Φίλε το "καλά" είναι σχετικό. Ο καθένας έχει άλλες "απαιτήσεις" και η χημεία ανάμεσα στα δύο άτομα παίζει επίσης μεγάλο ρόλο. Γι' αυτό δεν θα ήθελα να επεκταθώ με λεπτομέριες στα "θετικά".
Αλλά για απλό μασάζ, χωρίς εξτρά (δηλ. δεν ζήτησα κάτι ούτε έγινε σχετική κουβέντα), να σταματάει η κοπέλα στα 45 λεπτά και να πλένει τα χέρια της 5 λεπτά, για να "φάει" λίγο χρόνο ακόμα... δεν μου έχει τύχει αλλού.
Ήταν η Ιννα από το Lavita. Και ναι, τους ενημέρωσα, γιατί δεν μπορούν να γνωρίζουν αν δεν τους ενημερώνουμε!
Από γραφεία είχα καλή συνεργασία με της Τέα. Τα κορίτσια κάνουν καλό μασάζ (για τα δικά μου μέτρα και σταθμά) και είναι πολύ ευχάριστες προσωπικότητες.
(να τονίσω, αν ήθελα μοντέλα, θα μπορούσα να κανονίσω και άλλες φάσεις, ίσως και πιο οικονομικά. Νομίζω έχει ειπωθεί και από άλλους συναγωνιστές σε προηγούμενες σελίδες)
Η Χρύσα (VIP) μάλλον τα τρέχει πολύ τα κορίτσια της και ως συνήθως έρχονται με καθυστέρηση (εντός Αθήνας). Γενικά καλός μέσος όρος. Η καθεμιά έχει το δυνατό της σημείο
Joy και Empire δεν έχω αρκετές εμπειρίες για να βγάλω "μέσο όρο"
Επίσης, αν έχετε προτιμήσεις στην εμφάνιση της κοπέλας, ζητάτε ολόσωμες φωτογραφίες (και πάλι θα είναι επεξεργασμένες σε υπολογιστή, αλλά τουλάχιστον θα έχετε πιο ολοκληρωμένη άποψη).