You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 3.007
- Πόντοι
- 4.365
γεωργιαννα ωραιο μωρο, καλο μασαζ, χωρις εξτραΠαιδες,σκεφτομαι να καλεσω κοριτσι απο το masazstospiti.Βλεπω ωραιες μασεζ.Τι προτεινετε?
axastos181
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 156
- Πόντοι
- 1
Ναντια εχεις δοκιμασει;; Κανει εξτρα ;;;ειναι ωραια;;;γεωργιαννα ωραιο μωρο, καλο μασαζ, χωρις εξτρα
Thanks μαν ,θα ενημερώσω αν ήταν καλοψημενη η σιτεμενηoλες απο osmose δινουν μπριζολα μαν
ΑΛΕΚΟΣ223
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2016
- Like
- 1.076
- Πόντοι
- 201
μπριζολα θα φας,μασαζ δεν νομιζω να ξερει,μαλλον θα πρεπει να πας πιο πριν σε καποιο μασατζιδικο !!!!Καλησπέρα σε όλους ξέρει κανείς αν η Άννα,από το Osmose masaz δίνει μπριζόλα ?
enerstoskyler
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2023
- Like
- 252
- Πόντοι
- 20
Χαιρετώ τα αλάνια του φόρουμ
Η κυρα χρυσά του vip
Ξεκίνησε νέα τεματια
Επειδή το κασέρι είναι περιορισμένο στις μέρες μας για φόλες
Έχει δοκιμάσει κανείς κανένα νέο καλό τεμάχιο σε νορμαλ τιμές με καλό πακετάκι υπηρεσιών από καλαμάκι έως μπριζολιτσα
Καλή συνέχεια μάγκες μου
Η κυρα χρυσά του vip
Ξεκίνησε νέα τεματια
Έχει δοκιμάσει κανείς κανένα νέο καλό τεμάχιο σε νορμαλ τιμές με καλό πακετάκι υπηρεσιών από καλαμάκι έως μπριζολιτσα
Καλή συνέχεια μάγκες μου
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.113
- Πόντοι
- 11.146
...μαγκα μου, μηχανακι pos για πληρωμη στο ραντεβου, κρεβατι μασαζ κτλ, χωρις να ειμαι ειδικος προβλεπω οτι μασαζ θα παρεις μονο και τιποτα παραπανω!!!!Παιδες,σκεφτομαι να καλεσω κοριτσι απο το masazstospiti.Βλεπω ωραιες μασεζ.Τι προτεινετε?
Αδερφέ μακρυά.Χαιρετώ τα αλάνια του φόρουμ
Η κυρα χρυσά του vip
Ξεκίνησε νέα τεματια
Καλή συνέχεια μάγκες μου
Το φόλα είναι πολύ λίγο.
Σου στέλνουν φωτό 20 χρόνια πριν ρετουσαρισμενες.
Τη πρώτη φορά την πατάω... Λέω ας δοκιμάσω άλλη μια φορά μπορεί να έτυχε....
Της λέω σε παρακαλώ στείλε μου μόνο πραγματικές φωτογραφίες κοριτσιών κ μου στέλνει ακριβώς τις ίδιες.
Διάβασε προηγούμενη κριτική μου.
Από δω κ πέρα μονο σε καταστήματα μασαζ που έχεις άμεση εικόνα.
Διαγραμμένο μέλος 227634
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2022
- Like
- 273
- Πόντοι
- 20
Συμφωνω με τους τυπους πανω, μακρια απο vip ειναι το νεο "osmose" πλεον...τιμοκαταλος και ακραια επεξεργασια.
Σε αλλα νεα δοκιμασα Χριστινα απο ντελουξ, απογοητευση. Μασαζ μετριο, στα εξτρα ηθελε 30-40 ευρω για χερι και χωρις καν αγγιγματα (για να βγαλει ρουχα ουτε λογος). Προφανως δεν πηρα τιποτα και την εστειλα.
Σε αλλα νεα δοκιμασα Χριστινα απο ντελουξ, απογοητευση. Μασαζ μετριο, στα εξτρα ηθελε 30-40 ευρω για χερι και χωρις καν αγγιγματα (για να βγαλει ρουχα ουτε λογος). Προφανως δεν πηρα τιποτα και την εστειλα.
MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 3.007
- Πόντοι
- 4.365
απευθειας, δε θα σου τα παραδεχτει συνηθως τα εξτρα το γραφειο. οπου βλεπεις βαση τιμης μασαζ 60 ευρω και ανω, θα πρεπει να υπαρχουν εξτρα.οσες δεν τα προσφερουν τις αποβαλλει η πιατσα(μεσω μη ζητησης) εκτος αν ειναι σε κατι τοπ π.χ μασαζ(οντως) η δε ξερω γω τι, ψυχολογες.ειναι χρησιμο να καταγραφουμε τις εμπειριες μας για να καθαριζει η πιατσα πιο γρηγορα
Τελευταία φορά που ασχολούμαι με ιδρύματα τύπου μασαζ κλπ ... απάτη το osmose άλλη διάλεξα στην φώτο άλλη στείλανε ... υπηρεσίες μέτριες χρεώσεις, 50 μασαζ μέτριο, 30 κλαρίνο με σκούφο πολύ μέτριο , μπριζόλα plus 50 διεκπαιρεωτικο εν ολίγοις νέοι και παλιοί μακριά από όλα αυτά τα ιδρύματα
Τελείωσα την συνεδρια νωρίτερα έστειλα μνμ στην τσατσά ότι μου έστειλε άλλη κοπέλα ...το αρνήθηκε και τέλος.
Για την ιστορία επειδή είχα καεί από άλλο πριν 10 μέρες τράβηξα εχτές που έκλεισα το ραντεβού screenshot την κοπέλα που ήθελα την έστειλα στην τσατσά αν θα έρθει αυτή ... μου είπε οκ και προχώρησα στο κλείσιμο ... σήμερα μου είπε ότι έστειλε την Άννα την κοπέλα που συμφωνήσαμε ... να πα να γαμηθουν λεω ... προχωράμε
Τελείωσα την συνεδρια νωρίτερα έστειλα μνμ στην τσατσά ότι μου έστειλε άλλη κοπέλα ...το αρνήθηκε και τέλος.
Για την ιστορία επειδή είχα καεί από άλλο πριν 10 μέρες τράβηξα εχτές που έκλεισα το ραντεβού screenshot την κοπέλα που ήθελα την έστειλα στην τσατσά αν θα έρθει αυτή ... μου είπε οκ και προχώρησα στο κλείσιμο ... σήμερα μου είπε ότι έστειλε την Άννα την κοπέλα που συμφωνήσαμε ... να πα να γαμηθουν λεω ... προχωράμε
Arnigioulmpasi
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2020
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Παίδες καμια φωτο απο απο Δανάη ντελουξ; inbox? Εχει δοκιμασει κανεις μιλάμε ισπανικά;
Γεμισαμε παρταλια απ το μεταξι που τις πλασαρουν για call girl πολυτελειας με προσχημα το μασαζ της κακιας ωραςΤελευταία φορά που ασχολούμαι με ιδρύματα τύπου μασαζ κλπ ... απάτη το osmose άλλη διάλεξα στην φώτο άλλη στείλανε ... υπηρεσίες μέτριες χρεώσεις, 50 μασαζ μέτριο, 30 κλαρίνο με σκούφο πολύ μέτριο , μπριζόλα plus 50 διεκπαιρεωτικο εν ολίγοις νέοι και παλιοί μακριά από όλα αυτά τα ιδρύματα
Πρεπει να μας εχουν για μεγαλα κοροιδαΓεμισαμε παρταλια απ το μεταξι που τις πλασαρουν για call girl πολυτελειας με προσχημα το μασαζ της κακιας ωρας
Pookierock
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2023
- Like
- 225
- Πόντοι
- 21
Ποσο δίκιο έχεις..Τελευταία φορά που ασχολούμαι με ιδρύματα τύπου μασαζ κλπ ... απάτη το osmose άλλη διάλεξα στην φώτο άλλη στείλανε ... υπηρεσίες μέτριες χρεώσεις, 50 μασαζ μέτριο, 30 κλαρίνο με σκούφο πολύ μέτριο , μπριζόλα plus 50 διεκπαιρεωτικο εν ολίγοις νέοι και παλιοί μακριά από όλα αυτά τα ιδρύματα
Καλα οσμοσε vip λόγω κακών κριτικών και εμπειριών πλέον ούτε πλησιάζω..
Ανδρονίκη που έχει γίνει ντόρος από massagejoy οκ νεα κοπέλα της διπλανής πόρτας ελληνιδα…θα γύριζα άνετα να τη κοιτάξω στο δρόμο…αλλά ρε παιδιά μου ζάλισε το κέφαλι με τη πολυλογία της δηλαδή…μασαζ;κανένα μασαζ..γνώσεις αρχάριας…εμπειρια στη πεομαλαξη ναι στο μασαζ όχι…δεν θα ξανάπαιρνα μόνο αν μάθαινε μασαζ..
Μασαουα η κυρα Μαρια με δυνατές τόρπιλες το παλεύει…και δω για μασαζ ούτε λογος..μεγάλη κυρία σίγουρα έχει διανύσει χιλιόμετρα στο χώρο..δεν έκανα νηξη για φουλ λογω άσχημου σωματότυπου..δύσκολα θα μου εκανε Κούκου αν την έβλεπα γυμνή…δεν θα ξανάπαιρνα επισης..
Όπως λέει και ο papastaus ίσως δεν είναι να ασχολειτε κάποιος και πολύ με αυτά που κυκλοφορούν..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις