Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (1 μέλη και 40 επισκέπτες)

kostasss26

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
211
Πόντοι
21
Αν μπορείς πες τίποτα παραπάνω για την Άννα Μαρία ή στείλε pm
Ευχαριστώ
Μοιαζει με την φωτογραφια που στέλνουν (βασικα μερικά κιλά παραπάνο είναι), εβγαλε μπλουζα αλλα το οτι δεν έχει την παραμικρή ιδεα απο μασάζ εμένα δεν μου άρεσε.

Vranko

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2021
Κριτικές
2
Like
94
Πόντοι
0
Massaua Νικολέττα και Άννα ;; infos pls

ilias_1984

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2023
Like
46
Πόντοι
0
Έχει κάποιος συναγωνιστής
Εικόνα για Αρτέμης από deluxe?
Προχωράει φτάνει φουλ
Απάντηση και με πμ
Ευχαριστώ εκ των προτερων

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.649
Πόντοι
2.536
Συνάντηση με Τζο από Hermes.
Γλυκούλα κοπέλα, με γνώσεις μασάζ και καθόλου διάθεση για περαιτέρω...
Αν κάποιος θέλει ΜΌΝΟ μασάζ να πάει.
Εγώ έκανα αθλητικό και με ισιωσε.
Αν έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα από Όλγα deluxe και ζωή silk θα διάλεγα Τζο για στανταρακι

PriveMassage

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
26 Νοε 2022
Like
38
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Νεες Θεραπευτριες ξεκινανε στο γραφειο μας αμεσας

το γραφειο μας εχει ανοιχτες θεσεις εργασιας -
αναζηταμε αμεσα προσωπικο για εργασια στο μασαζ κατ οικον

Αν θελετε να κλεινετε ραντεβου ΠΡΩΙΝΑ θα πρεπει να τα Κλεινετε απ το Βραδυ τα ραντεβου σας
γιατι ΟΛΕΣ οι Κοπελες μας ξεκινανε ΜΕΤΑ της 13:30 Γενικα / Καθημερινα

Αν ειστε σε μακρινες Περιοχες υπαρχει ΕΞΤΡΑ Χρεωση 20 ΕΥΡΩ

ΑΝ θελετε LATE Night ΜΕΤΑ της 23:00 υπαρχει ΕΞΤΡΑ χρεωση 20 Ευρω

Για περισσοτερες Πληροφοριες καλεστε την υπευθυνη
698 0 280 270

PriveMassage

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
26 Νοε 2022
Like
38
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ MASSAGE ΕΩΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

90 λεπτά Μυοχαλαρωτικό μασάζ σε όλο το σώμα Μόνο 70 ευρώ

Στα 90 λεπτά μυοχαλαρωτικο μασάζ σε όλο το σώμα + ΔΩΡΟ ΜΠΑΝΙΟ ΑΠ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ

90 λεπτά Μυοχαλαρωτικό Μασάζ & Body to Body Massage απ τα 100 ευρώ προσφορά στα 80 ευρώ !

Προσφορά στο δεύτερο μασάζ μεσα στην ίδια ημέρα υπάρχει έκπτωση – 10 ευρώ

698 0 280 270

VIBER / WHATSAPP

Συνημμένα

• y8-PTBaP90a.png
    y8-PTBaP90a.png
    8,5 KB · Εμφανίσεις: 51
  • Viber_logo.svg-59a4182fd088c000113088d7.png
    Viber_logo.svg-59a4182fd088c000113088d7.png
    21,7 KB · Εμφανίσεις: 46

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
17
Like
2.512
Πόντοι
3.172
καλησπερα!! καινουργιος και αρχαριος !! ξερετε αν η ΤΕΑ δουλευει? εννοω η ιδια οχι καποιο απο τα συνεργαζομενα κοριτσια της

Φίλε κάθε αρχή κ δύσκολη, ό,τι πληροφορία θέλεις για τη συγκεκριμένη, θα τη βρεις στο νήμα της..

εδώ είσαι :offtopic:

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
4.905
καλησπερα!! καινουργιος και αρχαριος !! ξερετε αν η ΤΕΑ δουλευει? εννοω η ιδια οχι καποιο απο τα συνεργαζομενα κοριτσια της
Καλησπέρα!!
Για κάποιο λόγο... το γνωστό λόγο προφανώς σου λένε ότι είσαι out of topic( γελάω).
Ενώ οι υπηρεσίες που προσφέρουμε ως γραφείο είναι Μασάζ κατ οίκον...οκ..
Επικοινωνία Λοιπόν με γραπτό μήνυμα σου στο VIBER
γλυκό μου αγόρι...
VIBER MESSAGE
6979398952
Ώρες γραφείου και τηλεφωνικού κέντρου καθημερινά Δευτέρα έως Σάββατο
11:00-00:30
Κυριακή κλειστά .
Μόνο με κρατήσεις.
Διαφορετικά στο νήμα ΤΕΑ... (όχι αλλα pm).
Διαπίστωση congratulation s....
το link ήταν δύσκολο ?
Έτσι μωρέ για να βοηθήσουμε έναν συναγωνιστή αλλά ούτε καν.
Φιλιά
ΤΕΑ

Τελευταία τροποποίηση:

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
4.905
δουλευε εκει ομως αλλα οκ....δεν ειχα προθεση να πληροφορησω λαθος.........

ξαναγαπηθηκατε με το ιριδακι τεα μου????............δεν ειναι κακο.......πολυ καλο για μας οποτε ξαναμπει το κοριτσι στην κυκλοφορια...
Το θέτεις λίγο περίεργα ομως...
Θα πρέπει να ξέρεις πολύ καλά ότι όπου υπάρχουν φωτογραφίες σε κάτι άλλα γειτονάκια δεν σημαίνει ότι εργάζονται οι συγκεκριμένες θεραπεύτριες εκεί το κόλπο το γνωρίζεις. Ούτε μία κριτική δεν γράφτηκε ότι πήρε κάποιος την συγκεκριμένη από άλλο γραφείο ποτέ..ποτέ όμως..
Εδώ όμως σε μένα δεν παίζονται κόλπα και αυτό θα πρέπει να το γνωρίζεις . Ότι πω και ότι βλέπεις αυτό είναι και αυτό λαμβάνεις.
Ενώ εγώ ενημέρωσα με ακρίβεια παραπάνω τι έχει γίνει μέχρι εκεί που ορίζουν τα προσωπικά της δεδομένα .
Δεν είναι θέμα αγάπης/ μίσους σε καμία των περιπτώσεων έπρεπε να γίνει stop και έγινε stop από την πλευρά μου και σταμάτησε η συνεργασία και ταυτόχρονα εγώ έφυγα στο εξωτερικό για τρεις μήνες όπως θυμάσαι ήταν κλειστό το γραφείο. Οπότε εγώ θα έκλεινα έτσι κι αλλιώς το γραφείο στην Ελλάδα για επαγγελματικούς δικούς μου λόγους.
Το STOP της το έδωσα πάνω από όλα για το καλό της υγείας της.
Τόσο απλά δεν μπορώ να πω Περισσότερα.
Το έχω γράψει Άλλωστε και είναι γνωστό ότι εγώ Πάντα ήμουν δίπλα σε όλα αυτά τα κορίτσια που ζήτησαν εργασία από μένα τίμια όμορφα και σωστά.
Όταν κάτι δεν πάει καλά Θα πρέπει για λίγο να σταματήσει να επανέλθει οπότε δεν μιλάμε ούτε για αγάπη ούτε για μίσος μιλάμε για συνεργασία δουλειά και υπηρεσία, αλλά καλό είναι να δείχνουμε και την ανθρωπιά μας και αυτό ακριβώς έκανα.
Όταν και αν ξαναεπιστρέψει και επανέλθει η υγεία της θα σας έχω σχετική ανακοίνωση. Και φυσικά αν είναι καλά το κορίτσι όλοι γνωρίζουμε τι υπηρεσίες προσφέρει αν είναι καλή στο μασάζ και θα είναι πολύ όμορφο για όλους σας Μία τέτοια εμπειρία όσοι είχατε βιώσει θα θυμάστε.
Τα φιλιαααα μουυυυ!!!!!!

Τελευταία τροποποίηση:

Alex.mauros.1977

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2022
Like
1.428
Πόντοι
206
ξαναγαπηθηκατε με το ιριδακι τεα μου????............δεν ειναι κακο.......πολυ καλο για μας οποτε ξαναμπει το κοριτσι στην κυκλοφορια...
Τύπε μου άμα δεν δω γλωσσόφιλα, γλειφομούνια και κανένα πλακομούνι, εγώ δεν πιστεύω τίποτα
:headbang2:

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
4.905
Τύπε μου άμα δεν δω γλωσσόφιλα, γλειφομούνια και κανένα πλακομούνι, εγώ δεν πιστεύω τίποτα
:headbang2:
Το Sguirting experience ξεχασες.
Αγάπη έρχεται ο χειμώνας και θα τα ξανά θυμηθούμε πάλι.. τέσσερα χέρια κλπ.. Μην ανησυχείς οσονούπω

tassos845

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Like
19
Πόντοι
0
ΤΕΑ εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια για την κοπέλα που θα διαλέξω, στο viber απαντάς εσύ προσωπικά?? Είδα εδώ που γραφουν πρότεινες με βάση το τι ταιριάζει

• Like
Αντιδράσεις: TEA

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
4.905
ΤΕΑ εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια για την κοπέλα που θα διαλέξω, στο viber απαντάς εσύ προσωπικά?? Είδα εδώ που γραφουν πρότεινες με βάση το τι ταιριάζει
Καλησπέρα .
Όλα αυτά τα χρόνια οι πελάτες έχουν μάθει να μιλούν άμεσα με ευθύτητα και ως ενήλικες και να λένε ξεκάθαρα αυτό που πραγματικά ζητούν μέσα από μία συνέδρια μασάζ.
Αυτό το μονοπάτι έχω επιλέξει εγώ και είναι κάτι που το θέλω και από σας ώστε να μπορέσω να βοηθήσω, να προτείνω και να ψυχολογήσω τον πελάτη μου ώστε να ικανοποιήσω στο μέγιστο τις ανάγκες του.
Πρόσεξε όμως κάτι σημαντικό πελάτης που δεν στέλνει ούτε καλησπέρα.. και ξεκινάει το μήνυμα μπορώ να χύσω μέσα στο στόμα της? Σεξ κάνεις? Ακα?Λάστιχο χωρίς? Μπορείς να φέρεις τα παιχνίδια σου να παίξουμε? Μπορείς να με κατουρήσεις στο στόμα? Γλυφωκολι πόσο?
Και πολλά πολλά τέτοια ακόμα και να τα κάνω τα παραπάνω Εγώ κοπέλα δεν πρόκειται να του στείλω ποτέ ούτε εγώ η ίδια δεν θα πάω μόνο και μόνο για τον τρόπο του. Και πρόσεξε αλλιώς μιλάμε εδώ στο μπου κι αλλιώς ρε αγάπη μου Όταν ζητάς μία κοπέλα από ένα γραφείο Πίστεψέ με έχει Τεράστια διαφορά.
Πρώτον Λοιπόν καλησπέρα και ευγένεια ρε παιδιά.
Εάν Λοιπόν δεν υπάρχει αυτή η αμεσότητα και η ευθεία γραμμή Δεν μπορώ να προτείνω Το αφήνω στην Ελεύθερη ευχέρεια του πελάτη μου να επιλέξει.
Όταν πάλι ο πελάτης ζήτησει κάτι το οποίο εμείς δεν το προσφέρουμε πάλι με ευθύτητα όπως ξέρετε πάντα απαντώ να πάρει από αλλού όχι από δω πχ, Εμείς δεν είμαστε αυτό και αυτό και αυτό εδω κάνουμε όμως αυτό αυτό και το άλλο οπότε ξέρει ακριβώς τι θα περιμένει Στα πλαίσια μιας υπηρεσίας μασάζ.
Κάποιες φορές Λοιπόν απαντάω εγώ κάποιες φορές είναι αδύνατον να απαντήσω εγώ διότι εργάζομαι ταυτόχρονα και έξω υπάρχει όμως άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και λειτουργεί σύμφωνα με τη γραμμή και ότι έχουμε συμφωνήσει μεταξύ μας εγώ και οι πελάτες μου τόσα χρόνια.
Επιπλέον προτιμώ να μη μας επιλέξει κάποιος πελάτης εάν οι προσδοκίες του είναι διαφορετικές επιδιώκω όμως να μας επιλέξει Εάν δεν έχει απολύτως καμία προσδοκία και πραγματικά γουστάρει μασάζ,μαγεία ,ταξίδι, αμεσότητα, ανθρωπιά, το απρόσμενο και φροντίδα.
Εμένα Η συμβουλή μου ως θεραπεύτρια ..Αφήστε τα κορίτσια να κάνουν το πρόγραμμά τους με Ελευθερία να δειτε τι έχει να σας δώσει κάθε κοπέλα και πώς θα εξελιχθεί αυτό ...και Εκεί είναι που κερδίζει πάντα ο πελάτης όταν αφήνει τη ροή των πραγμάτων εν εξελίξει. Ένα από τα κλειδιά και το ξέρουν τα παλιά μέλη είναι η Ευγένεια και ο σεβασμός πιστέψτε με έχουν κερδίσει πολλά περισσότερα οι πελάτες/μέλη που φέρθηκαν με αυτό τον τρόπο στα κορίτσια. Και χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψουν μία περιουσία.
Ακόμα και σε κορίτσια που υποτίθεται οτι ήταν στα ΔΕΝ για πάρα πολύ κόσμο για κάποιους άλλους που έχουν τον τρόπο είναι στα ΝΑΙ στανταρακια και μάλιστα κρατώντας τη φωνή της σιγής για τον εαυτό τους ως προσωπικό βίωμα και εμπειρία χωρίς να γράφουν καν τις υπόλοιπες πληροφορίες για το τι συνέβη μέσα σε μια συνεδρία και για μένα πολύ καλά κάνουν. Στην τελική το κέρδισαν.
Ο πελάτης ο οποίος λειτουργεί Χωρίς να πιέζει χωρίς να είναι πονηριδης χωρίς να κάνει κοντρόλ και να νομίζει ότι αγοράζει τα πάντα μέσα σε μία συνεδρία μασάζ μόνο κερδισμένος από πάρα πάρα πολλές απόψεις μπορεί να βγει και από θέμα οικονομικό και από θέμα δωράκι και από θέμα έξτρα υπηρεσιών και να γυρίσουν μετά τη συνεδρία τα κορίτσια και να μου πουν.. Τεααααα σε παρακαλώ θέλω να με δίνεις μόνο σε αυτόν.. όμως σε παρακαλώ εκείνον τον άλλον δεν θέλω να τον ξαναδώ έφαγα πίεση ΤΕΑ.. και κάτι άλλο που αφορά την δική μας ομάδα Εμείς γράφουμε ξεκάθαρα ότι κάνουμε γυμνό ότι κάνουμε σώμα με σώμα ότι κάνουμε στοματικό blowjob ότι κάνουμε footjob ότι κάνουμε Handjob και γούστα κάνουμε και ότι γουστάρουμε κάνουμε αλλά πάνω από όλα ο πελάτης εδώ ξέρει ότι θα πάρει το καλύτερο μασάζ ever όχι χαδάκι.
Αν όμως ακόμα και εγώ δω τύπο περίεργο βρωμιάρη πονηριδη και να μου λέει έλα να στο χώσω λίγο χύνω γρήγορα Έλα ρε Τέα είναι μικρό το πουλί μου δεν θα καταλάβεις τίποτα..... αγάπη δεν θα δει ούτε το μικρό μου δαχτυλάκι να περνάει από την περιοχή του.
Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι θέλω να πω ξέρω ότι το υπερ ανέλυσα Αλλά είναι πολλά πράγματα που θα ήθελα να τα συζητήσω Σε κάποια φάση με όλους εσάς Αν και το κάνω πολλές φορές ιδιωτικά με πολλά μέλη.
Ελπίζω να σε κάλυψα σε διάφορα θέματα σε όλη την γκάμα ότι άλλο θέλεις με γραπτό μήνυμα στο
VIBER MESSAGE
6979398952
Σε φιλώ Ελπίζω να έχουμε την ευκαιρία να σε φροντίσουμε..

ΥΓ.
Και μην αρχίσετε πάλι ότι Σπαμαρουμε.. γιατί το βλέπετε το νήμα είναι νεκρό ... κάτι promo και κάτι ψεύτικα γράφουν ,μασάζ ο κόσμος πλέον θα το σκεφτεί δύο και τρεις φορές και πολύ καλά κάνει έχει φάει ξενέρωμα έχει δώσει μαύρο σε πολλά και μόνο ερωτήσεις κάνουν μπας και μάθουν τριγύρω καμία πληροφορία παραπάνω και άκυρα οπότε δεν κάνουμε spam βοήθεια δίνουμε και ενημέρωση
Φιλιααααα

tassos845

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Like
19
Πόντοι
0
Καλησπέρα .
Όλα αυτά τα χρόνια οι πελάτες έχουν μάθει να μιλούν άμεσα με ευθύτητα και ως ενήλικες και να λένε ξεκάθαρα αυτό που πραγματικά ζητούν μέσα από μία συνέδρια μασάζ.
Αυτό το μονοπάτι έχω επιλέξει εγώ και είναι κάτι που το θέλω και από σας ώστε να μπορέσω να βοηθήσω, να προτείνω και να ψυχολογήσω τον πελάτη μου ώστε να ικανοποιήσω στο μέγιστο τις ανάγκες του.
Πρόσεξε όμως κάτι σημαντικό πελάτης που δεν στέλνει ούτε καλησπέρα.. και ξεκινάει το μήνυμα μπορώ να χύσω μέσα στο στόμα της? Σεξ κάνεις? Ακα?Λάστιχο χωρίς? Μπορείς να φέρεις τα παιχνίδια σου να παίξουμε? Μπορείς να με κατουρήσεις στο στόμα? Γλυφωκολι πόσο?
Και πολλά πολλά τέτοια ακόμα και να τα κάνω τα παραπάνω Εγώ κοπέλα δεν πρόκειται να του στείλω ποτέ ούτε εγώ η ίδια δεν θα πάω μόνο και μόνο για τον τρόπο του. Και πρόσεξε αλλιώς μιλάμε εδώ στο μπου κι αλλιώς ρε αγάπη μου Όταν ζητάς μία κοπέλα από ένα γραφείο Πίστεψέ με έχει Τεράστια διαφορά.
Πρώτον Λοιπόν καλησπέρα και ευγένεια ρε παιδιά.
Εάν Λοιπόν δεν υπάρχει αυτή η αμεσότητα και η ευθεία γραμμή Δεν μπορώ να προτείνω Το αφήνω στην Ελεύθερη ευχέρεια του πελάτη μου να επιλέξει.
Όταν πάλι ο πελάτης ζήτησει κάτι το οποίο εμείς δεν το προσφέρουμε πάλι με ευθύτητα όπως ξέρετε πάντα απαντώ να πάρει από αλλού όχι από δω πχ, Εμείς δεν είμαστε αυτό και αυτό και αυτό εδω κάνουμε όμως αυτό αυτό και το άλλο οπότε ξέρει ακριβώς τι θα περιμένει Στα πλαίσια μιας υπηρεσίας μασάζ.
Κάποιες φορές Λοιπόν απαντάω εγώ κάποιες φορές είναι αδύνατον να απαντήσω εγώ διότι εργάζομαι ταυτόχρονα και έξω υπάρχει όμως άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και λειτουργεί σύμφωνα με τη γραμμή και ότι έχουμε συμφωνήσει μεταξύ μας εγώ και οι πελάτες μου τόσα χρόνια.
Επιπλέον προτιμώ να μη μας επιλέξει κάποιος πελάτης εάν οι προσδοκίες του είναι διαφορετικές επιδιώκω όμως να μας επιλέξει Εάν δεν έχει απολύτως καμία προσδοκία και πραγματικά γουστάρει μασάζ,μαγεία ,ταξίδι, αμεσότητα, ανθρωπιά, το απρόσμενο και φροντίδα.
Εμένα Η συμβουλή μου ως θεραπεύτρια ..Αφήστε τα κορίτσια να κάνουν το πρόγραμμά τους με Ελευθερία να δειτε τι έχει να σας δώσει κάθε κοπέλα και πώς θα εξελιχθεί αυτό ...και Εκεί είναι που κερδίζει πάντα ο πελάτης όταν αφήνει τη ροή των πραγμάτων εν εξελίξει. Ένα από τα κλειδιά και το ξέρουν τα παλιά μέλη είναι η Ευγένεια και ο σεβασμός πιστέψτε με έχουν κερδίσει πολλά περισσότερα οι πελάτες/μέλη που φέρθηκαν με αυτό τον τρόπο στα κορίτσια. Και χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψουν μία περιουσία.
Ακόμα και σε κορίτσια που υποτίθεται οτι ήταν στα ΔΕΝ για πάρα πολύ κόσμο για κάποιους άλλους που έχουν τον τρόπο είναι στα ΝΑΙ στανταρακια και μάλιστα κρατώντας τη φωνή της σιγής για τον εαυτό τους ως προσωπικό βίωμα και εμπειρία χωρίς να γράφουν καν τις υπόλοιπες πληροφορίες για το τι συνέβη μέσα σε μια συνεδρία και για μένα πολύ καλά κάνουν. Στην τελική το κέρδισαν.
Ο πελάτης ο οποίος λειτουργεί Χωρίς να πιέζει χωρίς να είναι πονηριδης χωρίς να κάνει κοντρόλ και να νομίζει ότι αγοράζει τα πάντα μέσα σε μία συνεδρία μασάζ μόνο κερδισμένος από πάρα πάρα πολλές απόψεις μπορεί να βγει και από θέμα οικονομικό και από θέμα δωράκι και από θέμα έξτρα υπηρεσιών και να γυρίσουν μετά τη συνεδρία τα κορίτσια και να μου πουν.. Τεααααα σε παρακαλώ θέλω να με δίνεις μόνο σε αυτόν.. όμως σε παρακαλώ εκείνον τον άλλον δεν θέλω να τον ξαναδώ έφαγα πίεση ΤΕΑ.. και κάτι άλλο που αφορά την δική μας ομάδα Εμείς γράφουμε ξεκάθαρα ότι κάνουμε γυμνό ότι κάνουμε σώμα με σώμα ότι κάνουμε στοματικό blowjob ότι κάνουμε footjob ότι κάνουμε Handjob και γούστα κάνουμε και ότι γουστάρουμε κάνουμε αλλά πάνω από όλα ο πελάτης εδώ ξέρει ότι θα πάρει το καλύτερο μασάζ ever όχι χαδάκι.
Αν όμως ακόμα και εγώ δω τύπο περίεργο βρωμιάρη πονηριδη και να μου λέει έλα να στο χώσω λίγο χύνω γρήγορα Έλα ρε Τέα είναι μικρό το πουλί μου δεν θα καταλάβεις τίποτα..... αγάπη δεν θα δει ούτε το μικρό μου δαχτυλάκι να περνάει από την περιοχή του.
Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι θέλω να πω ξέρω ότι το υπερ ανέλυσα Αλλά είναι πολλά πράγματα που θα ήθελα να τα συζητήσω Σε κάποια φάση με όλους εσάς Αν και το κάνω πολλές φορές ιδιωτικά με πολλά μέλη.
Ελπίζω να σε κάλυψα σε διάφορα θέματα σε όλη την γκάμα ότι άλλο θέλεις με γραπτό μήνυμα στο
VIBER MESSAGE
6979398952
Σε φιλώ Ελπίζω να έχουμε την ευκαιρία να σε φροντίσουμε..

ΥΓ.
Και μην αρχίσετε πάλι ότι Σπαμαρουμε.. γιατί το βλέπετε το νήμα είναι νεκρό ... κάτι promo και κάτι ψεύτικα γράφουν ,μασάζ ο κόσμος πλέον θα το σκεφτεί δύο και τρεις φορές και πολύ καλά κάνει έχει φάει ξενέρωμα έχει δώσει μαύρο σε πολλά και μόνο ερωτήσεις κάνουν μπας και μάθουν τριγύρω καμία πληροφορία παραπάνω και άκυρα οπότε δεν κάνουμε spam βοήθεια δίνουμε και ενημέρωση
Φιλιααααα
Εννοείται Τεα πάνω από ολα σεβόμαστε σαν άνθρωπο και μετά τα υπόλοιπα, ποτέ δεν ρωτάω τετοια ούτε έχω σκοπό απλά, κάθε κοπέλα έχει τον τρόπο της μέσα σε ένα πλαίσιο χωρίς να την προβάλεις μέσα από την συνέδρια, επειδή πρώτη φορά θα κλείσω με το γραφείο λόγω δουλειάς έλειπα σεζόν, έκλεισε προσωρινά και δεν πρόλαβα θα ήθελα πάρα πολύ γι αυτό βιάζομαι να κλείσω και πίστεψε με όσοι αξίζουν μένουν σταθερά σε εσένα γιατί πολύ απλά κάνεις το καλύτερο για τους πελάτες με σεβασμό και συνέπεια δεν είναι τυχαίες οι κριτικές εδώ μέσα, κλείνω σύντομα ραντεβού και επανέρχομαι

Vranko

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2021
Κριτικές
2
Like
94
Πόντοι
0

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.268
Πόντοι
11.146

Mister_T_bourdeliaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
745
Πόντοι
360
Μετα τα τοσα που ειχα διαβασει, και επειδη αυτη την εποχη το κουρασμενο κορμι μου αναζητει το καλο μασαζ, η ΤΕΑ εδειχνε εξαιρετική επιλογη, απο ολες τι αποψεις (και καλες κριτικες, και πολυ κοντα στο σπιτι μου, και βραδινο ραντεβου για να τελειωσει ομορφα η μερα)
Ευκολη επικοινωνια, έγκαιρη δεσμευση της συναντησης για μιαμιση ωρα στον Πριαμο Παγκρατιου, και επιλογη της Ναγιας, ισως λογω των piercing και των tatoo.

Εφτασα νωριτερα μιση ωρα και οταν ανεβαινα τα σκαλια, εξαιρχεται του Πριαμου, γλυκο μελαχρινο, που σκεφτηκα να ζητησω τηλεφωνο, αλλα ειπα αστο.... (μάλλον λογω μαλακιας, ντραπηκα, και ισως και της κουρασης )

Παιρνω δωματιο, στελνω αριθμο και σε 5 χτυπαει η πορτα. Ανοιγω και τι βλεπω? μπαινει το γλυκο μελαχρινο!!!! Ο Μωαμεθ στο βουνο

Οι βασεις για μια ομορφη βραδια ειχαν ηδη μπει. Για τη Ναγια, οι περιγραφες πολλες και ακριβεστατες, οποτε απλα προσυπογραφω.

Βουρ για μπανιο, οπου με ετριψε και εκανε κινησεις να με αναψει, αλλα λογω κουρασης, ηθελα πανω απο ολα μασαζ - οτιδηποτε αλλο μετα.

Μπρουματα, λαδακι, και για μια ωρα τουλαχιστον, εντριβη (κυριως body to body) σε αυχενα, πλατη, μεση και ποδια. Η πιεση ηταν πολυ ικανοποιητικη, ισως σε κανα δυο σημεια (οταν χρησιμοποιουσε χερι) να ηθελα λιγο περισσοτερο, αλλα η Ναγια δεν κανει αθλητικο μασαζ. Αυτο δεν ηταν προβλημα για μενα, το αναφερω για αλλους που θα ηθελαν κατι τετοιο. Ειχα χαλαρωσει, ειχα γινει ενα με το παπλωμα.

Καποια στιγμη, με ρωτησε εαν θελω να γυρισω, το οποιο εκανα αργα - πολυ χαλαρωμενος :-)
Εντριβες για αρκετη ωρα ακομη, κνημες μηρους και θωρακα, και διακριτικα, η διαρκεια επαφης της κορασιδας, με το πλεον σκεπτομενο μελος του κορμιου μου,
αυξανε.... Οιδημα γιατρε μου.....
Πλυσιμο χεριων, αργες και ηδονικες κινησεις, οπως μου αρεσει, σκουφακι και κονσερτο για ενα κλαρινο σε πσολ μειζονα, μεχρι το κρεσεντο, που τελειωσα υπεροχα και βασανιστικα .....
Ντουσακι να με καθαρισει απο τα λαδια, και με εγκατελειψε με φιλι, χωρις να κοιτα το ρολοι....
Υποσχεση, πως θα δοκιμασω και τις αλλες θεραπαινες, αλλα σιγουρα και επαναληψη με την Ναγια

Σε ευχαριστω - περασα υπεροχα.
και το γραφειο αψογο

Το μονο μελανο σημειο ειναι πως φταιω που επελεξα μονο 90 λεπτα ο βλακας!!
Διωρο δαγκωτο την επομενη φορα - θα την εξαντλησω στο τριψιμο :smiling-face-with-heart-eyes::buck2::buck2::buck2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom