MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 3.227
- Πόντοι
- 4.365
γεωργιαννα ωραιο μωρο, καλο μασαζ, χωρις εξτραΠαιδες,σκεφτομαι να καλεσω κοριτσι απο το masazstospiti.Βλεπω ωραιες μασεζ.Τι προτεινετε?
γεωργιαννα ωραιο μωρο, καλο μασαζ, χωρις εξτραΠαιδες,σκεφτομαι να καλεσω κοριτσι απο το masazstospiti.Βλεπω ωραιες μασεζ.Τι προτεινετε?
Ναντια εχεις δοκιμασει;; Κανει εξτρα ;;;ειναι ωραια;;;γεωργιαννα ωραιο μωρο, καλο μασαζ, χωρις εξτρα
Thanks μαν ,θα ενημερώσω αν ήταν καλοψημενη η σιτεμενηoλες απο osmose δινουν μπριζολα μαν
μπριζολα θα φας,μασαζ δεν νομιζω να ξερει,μαλλον θα πρεπει να πας πιο πριν σε καποιο μασατζιδικο !!!!Καλησπέρα σε όλους ξέρει κανείς αν η Άννα,από το Osmose masaz δίνει μπριζόλα ?
...μαγκα μου, μηχανακι pos για πληρωμη στο ραντεβου, κρεβατι μασαζ κτλ, χωρις να ειμαι ειδικος προβλεπω οτι μασαζ θα παρεις μονο και τιποτα παραπανω!!!!Παιδες,σκεφτομαι να καλεσω κοριτσι απο το masazstospiti.Βλεπω ωραιες μασεζ.Τι προτεινετε?
Αδερφέ μακρυά.Χαιρετώ τα αλάνια του φόρουμ
Η κυρα χρυσά του vip
Ξεκίνησε νέα τεματια
Επειδή το κασέρι είναι περιορισμένο στις μέρες μας για φόλες
Έχει δοκιμάσει κανείς κανένα νέο καλό τεμάχιο σε νορμαλ τιμές με καλό πακετάκι υπηρεσιών από καλαμάκι έως μπριζολιτσα
Καλή συνέχεια μάγκες μου
Γεμισαμε παρταλια απ το μεταξι που τις πλασαρουν για call girl πολυτελειας με προσχημα το μασαζ της κακιας ωραςΤελευταία φορά που ασχολούμαι με ιδρύματα τύπου μασαζ κλπ ... απάτη το osmose άλλη διάλεξα στην φώτο άλλη στείλανε ... υπηρεσίες μέτριες χρεώσεις, 50 μασαζ μέτριο, 30 κλαρίνο με σκούφο πολύ μέτριο , μπριζόλα plus 50 διεκπαιρεωτικο εν ολίγοις νέοι και παλιοί μακριά από όλα αυτά τα ιδρύματα
Τελείωσα την συνεδρια νωρίτερα έστειλα μνμ στην τσατσά ότι μου έστειλε άλλη κοπέλα ...το αρνήθηκε και τέλος.
Για την ιστορία επειδή είχα καεί από άλλο πριν 10 μέρες τράβηξα εχτές που έκλεισα το ραντεβού screenshot την κοπέλα που ήθελα την έστειλα στην τσατσά αν θα έρθει αυτή ... μου είπε οκ και προχώρησα στο κλείσιμο ... σήμερα μου είπε ότι έστειλε την Άννα την κοπέλα που συμφωνήσαμε ... να πα να γαμηθουν λεω ... προχωράμε
Πρεπει να μας εχουν για μεγαλα κοροιδαΓεμισαμε παρταλια απ το μεταξι που τις πλασαρουν για call girl πολυτελειας με προσχημα το μασαζ της κακιας ωρας
Ποσο δίκιο έχεις..Τελευταία φορά που ασχολούμαι με ιδρύματα τύπου μασαζ κλπ ... απάτη το osmose άλλη διάλεξα στην φώτο άλλη στείλανε ... υπηρεσίες μέτριες χρεώσεις, 50 μασαζ μέτριο, 30 κλαρίνο με σκούφο πολύ μέτριο , μπριζόλα plus 50 διεκπαιρεωτικο εν ολίγοις νέοι και παλιοί μακριά από όλα αυτά τα ιδρύματα
Τελείωσα την συνεδρια νωρίτερα έστειλα μνμ στην τσατσά ότι μου έστειλε άλλη κοπέλα ...το αρνήθηκε και τέλος.
Για την ιστορία επειδή είχα καεί από άλλο πριν 10 μέρες τράβηξα εχτές που έκλεισα το ραντεβού screenshot την κοπέλα που ήθελα την έστειλα στην τσατσά αν θα έρθει αυτή ... μου είπε οκ και προχώρησα στο κλείσιμο ... σήμερα μου είπε ότι έστειλε την Άννα την κοπέλα που συμφωνήσαμε ... να πα να γαμηθουν λεω ... προχωράμε