krokalas13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.445
- Πόντοι
- 206
Πολυ μερακληηηηη!!!! Αλλα και γω ημουν περιεργος αν εχει παεξ καποιος.Σε βλεπω μερακλη...
Πολυ μερακληηηηη!!!! Αλλα και γω ημουν περιεργος αν εχει παεξ καποιος.Σε βλεπω μερακλη...
Κάτι μου θυμίζει αυτή αλλά δεν είμαι σίγουρος...Εχει κανεις το τηλ την κοπέλας;
Πολύ σωστά θέτεις το θέμα με την Τέα Αλέξανδρος !Φιλαράκι άραξε λιγάκι γιατί μάλλον μας τα παραειπες. Λοιπόν άκου να μαθαίνεις, γιατί είμαστε και εμείς που ούτε μαγαζί έχουμε για να προμοταρουμε, ούτε αναδουλειες, ούτε και συμφέροντα... Αντικειμενικά η Τεα είναι κάτω του μετρίου εμφανισιακά, όχι μόνο τώρα που κοντεύει στα 50 αλλά και σε πιο μικρή ηλικία.... Στη δουλειά της συμφωνώ ότι είναι πολύ καλή επαγγελματίας, για την καυλα της στιγμής ότι πρέπει.... Και τίποτα παραπάνω. Υπάρχουν τρελά μουνιά στο χώρο του μασάζ που δεν έχουν, και δε θα έχουν ποτέ τη δουλειά της.... γιατι δεν έχουν το <<ταλέντο >> της.... Και πιο αντικειμενική κριτική δε θα βρεις.... Καλό τριήμερο και σ' εσένα!!!
Υπό προϋποθέσεις ναι.Ρε παιδια ανθη απο crystal;παει φουλ
Ναιμαριννα απο αρτ ειναι ηαριαδνη απο βιπ..
Ψάξε λίγο με τον φακό πάνω δεξιά . Κάνει θαύματα.επισης απο βιπ ποιες πανε φουλ και αξιζουν;σας παρακαλω δωστε μου τα φωτα σας
Και παπαδες να κανει στη δουλεια της,αμα ειναι κατω του μετριου σε εμφανιση,ευτυχως που δεν τη συναντησα. Ευχαριστω φιλε.Φιλαράκι άραξε λιγάκι γιατί μάλλον μας τα παραειπες. Λοιπόν άκου να μαθαίνεις, γιατί είμαστε και εμείς που ούτε μαγαζί έχουμε για να προμοταρουμε, ούτε αναδουλειες, ούτε και συμφέροντα... Αντικειμενικά η Τεα είναι κάτω του μετρίου εμφανισιακά, όχι μόνο τώρα που κοντεύει στα 50 αλλά και σε πιο μικρή ηλικία.... Στη δουλειά της συμφωνώ ότι είναι πολύ καλή επαγγελματίας, για την καυλα της στιγμής ότι πρέπει.... Και τίποτα παραπάνω. Υπάρχουν τρελά μουνιά στο χώρο του μασάζ που δεν έχουν, και δε θα έχουν ποτέ τη δουλειά της.... γιατι δεν έχουν το <<ταλέντο >> της.... Και πιο αντικειμενική κριτική δε θα βρεις.... Καλό τριήμερο και σ' εσένα!!!
Υπό προϋποθέσεις ναι.
ΗλιάναΜπορείς να μου πεις η Ανθή σε ποιό όνομα αντιστοιχεί στο empire?
Ελληνοαμερικανα,δεχεται αρχικα μονο σε δικο σου χωρο ή ξενοδοχειο ,μιλαει λιγο αποτομα,καλη σχετικα εμφανιση δουλευει μονη της δεν ξερω αν γνωριζει μασαζ ή μπαινει κατευθειαν στο ψητο ,γι αυτο δεν εχω κλεισει μαζι της...ασχολειται λιγο διαστημα..επισης δεν απανταει σε τηλεφωνα εικοινωνει μονο μεσω chat !!!!.Εχει κανεις το τηλ την κοπέλας;
Απ’ότι έχω διαβάσει σε άλλο νήμα είναι η Καρολίνα που δουλεύει και στο silver στη νέα σμύρνη κάποες μέρες. Δεν έχω προσωπική εμπειρία όμως. Απλά μεταφέρω όσα διάβασα.Εχει κανεις το τηλ την κοπέλας;
Και γω αυτο ειχα πει αλλα καποιος μου πε καμια σχεσηΑπ’ότι έχω διαβάσει σε άλλο νήμα είναι η Καρολίνα που δουλεύει και στο silver στη νέα σμύρνη κάποες μέρες. Δεν έχω προσωπική εμπειρία όμως. Απλά μεταφέρω όσα διάβασα.
Όταν ξεκινάμε να προσπαθούμε να αντιστοιχήσουμε όνομα θεραπευτριας που είχε στο γραφείο Α με το άλλο που έχει στο γραφείο Β ή Γ θα χάσουμε τον μπούσουλα …Μπορείς να μου πεις η Ανθή σε ποιό όνομα αντιστοιχεί στο empire?
Οχι δεν ειναι η Καρολινα και δεν ειναι μαυρη ,αν θελετε να την δειτε πληκτρολογειστε στο google evezer1998@gmail.com (αποτελεσματα σε φωτογραφιες! ) evezer1998@gmail.com - Google SucheΑπ’ότι έχω διαβάσει σε άλλο νήμα είναι η Καρολίνα που δουλεύει και στο silver στη νέα σμύρνη κάποες μέρες. Δεν έχω προσωπική εμπειρία όμως. Απλά μεταφέρω όσα διάβασα.
Οχι δεν ειναι η Καρολινα και δεν ειναι μαυρη ,αν θελετε να την δειτε πληκτρολογειστε στο google evezer1998@gmail.com (αποτελεσματα σε φωτογραφιες! ) evezer1998@gmail.com - Google SucheΚαι γω αυτο ειχα πει αλλα καποιος μου πε καμια σχεση
Λέει τίποτα από συμμετοχή;Οχι δεν ειναι η Καρολινα και δεν ειναι μαυρη ,αν θελετε να την δειτε πληκτρολογειστε στο google evezer1998@gmail.com (αποτελεσματα σε φωτογραφιες! ) evezer1998@gmail.com - Google Suche
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οχι δεν ειναι η Καρολινα και δεν ειναι μαυρη ,αν θελετε να την δειτε πληκτρολογειστε στο google evezer1998@gmail.com (αποτελεσματα σε φωτογραφιες! ) evezer1998@gmail.com - Google Suche
Δεν εχω δοκιμασει ειμαι επιφυλακτικος γιατι θελω να ξερει και μασαζ,και δεν γνωριζωΛέει τίποτα από συμμετοχή;
Τα τατουάζ ολίγον τι περίεργα.. τα κόβωΛέει τίποτα από συμμετοχή;
Λίγο περίεργο τραίνο την κόβω αλλά μπορεί να πέφτω κι έξωΔεν εχω δοκιμασει ειμαι επιφυλακτικος γιατι θελω να ξερει και μασαζ,και δεν γνωριζω
Να είσαι καλά φίλε....Τώρα που την ειδα ησύχασα, δε χάσαμε και τίποτα σπουδαίο.Άσχημη δεν είναι αλλά όχι ότι θα ψάξω και απεγνωσμένα να την βρω... Κουκλιά υπάρχουν στα πόδια μας!Οχι δεν ειναι η Καρολινα και δεν ειναι μαυρη ,αν θελετε να την δειτε πληκτρολογειστε στο google evezer1998@gmail.com (αποτελεσματα σε φωτογραφιες! ) evezer1998@gmail.com - Google Suche
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οχι δεν ειναι η Καρολινα και δεν ειναι μαυρη ,αν θελετε να την δειτε πληκτρολογειστε στο google evezer1998@gmail.com (αποτελεσματα σε φωτογραφιες! ) evezer1998@gmail.com - Google Suche