aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.168
- Πόντοι
- 456
Φιλαράκι για αυτό σχολιάζουμε εδώ μέσα για να αποφύγουμε το μάδημα ,βέβαια αυτό στεναχωρεί κάποιους σαν του λόγου σου, αλλά ξυδάκι!Γιατί ποια δεν μαδάει πλέον ?
Φιλαράκι για αυτό σχολιάζουμε εδώ μέσα για να αποφύγουμε το μάδημα ,βέβαια αυτό στεναχωρεί κάποιους σαν του λόγου σου, αλλά ξυδάκι!Γιατί ποια δεν μαδάει πλέον ?
Κατάλαβα οκ…Που να ξέρουμε ρε μπραδερονι στειλαμε μυνημα και δεν τις εμφανίζουν οι κομπλέξαρες …το ζόρι τραβάει η τηλεφωνήτρια δεν έχουμε καταλάβει ακόμα ..
Βλέπεις να αγχώνομαι πολύ για τα γραφόμενα ? Καθομολογία συμφωνούμε όλοι οτι μας μαδάνε.Φιλαράκι για αυτό σχολιάζουμε εδώ μέσα για να αποφύγουμε το μάδημα ,βέβαια αυτό στεναχωρεί κάποιους σαν του λόγου σου, αλλά ξυδάκι!
.....και μια και αναφερθήκαμε στις θεραπεύτριες του vip/prive να προσθέσω και την Ειρήνη η οποία δεν έχει καμμία σχέση με την φωτογραφία που στέλνουν ...αλλά συμπαθητική με ωραίο σωματότυπο... μασαζ διεκπεραιωτικό και όταν σε γυρίζει βγαίνει ο τιμοκατάλογος ...170 € για full ...μερικές συναντήσεις του καλοκαιριού
η Εβελίνα VIP: διαφορετική εμφάνιση από τη φωτογραφία, μεγαλύτερη, μέτριο μασάζ. Ωραίο βυζί, δεν είχε Πολλή διάθεση, έκανε στοματικό, δεν μου άρεσε πολύ μου ζήτησε 150 στο τέλος, 80 κόστιζε το μασάζ, + 70 το στοματικό.
η Μυρτώ VIP: μεγαλύτερη από τη φωτογραφία Αλλά ωραία με ωραίο σώμα, δηλώνει Ελληνίδα.
μου έβαλε χέρι που έκατσα με το εσώρουχο (πολλά ρούχα έβγαλες μου λέει) μάλλον ήθελε να κάτσω με το παντελόνι μου.
αρνήθηκε να προχωρήσει σε τίποτα extra, εάν Και δήλωσε ότι μόνο αν πλήρωνα πάνω από 300 ευρώ Θα μπορούσε να το σκεφτεί.
μείναμε μόνο στο μασάζ το οποίο ήταν πολύ καλό
η Τζούλι VIP: διαφορετική από τη φωτογραφία, μεγαλύτερη, σαραντάρα, δεν ήταν άσχημη.
μασάζ δυνατό, καλό, λίγο ατσούμπαλο αλλά εντάξει.
προχωράει full αλλά εγώ Πήρα μόνο ένα γρήγορο στοματικό. (είναι λίγο άγρια και σου τι λέει αν δεν τελειώσεις γρήγορα)
κόστος 150 για μιάμιση ώρα μασάζ + το έξτρα
η Χριστίνα VIP: 20 χρόνων Εντάξει εμφάνιση ωραίο σώμα, ανύπαρκτο μασάζ θέλει κατευθείαν στο Extra, τερματίζει. κόστος 150.
η Σόνια VIP: όμορφη τριαντάρα, πολύ ωραίο σώμα, ωραία βυζιά. τερματίζει.
Ιωάννα VIP: τελείως διαφορετική από τη φωτογραφία, παχουλή, δεν ήταν ωραία, πολύ ευδιάθετη όμως και πολύ ευγενική, ωραίο μασάζ, κάνει στοματικό με συν 30.
η ζωή/ Zoe SILK: πολύ ωραία εμφάνιση, ωραίο σώμα, καταπληκτικό μασάζ, πολύ ερωτική γυναίκα, προχωράει μέχρι χέρι.
Inesa DELUXE: όμορφη σαραντάρα με ωραία μάτια, ωραίο σώμα, πολύ περιποιημένη, καθαρή πάρα πολύ καλό μασάζ, προχωράει μέχρι χέρι.
η Μάρθα DELUXE: ωραία κοπέλα γύρω στα 35, πολύ ευδιάθετη, πολύ ωραίο μασάζ, προχωράει στα extra μέχρι full αν της αρέσεις.
η Νάγια TEA: ίδια με τις φωτογραφίες, ωραία εμφάνιση, sexy, πολύ ωραίο μασάζ, πάρα πολύ ωραίο blowjob, δυνατό throat.
γενικά τα κορίτσια της TEA είναι καλά εκπαιδευμένα και ώριμα.
2 ώρες μασάζ σώμα με σώμα γυμνό, nuru, geisha services, shower μαζί 120+20 extra.
τόσα χρόνια Διάβαζα μόνο
Ήρθε η ώρα να αφήσω και εγώ κανένα review
Καλό χειμώνα σε όλους...
170 για φουλ? μαζι με το μασαζ?.....και μια και αναφερθήκαμε στις θεραπεύτριες του vip/prive να προσθέσω και την Ειρήνη η οποία δεν έχει καμμία σχέση με την φωτογραφία που στέλνουν ...αλλά συμπαθητική με ωραίο σωματότυπο... μασαζ διεκπεραιωτικό και όταν σε γυρίζει βγαίνει ο τιμοκατάλογος ...170 € για full ...
Αν είναι 170 χωρίς το μασάζ που φτάσαμε...;170 για φουλ? μαζι με το μασαζ?
δεν συμφερει παιδια.το εχουνε ξεφτιλισει το θεμαΑν είναι 170 χωρίς το μασάζ που φτάσαμε...;
Ποσοοοο;;;;;; Ρε μπας και παίρνει από τις κοπελιτσες ποσοστό και από τα φιλοδωρήματα η αφεντικίνα και αναγκάζονται να ανεβάζουν τις τιμές τα κοριτσόπουλα ;;άκου 170.....και μια και αναφερθήκαμε στις θεραπεύτριες του vip/prive να προσθέσω και την Ειρήνη η οποία δεν έχει καμμία σχέση με την φωτογραφία που στέλνουν ...αλλά συμπαθητική με ωραίο σωματότυπο... μασαζ διεκπεραιωτικό και όταν σε γυρίζει βγαίνει ο τιμοκατάλογος ...170 € για full ...
Δε νομίζω ότι υπάρχει αυτήΧΡΥΣΑΝΝΑ **NEW** - Μασάζ στο σπίτι - Μασάζ κατ οίκον Αθήνα
Η Χρυσάννα είναι απόφοιτη της σχολής Αυγερινοπούλου με πολυετή εμπειρία στο χώρο του μασάζ.massagedeluxe.gr
Καλησπέρα, έχει κανείς εμπειρία με την εν λόγω κυρία;
Σωστα την ειχα παρει τηλ και μου το ειπεΔε νομίζω ότι υπάρχει αυτή
Έχει σταματήσει
απο το Empire ποια προτεινετε ?Σωστα την ειχα παρει τηλ και μου το ειπε
παιδια ενδιαφερομαι μονο για μασαζ, αξιζει;η ζωή/ Zoe SILK: πολύ ωραία εμφάνιση, ωραίο σώμα, καταπληκτικό μασάζ, πολύ ερωτική γυναίκα, προχωράει μέχρι χέρι.
Αξίζει!παιδια ενδιαφερομαι μονο για μασαζ, αξιζει;
στην φωτο φαινεται πολυ ωραια
Αναλόγως γιατί μασάζ ενδιαφέρεσαι φίλε . .παιδια ενδιαφερομαι μονο για μασαζ, αξιζει;
στην φωτο φαινεται πολυ ωραια
Ξεκίνησε πάλι empire ??? Δε νομίζω....empire massage