Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (3 μέλη και 42 επισκέπτες)

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
μασαζ σπεσιαλ για αντρες ελενα καλημέρα συναγωνιστές μίλησα στο τηλέφωνο μαζί με την κορασίδα μου είπε ότι κάνει επαγγελματικό μασζ ξέρουμε κάτι;;
βρε φίλε αφού τα λέει μόνη της τι ρωτάς ; ''Μασάζ σπέσιαλ καυτό για άντρες από σεξουλιάρα ελληνίδα.
Είμαι η Ελενα όμορφη Ελληνίδα ζουμερή κοκκινομάλλα με μπλε μάτια έμπειρη στο χώρο της ερωτικής απόλαυσης και έρχομαι στο χώρο σου ή ξενοδοχείο ή έρχεσαι στο χώρο μου στο κέντρο της Αθήνας, για να εκπληρώσω κάθε σου επιθυμία ή φαντασίωση.''

Εγγρ.
15 Σεπ 2018
Κριτικές
17
Like
978
Πόντοι
1.011
Σιγά που κάνει μόνο μασάζ η Ίννα- Εβελίνα- Καρολίνα και παλαιότερα - Αλεξάνδρα σε studio. Ένα φραπέ θα τον δώσει, με το αζημίωτο βέβαια. Άντε, θα βγάλει και την μπλούζα, με το αζημίωτο βέβαια. Όχι πως αξίζει, αλλά έτσι, κουβέντα να κάνουμε.

Το γραφείο είναι τα γίδια μου αργά.

Βαρέθηκα φιλαράκια. Μας δουλεύουν :crazy:.

Για Λενα ξέρει κάποιος αν προχωράει?

Fuckus

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
135
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους. Μαρίνα από your καμία σχέση με photo. Φτάνει μέχρι χέρι με 20 - 30 ευρώ. Είναι κοντούλα και αρκετά ατσούμπαλο σωματάκι. Πολύ ευγενική όμως. Επίσης το lotus έστειλε και Αριάδνη ως επιλογή. Η Κέλλυ από το velvet μεταγραφή στο Attica. Γενικά τα ίδια και τα ίδια.

Θέλω να δοκιμάσω anma massage αλλά οι φωτογραφίες μου φάνηκαν πολύ fake. Αν έχει κάποιος εμπειρία ας τη μοιραστεί. Τέλος, ξέρουμε αν Μαριάννα, Αθανασία και Ιζαμπέλα από Attica προχωράνε και υπό ποιες προϋποθέσεις; έχω κάνει από 1 ραντεβού αλλά δεν.. μήπως θέλει επαναλήψεις; Δεν τις βρίσκεις εύκολα τις συγκεκριμένες.

Ευχαριστώ
Μαριάννα και Ιζαμπέλλα στα δεν, εδωσα από 2 ευκαιρίες στη καθεμία. Κουκλες όμως!!!

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
Στο μεταξυ ρε παιδια αυτοι στο Empire-Crystal στεκουν καλα; αναλογα τη μερα, αν τους στειλεις μηνυμα μπορει να ειναι απο τερμα ευγενικοι μεχρι τερμα ειρωνικοι.

Εγγρ.
30 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
1.382
Πόντοι
1.071
Αυτό το la vita massage είναι μόνο κατοικον; Διότι στα αποτελέσματα φαίνεται να έχουν κ δικό τους χώρο

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
Αυτό το la vita massage είναι μόνο κατοικον; Διότι στα αποτελέσματα φαίνεται να έχουν κ δικό τους χώρο
Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι βαλανε μια διευθυνση, απλα για να υπαρχει. Με μια γρηγορη ματια λεει παντου : ερχομαστε στο χωρο σας, αρα φυσικο καταστημα μαλλον δεν...

Εγγρ.
30 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
1.382
Πόντοι
1.071
Νι ετ
Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι βαλανε μια διευθυνση, απλα για να υπαρχει. Με μια γρηγορη ματια λεει παντου : ερχομαστε στο χωρο σας, αρα φυσικο καταστημα μαλλον δεν...
Ναι έτσι καταλαβαίνω κ γω

Πολυχρόνης

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Κριτικές
43
Like
4.560
Πόντοι
5.646
Στο μεταξυ ρε παιδια αυτοι στο Empire-Crystal στεκουν καλα; αναλογα τη μερα, αν τους στειλεις μηνυμα μπορει να ειναι απο τερμα ευγενικοι μεχρι τερμα ειρωνικοι.

κι αλλοί κυκλοθυμικοί; καλά πάμε

Εγγρ.
2 Απρ 2018
Like
458
Πόντοι
21
καλε μου φιλε του απαντησα του παιδιου.
Όντας νέο μέλος, όχι μόνο δε μπορείς να στείλεις προσωπικό μήνυμα, αλλά ούτε και να λάβεις.
Επίσης όντας νέο μέλος, ναι να βάλεις το χέρι στην τσέπη βαθιά, γιατί κι εμείς το ίδιο κάναμε για να πετύχουμε αυτό μας δίνεται αβίαστα.

Σοβαρά τώρα;;; Περιμένεις απάντηση;;
Κρίνοντας από το γεγονός ότι το έγραψε ο παΜαγιώτης ευθυμίου που ούτε το όνομά του δε μπορεί να γράψει σωστά, θα έπρεπε να καταλαβεις ότι αυτό το danCe maDagge είναι τυπογραφικό λάθος του danAe maSSage!!!!

Jelly Bean

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
53
Like
6.765
Πόντοι
7.636
Ναι αλλά όχι από το 1ο ραντεβού... στο 1ο η καλύτερη αν σου κάτσει μια φραπεδιά + καλαμάκι.. αλλά πολύ μπίρι-μπίρι
Παίχτηκε ραντεβουδακι χθες με Ντίνα
Ωραίο σώμα και ωραία βυζιά έχει.Αλλα μπλούζα δεν βγήκε...
Μασάζ καλό σε γενικές γραμμές.Στο τέλος κέρασε φραπεδιά

Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
50
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Αθανασία από Άττικα ωραίο μωρό αλλά ως εδώ . Δεν προχώρησε . Σκέφτομαι να δοκιμάσω Στέλλα από κρυσταλ που φαίνεται αματουρ. Υπάρχει κάποιος που να πήρε ?

Tsapoukaisex

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαΐ 2021
Κριτικές
27
Like
1.716
Πόντοι
1.071
Για Νικολ από OSMOSE εχουμε καμια ενημέρωση ;
Αξίζει ;

ekatse_i_koutsi_katsika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
1.187
Πόντοι
201
Αν το πλήρωσες extra τότε δεν είναι κέρασμα. Πόσα έδωσες δηλαδή;

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.469
Πόντοι
2.306
Καλό φραπέ είχε διάθεση η σε φάση να τελειώνουμε? Συζητήθηκε αν προχωράει παρακάτω?

Tsapoukaisex

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαΐ 2021
Κριτικές
27
Like
1.716
Πόντοι
1.071
Της Ντίνας γιατί δεν εχει φωτο στο σάιτ ;

Stories