Αφού είναι γνωστό ρε παιδιά ότι στο σάιτ είναι λίγες κοπέλες. Στείλτε μήνυμα στο βαιμπερ και θα σας δείξουν φωτό από τα κορίτσια του γραφείουΤης Ντίνας γιατί δεν εχει φωτο στο σάιτ ;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 736
Έχει στο Instagram kai WhatsAppΤης Ντίνας γιατί δεν εχει φωτο στο σάιτ ;
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 736
Μέλος έχει γράψει ότι δεν αξίζει ιδιαίτεραΓια Νικολ από OSMOSE εχουμε καμια ενημέρωση ;
Αξίζει ;
George Iakovidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 46
- Like
- 5.626
- Πόντοι
- 5.646
Μέχρι φραπέ έφτασε και σε εμέναΚαλό φραπέ είχε διάθεση η σε φάση να τελειώνουμε? Συζητήθηκε αν προχωράει παρακάτω?
Ευχαριστώ φίλε. Είχε τουλάχιστον όρεξη στον φραπέ? Πόσα ζήτησε έξτρα?Μέχρι φραπέ έφτασε και σε εμένα
SLIM SHADY
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 11.142
- Πόντοι
- 2.536
Απολυτη χαλαρωση...
Το απολαυστικο μασαζ ειναι μονο η αρχη για μοναδικες στιγμες απολυτης χαλαρωσης που θα απογειωσουν τις αισθησεις σου...Αποκλειστικα για χωρο επιλογης σου η hotel...6908877278 Ναταλια also sex toys!!!
kanesex.com
Ξερει κανεις κατι;
Kastano676
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2021
- Like
- 44
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα συναγωνιστές. Έχει κανείς εμπειρία από Καρολίνα Osmose? Αν ναι, ας με κάνει ένα pm. Ευχαριστώ και καλό βόλι!
Μακριά!!!Απολυτη χαλαρωση...
Το απολαυστικο μασαζ ειναι μονο η αρχη για μοναδικες στιγμες απολυτης χαλαρωσης που θα απογειωσουν τις αισθησεις σου...Αποκλειστικα για χωρο επιλογης σου η hotel...6908877278 Ναταλια also sex toys!!!kanesex.com
Ξερει κανεις κατι;
SLIM SHADY
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 11.142
- Πόντοι
- 2.536
Είναι αργά πια....
Κρίμα ρε φίλε!!!! Είναι γνωστή εδώ και πολλά χρόνια! Όχι μόνο ξεπετα αλλά πρέπει να είναι και χαλιά γενικά σε εμφάνιση! Φαντάσου εγώ την γνώρισα πριν μια 10ετια που μου πασαρε κάτι πιτσιρίκες και δεν ψήνομουν να πάω μαζί τηςΕίναι αργά πια....
Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.835
- Πόντοι
- 7.636
Καλ
Για παρακάτω όχι δεν ρώτησαΚαλό φραπέ είχε διάθεση η σε φάση να τελειώνουμε? Συζητήθηκε αν προχωράει παρακάτω?
jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.511
- Πόντοι
- 456
Με + 50,00 - 60,00 και όχι 30,00 που ζητάει στο φραπέ.... έχεις καλαμάκι δυνατό.. και γυμνή με εσώρουχα και +++, απλά το ''παίζει'' λίγο δύσκολη μέχρι να ξεκλειδώσεις..Ευχαριστώ φίλε. Είχε τουλάχιστον όρεξη στον φραπέ? Πόσα ζήτησε έξτρα?
Μακρια φιλε, παλτο μεγαλο. Τα κρεατα ειναι κρεμασμενα πανω της ειναι γριαΑπολυτη χαλαρωση...
Το απολαυστικο μασαζ ειναι μονο η αρχη για μοναδικες στιγμες απολυτης χαλαρωσης που θα απογειωσουν τις αισθησεις σου...Αποκλειστικα για χωρο επιλογης σου η hotel...6908877278 Ναταλια also sex toys!!!kanesex.com
Ξερει κανεις κατι;
Νομίζω δεν τον προλάβαμε τον φίλο και πήγε μαζί της...Μακρια φιλε, παλτο μεγαλο. Τα κρεατα ειναι κρεμασμενα πανω της ειναι γρια
Μάλλον πρέπει κάθε βδομάδα να ανεβάζουμε λίστα με τις μπουρουχες που πρέπει να αποφεύγουμε για να σώσουμε τους συναγωνιστές...
giorgosxdn
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2021
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
dm massage για νανσυ ξερει κανεις αμα προχωραει ?
chrisoftheham
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2022
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Δεν έχω λάβει κάποια απάντηση οπότε είπα να ξαναστείλω. Πώς λέμε στην κοπέλα να μας κάνει μασάζ πχ στον καναπέ; Θα καταλάβει το νόημα ή υπάρχει άλλη προσέγγιση;Καλησπέρα κι από μένα, πρώτη ανάρτηση κι ελπίζω να περάσει. Παίρνω καιρό μασάζ κατ'οίκον αλλά μόνο από μαγαζιά που είναι στα ΔΕΝ. Θέλω να περάσω στο επόμενο στάδιο αλλά δεν ξέρω τη διαδικασία. Δε ρωτάω μασατζίδικα με κοπέλες που προχωράνε, αυτά λίγο πολύ τα καταλαβαίνουμε με μία ανάγνωση στο νήμα. Ρωτάω για το πώς γίνεται η διαδικασία στην πράξη. Μέχρι τώρα πχ έρχονται με κρεβάτι μασάζ. Υποθέτω όταν προχωράει παρακάτω, η κοπέλα δε φέρνει κρεβάτι. Άρα πού; Στον καναπέ; Είναι εντάξει να της πω εξ'αρχής στον καναπέ ή συνήθως πάνε κρεβάτι; Η συζήτηση για το παρακάτω γίνεται στην αρχή ή όταν γυρίσεις; Κάποιο άλλο tip για τον αρχάριο; Ευχαριστώ συναγωνιστές
Cooper S
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2021
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.984
- Πόντοι
- 2.846
Καλησπεριζω τους πάντες... Νέος μέλος εδώ, παλιό στο μασάζ. Δε θα κουράσω πολύ, ψάχνω κάτι πολυ συγκεκριμένο, για το οποίο προσπάθησα μόνος εδώ και μέρες αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα να βγάλω ακρη. Μια μελαχρινη ρε παίδες που είχε το joy... με πολύ μακρύ μαύρο μαλλί, δε θυμάμαι όνομα, μια φορά έχω κάνει μαζί της. Δυστυχώς το γραφείο δε συνεργάζεται, έστω όνομα να μου πει για να την αναζητήσω.. Δε καταλαβαίνουν λένε σε ποια αναφέρομαι, έχουν περάσει πολλές μελαχρινες. Πιθανόν να έχουν δίκιο. Αν ξέρει κάποιος πραγματικά θα με εξυπηρετήσει.
Υ. Γ Έχω στείλει και σε άλλα γραφεία αλλά οι αλλαγμενες φώτο και τα ονόματα δημιουργούν σύγχυση.
είναι σαν να πηγαίνεις σε μια αίθουσα γεμάτη γυναίκες και να ψάχνεις μια Μαρία. Νομίζω ότι το ερώτημα σου είναι λίγο άτοπο. Άσε που αυτές αλλάζουν συνέχεια ονόματα. Πάντως καλή τύχη στην αναζήτηση σου.
Μήπως λές την Μαίρη?Καλησπεριζω τους πάντες... Νέος μέλος εδώ, παλιό στο μασάζ. Δε θα κουράσω πολύ, ψάχνω κάτι πολυ συγκεκριμένο, για το οποίο προσπάθησα μόνος εδώ και μέρες αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα να βγάλω ακρη. Μια μελαχρινη ρε παίδες που είχε το joy... με πολύ μακρύ μαύρο μαλλί, δε θυμάμαι όνομα, μια φορά έχω κάνει μαζί της. Δυστυχώς το γραφείο δε συνεργάζεται, έστω όνομα να μου πει για να την αναζητήσω.. Δε καταλαβαίνουν λένε σε ποια αναφέρομαι, έχουν περάσει πολλές μελαχρινες. Πιθανόν να έχουν δίκιο. Αν ξέρει κάποιος πραγματικά θα με εξυπηρετήσει.
Υ. Γ Έχω στείλει και σε άλλα γραφεία αλλά οι αλλαγμενες φώτο και τα ονόματα δημιουργούν σύγχυση
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις