SLIM SHADY
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 10.641
- Πόντοι
- 2.536
Αυτό έκανεΑναλόγως γιατί μασάζ ενδιαφέρεσαι φίλε . .
Αθλητικό δεν κάνει η Ζωή.
Χαλαρωτικό με φουλ αισθησιακό τελείωμα θα έλεγα εγώ .
Αυτό έκανεΑναλόγως γιατί μασάζ ενδιαφέρεσαι φίλε . .
Αθλητικό δεν κάνει η Ζωή.
Χαλαρωτικό με φουλ αισθησιακό τελείωμα θα έλεγα εγώ .
Φαίνεται μικρή στην φωτογραφία. Βέβαια είναι προφίλ εκεί...Μαρία από deluxe καλό μασάζ η φωτογραφία δεν είναι πολύ αντιπροσωπευτικη.Μιλφ Ρωσίδα καλό σχετικά μασάζ από τις άλλες που δοκίμασα ίσως πιο καλή.Φτάνει μεχρι φραπέ
Δεν είναι μικρή είναι 45 plus αλλά είναι καλή ..και επίσης δεν μοιάζει με τη φωτό που στέλνουν.Ηταν παλιά στο vip στη Χρύσα για πολύ καιρό και προχωρούσε φουλΦαίνεται μικρή στην φωτογραφία. Βέβαια είναι προφίλ εκεί...
2 μηνών βλαστάρι ….Εδω έχουμε νέο φρούτο;
Μασάζ Κατ Οίκον - Μασάζ Αθήνα Υπηρεσίες | Massage Spiti
Μασάζ Κατ Οίκον Αθήνα. Massage Spiti, Κορυφαίο μασάζ προδιαγραφές Spa κατ’ οίκον Massage Athens Home, ποιότητα υπηρεσίες μασάζ στην Αθήνα.massageathenshome.gr
θα την ρχω στα υποψιν μου φιλε!!! Μαλλον με βλεπω να δοκιμαζω πρωτα την Τζο απο hermes ή Inesa deluxe που διαβαζω οτι ξερουν πολυ καλο μασαζΔεν είναι μικρή είναι 45 plus αλλά είναι καλή ..και επίσης δεν μοιάζει με τη φωτό που στέλνουν.Ηταν παλιά στο vip στη Χρύσα για πολύ καιρό και προχωρούσε φουλ
Στο δια ταύτα τώρα :κανει καλό μασάζ, αξίζει να δοκιμαστεί...
Έχει ασχοληθεί με την τεχνική του μασάζ και επίσης ένα θετικό μεγάλο κάτε με θέλει να ευχαριστήσει τον πελάτη .
Καλό είναι να ζητήσεις δυνατό μασαζ πριν ξεκινήσεις,δεν είναι τίποτα αυτονόητο και δεδομένο
Από Hermes να έχεις στα υπόψην και Νάταλι... Γενικά κάνουν καλό μασάζ σχεδόν ολεςθα την ρχω στα υποψιν μου φιλε!!! Μαλλον με βλεπω να δοκιμαζω πρωτα την Τζο απο hermes ή Inesa deluxe που διαβαζω οτι ξερουν πολυ καλο μασαζ
Βραζιλιανα...ομορφη κοπελα κ θετικη...μασαζ ψιλο καλο...παει μεχρι φουλ αν της φερθεις σωσταα....εμενα μου εκανε μια χειρωνακτικη στ τελος..αυτο π ηθελα...εις αλλα με υγεια!Μια καινούρια πού έχουν φέρει στο silk Δανάη έχει δοκιμάσει κανείς;
Καλή φαίνεται από φωτογραφίες.
Παντού.Καλησπέρα. Ως νέος και άπειρος που είμαι να κάνω μια ερώτηση. Τα κορίτσια που κάνουν μασάζ έρχονται και σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής ή μόνο σε κανονικά?
καμιά ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια?? Ετσω και με pm αν θες.Ναι εγω .
Αν μπορείς πες τίποτα παραπάνω για την Άννα Μαρία ή στείλε pmΠρόσφατες συναντήσεις:
- Μαρίνα silk: εξαιρετικό μασάζ δεν προχώρησε σε κάτι παραπάνω, άφησε υπονοούμενα για επόμενο ραντεβού.
- Άννα Μαρία vip: από μασάζ τίποτα (μου είπε ξεκάθαρα δεν ξέρουμε..) έκανε ένα 20λεπτο και μετά μου είπε να γυρίσω, μόνο φραπέ πήρα με +20 γιατί είχα ξενερώσει.