Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (7 μέλη και 40 επισκέπτες)

dm_pap

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2022
Like
319
Πόντοι
21
Καλησπερα,
Γνωριζουμε κατι για ΜΙΡΝΑ απο your massage?
Φίλε μου η συγκεκριμένη δούλεψε για πολύ λίγο... δεν υπάρχει πουθενά.Για το διάστημα λοιπόν που δούλεψε ήταν αυστηρά στα δεν....

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
Έκανα ποστ για την κυρία Μαίρη από τα Άνω Πατήσια σε περίπτωση που κάποιος συναγωνιστής γνωρίζει την κυρία ώστε να πάω ή όχι
Από τη στιγμή που δεν έχω λάβει κάποια πληροφορία θα προχωρήσω σε καταδρομική ώστε να διαπιστώσω την ποιότητα των υπηρεσιών της
Μόλις συμβεί αυτό θα ενημερώσω όπως το κάνω χρόνια τώρα.
πμ συναγωνιστών δεν έχουν νόημα πριν το ραντεβού μου

Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
461
Πόντοι
21
Έκανα ποστ για την κυρία Μαίρη από τα Άνω Πατήσια σε περίπτωση που κάποιος συναγωνιστής γνωρίζει την κυρία ώστε να πάω ή όχι
Από τη στιγμή που δεν έχω λάβει κάποια πληροφορία θα προχωρήσω σε καταδρομική ώστε να διαπιστώσω την ποιότητα των υπηρεσιών της
Αα ρε Γκάρι, εγγύηση πάντα. Δεν έχω δοκιμάσει οπότε αναμένω να μας πεις αν άξιζε. Καλή τύχη

• Like
Αντιδράσεις: gari10

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
Αα ρε Γκάρι, εγγύηση πάντα. Δεν έχω δοκιμάσει οπότε αναμένω να μας πεις αν άξιζε. Καλή τύχη
Δίνω τη μάχη της ενημέρωσης καθημερινά, σε ευχαριστώ για τον καλό σου λόγο.

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
3.492
Πόντοι
456
Βγάζει με παρότρυνση δική σου.
Ωραία...πολυ την βρίσκω να παροτρύνω να γίνουν τα πάντα ολα γενικότερα...αν τελικά βγάζει μονο φραπέ με καλαμάκι το μηχάνημα...ας έχει και κανα "μπισκοτάκι" το μενού!!!Τα +40 για να πάρεις ενα ντυμένο πνευστό ειναι πολλά..αλλα αφου αποκαλύπτεται το κορίτσι...χαλάλι!!!

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
3.492
Πόντοι
456
Την βοήθεια σας λίγο μύστες του σεξομασαζ....το Hermes massage που βλέπω αυτη την στιγμή μου μοιάζει να σταζει μέλι με τις παρουσίες των κοράσιων...τι παίζει με αυτο το γραφείο...ποιες προχωράνε και μέχρι που το φτάνουν???

cottonbuds

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
20
Πόντοι
0
Την βοήθεια σας λίγο μύστες του σεξομασαζ....το Hermes massage που βλέπω αυτη την στιγμή μου μοιάζει να σταζει μέλι με τις παρουσίες των κοράσιων...τι παίζει με αυτο το γραφείο...ποιες προχωράνε και μέχρι που το φτάνουν???
Προ κόβιντ που είχα πάρει κάνα δυο μασάζ με πετσέτα........τα συμπεράσματα δικά σου.

cottonbuds

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
20
Πόντοι
0
Για ποιές μιλάς???Αν ζορισεσαι να αφησεις ονοματα εδω ελα πμ.
Μακάρι να θυμόμουν και ονόματα να σου πω ποιες να ΜΗΝ πάρεις, έχω διαγράψει το τηλέφωνο του γραφείου εδώ και πολύ καιρό από το κινητό μου ....... φαντάσου.

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
3.492
Πόντοι
456
Μακάρι να θυμόμουν και ονόματα να σου πω ποιες να ΜΗΝ πάρεις, έχω διαγράψει το τηλέφωνο του γραφείου εδώ και πολύ καιρό από το κινητό μου ....... φαντάσου.
Σου στελνω πμ

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.760
Πόντοι
3.246
από crystal massage προχωράνε; είδα
που έγραψε ένας φίλος για την Ηλιάννα , έτσι είναι όλες
μέχρι φραπέ;

rouchat

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
53
Πόντοι
1
gari μηπως ειναι η Μαρια μια κοπελα που ηταν στην Κασταμονης ? οποια και αν ειναι παντως ελπιζω να περασεις καλα

D. ReamBJob

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2022
Like
16
Πόντοι
0
Ρε τιμημένοι συναγωνιστές, μια Αντριαννα από Joy παλιά, ξερει κάνεις που είναι τώρα? Τα αποτελέσματα στην αναζήτηση μου έβγαλαν ένα "ισως κάπως σε κάποιο γραφειο" (δεν θυμάμαι ακριβως) αλλά δεν την βρίσκω πουθενά.

eteros_ego

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Απρ 2014
Like
6.367
Πόντοι
1.056
καλησπέρα φίλτατοι
έχει πάρει κανείς κυρία Μαίρη από Άνω Πατήσια μεριά ?
έρχεται στο σπίτι αν είσαι πλησίον του ηλ. σιδηρόδρομου ή και με ταξάκι με επιβάρυνση του πελάτη
αξιζει ? καποιο ινφο η αγγελια της ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom