Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (3 μέλη και 37 επισκέπτες)

Danaemassage

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2023
Like
48
Πόντοι
0
Δούλευε στο vip μέχρι πέρυσι κάποια στιγμή με κακές κριτικές και ωραία φατσουλα
Με έχεις μπερδέψει με άλλη θεραπεύτρια αγάπη μου προφανώς καμία σχέση εκτός από το ωραία φατσούλα χαχαχα :kiss-mark::kiss-mark:

Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
471
Πόντοι
21
Mήπως το κόλπο ήτανε τελικά με δόλωμα την Μιλάνα-Μελίνα να μπούμε όλοι και να ψαχτούμε σε αυτό το νέο μπουρδελάκι και να διαλέξουμε ενόψει αοριστίας περι Μελίνας κάποια άλλη ; αν ναι υποκλίνομαι!!!
Ακριβώς με αυτό το σκεπτικό έκανα και εγώ την ερώτηση..Γιατί ο τύπος λέει όπα μου στείλατε 100 μηνύματα με το μαλακό..Αλλά αν δεν απάντησε ούτε σε έναν, αυτό μάλλον δείχνει ότι μπορεί να είναι το ίδιο το γραφείο..

takisarg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
1.614
Πόντοι
206
Καλησπέρα αγαπητέ. Δεν καταλαβαίνω γιατί θίχτηκες και πήρες προσωπικά τόσο το ποστ μου.
Είναι πασίγνωστο άλλωστε ότι σε όλα τα site υπάρχουν και τα άτομα που δεν αξίζουν την προσοχή όχι μόνο την δική μου Αλλά κανενός. Δεν είναι όλα τα δάχτυλα τα ίδια και αυτό ισχύει για όλα τα πράγματα.με πολύ αγάπη
Αγαπητή μου, δεν θίχτηκα. Ωστόσο, το ύφος του συγκεκριμένου ποστ, δείχνει να απευθύνεται σε όλα τα μέλη του Bou και όχι σε δύο - τρεις.
Πιστεύω, ότι όποιος ενδιαφέρεται, θα πρέπει να έχει σφαιρική άποψη γι αυτό το ανέβασα και γω.
Άλλωστε, μπορεί στο μέλλον να επιδιώξω συνάντηση, έτσι για την εμπειρία.

Danaemassage

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2023
Like
48
Πόντοι
0
Αγαπητή μου, δεν θίχτηκα. Ωστόσο, το ύφος του συγκεκριμένου ποστ, δείχνει να απευθύνεται σε όλα τα μέλη του Bou και όχι σε δύο - τρεις.
Πιστεύω, ότι όποιος ενδιαφέρεται, θα πρέπει να έχει σφαιρική άποψη γι αυτό το ανέβασα και γω.
Άλλωστε, μπορεί στο μέλλον να επιδιώξω συνάντηση, έτσι για την εμπειρία.
Οκευ μου έκανε απλώς εντύπωση που έψαξες από όλα τα Post που έχω ανεβάσει και ανέβασες αυτό χωρίς καν να σκεφτείς τι μπορεί να έιχε παιχτεί και το δημοσιοποίησες βγάζοντας ένα καθαρά δικό σου συμπέρασμα. Δεν μίλησα πουθενά για όλα τα μέλη μίλησα για συγκεκριμένο στυλ ατομων που όλοι ξέρετε ότι υπάρχουν Τέλος πάντων συμβαίνουν αυτά καμιά φορά Φιλάκια πολλά

tsigkarischris

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2023
Like
16
Πόντοι
0
Καλησπέρα και απο εμένα στην παρέα του bourdela.com

