Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.671
Πόντοι
736
Επίσης εδώ να προσθέσω για κάποιο άλλο παλικάρι που μίλησε για την Βικτόρια από deluxe . Για εμένα πάλι προσωπικά αρκετά τίμια αλλά πέρα από καλαμάκι δεν έχει προχωρήσει ποτέ και έχει βγάλει μόνο ρούχα ποτέ εσώρουχα . Και με έχει αφήσει την τελευταία φορα να της βάλω ψεύτο δάχτυλο . Το καλαμάκι ήρθε μετά από αρκετές συναντήσεις μέχρι τότε μόνο φραπέ έδινε . Ωστόσο το πιο τίμιο σε εκείνη κατ εμέ είναι ότι ποτέ δεν μου έχει πει ποσό για να της δώσω για τα έξτρα πάντα μου λέει ότι θες . Αυτά από εμενα .
Πολύ δίκιο σε ότι γράφεις ! Μετά από τόσα που έχουν γραφτεί πρέπει να γίνει σε όλους κατανοητό ότι όλες οι υπηρεσίες σε όλους τους χώρους επι χρηματικού αντιτίμου δεν είναι copy paste από όλες σε όλους , αλλά εξαρτάται από πολλούς παράγοντες .
Τι παίρνει ο Α από την Β πιθανώς δεν θα πάρει το ίδιο ο Γ . Απλό

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.671
Πόντοι
736
Θα δεχτούν 100 μηνύματα σε 2 ώρες και θα τρομάξουν οι κοπέλες,γνωστό το σκηνικό.
Ήρεμα παιδιά και αύριο μέρα είναι.
Θα τρομάξουν ή θα το ευχαριστηθούν και θα το εκμεταλλευτούν προς ίδιο όφελος ??
Γιατί εκεί που πιθανώς είχαν 4-5 μνμ την ημέρα ξαφνικά θα δουν καταιγισμό που σημαίνει πελάτες … μόνο να κάνουν σωστή διαχείριση των συναντήσεων τους

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.469
Πόντοι
2.306
Μια Κλειώ που είναι στο Ντελουξ ξέρουμε αν προχωράει σε φραπέ η κάτι παραπάνω? Από μασάζ τι λέει αν έχει δοκιμάσει κάποιος

Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
360
Πόντοι
21
Γι αυτή λέμε μάλλον τύποι.
Μ'αρέσει που ρώτησα, μνήμη χρυσόψαρου.
Έχω γράψει και πιο πριν πως μάλλον είναι μια Άννα που δούλευε στο Joy. To συμπεραίνω επειδή έμενε και δούλευε νότια.
Ρε παιδια σαν ανοιγει εσας αυτο το λινκ?

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.069
Πόντοι
1.796
Ρε παιδια σαν ανοιγει εσας αυτο το λινκ?

"Sorry, this page isn't available.
The link you followed may be broken, or the page may have been removed. Go back to Instagram."

Που σημαίνει πως το σβησαν.
Καλά τα πήγαμε, μπράβο μας.

Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
360
Πόντοι
21

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
17
Like
3.229
Πόντοι
4.365
Μια Κλειώ που είναι στο Ντελουξ ξέρουμε αν προχωράει σε φραπέ η κάτι παραπάνω? Από μασάζ τι λέει αν έχει δοκιμάσει κάποιος
φαινεται μεγαλη καυλιαρα indeed αν εχει δοκιμασει καποιος ας πει, δε θα την παντρευτουμε

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.671
Πόντοι
736

Vasilisperisteri

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2020
Κριτικές
30
Like
4.529
Πόντοι
2.836
Και κανονικές φωτογραφίες μιας ξανθιάς
Έχει και την μελαχρινη σε φωτογραφία μαζί και φαίνονται πολύ κολλητές
Ναι κάνουμε τέσσερα χέρια αλλά όταν εννοείς προχωρημένους σεξουαλικά δεν κάνουνε είναι 80 ευρώ είναι κάτι διαφορετικό όμως λεπτομέρειες θα μάθετε αν το δοκιμάσετε...

