mailakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 815
- Πόντοι
- 96
την εχω παρει 2 φορεςΚαλησπερα σε ολους!
Μου εστειλαν φωτο απο deluxe για κλειω.ξερει καποιος φιλος κατι;
την εχω παρει 2 φορεςΚαλησπερα σε ολους!
Μου εστειλαν φωτο απο deluxe για κλειω.ξερει καποιος φιλος κατι;
Στην τρίτη αν θέλεις πες μας τις εντυπώσεις σου...την εχω παρει 2 φορες
Και εγω εφαγα μια φορα σε μια ψαροταβερνα στην Πάχη...την εχω παρει 2 φορες
Λοιπον για κλειω! οτι βλεπετε στις φωτο μετριο ανστημα βυζια ωραια 3 αρια !μιλαει πολυ καλα ελληνικα αλλα δεν ορκιζομαι οτι ειναι κι ολας!ξεκιναει κατευθειαν body dody γυμνη φυσικα!δε θα μπω σε αλλες λεπτομεριες αλλα οποιος θελει μασαζ να παει αλλου!κοστος 160!ειναι ομορφη και αξιζει εστω και μια φορα!εχω να μπω αρκετο καιρο και παρατηρω τα ιδια ολοι να μαθουν και κανεις να μοιραστεινταν νταν
νταν νταν νταν νταν
(μουσικη αγωνιας)
Πες μας τωρα και τι εγινε τις 2 φορες που την εχεις παρει.
τα νουμερα απο πανω που σχολιαζουν σας γραφω στ αρχιδια μουΛοιπον για κλειω! οτι βλεπετε στις φωτο μετριο ανστημα βυζια ωραια 3 αρια !μιλαει πολυ καλα ελληνικα αλλα δεν ορκιζομαι οτι ειναι κι ολας!ξεκιναει κατευθειαν body dody γυμνη φυσικα!δε θα μπω σε αλλες λεπτομεριες αλλα οποιος θελει μασαζ να παει αλλου!κοστος 160!ειναι ομορφη και αξιζει εστω και μια φορα!εχω να μπω αρκετο καιρο και παρατηρω τα ιδια ολοι να μαθουν και κανεις να μοιραστει
Τώρα μάλιστα, αυτή είναι ενημέρωση... συμβαίνει τώρα...συναντηση μολις με βικυ απο vip! μπαινει στο σπιτι (καινουργιο πεντακαθαρο) κλεινω τη πορτα και μου λεει κατσε να παρω ενα τηλ κι ερχομαι!δεν ξαναηρθε ποτε! ωραιο γραφειο το VIP ! αφου διαβαζει ας παρει θεση
εχουν ερθει στο σπιτι ολες απο deluxe απο 2-3 φορες!να φυγει κοπελα στο 1 λεπτο δεν εχει ξαναγινει! να μας πει γιατι εφυγεΤώρα μάλιστα, αυτή είναι ενημέρωση... συμβαίνει τώρα...
Γιατί μάλλον μπαίνει και αυτή στο bou και διαβάζει.....εχουν ερθει στο σπιτι ολες απο deluxe απο 2-3 φορες!να φυγει κοπελα στο 1 λεπτο δεν εχει ξαναγινει! να μας πει γιατι εφυγε
Αλλη μιά βιζιτού , με κόστος 160 λογικά φουλ ,το ντελούξ έχει απ'όλα πλέον!Λοιπον για κλειω! οτι βλεπετε στις φωτο μετριο ανστημα βυζια ωραια 3 αρια !μιλαει πολυ καλα ελληνικα αλλα δεν ορκιζομαι οτι ειναι κι ολας!ξεκιναει κατευθειαν body dody γυμνη φυσικα!δε θα μπω σε αλλες λεπτομεριες αλλα οποιος θελει μασαζ να παει αλλου!κοστος 160!ειναι ομορφη και αξιζει εστω και μια φορα!εχω να μπω αρκετο καιρο και παρατηρω τα ιδια ολοι να μαθουν και κανεις να μοιραστει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τα νουμερα απο πανω που σχολιαζουν σας γραφω στ αρχιδια μου
ρε φιλε εχει ξεφυγει η φαση ολα τα κολοφραφεια εχουν μουφες φωτο ! αυτη που ηρθε δεν ειχε καμια σχεση με τη φωτο που μου εστειλαν στο viber!μονο το deluxe ειναι καπως αξιολογο!μια φορα ψωνισα απο VIP και μας πιστολιασεΓιατί μάλλον μπαίνει και αυτή στο bou και διαβάζει.....
ναι αλλα το παιζει ωραια το εργο! εγω δε κανω εγω δε ρανω και υπαρχει παιχνιδιΑλλη μιά βιζιτού , με κόστος 160 λογικά φουλ ,το ντελούξ έχει απ'όλα πλέον!
For the record δε πληρώθηκε και έφυγε την έκανε πιο πριν σωστά;συναντηση μολις με βικυ απο vip! μπαινει στο σπιτι (καινουργιο πεντακαθαρο) κλεινω τη πορτα και μου λεει κατσε να παρω ενα τηλ κι ερχομαι!δεν ξαναηρθε ποτε! ωραιο γραφειο το VIP ! αφου διαβαζει ας παρει θεση
Παιχνίδι με βίζιτα;περί ορεξεως...ναι αλλα το παιζει ωραια το εργο! εγω δε κανω εγω δε ρανω και υπαρχει παιχνιδι
Και στο Deluxe δουλεύουν κοπέλες από osmose και vip...δεν αλλάζει το level τους από το γραφείο.Αν μπουν τα βόδια στο παλάτι δεν γίνονται βασιλιάδες...το παλάτι γίνεται στάβλος!!!!Να τα λέμε και αυτά....τι??? Δε θέλετε να τα λέμε..ρε φιλε εχει ξεφυγει η φαση ολα τα κολοφραφεια εχουν μουφες φωτο ! αυτη που ηρθε δεν ειχε καμια σχεση με τη φωτο που μου εστειλαν στο viber!μονο το deluxe ειναι καπως αξιολογο!μια φορα ψωνισα απο VIP και μας πιστολιασε
δικιο εχεις αλλα εχω παρει και καλα κομματια ! αλλα εχουν ερθει και κατι παλτα!!!!Και στο Deluxe δουλεύουν κοπέλες από osmose και vip...δεν αλλάζει το level τους από το γραφείο.Αν μπουν τα βόδια στο παλάτι δεν γίνονται βασιλιάδες...το παλάτι γίνεται στάβλος!!!!Να τα λέμε και αυτά....τι??? Δε θέλετε να τα λέμε..
For the record δε πληρώθηκε και έφυγε την έκανε πιο πριν σωστά;
Παιχνίδι με βίζιτα;περί ορεξεως...
φιλε εκατσε 1 λεπτο ! δε προλαβα ουτε γεια να πω! λεφτα δεν πηρε! δε προλαβα να τα βγαλω απο τη τσεπη! εκτος αν με ηξερε εφυγε φωτοβολιδαFor the record δε πληρώθηκε και έφυγε την έκανε πιο πριν σωστά;
Παιχνίδι με βίζιτα;περί ορεξεως...