Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλησπέρα κοριτσάκιΚαι στο ΙΝΣΤΑ danae_massage_
Αλέξανδρε εσύ ;Καλησπέρα κοριτσάκι
Massage nirvana πλέονΜύστες κάποιο νέο για ΤΑΝΤΡΑ ΖΟΕ που την βρίσκουμε?
Υπάρχει κανείς που να έλαβε το τηλ της από τον τύπο ? Και αν ναι μπορεί να μου το στείλει?Ισχυει..δοκιμάστηκε από royal είναι εξαιρετική..πήρα τηλ για όποιον ενδιαφέρεται δουλεύει και μόνη της της μέρες που δεν δουλεύει στο ροιαλ..
Για τη δυσκολία και το τουπέ το έχω καταλάβει, ψάχνω όμως να βρω και εάν αξίζει τον κοποεχω δοκιμασει 2-3 φορες να κανονισω, πολυ δυσκολη σε ωραριο/περιοχες. τελευταια φορα που επιχειρησα μου απαντησε μετα απο 2 μερες με κατι ακυρο τυπου καρδουλα και εκτοτε δεν ξαναεπιχειρησα.για να χει τοση πελατεια που να μην προλαβαινει δεν καταλαβαινω γιατι επιδιωκει νεους πελατες σε ενα site που κραζει κατα τα αλλα(οχι οτι εχει αδικο αλλα λιγο σαν τη διαφημιση του Jumbo)
Μπα φιδεμπορας μάλλον ο τύπος … δυο φορές του έστειλα μνμ … τίποταΥπάρχει κανείς που να έλαβε το τηλ της από τον τύπο ? Και αν ναι μπορεί να μου το στείλει?
Ευχαριστώ
Καλησπέρα αγαπητέ. Δεν καταλαβαίνω γιατί θίχτηκες και πήρες προσωπικά τόσο το ποστ μου.Καταρχήν καλώς ήρθες, χαρήκαμε. Αλλά αφού μας κράζεις πως από δω? (Η παρακάτω φώτο από το Fb σου)!
Απλά να σου πω ότι πολλοί πελάτες μου είναι μέλη η απλοί αναγνώστες του μπου.συνεπωσ αυτό σημαίνει ότι δε σας βάζω όλους στο ίδιο καλάθι.στο ποστ μου φαίνεται ότι μιλάω για συγκεκριμένο περιστατικό. Γτ πρέπει να εξηγώ τα αυτονόητα?Τέλος εδώεχω δοκιμασει 2-3 φορες να κανονισω, πολυ δυσκολη σε ωραριο/περιοχες. τελευταια φορα που επιχειρησα μου απαντησε μετα απο 2 μερες με κατι ακυρο τυπου καρδουλα και εκτοτε δεν ξαναεπιχειρησα.για να χει τοση πελατεια που να μην προλαβαινει δεν καταλαβαινω γιατι επιδιωκει νεους πελατες σε ενα site που κραζει κατα τα αλλα(οχι οτι εχει αδικο αλλα λιγο σαν τη διαφημιση του Jumbo)
Mήπως το κόλπο ήτανε τελικά με δόλωμα την Μιλάνα-Μελίνα να μπούμε όλοι και να ψαχτούμε σε αυτό το νέο μπουρδελάκι και να διαλέξουμε ενόψει αοριστίας περι Μελίνας κάποια άλλη ; αν ναι υποκλίνομαι!!!Μπα φιδεμπορας μάλλον ο τύπος … δυο φορές του έστειλα μνμ … τίποτα
Καλώς την . Αφού έκανες το δύσκολο βήμα (την αρχή), δώσε και καμιά πληροφορία...