Η απάντηση που πήρα εγώ ήταν αυτή όταν έστειλα μήνυμα

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.671
Πόντοι
736
Ναι κάνουμε τέσσερα χέρια αλλά όταν εννοείς προχωρημένους σεξουαλικά δεν κάνουνε είναι 80 ευρώ είναι κάτι διαφορετικό όμως λεπτομέρειες θα μάθετε αν το δοκιμάσετε...

Η απάντηση που πήρα εγώ ήταν αυτή όταν έστειλα μήνυμα
Μια χαρά απάντηση … τα υπόλοιπα από κοντά θα εννοούν !! Χαχα

Wild_G

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Like
296
Πόντοι
21
Γρήγορη ενημέρωση:
Ρούμπι (Αττικα): Αλβανίδα 30 plus πιθανολογω, σχετικά όμορφη με καλό ζουμερο σώμα,χωρίς γνώσεις μασάζ, προσπαθεί να σου φάει όσα περισσότερα μπορεί νομίζοντας ότι είναι πιο έξυπνη από εσένα.
Αττικα έχει ανέβει αρκετά σε ποσότητα,έχει ρίξει δε την ποιότητα.Οποιος έχει δοκιμάσει Ελένη θα ήθελα πληροφορίες (όχι Έλινα... Ελένη)
Μαρία (Silk) Ελληνίδα,29 ετών πολύ αδύνατη σχεδόν ανορεκτικη... δούλευε Αγγλία σε μασάζ κατ οίκον και η αλήθεια είναι ότι κάνει καλό μασάζ ...ΜΟΝΟ!
Ήρθε τελείως απεριποιητη αφού έκανε ένα χαμό για το ξενοδοχείο ,μιας και δεν ήθελε priamo...Άκουσον άκουσον :headbang:

• Like
Αντιδράσεις: Fuckus

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Αυτά που λέει *ο άλλος* ισχύουν για εκείνον είναι προσωπική του άποψη και αφορα μόνο την δίκη του εμπειρία . Σε άλλους συναγωνιστές μπορεί να μην ταιριάζουν τα κορίτσια . Σε εμένα δεν βιάστηκαν καθόλου ίσα ίσα που τις καθυστέρησα κιόλας γιατί μπέρδεψα τα ξενοδοχεία και δεν μου κράτησαν το 15 λεπτό που άργησα και το έκαναν κανονικά . Η ξανθιά είναι καυλα αλλά λίγο βαριά η άλλη είναι πιο επικοινωνιακή . Και οι δυο ωστόσο για τα 80 ευρώ four hands ήταν πολύ καλές και πίστεψε με έχω πάρει αρκετές ξεπέτες . Χεσμενες τις έχω για να τις προμοταρω . Κάποιον άλλον μπορεί να τον δουν να μην τους κάνει η φάτσα του και να φύγουν τρέχοντας . Κατακριτέο και αυτό και καθόλου επαγγελματικό . Αλλά συμβαίνει .
Φιλε μήπως μπορείς να μου πεις είτε εδω ειτε με pm ποια ειναι τα κορίτσια ή έστω την αγγελία τους??

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.585
Πόντοι
2.256
Φιλε μήπως μπορείς να μου πεις είτε εδω ειτε με pm ποια ειναι τα κορίτσια ή έστω την αγγελία τους??
Ρε συ leon , σε συμπαθω κιολας, αλλα ρε φίλε το γράφουμε 5-6 posts ποιο πανω. Όλα όμως... και το παλιο profil το οποίο το έκλεισαν αλλα και το καινούριο που άνοιξαν

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.493
Πόντοι
456
Και κανονικές φωτογραφίες μιας ξανθιάς
Έχει και την μελαχρινη σε φωτογραφία μαζί και φαίνονται πολύ κολλητές
:jealous: παίζει και να γλύφονται... αλλά οκ εμάς δεν μας απασχολεί..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom