
Ωραία...πολυ την βρίσκω να παροτρύνω να γίνουν τα πάντα ολα γενικότερα...αν τελικά βγάζει μονο φραπέ με καλαμάκι το μηχάνημα...ας έχει και κανα "μπισκοτάκι" το μενού!!!Τα +40 για να πάρεις ενα ντυμένο πνευστό ειναι πολλά..αλλα αφου αποκαλύπτεται το κορίτσι...χαλάλι!!!Βγάζει με παρότρυνση δική σου.
Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 784
- Πόντοι
- 81
Βγάζει με παρότρυνση δική σου.Kαλη περίπτωση φαίνεται...τουμπανακι δυνατό...μπλούζα-σουτιέν αφαίρεσε???
Intruder80
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3.492
- Πόντοι
- 456
Την βοήθεια σας λίγο μύστες του σεξομασαζ....το Hermes massage που βλέπω αυτη την στιγμή μου μοιάζει να σταζει μέλι με τις παρουσίες των κοράσιων...τι παίζει με αυτο το γραφείο...ποιες προχωράνε και μέχρι που το φτάνουν???
cottonbuds
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Προ κόβιντ που είχα πάρει κάνα δυο μασάζ με πετσέτα........τα συμπεράσματα δικά σου.Την βοήθεια σας λίγο μύστες του σεξομασαζ....το Hermes massage που βλέπω αυτη την στιγμή μου μοιάζει να σταζει μέλι με τις παρουσίες των κοράσιων...τι παίζει με αυτο το γραφείο...ποιες προχωράνε και μέχρι που το φτάνουν???
Intruder80
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3.492
- Πόντοι
- 456
Για ποιές μιλάς???Αν ζορισεσαι να αφησεις ονοματα εδω ελα πμ.Προ κόβιντ που είχα πάρει κάνα δυο μασάζ με πετσέτα........τα συμπεράσματα δικά σου.
cottonbuds
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Μακάρι να θυμόμουν και ονόματα να σου πω ποιες να ΜΗΝ πάρεις, έχω διαγράψει το τηλέφωνο του γραφείου εδώ και πολύ καιρό από το κινητό μου ....... φαντάσου.Για ποιές μιλάς???Αν ζορισεσαι να αφησεις ονοματα εδω ελα πμ.
Intruder80
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3.492
- Πόντοι
- 456
Σου στελνω πμΜακάρι να θυμόμουν και ονόματα να σου πω ποιες να ΜΗΝ πάρεις, έχω διαγράψει το τηλέφωνο του γραφείου εδώ και πολύ καιρό από το κινητό μου ....... φαντάσου.
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.760
- Πόντοι
- 3.246
από crystal massage προχωράνε; είδα
που έγραψε ένας φίλος για την Ηλιάννα , έτσι είναι όλες
μέχρι φραπέ;
που έγραψε ένας φίλος για την Ηλιάννα , έτσι είναι όλες
μέχρι φραπέ;
gari μηπως ειναι η Μαρια μια κοπελα που ηταν στην Κασταμονης ? οποια και αν ειναι παντως ελπιζω να περασεις καλαΈκανα ποστ για την κυρία Μαίρη από τα Άνω Πατήσια σε περίπτωση που κάποιος συναγωνιστής γνωρίζει την κυρία ώστε να πάω ή όχι
gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.331
- Πόντοι
- 1.720
Δεν γνωρίζωgari μηπως ειναι η Μαρια μια κοπελα που ηταν στην Κασταμονης ? οποια και αν ειναι παντως ελπιζω να περασεις καλα
Αυτή δεν είναι στα άνω Πατήσια.Στην κυψέλη είναιgari μηπως ειναι η Μαρια μια κοπελα που ηταν στην Κασταμονης ? οποια και αν ειναι παντως ελπιζω να περασεις καλα
D. ReamBJob
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2022
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Ρε τιμημένοι συναγωνιστές, μια Αντριαννα από Joy παλιά, ξερει κάνεις που είναι τώρα? Τα αποτελέσματα στην αναζήτηση μου έβγαλαν ένα "ισως κάπως σε κάποιο γραφειο" (δεν θυμάμαι ακριβως) αλλά δεν την βρίσκω πουθενά.
eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.367
- Πόντοι
- 1.056
αξιζει ? καποιο ινφο η αγγελια της ?καλησπέρα φίλτατοι
έχει πάρει κανείς κυρία Μαίρη από Άνω Πατήσια μεριά ?
έρχεται στο σπίτι αν είσαι πλησίον του ηλ. σιδηρόδρομου ή και με ταξάκι με επιβάρυνση του πελάτη
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις