Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

fifiris

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Like
18
Πόντοι
0
Παιδες,σκεφτομαι να καλεσω κοριτσι απο το masazstospiti.Βλεπω ωραιες μασεζ.Τι προτεινετε?

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.076
Πόντοι
201
Καλησπέρα σε όλους ξέρει κανείς αν η Άννα,από το Osmose masaz δίνει μπριζόλα ?
μπριζολα θα φας,μασαζ δεν νομιζω να ξερει,μαλλον θα πρεπει να πας πιο πριν σε καποιο μασατζιδικο !!!!

• Χαχα
Αντιδράσεις: j 1973

enerstoskyler

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2023
Like
252
Πόντοι
20
Χαιρετώ τα αλάνια του φόρουμ
Η κυρα χρυσά του vip
Ξεκίνησε νέα τεματια
Επειδή το κασέρι είναι περιορισμένο στις μέρες μας για φόλες

Έχει δοκιμάσει κανείς κανένα νέο καλό τεμάχιο σε νορμαλ τιμές με καλό πακετάκι υπηρεσιών από καλαμάκι έως μπριζολιτσα

Καλή συνέχεια μάγκες μου

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.113
Πόντοι
11.146
Παιδες,σκεφτομαι να καλεσω κοριτσι απο το masazstospiti.Βλεπω ωραιες μασεζ.Τι προτεινετε?
...μαγκα μου, μηχανακι pos για πληρωμη στο ραντεβου, κρεβατι μασαζ κτλ, χωρις να ειμαι ειδικος προβλεπω οτι μασαζ θα παρεις μονο και τιποτα παραπανω!!!! :dunno:

Ashor90

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2023
Like
405
Πόντοι
21
Χαιρετώ τα αλάνια του φόρουμ
Η κυρα χρυσά του vip
Ξεκίνησε νέα τεματια
Επειδή το κασέρι είναι περιορισμένο στις μέρες μας για φόλες

Έχει δοκιμάσει κανείς κανένα νέο καλό τεμάχιο σε νορμαλ τιμές με καλό πακετάκι υπηρεσιών από καλαμάκι έως μπριζολιτσα

Καλή συνέχεια μάγκες μου
Αδερφέ μακρυά.
Το φόλα είναι πολύ λίγο.
Σου στέλνουν φωτό 20 χρόνια πριν ρετουσαρισμενες.
Τη πρώτη φορά την πατάω... Λέω ας δοκιμάσω άλλη μια φορά μπορεί να έτυχε....
Της λέω σε παρακαλώ στείλε μου μόνο πραγματικές φωτογραφίες κοριτσιών κ μου στέλνει ακριβώς τις ίδιες.
Διάβασε προηγούμενη κριτική μου.

Από δω κ πέρα μονο σε καταστήματα μασαζ που έχεις άμεση εικόνα.

Εγγρ.
12 Δεκ 2022
Like
273
Πόντοι
20
Συμφωνω με τους τυπους πανω, μακρια απο vip ειναι το νεο "osmose" πλεον...τιμοκαταλος και ακραια επεξεργασια.
Σε αλλα νεα δοκιμασα Χριστινα απο ντελουξ, απογοητευση. Μασαζ μετριο, στα εξτρα ηθελε 30-40 ευρω για χερι και χωρις καν αγγιγματα (για να βγαλει ρουχα ουτε λογος). Προφανως δεν πηρα τιποτα και την εστειλα.

balance23

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2023
Like
14
Πόντοι
0
νέος εδώ στο άθλημα - να ρωτήσω κάτι, το τι έξτρα κάνει η κοπέλα στο μασάζ , το ρωτάτε πρώτα στο viber ή οταν ερθει απευθειας με την κοπελα ?

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
17
Like
3.007
Πόντοι
4.365
απευθειας, δε θα σου τα παραδεχτει συνηθως τα εξτρα το γραφειο. οπου βλεπεις βαση τιμης μασαζ 60 ευρω και ανω, θα πρεπει να υπαρχουν εξτρα.οσες δεν τα προσφερουν τις αποβαλλει η πιατσα(μεσω μη ζητησης) εκτος αν ειναι σε κατι τοπ π.χ μασαζ(οντως) η δε ξερω γω τι, ψυχολογες.ειναι χρησιμο να καταγραφουμε τις εμπειριες μας για να καθαριζει η πιατσα πιο γρηγορα

PAPASTAUS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
6
Like
323
Πόντοι
281
Τελευταία φορά που ασχολούμαι με ιδρύματα τύπου μασαζ κλπ ... απάτη το osmose άλλη διάλεξα στην φώτο άλλη στείλανε ... υπηρεσίες μέτριες χρεώσεις, 50 μασαζ μέτριο, 30 κλαρίνο με σκούφο πολύ μέτριο , μπριζόλα plus 50 διεκπαιρεωτικο εν ολίγοις νέοι και παλιοί μακριά από όλα αυτά τα ιδρύματα
Τελείωσα την συνεδρια νωρίτερα έστειλα μνμ στην τσατσά ότι μου έστειλε άλλη κοπέλα ...το αρνήθηκε και τέλος.
Για την ιστορία επειδή είχα καεί από άλλο πριν 10 μέρες τράβηξα εχτές που έκλεισα το ραντεβού screenshot την κοπέλα που ήθελα την έστειλα στην τσατσά αν θα έρθει αυτή ... μου είπε οκ και προχώρησα στο κλείσιμο ... σήμερα μου είπε ότι έστειλε την Άννα την κοπέλα που συμφωνήσαμε ... να πα να γαμηθουν λεω ... προχωράμε

• Like
Αντιδράσεις: TEA

Arnigioulmpasi

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2020
Like
8
Πόντοι
0
Παίδες καμια φωτο απο απο Δανάη ντελουξ; inbox? Εχει δοκιμασει κανεις μιλάμε ισπανικά;

kuros78

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
Τελευταία φορά που ασχολούμαι με ιδρύματα τύπου μασαζ κλπ ... απάτη το osmose άλλη διάλεξα στην φώτο άλλη στείλανε ... υπηρεσίες μέτριες χρεώσεις, 50 μασαζ μέτριο, 30 κλαρίνο με σκούφο πολύ μέτριο , μπριζόλα plus 50 διεκπαιρεωτικο εν ολίγοις νέοι και παλιοί μακριά από όλα αυτά τα ιδρύματα
Τελείωσα την συνεδρια νωρίτερα έστειλα μνμ στην τσατσά ότι μου έστειλε άλλη κοπέλα ...το αρνήθηκε και τέλος.
Για την ιστορία επειδή είχα καεί από άλλο πριν 10 μέρες τράβηξα εχτές που έκλεισα το ραντεβού screenshot την κοπέλα που ήθελα την έστειλα στην τσατσά αν θα έρθει αυτή ... μου είπε οκ και προχώρησα στο κλείσιμο ... σήμερα μου είπε ότι έστειλε την Άννα την κοπέλα που συμφωνήσαμε ... να πα να γαμηθουν λεω ... προχωράμε
Γεμισαμε παρταλια απ το μεταξι που τις πλασαρουν για call girl πολυτελειας με προσχημα το μασαζ της κακιας ωρας :vomit:

omorfos75

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2020
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
0

georgezm

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2017
Like
26
Πόντοι
0
Αδέρφια είχε αναφερθεί ποιο παλιά ότι υπάρχει γραφείο που προσφέρει υπηρεσίες από μαμά και κόρη αληθεύει; ξέρουμε ποιο είναι;

sweety72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2019
Κριτικές
7
Like
973
Πόντοι
371
οσο υποστηριζουμε αυτα τα ιδρυματα τοσο χειροτερα ειναι.
ειδικα το οσμος οτι χειροτερο κυκλοφορει.

μια κινεζα που ειχε ειναι 20 χρονια μεγαλυτερη απο την φωτο.
φυσικα οταν ηρθε εφυγε με το ιδιο εισιτηριο.

DimFran

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2023
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπερα Νεος στο φορουμ παλιος στο χωρο με 15ετη εμεπιριας.Περασα με Ελενα Deluxe μονο μασαζ ακρα επαγγελματικο.Δεν αφησε κανενα υπονουμενο αυστηρα με πετσετα κ οταν γυρισα ανασκελα γυρισε το κεφαλι τησ απ την αλλη.

Nionios

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Κριτικές
38
Like
3.712
Πόντοι
2.596
Κλειω απο deluxe σταμάτησε;
Ξέρουμε που πήγε;

Pookierock

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2023
Like
225
Πόντοι
21
Ποσο δίκιο έχεις..

Καλα οσμοσε vip λόγω κακών κριτικών και εμπειριών πλέον ούτε πλησιάζω..

Ανδρονίκη που έχει γίνει ντόρος από massagejoy οκ νεα κοπέλα της διπλανής πόρτας ελληνιδα…θα γύριζα άνετα να τη κοιτάξω στο δρόμο…αλλά ρε παιδιά μου ζάλισε το κέφαλι με τη πολυλογία της δηλαδή…μασαζ;κανένα μασαζ..γνώσεις αρχάριας…εμπειρια στη πεομαλαξη ναι στο μασαζ όχι…δεν θα ξανάπαιρνα μόνο αν μάθαινε μασαζ..

Μασαουα η κυρα Μαρια με δυνατές τόρπιλες το παλεύει…και δω για μασαζ ούτε λογος..μεγάλη κυρία σίγουρα έχει διανύσει χιλιόμετρα στο χώρο..δεν έκανα νηξη για φουλ λογω άσχημου σωματότυπου..δύσκολα θα μου εκανε Κούκου αν την έβλεπα γυμνή…δεν θα ξανάπαιρνα επισης..

Όπως λέει και ο papastaus ίσως δεν είναι να ασχολειτε κάποιος και πολύ με αυτά που κυκλοφορούν..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom