Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)

Opaopa991

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2021
Like
3
Πόντοι
0
Αλήθεια τώρα??? Κοιτώντας το Instagram της έχει απορίες για το αν παίζει κάτι παραπάνω?Τι δεν κατάλαβες???
Επίσης,από ποτε δε παίζουν πολλά στο lotus ? Εγώ έχω καιρό να πάρω,άλλα στο παρελθόν,όχι το μακρινό, αβίαστα σε φραπεδιαζαν ..
Δεν έχω ξαναπάρει για μασάζ ρε μπρο γι'αυτό ρώτησα κιόλας δεν υποστήριξα κάτι. Απλά ήθελα να μάθω άμα ξέρει κάτι κάποιος με σιγουρια και ψάχνοντας στο φόρουμ για το λότους διάβασα από πολλούς ότι μάπα το καρπούζι. Αυτο

PlayJack

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2022
Like
284
Πόντοι
21
Δεν έχω ξαναπάρει για μασάζ ρε μπρο γι'αυτό ρώτησα κιόλας δεν υποστήριξα κάτι. Απλά ήθελα να μάθω άμα ξέρει κάτι κάποιος με σιγουρια και ψάχνοντας στο φόρουμ για το λότους διάβασα από πολλούς ότι μάπα το καρπούζι. Αυτο
Στις 19/09/22 ρωτουσες για τη Σοφία,όλως τυχαίως από lotus παλι...Πάρε ντε να δοκιμάσεις,αφού γενικά σε τραβάει το γραφείο,να ενημερώσεις και εμάς,δεν είναι κακο..εγω στο πολύ παρελθόν είχα κάνει με Μαριάννα/Άννα η οποία ήταν στα δεν,δεν ευδοκίμησε εκεί,συνέχισε αλλού,συνέχισε στα δεν ,και τώρα δουλεύει μόνη της... Γενικά στο site τους έχουν πολύ επεξεργασμένες φωτογραφίες,για αυτό και δεν το προτιμώ εγώ ..άλλα θα ήθελα να μάθω από κάποιον που ξέρει κάτι παραπάνω.

jimak

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2021
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπερα ηθελα να ρωτησω στ joy εκτος απο ανδριαννα ποιες αλλες κοπελες προχωρουν σε φουλ? και στο la vita τελικα η ιννα προχωραει φουλ?

jmu

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2022
Like
14
Πόντοι
0
Παιδιά κάνεις για your senses?
Επικοινώνησα με τo Your Senses όπου τα κορίτσια φαίνονται πραγματικά όμορφα. Ζήτανε 100 για μασάζ 'tantra' και φαίνετε αυτή είναι η τιμή για μάλαξη. Μετά τα 30 του ξενοδοχείου, και χωρίς να ξέρουμε τι άλλο προσφέρεται και σε τι τιμή, προσωπικά πάω πάσο.

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
7
Like
3.256
Πόντοι
736
Επικοινώνησα με τo Your Senses όπου τα κορίτσια φαίνονται πραγματικά όμορφα. Ζήτανε 100 για μασάζ 'tantra' και φαίνετε αυτή είναι η τιμή για μάλαξη. Μετά τα 30 του ξενοδοχείου, και χωρίς να ξέρουμε τι άλλο προσφέρεται και σε τι τιμή, προσωπικά πάω πάσο.
Στο siteδε λένε για tantra....

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
7
Like
3.256
Πόντοι
736
Σχεδόν σε κανένα σάιτ δεν λέει ούτε για τάντρα ούτε για body to body- nuru. Μιλάς στο τηλέφωνο για αυτά ή το προτείνεις απευθείας στην κοπέλα .
ναι αλλα μιλαμε ια yoursenses, που ειναι περιεργοι

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
780
Πόντοι
81
Χθεσινή δοκιμή η Αθανασία του Empire. Πιπινακι 19 χρόνων φρέσκο και καινούργιο. body to body και φραπές . Έχει προοπτικές και για παραπάνω αν νιώσει πιο άνετα λογικά .

froggy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2019
Κριτικές
6
Like
963
Πόντοι
361
Καλησπερα! Η Ζωη του velvet ειναι στο silk. Αν μιλαμε για τη γνωστη 40αρα ψηλη γυναικα με πλουσιο μπουστο και με αλλοπροσαλη συμπεριφορα. Σε μενα ειχε παει μεχρι φραπε. Την ειχα συναντησει μεσω joy και μεσω velvet. Στο silk μου εστειλαν και καποιες αλλες παρουσιες που φαινονται ενδιαφερπυσες. Πχ Αλεξ. Οποιος εχει τιμησει ας ενημερωσει! Ευχαριστω πολυ

froggy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2019
Κριτικές
6
Like
963
Πόντοι
361
Χθεσινή δοκιμή η Αθανασία του Empire. Πιπινακι 19 χρόνων φρέσκο και καινούργιο. body to body και φραπές . Έχει προοπτικές και για παραπάνω αν νιώσει πιο άνετα λογικά .
Empire παραμενει μαζι με crystal? Ειδα οτι και στο crystal εχει κατι νεες παρουσιες! Αρτεμις, Ηλιανα. Δεν εχω δοκιμασει ακομα αλλα θα τεσταρω συντομα.

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
780
Πόντοι
81
Empire παραμενει μαζι με crystal? Ειδα οτι και στο crystal εχει κατι νεες παρουσιες! Αρτεμις, Ηλιανα. Δεν εχω δοκιμασει ακομα αλλα θα τεσταρω συντομα.
Δεν έχω στείλει. Θα στείλω όμως τώρα που το λες μόλις μπορέσω

PlayJack

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2022
Like
284
Πόντοι
21
:2funny::2funny::2funny::2funny:Ηρεμια λίγο, κάποια πράγματα βγάζουν μάτι... Υπάρχει πτώση όντως στο μασάζ κατ οίκον.Αλλα ο πανικός δε βοήθησε ποτέ...Τα ξέρουμε όλα τα γραφεία και τι καπνό φουμάρουν :hi:

PlayJack

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2022
Like
284
Πόντοι
21
Καλησπερα! Η Ζωη του velvet ειναι στο silk. Αν μιλαμε για τη γνωστη 40αρα ψηλη γυναικα με πλουσιο μπουστο και με αλλοπροσαλη συμπεριφορα. Σε μενα ειχε παει μεχρι φραπε. Την ειχα συναντησει μεσω joy και μεσω velvet. Στο silk μου εστειλαν και καποιες αλλες παρουσιες που φαινονται ενδιαφερπυσες. Πχ Αλεξ. Οποιος εχει τιμησει ας ενημερωσει! Ευχαριστω πολυ
Ναι φιλαράκι....Για αυτήν τη 40αρα λέμε,που ένα ολόκληρο γραφείο που δεν το ήξερε κανείς έγινε γνωστό εξαιτίας της . Επίσης Άλεξ τούμπανο,29χρονων ,πολύ καλό μασάζ, μιας και ρώτησες...

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Κα
Ναι φιλαράκι....Για αυτήν τη 40αρα λέμε,που ένα ολόκληρο γραφείο που δεν το ήξερε κανείς έγινε γνωστό εξαιτίας της . Επίσης Άλεξ τούμπανο,29χρονων ,πολύ καλό μασάζ, μιας και ρώτησες...
Και η Άλεξ πρώην του βελβετ δεν είναι ;

• Like
Αντιδράσεις: FARAW
Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Στις 19/09/22 ρωτουσες για τη Σοφία,όλως τυχαίως από lotus παλι...Πάρε ντε να δοκιμάσεις,αφού γενικά σε τραβάει το γραφείο,να ενημερώσεις και εμάς,δεν είναι κακο..εγω στο πολύ παρελθόν είχα κάνει με Μαριάννα/Άννα η οποία ήταν στα δεν,δεν ευδοκίμησε εκεί,συνέχισε αλλού,συνέχισε στα δεν ,και τώρα δουλεύει μόνη της... Γενικά στο site τους έχουν πολύ επεξεργασμένες φωτογραφίες,για αυτό και δεν το προτιμώ εγώ ..άλλα θα ήθελα να μάθω από κάποιον που ξέρει κάτι παραπάνω.
Σοφία και Φαίη lotus στα δεν. Από μασάζ μόνο χάιδεμα.

Τελευταία τροποποίηση:

froggy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2019
Κριτικές
6
Like
963
Πόντοι
361
Τουμπανο ε; Ενδιαφερον! Ξερουμε αν προχωραει η μενει μονο στο μασαζ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom