Loukilouk@
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2021
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Σε ευχαριστώ πολύ!!Πήγαινε Grace στο Μαρούσι, χαμηλό κόστος καλό μασάζ με φραπέ. Ζητά passion massage
Σε ευχαριστώ πολύ!!Πήγαινε Grace στο Μαρούσι, χαμηλό κόστος καλό μασάζ με φραπέ. Ζητά passion massage
Πήγαινε Grace στο Μαρούσι, χαμηλό κόστος καλό μασάζ με φραπέ. Ζητά passion massage
...για να είμαστε ακριβείς 150€ για "φραπέ".....Διαβάζω καιρό και δεν έχω γράψει ποτέ. Ήρθε η ώρα πιστεύω να αρχίσω όπου κάτι ξέρω να απαντάω. Νομίζω πως έχουν δει πόσο μαλακες είμαστε και λένε θα βάλουμε ότι ποσό θέλουμε και θα έχουμε δουλειά αρκεί να έχουμε όμορφες κοπέλες, ασχέτως υπηρεσιών. Πάνω από 120 ευρώ με εκτόνωση. Δεν πήρα.
εγω,σ βγαζω καπέλο ,να ξες....Συναντηση πριν λιγες ημερες με αγαπη απο εμπαιρ.πολυ ομορφο μωρακι μεχροινη ψηλη 24ρα με ωραιο προσωπο.λιγομιλητη και μαγκωμενη στην αρχη.εβγαλε μπουφαν,μπλουζα και παπουτσια και εμεινε με κολαν και σουτιεν.ξεκινησαμε μασαζακι αρκετα καλο και στην πορεια μου λεει οτι κανει body to body στα 90 ευρω την ωρα.ψηθηκα γιατι ηταν σωματαρα και πασαλοιφθηκε με λαδια και ξεκινησε εντριβη με τα βυζακια της και την κολαρα της.σε καποια φαση μου λεει γυρνα και αρχιζει μουνομασαζ με τα χειλακια της στο πεος μου.μετα απο ρυθμικες κινησεις της σα στριπερ κανονικα και ριβερς, καπου εκει ηρθε ενα γλυκο χυσιμο ..επειδη ειχαμε ακομα χρονο συνεχισαμε με μασαζακι χαλαρο αλλα κατι με ετρωγε για παραπανω..μου ειχε πει οτι κανει εξτρα χερι και στομα.σεξ με τιποτα.επελεξα καλαμακι γιατι ηταν η καβλα της στιγμης και επεξε ενα υπεροχο τελειωτικο ακα!!ονειρο αλλα τσουχτερο +60.συνολο 150 ειναι αρκετα το ξερω αλλα τουλαχιστον εκανα 2 πολυ δυνατα χυσιματα με τη μικρη.το χαρηκα - καλη εμπειρια
δεν ζητησε παραπανω απο το 50 αρικο που ειναι το στανταρ ?Χθεσινοβραδυνη συναντηση με ΛΕΝΝΑ απο ΟΣΜΟΣΕ..νεο κοριτσι...ηρθε κουρασμενη..οχι για πολλα πολλα..απλωμα λαδιου 10 λεπτα στ πλατη κ στα ποδια...μετα μου ειπε γυρνα...βγαλε μποξερακι παρο τι δν ηθελα..απλωμα.λαδιου παλι προσπαθησε να με τελειωσει με χερι αλλα ειχα ξενερωση...ουτε ιχνος θερςπευτικου μασαζ κ ουτε καν τιμησε το 50αρι εστω κ λιγο..λες κ δινουμε.τσιχλες..μαυροοο στ γραφειο...αυτα κ εις αλλα.με υγεια...
Την δουλειά της κάνει φίλε … δωρεάν αγγελία σε ένα νήμα με πολλά μέλη ! Αν πετυχαίνει ή όχι , η ίδια το ξέρειΓια πόσο καιρό θα βλέπουμε την σαύρα παραπάνω εδώ δεν ξέρω.....
Οχι!...μου ειπε σ κανω τσαμπα τ παιξιμο...αλλα αν τ σκεφτεις τ "μασαζ"αντι για 1 ηταν μιση ωρα οποτε τ επαιξε ετσι..θεωρωδεν ζητησε παραπανω απο το 50 αρικο που ειναι το στανταρ ?
Καλα κ να ζητουσε τα τρια μ θα επαιρνε..κανονικα επρεπε να σταματησω τ θεατρο τ παραλογου κ να της πω πουλο..μν ετσι μαθαινουν..εγινε τωρα ιτς οκ..δεν ζητησε παραπανω απο το 50 αρικο που ειναι το στανταρ ?
εχει καποιος εμπειρια με μια γιουλη? μασαζ στο σπιτι
σιλικόνη στήθος, λίγο αταίριαστο με το υπόλοιποι απίστευτη εμφανισιακά παρολαυταΚιτρινη καρτα στο attica massage.
Αλλαξε την φωτογραφια και το ονομα του γνωστου αρπακτικου με την αθλια συμπεριφορα απο Δαναη σε Ληδα.
Οσοι θελετε να εκνευριστειτε και να πεταξετε τα λεφτα σας ο τιμοκαταλογος εχει ως εξης;
+40 ευρω για εκτονωση με ρουχα
+80 ευρω για εκτονωση χωρις ρουχα.
+100 ευρω για καλαμακι με ρουχα (τελειωμα πουθενα πανω της)
+ 120 ευρω για καλαμακι χωρις ρουχα (τελειωμα πουθενα πανω της)
Αν φυσικα αρνηθει καποιος για τα εχτρα θα του κανει ενα ανυπαρκτο μασαζ 40 λεπτων και (με υφακι) θα την κανει με ελαφρα πηδηματακια.
Μαύρο λοιπόν...Κιτρινη καρτα στο attica massage.
Αλλαξε την φωτογραφια και το ονομα του γνωστου αρπακτικου με την αθλια συμπεριφορα απο Δαναη σε Ληδα.
Οσοι θελετε να εκνευριστειτε και να πεταξετε τα λεφτα σας ο τιμοκαταλογος εχει ως εξης;
Αν φυσικα αρνηθει καποιος για τα εχτρα θα του κανει ενα ανυπαρκτο μασαζ 40 λεπτων και (με υφακι) θα την κανει με ελαφρα πηδηματακια.
Ότι να ναι…Κιτρινη καρτα στο attica massage.
Απ'ευθείας κόκκινη είναιΚιτρινη καρτα στο attica massage.