Αυτή είναι.Ένα μου είπαν ότι δεν έχουν καμία Μιλένα ότι έχουν μόνο Μελίνα .πριν από λίγο έστειλα μήνυμα.
Αν θες στείλε μου το τηλέφωνο της
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (4 μέλη και 33 επισκέπτες)
Ισχυει..δοκιμάστηκε από royal είναι εξαιρετική..πήρα τηλ για όποιον ενδιαφέρεται δουλεύει και μόνη της της μέρες που δεν δουλεύει στο
Αν πηρες το τηλ της ενδιαφερομαι αν μπορεις να μου το δωσεις.Ισχυει..δοκιμάστηκε από royal είναι εξαιρετική..πήρα τηλ για όποιον ενδιαφέρεται δουλεύει και μόνη της της μέρες που δεν δουλεύει στο ροιαλ..
Δεν εχω τηλ...αλλα αυτη ειναι...Να την καλεσεις απο το γραφειο. Μελινα στο Royal, Μιλανα στο DeluxeΈνα μου είπαν ότι δεν έχουν καμία Μιλένα ότι έχουν μόνο Μελίνα .πριν από λίγο έστειλα μήνυμα.
Αν θες στείλε μου το τηλέφωνο της
Pookierock
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2023
- Like
- 225
- Πόντοι
- 21
Ένας ένας παιδιά έχω 100 μνμΑν πηρες το τηλ της ενδιαφερομαι αν μπορεις να μου το δωσεις.
με 10€ το Π.Μ αμα χρεωσεις το βγαλες το χιλιάρικο !!! . Η πιστεύεις οτι δε θα τα πάρεις ?Ένας ένας παιδιά έχω 100 μνμ
( Αστειευομαι ετσι)
Pookierock
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2023
- Like
- 225
- Πόντοι
- 21
μην μου βάζεις ιδέες μημε 10€ το Π.Μ αμα χρεωσεις το βγαλες το χιλιάρικο !!! . Η πιστεύεις οτι δε θα τα πάρεις ?
( Αστειευομαι ετσι)
tromeros.mikros
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2019
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
αν θες το μοιραζεσαι κα μαζι μουΙσχυει..δοκιμάστηκε από royal είναι εξαιρετική..πήρα τηλ για όποιον ενδιαφέρεται δουλεύει και μόνη της της μέρες που δεν δουλεύει στο ροιαλ..
Lookfornick
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2023
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα, θα ενδιαφερόμουν κ εγώ για Μελινα royal, έχει φύγει από deluxe ?
Lookfornick
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2023
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Και να προσφέρω οποία εμπειρία έχω ως νέο μελος, Ολγα deluxe, μεγάλη αλλα αρκετά αξιόλογη, Μιλανα no comments (στα πρεπει) , Λαουρα deluxe αξίζει αυτά που ζητάει
Τελευταία τροποποίηση:
Lookfornick
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2023
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Κι εγώ θα το ήθελα αν γίνεται, ευχαριστώ πολύαν θες το μοιραζεσαι κα μαζι μου
socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.142
- Πόντοι
- 736
Έχει δοκιμάσει κάποιος κοπέλες από το secret massage;
Αυστηρά μασάζ ή με έξτρα;
Εταιρεία Μασάζ | Secret Massage
Θες την καλύτερη εταιρεία μασάζ σε όλη την Ελλάδα σε μία ώρα στο χώρο που εσύ επιθυμείς; Κάλεσε μας τώρα για μια εμπειριία άνευ προηγουμένου.
www.secretmassage.gr
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.519
- Πόντοι
- 3.246
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
....τις ίδιες θεραπεύτριες θα βρείς και σε άλλα γραφεία... ανακύκλωση... πχ η Μαριάννα είναι και στο massage now σαν Χριστίνα...Έχει δοκιμάσει κάποιος κοπέλες από το secret massage;
Εταιρεία Μασάζ | Secret Massage
Θες την καλύτερη εταιρεία μασάζ σε όλη την Ελλάδα σε μία ώρα στο χώρο που εσύ επιθυμείς; Κάλεσε μας τώρα για μια εμπειριία άνευ προηγουμένου.www.secretmassage.gr
Pookierock
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2023
- Like
- 225
- Πόντοι
- 21
την έχω πάρει από μασαζ ναου μεγάλη γυναίκα γύρω στα 50 της λείπουν τα μισά δόντια αλλά οντως κανεί καλο μασαζ......τις ίδιες θεραπεύτριες θα βρείς και σε άλλα γραφεία... ανακύκλωση... πχ η Μαριάννα είναι και στο massage now σαν Χριστίνα...
Pookierock
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2023
- Like
- 225
- Πόντοι
- 21
Μακριά..όσο ωραία γκομενα και να είναι μακριά..διεκπεραιωτική πολύ περάστε ψεκαστε τελειώσατε..συνάντηση με Σοφία(Deluxe). κόστος για φουλ=120, επίπεδο service=osmose(για όσους ξέρουν)
Ελληνικά γρι, αγγλικά σπαστά, δήλωσε λατίνα(vida loca), μασάζ ανύπαρκτο
MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.967
- Πόντοι
- 4.125
για το οποίο ενημέρωσες πότε, εφόσον είχες προσωπική εμπειρία?Μακριά..όσο ωραία γκομενα και να είναι μακριά..διεκπεραιωτική πολύ περάστε ψεκαστε τελειώσατε..
Μαγκες βλεπω τεραστια αναντιστοιχια ζητησης-προσφορας οσον αφορα την πληροφορια γενικα.Το οποιο δε συμφερει και κανεναν εφοσον καιμε χρημα που αν ημασταν πιο γενναιοδωροι στην πληροφορηση(υποτιθεται λογος υπαρξης του site btw) δε θα χαμε κλαψει
Ναι....εφυγε. Τωρα 3 φορες την εβδομαδα στο RoyalΚαλησπέρα, θα ενδιαφερόμουν κ εγώ για Μελινα royal, έχει φύγει από deluxe ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις