ΑΛΕΚΟΣ223
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2016
- Like
- 1.076
- Πόντοι
- 201
γυρω στα 120 με 140 ,συζητας μαζι τους απο την αρχη και τα συμφωνειτεΜάρθα και Σοφία με τι κόστος συνολικά;
γυρω στα 120 με 140 ,συζητας μαζι τους απο την αρχη και τα συμφωνειτεΜάρθα και Σοφία με τι κόστος συνολικά;
καλησπέρα επειδή στο insta το έχει κλείσει το προφίλ αν κάποιος θέλει να στείλει τηλέφωνο τον ευχαριστώΞέρει κανένας τίποτα για αυτην;; Λέει πρώτη φορά δεν έρχεται μόνη της έρχεται με μια φίλη 80 μια ώρα μασάζ
Ικανοποιημένος ο φίλος? Από εμφάνιση τι λέει η κοπέλα?αλεξαντρα απο delux ηρθε σπιτι ειδε 4 ατομα και δεν εφυγε ! μπηκε στο δωματιο με το φιλο και ολα καλα
Περιμένουμε εντυπώσεις...και στις 6 αναμενω σοφια απο deluxe
ωραια κοπελα θα εχω λεπτομεριες σε λιγο γιατι ειναι με φιλο μεσαΙκανοποιημένος ο φίλος? Από εμφάνιση τι λέει η κοπέλα?
την εχω ξαναπαρει ειναι ξεκαθαρα για πουτσα και ειναι πολυ καληΠεριμένουμε εντυπώσεις...
Δεν μου την έστειλε φωτό το ντελουξ και δεν την έχω δειωραια κοπελα θα εχω λεπτομεριες σε λιγο γιατι ειναι με φιλο μεσα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
την εχω ξαναπαρει ειναι ξεκαθαρα για πουτσα και ειναι πολυ καλη
την εχει σημερα μου την εστειλε καλη ειναι ! περιμενε να βγει να σας πω τι εκανε εχω δωσει εντολη για φουλΔεν μου την έστειλε φωτό το ντελουξ και δεν την έχω δει
εβγαλε ρουχα εκτος απο το στρινγκ δεν δεχτηκε δαχτυλα και μπριζολαλοιπον αλεξαντρα απο deluxe ωραιο κοντοπουτανο χαμογελαστη πηρε 120 μασαζ ικανοποιητικο και με καλαμακι
Αντριάννα lotus είναι η ίδια και στο dm massage....επίσης σαν Αντριάννα.Ομορφο κοριτσάκι πολύ χαλαρό μασάζ,λίγο πιο πάνω από χάδι- ως εκεί!Αντριαννα απο lotus δεν προχωραει ουτε και δινει δικαιωματα, κατα ταλλα καλη παρουσια, κατω του μετριου μασαζ σε ενταση. Καμια φορα το lotus φερνει πολυ τιμια κοριτσια τα οποια χανονται αμεσως...ειναι να σου κατσει.
Δεν νομίζω ρε φιλαράκι να έχει σιλικόνη ο κωλος της...αν λέμε την ίδια.Η Κολομβιανή που ήταν/είναι και στο osmose..? Η φύση την προίκισε με αυτά τα οπίσθια..τα οποία είναι και σφιχτά απ όσο θυμάμαιλοιπον σοφια απο deluxe ωραιο μουνι με σιλικονη στο κωλο! μονο για γαμησι ειναι καλη οποιος θελει μασαζ να κοιταξει αλλου κοστος 120