You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)
Wild_G
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2022
- Like
- 296
- Πόντοι
- 21
Η Νίνα που είναι τώρα?όλα τα γραφεία αλλάζουν τα ονόματα των κοριτσιών. ακόμα και στο ίδιο γραφείο.και την Νίνα την έχουν πλέον με άλλο ονομα
υπάρχουν πιο σοβαροί λόγοι για κόκκινη κάρτα σε ένα γραφείο.σ2 μια κοπέλα ναι
vipmassage
Μασάζ κατ' οίκον
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2020
- Like
- 306
VIP MASSAGE ΑΘΗΝΑ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΜΥΚΟΝΟΣ
Νο1 Γραφείο Μασάζ στο χώρο του πελάτη , σκάφος ή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας στην Αθήνα κ Πειραιά !
Ερχόνται οι καλύτερες εκπαιδευμένες θεραπεύτριες μασάζ εντος 60 - 90 λεπτά με ένα τηλέφωνο ή μήνυμα VIBER
698 0 280 270
Ολες οι κοπέλες προσφέρουν ολα τα είδη μασάζ σε άντρες , γυναίκες και ζευγάρια !
Συνεχή ανανέωση θεραπευτριών κάθε 15 ημέρες !
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Massage με τα πόδια / Αshiatsu Massage
Nuru / Body to Body Massage
Lomi – lomi Massage
Jacuzzi Massage
4 χέρια
Η εταιρία μασάζ VIP MASSAGE αναζητά κοπέλες απο 23 έως 45 ετών για θέση εργασία
Οι θέσεις εργασίας στην εταιρία μας είναι ανοιχτές 365 ημέρες το χρόνο !
ΜΑΣΑΖ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΘΗΝΑ - MASSAGE ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
VIP MASSAGE ΑΘΗΝΑ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΧΕΙΡΟΜΑΛΑΞΗΣ To VIP MASSAGE παρέχει όλα τα είδη μασάζ για άντρες και γυναίκες στην αθήνα και στον πειραιά . Στο χώρο του πελάτη , σε ξενοδοχείο , σε γραφείο και σκάφος ! ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & WHATSAPP : 698 0280270 ΓΡΑΜΜΗ VIBER : 698 0972778...
vipmassage.gr
Νο1 Γραφείο Μασάζ στο χώρο του πελάτη , σκάφος ή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας στην Αθήνα κ Πειραιά !
Ερχόνται οι καλύτερες εκπαιδευμένες θεραπεύτριες μασάζ εντος 60 - 90 λεπτά με ένα τηλέφωνο ή μήνυμα VIBER
698 0 280 270
Ολες οι κοπέλες προσφέρουν ολα τα είδη μασάζ σε άντρες , γυναίκες και ζευγάρια !
Συνεχή ανανέωση θεραπευτριών κάθε 15 ημέρες !
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Massage με τα πόδια / Αshiatsu Massage
Nuru / Body to Body Massage
Lomi – lomi Massage
Jacuzzi Massage
4 χέρια
Η εταιρία μασάζ VIP MASSAGE αναζητά κοπέλες απο 23 έως 45 ετών για θέση εργασία
Οι θέσεις εργασίας στην εταιρία μας είναι ανοιχτές 365 ημέρες το χρόνο !
Kalomoiros
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2023
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα
Τελευταία τροποποίηση:
Θεωρητικά δεν παίζει τίποτα, πρακτικά όταν πήγαινα ήταν μια κοντουλα με βυζαρες η οποία τη τρίτη φορά μου κάνε δωρο μια υπέροχη πιπαΕίναι αλυσίδα,οπότε δεν νομίζω να παίζει κάτι.
ΑΛΕΚΟΣ223
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2016
- Like
- 1.076
- Πόντοι
- 201
σε αφηνουν να κανεις χωρις πετσετα? εδωσες κατι παραπανω,συζητωντας να κανει κατι παραπανω? σε ποια περιοχη ειχες παει?Θεωρητικά δεν παίζει τίποτα, πρακτικά όταν πήγαινα ήταν μια κοντουλα με βυζαρες η οποία τη τρίτη φορά μου κάνε δωρο μια υπέροχη πιπα
crazy bunny
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 31
- Like
- 2.640
- Πόντοι
- 2.471
Θεωρητικά δεν παίζει τίποτα, πρακτικά όταν πήγαινα ήταν μια κοντουλα με βυζαρες η οποία τη τρίτη φορά μου κάνε δωρο μια υπέροχη πιπα
Οκ δώσε μερικές πληροφορίες παραπάνω όπως σε ποιο πήγες
Έκανα με πετσέτα η οποία όμως απο ένα σημείο και μετά δεν βοηθούσε πολύ, στο Μαρούσι!σε αφηνουν να κανεις χωρις πετσετα? εδωσες κατι παραπανω,συζητωντας να κανει κατι παραπανω? σε ποια περιοχη ειχες παει?
ΜαρούσιΟκ δώσε μερικές πληροφορίες παραπάνω όπως σε ποιο πήγες
μπορείς να την περιγράψεις ?Μια Στελλιανα από your έχει πάρει κανείς ;
Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 757
- Πόντοι
- 81
Ευχάριστο αυτό ! Θυμάσαι ονομα ? Να μου πεις και για το empire έλεγαν όχι και μια χαρά ξηγιουνταιΘεωρητικά δεν παίζει τίποτα, πρακτικά όταν πήγαινα ήταν μια κοντουλα με βυζαρες η οποία τη τρίτη φορά μου κάνε δωρο μια υπέροχη πιπα
Όντως η Μαίρη έχει πέσει στο επίπεδο του μασάζ! Απλά 10 λεπτά λίγο χαιδεμα. Κρίμα γιατί όταν πρωτοεμφανίστηκε ήταν αρκετά καλή και στο μασάζΜια γρήγορη σούμα των περασμένων 2 μηνών:
Μαίρη Λουξ: δεν είναι η ίδια Μαίρη απ άποψη μασάζ και όρεξης. Φαίνεται ότι δεν πολυψηνόταν να γυρίσει. Κρίμα κρίμα κρίμα
Μάρθα Ντελούξ: πρέπει να είναι η παλιά Ατζελίνα από Όσμοσε, πολύ όμορφη κοπέλα εξωτερικά, Ρωσικης καταγωγής νομίζω, με το μασάζ το πάλεψε χωρίς επιτυχία, στο 2ο μέρος δεν χρειάζονται σχόλια δεδομένου του παρελθόντος. Πολύ ευχαριστος και ευγενικός άνθρωπος γενικά
Κατερίνα Ντελούξ: Από μασάζ κάτι ξέρει, από 2ο μέρος μετρημένα πράγματα, μόνο χέρι αυστηρά. Ευγενική κ καθαρή γενικά
Όλγα Ντελούξ: Από μασάζ μέτριο, από ομορφιά κρατιέται καλά, κατηγορία Μιλφ, άνετη κ ομιλητική γενικά
Ινέσσα Ντελούξ: Όσοι την ξέρανε από εποχές Λουξ, ίδιο ρεπερτόριο. Όμορφη γυναίκα, καλό μασάζ, χέρι και γειά σας
Είχα πάρει από VIP μία που στις φωτογραφίες πρέπει να λεγόταν Δέσποινα, τελικά απ κοντά μου συστήθηκε Κατερίνα. Από μασάζ τίποτα, στο 2ο μέρος τα πάντα. Έχει γίνει Όσμοσε η φάση πλέον.
Αυτά τα λίγα. Η όλη κατάσταση δείχνει να φθήνει. Ελπίζω να βοήθησα. Να περνάτε καλά
Wild_G
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2022
- Like
- 296
- Πόντοι
- 21
Στο μασάζ ποτέ δεν ήταν τοπ....είχε ίσως λίγο παραπάνω όρεξη στο να ασχοληθεί μαζί σου. Σε κέρδιζε στο δεύτερο μέρος,επίσης ήταν και πολύ επικοινωνιακή...Όντως η Μαίρη έχει πέσει στο επίπεδο του μασάζ! Απλά 10 λεπτά λίγο χαιδεμα. Κρίμα γιατί όταν πρωτοεμφανίστηκε ήταν αρκετά καλή και στο μασάζ
Πρόσφατη συνάντηση μαζί της, απογοήτευση,δεν υπάρχει τίποτα από αυτά τα τρία,δεν υπάρχει γενικώς τίποτα... Αγγαρεία κάνει,να τελειώσει να φύγει.
Κρίμα...και το κακο είναι ότι σε κανένα γραφείο δεν υπάρχει πια κάτι δυνατό!!
Πολύ σωστός φίλε!!!! Τίποτα δυνατό απολύτως!!!!Στο μασάζ ποτέ δεν ήταν τοπ....είχε ίσως λίγο παραπάνω όρεξη στο να ασχοληθεί μαζί σου. Σε κέρδιζε στο δεύτερο μέρος,επίσης ήταν και πολύ επικοινωνιακή...
Πρόσφατη συνάντηση μαζί της, απογοήτευση,δεν υπάρχει τίποτα από αυτά τα τρία,δεν υπάρχει γενικώς τίποτα... Αγγαρεία κάνει,να τελειώσει να φύγει.
Κρίμα...και το κακο είναι ότι σε κανένα γραφείο δεν υπάρχει πια κάτι δυνατό!!
Έχει τύχει μια αθώα πίπα στο Μαρούσι αλλά ήταν επειδή το ήθελε η μασέρ δεν έπαιξε αντίτιμοΓΕΙΑ ΣΑΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ...ΣΤΟ MASSAGE RITUAL ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ?
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
Οι εντυπώσεις σου για την Εβελίνα;;Δοκιμη Βικτωρια απο Deluxe μετριο μασαζ μονο χερι δεν εβγαλε κατι 60
=30 . Σαντρα βελβετ μετριο μασαζ καλαμακι και πιθανοτατα παει και φουλ 60+20 θα παιξω με αλεξανδρα απο το ιδιο γραφειο και με την εβελινα απο vip και ενημερωνω
Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.222
- Πόντοι
- 4.280
Μονο της τεας το γραφειο πρεπει να ναι οκΠολύ σωστός φίλε!!!! Τίποτα δυνατό απολύτως!!!!
Δεν έχω πάρει οπότε δεν έχω άποψηΜονο της τεας το γραφειο πρεπει να ναι οκ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63