Lalito

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2019
Like
307
Πόντοι
21
Είπα να δοκιμάσω από secret massage Λουίζα. Καμία σχέση οι φωτογραφίες που έχουν στο site με την κοπέλα που είδα. Πολύ μεγάλη κοιλιά, ξεχειλωμένο σώμα, ανύπαρκτο μασάζ. Μιλάμε για αναλογίες ταλαιπωρημένης πενηντάρας. Με το που μπαίνει αρχίζει τον τιμοκατάλογο και τα mind games τύπου «όταν λέει κάτι ο πελάτης στο γραφείο από πριν, αυτό το πρόγραμμα πρέπει να γίνει» ή «από τη στιγμή που ήρθα πρέπει να πληρωθώ», χωρίς να την εκφράσω κάποια αντίρρηση και λες και τα γραφεία και οι ίδιες λειτουργούν σε πλαίσιο νομιμότητας... Αλλά ας μην πάμε παραπέρα... Πολλά δερματικά σημάδια σε διάφορα σημεία του σώματος. Δεν το κρίνω φυσικά αν η κοπέλα έτσι γεννήθηκε αλλά δυστυχώς δε μου φάνηκε πως είναι από αυτό . Η κοπέλα από πίσω είναι κυριολεκτικά σαν να την έχει τρυπήσει καλάσνικοφ από πάνω προς τα κάτω με μαύρες κηλίδες. Προσέχετε συναγωνιστές. Το σπορ αυτό δεν είναι τόσο αθώο. Και φυσικά δεν τη συστήνω γιατί δεν έχει ιδέα από μασάζ, καθώς και για όλα τα υπόλοιπα. Τίμημα 80Ε. για nuru, με εσώρουχα. Αν έμενα ικανοποιημένος θα προχωρούσα και σε κάτι ακόμα. Ωστόσο, όταν είδα τα υπόλοιπα φυσικά της είπα να σηκωθεί να φύγει, χωρίς τίποτα παραπάνω. Ευκαιρία να βάλω ένα ακόμα Χ και να προειδοποιήσω από το forum για τα υπόλοιπα.
Μας εσωσες αδελφακο..κ ελεγα να τ παρω..χαχα

Fuckus

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
135
Πόντοι
0
Συναντησεις με Μαριαννα και Χριστινα απο αττικα:
Μαριαννα: Παρα πολυ ομορφη για τα γουστα μου, πολυ καλο μασάζ, τιποτα απολύτως παραπανω. Οταν γυρισα μπροστα μου είπε να βάλω και πετσετα
Χριστίνα: Λιγο πιο μπαμπατσικη απο τις φωτογραφίες, επισης πολυ καλο μασάζ, μου ζήτησε +60Ε για χέρι και να βγάλει μπλουζα, της είπα οχι, οποτε τίποτα παραπάνω
Ακριβώς τα ιδια πριν κανένα χρόνο περιπου, μόνο μασάζ...

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Μας εσωσες αδελφακο..κ ελεγα να τ παρω..χαχα

Είπα να δοκιμάσω από secret massage Λουίζα. Καμία σχέση οι φωτογραφίες που έχουν στο site με την κοπέλα που είδα. Πολύ μεγάλη κοιλιά, ξεχειλωμένο σώμα, ανύπαρκτο μασάζ. Μιλάμε για αναλογίες ταλαιπωρημένης πενηντάρας. Με το που μπαίνει αρχίζει τον τιμοκατάλογο και τα mind games τύπου «όταν λέει κάτι ο πελάτης στο γραφείο από πριν, αυτό το πρόγραμμα πρέπει να γίνει» ή «από τη στιγμή που ήρθα πρέπει να πληρωθώ», χωρίς να την εκφράσω κάποια αντίρρηση και λες και τα γραφεία και οι ίδιες λειτουργούν σε πλαίσιο νομιμότητας... Αλλά ας μην πάμε παραπέρα... Πολλά δερματικά σημάδια σε διάφορα σημεία του σώματος. Δεν το κρίνω φυσικά αν η κοπέλα έτσι γεννήθηκε αλλά δυστυχώς δε μου φάνηκε πως είναι από αυτό . Η κοπέλα από πίσω είναι κυριολεκτικά σαν να την έχει τρυπήσει καλάσνικοφ από πάνω προς τα κάτω με μαύρες κηλίδες. Προσέχετε συναγωνιστές. Το σπορ αυτό δεν είναι τόσο αθώο. Και φυσικά δεν τη συστήνω γιατί δεν έχει ιδέα από μασάζ, καθώς και για όλα τα υπόλοιπα. Τίμημα 80Ε. για nuru, με εσώρουχα. Αν έμενα ικανοποιημένος θα προχωρούσα και σε κάτι ακόμα. Ωστόσο, όταν είδα τα υπόλοιπα φυσικά της είπα να σηκωθεί να φύγει, χωρίς τίποτα παραπάνω. Ευκαιρία να βάλω ένα ακόμα Χ και να προειδοποιήσω από το forum για τα υπόλοιπα.
...ωραία τα είπε η θεραπεύτρια ...αλλά να ξέρουν ότι αν δεν έχουν καμμία σχέση με εκείνες που εμφανίζονται στις φωτογραφίες θα πρέπει να επιστρέφουν με το ίδιο "εισιτήριο"....ΤΕΡΜΑ Η ΑΝΟΧΗ σε τέτοια φαινόμενα...

AmazonC

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2023
Like
128
Πόντοι
0

Tgl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2023
Like
4
Πόντοι
0
Ρε παιδιά η Γιούλη από Γλυφάδα δουλεύει???

Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.182
Πόντοι
1.056
Τυποι μου εχετε καμια ιδεα για αυτο?

βλεπω πολλα τεμαχια που ειναι σε αλλα καταστηματα τα οποια προχωρανε
Η Βανέσσα η Βραζιλιάνα είναι κολλητή με την γνωστή εδώ μέσα Πατρίσια την χοντρή παλιά έκανε τα πάντα τώρα δεν έχω ιδέα,φωτό της κριστης έχω δει και σε αγγελία στο κανεσεξ αλλά δεν ξέρω αν όντως είναι αυτή η είναι μουφα οι φωτο

George Iakovidis

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Κριτικές
46
Like
5.535
Πόντοι
5.646

FARAW

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαρ 2018
Κριτικές
2
Like
6.358
Πόντοι
1.336
Φίλε emaspapas η κοπέλα που αναφέρεις είναι τώρα στην αγγελία που αναφέρει πιο πάνω ο Γιώργος ο Ιακωβίδης .Οσον αναφορά αν είναι καλή έχει αναφερθεί λίγες σελίδες πιο πίσω ο χρήστης ερρικος .Εσυ όμως θα αποφασίσεις στο τέλος .Να είσαι καλά .

gpap@13

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Νοε 2018
Κριτικές
7
Like
9.114
Πόντοι
1.336
Φίλε emaspapas η κοπέλα που αναφέρεις είναι τώρα στην αγγελία που αναφέρει πιο πάνω ο Γιώργος ο Ιακωβίδης .Οσον αναφορά αν είναι καλή έχει αναφερθεί λίγες σελίδες πιο πίσω ο χρήστης ερρικος .Εσυ όμως θα αποφασίσεις στο τέλος .Να είσαι καλά .
Με τι όνομα είναι στην αγγελία?

FARAW

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαρ 2018
Κριτικές
2
Like
6.358
Πόντοι
1.336
Δες στα πμ σου .Να είσαι καλά (είναι στην αγγελία που αναεφερε ο Γιώργος ο ιΆκωβιδης πιο πάνω ).

bonor07

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2014
Like
390
Πόντοι
20
Ενημερωση για το γραφειο Royal massage. Την πρωτη φορα που επικοινωνησα με το γραφειο εστειλα μηνυμα και στα δυο κινητα , Το ενα σε viber και το αλλο σε whatsapp. Μετα απο αρκετη ωρα μου απαντησαν σχεδον ταυτοχρονα και τα δυο. Τελικα μιλησα με το viber. Χθες εστειλα παλι μηνυμα και ρωτησα ποιες ημερες εργαζεται η Μελινα για να την καλεσω. Δεν μου απαντησε. Ουτε και σημερα. Εστειλα λοιπον στο αλλο τηλ με το ιδιο ερωτημα και ιδου η απαντηση. " Σας εχουμε ξαναπει και πριν λιγο καιρο. Μιλατε ηδη με τον αλλο αριθμο του γραφειου που σας εχει εξυπηρετησει ηδη μια φορα. Οποτε καλο ειναι να μιλατε με τον συναδελφο. Σας ευχαριστω"..Ξαναεγραψα λοιπον ευγενικα οτι ο συναδελφος δεν μου απαντησε, δεν θελω να ξαναεπικοινωνησω μαζι του και να μου απαντησει στο ερωτημα . Ιδου η απαντηση" Δεν προκειται να απαντηθει το ερωτημα πολυ απλα γιατι δεν ξερουμε ποιες μασεζ δουλευουν τις επομενες μερες και τι ωρες...αν δεν με ικανοποιει ο τροπος που εξυπηρετει η επιχειρηση δεν ειμαι αναγκασμενος να ειμαι πελατης, το γραφειο εχει συγκεκριμενο τροπο με τον οποιο δουλευει και υπαρχουν συγκεκριμενοι κανονες..οποτε ειτε τους αποδεχομαι και ειμαι πελατης ειτε τους απορριπτω και δεν ειμαι...Αν εσεις βγαλατε συμπερασμα ...πες τε το και σ εμενα....
Φυσικα θα ριξω μαυρο στο γραφειο.....
Πριν κανα μηνα με το που εστελνα μηνυμα απανταγαν αμεσως,τον τελευταιο καιρο 1-2 φορες απαντησαν μετα απο δυο ωρες κ την περασμενη βδομαδα δεν μου απαντησαν ποτε.μαυρο φυσικα κ σ αυτο το γραφειο..

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Τυποι μου εχετε καμια ιδεα για αυτο?

βλεπω πολλα τεμαχια που ειναι σε αλλα καταστηματα τα οποια προχωρανε
......είναι θεραπεύτριες από το massage now , κάποια από το vip και κάποια παίζει και στο secret....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom