Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.465
Πόντοι
2.256
Μουνάρες, με μεγαλα βυζιά,που γδύνονται, και προσφέρουν καλό μασαζ με καλο φραπέ, μόνο με 80 ευρω και οι δύο μαζί.??????????
'Η ο τύπος έκανε την ανακάλυψη της χρονιάς ή είναι προμότορας και μας δουλεύει κανονικά.
Θα δείξει στην πορεία.

Τελευταία τροποποίηση:

Paradise Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Like
6.436
ΤO PRADISE SPA ΣΤΟΝ Ν.ΚΟΣΜΟ

ANAZHTA ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΠΟ 21 ΕΩΣ 45 ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ Η ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ

ΑΡΙΣΤΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ

ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΑ !

ΥΨΗΛΕΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ ! ΑΜΕΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΥΘΗΜΕΡΩΝ !

ΚΑΛΕΣΤΕ Η ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ VIBER ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΑΘΗΝΑ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΩΡΑΡΙΟ 11.00-21.00

2109011410

6942084629

Wild_G

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Like
296
Πόντοι
21
Ρε @Paradise Spa ....εδώ μέσα ζητάς κοπέλες για εργασία?
Ρεεε συνέλθετε...Εδώ είναι σελίδα για τους πελάτες του μασάζ κατ οίκον με όλα τα επακόλουθα.... για να ενημερώνουμε και να ενημερωνόμαστε.Βλεπετε καμία γκόμενα άναμεσα μας ???Το κάνατε μια,το κάνατε δύο...να μπουν όλοι εδώ να βάλουν αγγελία,να την τερματίσουμε τη σελίδα

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.880
Πόντοι
456
Ασε και εσυ υπονοουμενο οτι οταν παιξει φλογερα τοτε (και μονο τοτε) θα πληρωθει.
Μου αρεσει αυτο το παιχνιδι με τα υπονοουμενα ,παει το αθλημα σε αλλο level.

manoscooper

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2019
Like
159
Πόντοι
1
Γι αυτή λέμε μάλλον τύποι.
Μ'αρέσει που ρώτησα, μνήμη χρυσόψαρου.
Έχω γράψει και πιο πριν πως μάλλον είναι μια Άννα που δούλευε στο Joy. To συμπεραίνω επειδή έμενε και δούλευε νότια.
Μασαζ της πλακας στον παιζει ξαφνικα αγρια για να τελειωσει ξεπετα λιγο ουτε μια ωρα ....
αλλα μεγαλη καυλαρα

Εγγρ.
2 Απρ 2018
Like
458
Πόντοι
21
Ασε και εσυ υπονοουμενο οτι οταν παιξει φλογερα τοτε (και μονο τοτε) θα πληρωθει.
Μου αρεσει αυτο το παιχνιδι με τα υπονοουμενα ,παει το αθλημα σε αλλο level.
σε μενα το λες φιλε?

Gagarin07

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2023
Like
12
Πόντοι
0
Φίλε Πέραματιωτη αν ήμουν προμοτορας θα έβαζα εξαρχής μόνο καλή κριτική και στις δυο και θα ανέφερα αριθμό τηλεφώνου . Οι κοπέλες είναι αυτές που ανέφερε πιο πάνω και ζητούσε πληροφορίες για το ινσταγκραμ . Μια με χαλκά και η άλλη είναι η Άννα .

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Ρεεε συνέλθετε...Εδώ είναι σελίδα για τους πελάτες του μασάζ κατ οίκον με όλα τα επακόλουθα.... για να ενημερώνουμε και να ενημερωνόμαστε.Βλεπετε καμία γκόμενα άναμεσα μας ???Το κάνατε μια,το κάνατε δύο...να μπουν όλοι εδώ να βάλουν αγγελία,να την τερματίσουμε τη σελίδα
Μήπως το γράφει εδώ με την προοπτική κάποια φίλη να ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με το άθλημα ? Χιλιάδες τα μέλη του bou

Wild_G

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Like
296
Πόντοι
21
Μήπως το γράφει εδώ με την προοπτική κάποια φίλη να ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με το άθλημα ? Χιλιάδες τα μέλη του bou
Προφανώς.... αλλά η σελίδα εδώ έχει άλλο σκοπό,δεν είναι χώρος αγγελιών.Φανταζεσαι όλα τα γραφεία που υπάρχουν να αρχίσουν να βάζουν αγγελίες για υπαλλήλους εδώ ??
Πίστεψε με δε θα μας αρέσει καθόλου

Lalito

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2019
Like
307
Πόντοι
21
Αλλες 2 κιτρινες καρτες.
Μια στο La vita massage γιατι ενω ειχα ζητησει κοπελα για μασαζ που να μην ειναι αλλοδαπη, με αγνοησε και εστειλε αλλοδαπη.
Και αλλη μια στο royal massage για τα εξαιρετικα του photosop (συγχαρητηρια στον φωτογραφο).
Να σ πω μαν..απο.μασαζ ρογιαλ εχειςν δοκιμασει τν ελενα τν ξανθια?

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.475
Πόντοι
2.306
Γι αυτή λέμε μάλλον τύποι.
Μ'αρέσει που ρώτησα, μνήμη χρυσόψαρου.
Έχω γράψει και πιο πριν πως μάλλον είναι μια Άννα που δούλευε στο Joy. To συμπεραίνω επειδή έμενε και δούλευε νότια.
Σωστός!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μουνάρες, με μεγαλα βυζιά,που γδύνονται, και προσφέρουν καλό μασαζ με καλο φραπέ, μόνο με 80 ευρω και οι δύο μαζί.??????????
'Η ο τύπος έκανε την ανακάλυψη της χρονιάς ή είναι προμότορας και μας δουλεύει κανονικά.
Θα δείξει στην πορεία.
Όχι έτσι είναι στα 80! Μου το επιβεβαίωσαν τα κορίτσια

Εγγρ.
12 Δεκ 2022
Like
273
Πόντοι
20
καλησπερα,

για βασιλικη απο joy και στελιανα απο your εχει κανεις εμπειρια?

απο τελευταια δικη μου εμπειρια με μαριαννα απο your πολυ τιμιο με χερι +20 αλλα πιστευω προχωραει ανετα παραπανω, αν και απο την εμφανιση της δεν ψηνομαι να ξαναπαρω

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.880
Πόντοι
456
σε μενα το λες φιλε?
Ρητορικο ηταν φιλε.
Το νοημα ειναι οτι το "παπατζιλικι" πληρωνε και ξαναπληρωνε για να παρεις κατι απο εμενα στο μελλον πρεπει να το κοβουμε μαχαιρι αλλιως μας πιανουν κοροιδα.
Δεν ηταν μπηχτη για εσενα.

Εγγρ.
2 Απρ 2018
Like
458
Πόντοι
21
Ρητορικο ηταν φιλε.
Το νοημα ειναι οτι το "παπατζιλικι" πληρωνε και ξαναπληρωνε για να παρεις κατι απο εμενα στο μελλον πρεπει να το κοβουμε μαχαιρι αλλιως μας πιανουν κοροιδα.
Δεν ηταν μπηχτη για εσενα.
Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ με αυτο νομιζουν οτι εχουμε δεντρο με λεφτα

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.465
Πόντοι
2.256
Όσο δεν πέφτει φρένο από τους διαχειριστές, τόσο θα συνεχίζουν να μας ζαλίζουν τα αρχίδια οι καριόλες
Μασαζ της πλακας στον παιζει ξαφνικα αγρια για να τελειωσει ξεπετα λιγο ουτε μια ωρα ....
αλλα μεγαλη καυλαρα
Για δώσε ρε Μάνο καμμιά κριτική δική σου επί του θέματος. Γιατί πολυ ονειρικά μας τα παρουσίασε ο άλλος.
Όχι έτσι είναι στα 80! Μου το επιβεβαίωσαν τα κορίτσια
Οκ καλό αυτό. Ένα το κρατούμενο. Να δουμε και στα υπόλοιπα τι ισχύει και τι όχι.

Gagarin07

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2023
Like
12
Πόντοι
0
Αυτά που λέει *ο άλλος* ισχύουν για εκείνον είναι προσωπική του άποψη και αφορα μόνο την δίκη του εμπειρία . Σε άλλους συναγωνιστές μπορεί να μην ταιριάζουν τα κορίτσια . Σε εμένα δεν βιάστηκαν καθόλου ίσα ίσα που τις καθυστέρησα κιόλας γιατί μπέρδεψα τα ξενοδοχεία και δεν μου κράτησαν το 15 λεπτό που άργησα και το έκαναν κανονικά . Η ξανθιά είναι καυλα αλλά λίγο βαριά η άλλη είναι πιο επικοινωνιακή . Και οι δυο ωστόσο για τα 80 ευρώ four hands ήταν πολύ καλές και πίστεψε με έχω πάρει αρκετές ξεπέτες . Χεσμενες τις έχω για να τις προμοταρω . Κάποιον άλλον μπορεί να τον δουν να μην τους κάνει η φάτσα του και να φύγουν τρέχοντας . Κατακριτέο και αυτό και καθόλου επαγγελματικό . Αλλά συμβαίνει .

Gagarin07

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2023
Like
12
Πόντοι
0
Επίσης εδώ να προσθέσω για κάποιο άλλο παλικάρι που μίλησε για την Βικτόρια από deluxe . Για εμένα πάλι προσωπικά αρκετά τίμια αλλά πέρα από καλαμάκι δεν έχει προχωρήσει ποτέ και έχει βγάλει μόνο ρούχα ποτέ εσώρουχα . Και με έχει αφήσει την τελευταία φορα να της βάλω ψεύτο δάχτυλο . Το καλαμάκι ήρθε μετά από αρκετές συναντήσεις μέχρι τότε μόνο φραπέ έδινε . Ωστόσο το πιο τίμιο σε εκείνη κατ εμέ είναι ότι ποτέ δεν μου έχει πει ποσό για να της δώσω για τα έξτρα πάντα μου λέει ότι θες . Αυτά από εμενα .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom