Δεν έχω ξαναπάρει για μασάζ ρε μπρο γι'αυτό ρώτησα κιόλας δεν υποστήριξα κάτι. Απλά ήθελα να μάθω άμα ξέρει κάτι κάποιος με σιγουρια και ψάχνοντας στο φόρουμ για το λότους διάβασα από πολλούς ότι μάπα το καρπούζι. ΑυτοΑλήθεια τώρα??? Κοιτώντας το Instagram της έχει απορίες για το αν παίζει κάτι παραπάνω?Τι δεν κατάλαβες???
Επίσης,από ποτε δε παίζουν πολλά στο lotus ? Εγώ έχω καιρό να πάρω,άλλα στο παρελθόν,όχι το μακρινό, αβίαστα σε φραπεδιαζαν ..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)
Στις 19/09/22 ρωτουσες για τη Σοφία,όλως τυχαίως από lotus παλι...Πάρε ντε να δοκιμάσεις,αφού γενικά σε τραβάει το γραφείο,να ενημερώσεις και εμάς,δεν είναι κακο..εγω στο πολύ παρελθόν είχα κάνει με Μαριάννα/Άννα η οποία ήταν στα δεν,δεν ευδοκίμησε εκεί,συνέχισε αλλού,συνέχισε στα δεν ,και τώρα δουλεύει μόνη της... Γενικά στο site τους έχουν πολύ επεξεργασμένες φωτογραφίες,για αυτό και δεν το προτιμώ εγώ ..άλλα θα ήθελα να μάθω από κάποιον που ξέρει κάτι παραπάνω.Δεν έχω ξαναπάρει για μασάζ ρε μπρο γι'αυτό ρώτησα κιόλας δεν υποστήριξα κάτι. Απλά ήθελα να μάθω άμα ξέρει κάτι κάποιος με σιγουρια και ψάχνοντας στο φόρουμ για το λότους διάβασα από πολλούς ότι μάπα το καρπούζι. Αυτο
Επικοινώνησα με τo Your Senses όπου τα κορίτσια φαίνονται πραγματικά όμορφα. Ζήτανε 100 για μασάζ 'tantra' και φαίνετε αυτή είναι η τιμή για μάλαξη. Μετά τα 30 του ξενοδοχείου, και χωρίς να ξέρουμε τι άλλο προσφέρεται και σε τι τιμή, προσωπικά πάω πάσο.Παιδιά κάνεις για your senses?
Wild_G
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2022
- Like
- 296
- Πόντοι
- 21
Ναι...στο la vita τελικα η ιννα προχωραει φουλ?
Στο siteδε λένε για tantra....Επικοινώνησα με τo Your Senses όπου τα κορίτσια φαίνονται πραγματικά όμορφα. Ζήτανε 100 για μασάζ 'tantra' και φαίνετε αυτή είναι η τιμή για μάλαξη. Μετά τα 30 του ξενοδοχείου, και χωρίς να ξέρουμε τι άλλο προσφέρεται και σε τι τιμή, προσωπικά πάω πάσο.
Lalito
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2019
- Like
- 307
- Πόντοι
- 21
Απο.εμφανιση λεει τπτ?Ναι...
Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 780
- Πόντοι
- 81
Σχεδόν σε κανένα σάιτ δεν λέει ούτε για τάντρα ούτε για body to body- nuru. Μιλάς στο τηλέφωνο για αυτά ή το προτείνεις απευθείας στην κοπέλα .Στο siteδε λένε για tantra....
ναι αλλα μιλαμε ια yoursenses, που ειναι περιεργοιΣχεδόν σε κανένα σάιτ δεν λέει ούτε για τάντρα ούτε για body to body- nuru. Μιλάς στο τηλέφωνο για αυτά ή το προτείνεις απευθείας στην κοπέλα .
Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 780
- Πόντοι
- 81
Χθεσινή δοκιμή η Αθανασία του Empire. Πιπινακι 19 χρόνων φρέσκο και καινούργιο. body to body και φραπές . Έχει προοπτικές και για παραπάνω αν νιώσει πιο άνετα λογικά .
Καλησπερα! Η Ζωη του velvet ειναι στο silk. Αν μιλαμε για τη γνωστη 40αρα ψηλη γυναικα με πλουσιο μπουστο και με αλλοπροσαλη συμπεριφορα. Σε μενα ειχε παει μεχρι φραπε. Την ειχα συναντησει μεσω joy και μεσω velvet. Στο silk μου εστειλαν και καποιες αλλες παρουσιες που φαινονται ενδιαφερπυσες. Πχ Αλεξ. Οποιος εχει τιμησει ας ενημερωσει! Ευχαριστω πολυ
Empire παραμενει μαζι με crystal? Ειδα οτι και στο crystal εχει κατι νεες παρουσιες! Αρτεμις, Ηλιανα. Δεν εχω δοκιμασει ακομα αλλα θα τεσταρω συντομα.Χθεσινή δοκιμή η Αθανασία του Empire. Πιπινακι 19 χρόνων φρέσκο και καινούργιο. body to body και φραπές . Έχει προοπτικές και για παραπάνω αν νιώσει πιο άνετα λογικά .
Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 780
- Πόντοι
- 81
Δεν έχω στείλει. Θα στείλω όμως τώρα που το λες μόλις μπορέσωEmpire παραμενει μαζι με crystal? Ειδα οτι και στο crystal εχει κατι νεες παρουσιες! Αρτεμις, Ηλιανα. Δεν εχω δοκιμασει ακομα αλλα θα τεσταρω συντομα.
Ναι φιλαράκι....Για αυτήν τη 40αρα λέμε,που ένα ολόκληρο γραφείο που δεν το ήξερε κανείς έγινε γνωστό εξαιτίας της . Επίσης Άλεξ τούμπανο,29χρονων ,πολύ καλό μασάζ, μιας και ρώτησες...Καλησπερα! Η Ζωη του velvet ειναι στο silk. Αν μιλαμε για τη γνωστη 40αρα ψηλη γυναικα με πλουσιο μπουστο και με αλλοπροσαλη συμπεριφορα. Σε μενα ειχε παει μεχρι φραπε. Την ειχα συναντησει μεσω joy και μεσω velvet. Στο silk μου εστειλαν και καποιες αλλες παρουσιες που φαινονται ενδιαφερπυσες. Πχ Αλεξ. Οποιος εχει τιμησει ας ενημερωσει! Ευχαριστω πολυ
Διαγραμμένο μέλος 201295
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.448
- Πόντοι
- 6.246
Κα
Και η Άλεξ πρώην του βελβετ δεν είναι ;Ναι φιλαράκι....Για αυτήν τη 40αρα λέμε,που ένα ολόκληρο γραφείο που δεν το ήξερε κανείς έγινε γνωστό εξαιτίας της . Επίσης Άλεξ τούμπανο,29χρονων ,πολύ καλό μασάζ, μιας και ρώτησες...
Διαγραμμένο μέλος 201295
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.448
- Πόντοι
- 6.246
Σοφία και Φαίη lotus στα δεν. Από μασάζ μόνο χάιδεμα.Στις 19/09/22 ρωτουσες για τη Σοφία,όλως τυχαίως από lotus παλι...Πάρε ντε να δοκιμάσεις,αφού γενικά σε τραβάει το γραφείο,να ενημερώσεις και εμάς,δεν είναι κακο..εγω στο πολύ παρελθόν είχα κάνει με Μαριάννα/Άννα η οποία ήταν στα δεν,δεν ευδοκίμησε εκεί,συνέχισε αλλού,συνέχισε στα δεν ,και τώρα δουλεύει μόνη της... Γενικά στο site τους έχουν πολύ επεξεργασμένες φωτογραφίες,για αυτό και δεν το προτιμώ εγώ ..άλλα θα ήθελα να μάθω από κάποιον που ξέρει κάτι παραπάνω.
Τελευταία τροποποίηση:
Τουμπανο ε; Ενδιαφερον! Ξερουμε αν προχωραει η μενει μονο στο μασαζ;Ναι φιλαράκι....Για αυτήν τη 40αρα λέμε,που ένα ολόκληρο γραφείο που δεν το ήξερε κανείς έγινε γνωστό εξαιτίας της . Επίσης Άλεξ τούμπανο,29χρονων ,πολύ καλό μασάζ, μιας και ρώτησες...
Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.762
- Πόντοι
- 7.636
Και με πόσο;Τουμπανο ε; Ενδιαφερον! Ξερουμε αν προχωραει η μενει μονο στο μασαζ;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις