Έλα ρε φίλε πρέπει να ήταν πολύ καλό!!! Θυμήσου όνομα μήπως την βρούμε. Δυστυχώς η Μαίρη χάθηκε και δεν έχω βρει κάτι να αξίζει από τοτεΟχι όχι φιλαράκι.. . Την ξέρω την Μαίρη. Είχα κάνει αρκετές φορές μαζί της. Ψηλή είναι αυτή που λέω, πολύ πιο ψηλη από Μαίρη τουλάχιστον ... δυνατό, σφιχτό κορμί. Τα μάλλια της εφταναν στα οπίσθια της σχεδόν, άλλη θέα λέμε από πίσω.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (4 μέλη και 34 επισκέπτες)
Πολύ μεγάλη!!!!!Η μαιρη είναι απώλεια μεγαλη θεωρω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μήπως μια Βίκυ? Νομίζω είχε πολύ μακρύ μαλλί η συγκεκριμένηΟχι όχι φιλαράκι.. . Την ξέρω την Μαίρη. Είχα κάνει αρκετές φορές μαζί της. Ψηλή είναι αυτή που λέω, πολύ πιο ψηλη από Μαίρη τουλάχιστον ... δυνατό, σφιχτό κορμί. Τα μάλλια της εφταναν στα οπίσθια της σχεδόν, άλλη θέα λέμε από πίσω.
Αλαουζβιτς10
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Like
- 50
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα... Μήπως εννοείς την Στέλλα από crystal massage....?
Μήπως Βίκυ? Θυμάμαι είχε πολύ μακρύ μαλλί η συγκεκριμένηΚαλησπέρα φίλε. Η Στέλλα έχει κοντό μαλλί αν δε κάνω λάθος... Και η αλήθεια είναι ότι εγώ τουλάχιστον δεν θυμάμαι να ήταν ποτέ στο Joy. Αυτή που ψάχνω εγώ την είχα πάρει από το συγκεκριμένο γραφείο.
dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.527
- Πόντοι
- 8.345
αδερφε στο δικο σου κρεβατι θα σου κανουν μασαζ, στρωσε μια πετσετα να μην γεμισει λαδια και τελειωσες.Δεν έχω λάβει κάποια απάντηση οπότε είπα να ξαναστείλω. Πώς λέμε στην κοπέλα να μας κάνει μασάζ πχ στον καναπέ; Θα καταλάβει το νόημα ή υπάρχει άλλη προσέγγιση;
γυμνος εννοειται
Δεν έχει κοντό μαλλί η στέλλα φίλος.. ίσα ίσα είναι αρκετό μακρύ..!Καλησπέρα φίλε. Η Στέλλα έχει κοντό μαλλί αν δε κάνω λάθος... Και η αλήθεια είναι ότι εγώ τουλάχιστον δεν θυμάμαι να ήταν ποτέ στο Joy. Αυτή που ψάχνω εγώ την είχα πάρει από το συγκεκριμένο γραφείο.
Μήπως είναι η Ζωή του βελβετ?Στείλε Velvet...
Εκεί είναι αυτό που ψάχνεις!
Για δες μήπως είναι η Ζωή από το βελβετ. Αν θες σου στέλνω και φωτόΦίλε @nick77r σου είχα απαντήσει ήδη, πολύ πιο πάνω, δε ξέρω γιατί δεν εγκρίθηκε... Υπάρχει μια δυσκολία στη ροή των αναρτήσεων,προφανως επειδή είμαι νέο μέλος. Σ'ευχαριστώ για την βοήθεια, αλλά δεν παίζει καν η κοπέλα που μου λες...Ίσως στα δικά σου τα γούστα, δεκτό, από τα δικά μου απέχει πολύ.
GeorgeKxx9
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2018
- Like
- 77
- Πόντοι
- 0
Νομίζω πάντως ότι οι πιο δυνατές "θεραπεύτριες" είναι στο Hermes... κρίμα που είναι στα ΔΕΝ...
πφφφ.... αγαπούληδες θα πρέπει να γίνουμε δλδ???
Όντως έχει δυνατά κορίτσια αλλά και εγώ έχω μάθει δεν προχωράνε στο παρασύνθημα...Νομίζω πάντως ότι οι πιο δυνατές "θεραπεύτριες" είναι στο Hermes... κρίμα που είναι στα ΔΕΝ...
Κρίμα φίλε αν δεν την βρήκες και εκεί και άξιζε το κορίτσι. Μετά την αποχώρηση και της Μαιρουλας από Τζόι έχουμε αρκετές καλές απώλειεςΕυστοχο φίλος, αλλά δεν είναι αυτό που ψάχνω στο Βελβετ. Σ'ευχαριστώ πάντως
Μακάρι να την βρεις φίλε αν πέρασες καλά μαζί τηςΔεν είναι η Ζωή φιλαράκι... Θα μπορούσε αλλά δεν είναι. Ευχαριστώ για την βοήθεια.
Αλαουζβιτς10
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Like
- 50
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σας τελικά δοκίμασα Στέλλα από κρυστάλ πίπινακι 20 χρόνων αδύνατο κορμί και πολύ όμορφη ξεκινήσαμε το μασαζάκι και καταλήξαμε σε Καλαμάκι... Μου ζήτησε + 50 βέβαια τα έδωσα γιατί είχα γίνει τούρμπο...
Τις καλομαθαινεται με +50!!! Μετά μην παραπονιομαστε για τις αυξήσεις!!!! Εγώ μέχρι +30 για καλαμάκι και αν θέλει αλλιώς πάμε παρακάτω...Καλησπέρα σας τελικά δοκίμασα Στέλλα από κρυστάλ πίπινακι 20 χρόνων αδύνατο κορμί και πολύ όμορφη ξεκινήσαμε το μασαζάκι και καταλήξαμε σε Καλαμάκι... Μου ζήτησε + 50 βέβαια τα έδωσα γιατί είχα γίνει τούρμπο...
jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.511
- Πόντοι
- 456
Αφού του ΖΗΤΗΣΕ όπως λέει, τα έδωσε...Δεν πρότεινε εκείνος ποσό... πάνω στις κάβλες σε πιάνει η άλλη.. Η αγορά είναι ελεύθερη και όπου υπάρχει προσφορά υπάρχει και ζήτηση και το αντίστροφο. Την έχουμε εξαντλήσει αυτή την κουβέντα ''πολλά έδωσες'',, ''της κακομαθαίνουμε'' κλπ κλπ..
Για μένα ας δίνει ο καθένας ότι θέλει, εδώ είμαστε για να διαβάζουμε κριτικές - να ΑΛΛΗΛΟενημερωνόμαστε και ο καθένας να παίρνει τις αποφάσεις του για το τι θα δώσει - πού θα δώσει και πόσα.
(Καλοπροαίρετη η παράθεση μου πάντα)
Για μένα ας δίνει ο καθένας ότι θέλει, εδώ είμαστε για να διαβάζουμε κριτικές - να ΑΛΛΗΛΟενημερωνόμαστε και ο καθένας να παίρνει τις αποφάσεις του για το τι θα δώσει - πού θα δώσει και πόσα.
(Καλοπροαίρετη η παράθεση μου πάντα)
alfred1987
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2020
- Like
- 295
- Πόντοι
- 20
Εμεις φταιμε που πανω στις καβλες μας ενδιδουμε σε αυτες που μας βγαζουν τιμοκαταλογους.....Πριν απο καιρο εδιωξα μια που εβγαλε τιμοκαταλογο στα πρωτα 5 λεπτα........
Την επομενη μερα ηρθε αλλη....και προχωρησε σε καλαμακι χωρις να βγαλει τιμοκαταλογο.....της εδωσα +70 .......εκτιμησα οτι το εκανε με ευχαριστηση χωρις να ξερει τι θα της εδινα στο τελος.......
Την επομενη μερα ηρθε αλλη....και προχωρησε σε καλαμακι χωρις να βγαλει τιμοκαταλογο.....της εδωσα +70 .......εκτιμησα οτι το εκανε με ευχαριστηση χωρις να ξερει τι θα της εδινα στο τελος.......
Αλαουζβιτς10
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Like
- 50
- Πόντοι
- 0
Ακριβώς όποιος έχει τα δίνει πάντως για μένα άξιζε πολύ και έτσι όπως ήμουνα εκείνη τη στιγμή... Τα έδωσα στο εικοσάχρονο...
Έτσι ναι ρε φίλε αν γουστάρες να τα δώσεις!Εμεις φταιμε που πανω στις καβλες μας ενδιδουμε σε αυτες που μας βγαζουν τιμοκαταλογους.....Πριν απο καιρο εδιωξα μια που εβγαλε τιμοκαταλογο στα πρωτα 5 λεπτα........
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις